ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Advertisements

PRAVDY O MUŽÍCH Varování pro muže:
Jak na to, aniž bychom se zničili
BEZPODMÍNEČNÁ LÁSKA – lekce i příběh
Děti vyrůstají v podstatě online. Na síti se dokáží skvěle orientovat, často lépe než rodiče. Není divu, počítač mají doma, ve škole a někteří i v mobilu.
Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu. A přitom všechno ještě funguje! Americké přísloví:„Svoboda.
Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je,
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Život.
Něco, co mohou napsat jen děti 2. třída ZŠ. „Muslimská Bible se jmenuje Kodak.“
Přejeme Vám pokojné svátky vánoční A šťastný nový rok 2009.
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Bezpečnost na internetu! 
Kurz: Asistentka v předškolní péči … reflexe aneb jak bylo a co bude Zdravotnické zařízení MČ Praha 4, Kotorská 1590/40, Praha 4, IČO:
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Člověk se nědy zeptá proč...???
Život lze chápat jen zpětně,žít jej však musíme dopředu.
Psychologie štíhlé postavy
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Sociální práce s rodinou 3
Klíčová otázka č. 5 Jakou roli by měli hrát různí aktéři (zejm. veřejná správa na všech úrovních, poskytovatelé služeb, volení představitelé, sdělovací.
Na čem stavět vztah.
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se vrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů rodičům.
Cyberbullying Neboli kyberšikana.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
které je stále třeba brát v úvahu !
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
VY_III/2_INOVACE_83_Jiří Žáček
Rodina a vzory Existují kladné vzory pro dnešní rodinu?
PROČ BŮH STVOŘIL DĚTI (A NÁSLEDNĚ VNOUČATA). Pro ty z nás, kteří máme okolo sebe děti – ať už vlastní, nebo vnoučata, neteře, synovce, nebo studenty…
Dopis od Boha.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Čas utíká. Život letí. Dálky rozdělují. Děti rostou. Práce přichází a odchází. ŽENY.
VÝVOJOVÁ PSYCHOLOGIE PhDr. Daniel Heller.
Ne že by se mi líbily rozhovory v takovýchto momentech
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_245 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
1. Jak dobré je žít, Pane, z tvého slova, | jež mezi námi tvoří pouta nová | a ve všech vztazích je nám pomocí | i ve zdraví i v každé nemoci. | Dej, Otče.
Pár vtípků.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
ČÍNSKÉ PŘÍSLOVÍ.
Snape ve svém kabinetu od Patrounus 13/06. Rozhovor s profesorkou Prýtovou 1.Já je vaše nejoblíbenější kouzelná bylina? Asi bych měla říct madragoru,
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Karolinka-město ve kterém žiji
Jak na bezpečný internet?
Bezpečnost na internetu
Jak na bezpečný internet?
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Výchova k občanství RODINA
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Osobní bezpečí. Sebepojetí Sebepojetí - znamená porozumět sám sobě, svému JÁ, svým náladám, chování Sebepojetí – zahrnuje sebepoznávání, sebehodnocení.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ ŠKOLNÍ BRANDÝS N/L – STARÁ BOLESLAV AUTOR: MGR. VĚRA BLAŽÍČKOVÁ NÁZEV: VY_32_INOVACE_01_Výchova k občanství TEMA: VZTAHY V RODINĚ ČÍSLO.
Člověk a zdraví Bc.Kateřina Cuperová. - je jakékoliv pohlavní dotýkání, styk či vykořisťování kýmkoliv.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Muž Hloupý
Život po čtyřicítce a dál…
Čím chci být až vyrostu ? Proč zrovna plavčice ? Pomáhá a zachraňuje lidské životy. Má to hodně těžké protože, když se člověk topí je velice těžké si ho.
RODINA Mgr. Michal Oblouk.
Je určena pro děti, které nemají ve své rodině dobrou péči a výchovu.
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
CHAREKTERISTIKA Obrázky a náměty slohových cvičení
Plánované rodičovství
Něco, co mohou napsat jen děti
Život po padesátce a dál…
které je stále třeba brát v úvahu !
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
A přitom všechno ještě funguje!
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Transkript prezentace:

