Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vy_32_INOVACE_Čj.1.05-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vy_32_INOVACE_Čj.1.05-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková."— Transkript prezentace:

1 Vy_32_INOVACE_Čj.1.05-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková komunikace - Český jazyk a literatura - Čtení písmen a slov autor VM: Ilona Baloghová období vytvoření VM: leden 2012 anotace: Prezentace pro žáky 1. ročníku ZŠ. Materiál je určen k procvičení znalosti osvojených písmen. Po přečtení tiskacích tvarů spojí žáci malá písmena s velkými, připíší psací tvary. Následně přiřazují k obrázkům písmena, kterými začínají a čtou slova. Na závěr ve slovech kroužkují daná písmena.

2  Přečtěte písmena  Spojte čarou velké a malé písmeno  Připište psací tvary

3 Z zK kB b

4 zima zelí veze zívá zasype zatopívázat u vozu zuje se jazykymrazyvozík pozorZita

5 Kájakusykope jakémákykámen okoKamilpátek domeknákyp takénákuppásek Kolínkotel

6 bolíbazénBeáta boulebalík Ben bál býk kobyla nábytek buben kabát boty balónek bosa basa

7  modře Z z  červeně K k  zeleně B b kolobanánskáče nebebabičkazajíc klokanzalezekobyla klouzekpobíhápozná

8


Stáhnout ppt "Vy_32_INOVACE_Čj.1.05-Čtení písmen a slov-prezentace název šablony: Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT zaměření VM: 1. ročník - Jazyk a jazyková."

Podobné prezentace


Reklamy Google