ŽIVOT PO ČTYŘICÍTCE A DÁL … VĚTŠINA LIDÍ OBYČEJNĚ VŮBEC NEVÍ, CO S TÍM, KDYŽ JE JIM PŘES 40 A NAJEDNOU MAJÍ NEČEKANOU SVOBODU A VŠE STÁLE FUNGUJE AMERICKÉ PŘÍSLOVÍ: „ SVOBODA JE, KDYŽ JSOU DĚTI Z DOMU A CHCÍPNE PES “. DRSNÉ, ALE PRAVDIVÉ. JAKMILE TO JEDNOU USLYŠÍTE, OKAMŽITĚ TO ODMÍTNETE,ALE STÁLE SE VÁM TO BUDE VRACET NA MYSL, PROTOŽE JE TO PRAVDA CHCE TO ASI TOHLE DESATERO : 1.NEDĚLAT NIKOMU MLADŠÍMU TCHYNI NEBO OBĚTAVOU MAMINKU. RESPEKTIVE, MĚJ SVŮJ MAJETEK, BYT A SVÉ PENÍZE. JESTLI PO VÁS NĚCO ZBYDE,AŤ SE O TO PAK POPEROU, AŽ VÁM TO BUDE JEDNO. ALE DO TÉ DOBY, KAŽDÝ SÁM ZA SEBE A ZA SVÉ 2. VNUCI A VNUČKY JSOU VAŠE MOŽNÉ POTĚŠENÍ A NE VAŠE DALŠÍ POVINNOSTI. MAJÍ SVÉ MATKY A OTCE A TO VY JISTĚ NEJSTE 3. PĚSTOVAT JAKÝKOLI SPORT A POHYB JE NUTNOSTÍ. IDEÁLNÍ JE KOLO. VŠE UVIDÍTE ZBLÍZKA A NEBOLÍ PŘÍLIŠ NOHY 4, POKUD JSTE PO ROZVODU A ŽIJETE SÁM NEBO SAMA, ŽIJTE A PROBOHA SI ZAKAŽTE KÁDROVÁNÍ ZE STRANY SVÝCH DĚTÍ. VY BYSTE SE NEMĚLI STARAT O JEJICH PARTNERY A ONI O VAŠE 5. POKUD JSTE S PARTNEREM, NEDĚLEJTE SI ZE ŽIVOTA DOMOV DŮCHODCŮ S KOMPLEXNÍ PÉČÍ. PRACOVAT NA NĚČEM, CO PŘIJDE SAMO, JE HLOUPÁ SNAHA O PŘEDČASNÉ STÁRNUTÍ

6. POKUD MÁTE NOVÉHO PARTNERA NEBO PARTNERKU, NESNAŽTE SE DĚLAT FALEŠNÝ DOJEM, ŽE SE CHYSTÁTE ZALOŽIT DALŠÍ RODINU. ZNAČÍ TO O NEDOSTATKU SEBEVIDĚNÍ A SEBEPOZNÁNÍ. NELEPTE SE NA NIKOHO, VOLTE DOBROVOLNOST 7. NEPŘEJÍDEJTE SE, NEPIJTE A NEKUŘTE JAK FABRIKA. BUĎTE HYGIENIČTÍ A VOŇAVÍ 8. SNAŽTE SE S PARTNEREM O TŘI „ K “ : KOMUNIKACI, KOOPERACI A KOORDINACI. A NESNAŽTE SE TOHO DRUHÉHO PŘEDĚLAT ZA KAŽDOU CENU 9. OBLÉKEJTE SE MLADĚ A ÚČELNĚ, ALE VŠE MÁ MÍT SVÉ HRANICE. NENÍ NIC SMĚŠNĚJŠÍHO NEŽ ŠEDESÁTILETÁ PATNÁCTKA – ZEZADU LYCEUM – ZEPŘEDU MUZEUM 10. INTERNET JE PRO VÁS IDEÁLNÍ MOŽNOST KOMUNIKACE, ZÁBAVY A POUČENÍ. NAJDETE ZDE LIDI SOBĚ PODOBNÉ. A ZPRÁVA : AHOJ, JAK SE MÁŠ ? … A PODOBNĚ, MÁ CENU ZLATA A NENÍ TO JEN DŮCHODCOVSKÉ ZABÍJENÍ ČASU

NEPOSÍLEJTE SVÉ MEILY S PŘÍLOHAMI MLADÝM PRODUKTIVNÍM PRACOVNÍKŮM A UŽ VŮBEC SVÝM DĚTEM. VŠE VIDÍ PO SVÉM A MAJÍ PRO VÁS JEN CHÁPAVÝ SOUCIT. A TO NENÍ URČITĚ NIC, CO BY SE VÁM LÍBILO VAŠE NÁZORY JSOU CENNÉ PRO VAŠE VRSTEVNÍKY, INTERNET VÁS SEZNÁMÍ SE SPOUSTOU LIDÍ. MŮŽEME SI SPOLU POVÍDAT BEZ PODEZŘELÉ SEZNAMKY. A HLAVNĚ, VŽDYCKY SE DÁ JEDNODUŠE VYPNOUT SKYPE NEBO ICQ … A JE TO SHODA NÁZORŮ JE TO, CO SE V ŽIVOTĚ CENÍ A INTERNET TO UMOŽŇUJE NAJÍT I KDYŽ PRÁVĚ MÁTE DEN, KDY VÁS BOLÍ CELÝ ČLOVĚK A ZROVNA SE NEDAŘÍ JE PŘÍJEMNÉ DOSTÁVAT ZPRÁVY, ALE ZAJÍT SI SPOLU POPOVÍDAT PŘI KÁVĚ NEBO DVOJCE VÍNA JE VELMI POTŘEBNÉ A UŽITEČNÉ ŽÁRLIT NA PARTNERA, KTERÝ SE BAVÍ DOMA U PC JE TROŠKU TRAPNÉ A ÚPLNĚ ZBYTEČNÉ. MŮŽETE S TÍM NESOUHLASIT, ALE TO JE JEDINÉ, CO MŮŽETE…