Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je,"— Transkript prezentace:

1

2 Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je, když děti jsou z domu a chcípne pes“. Trošku drsné – ale jakmile to jednou uslyšíte a okamžitě odmítnete – neustále se vám to bude vkrádat zpět do mysli – protože to je nutkavá pravda. Život po padesátce a dál…

3 1) Nedělat nikomu mladšímu tchyni nebo obětavou maminku resp.. Měj svůj majetek, byt a své peníze. Jestli po vás něco zbude – ať se o to pak poperou – až vám to už bude jedno. Ale do té doby – každý za svý a nekecat si do toho. Chce to asi tohle desatero:

4 2) Vnuci a vnučky jsou jen vaše možné potěšení a ne vaše další povinnosti – mají své matky a otce – a to vy jistě nejste.

5 3) Uvědomit si, že sex funguje jako nikdy předtím a to bez kondomů, závazků a strachu z toho, co si o vás partner/ka pomyslí – když se to nepovede, skončí to smíchem – když se to nepovede, skončí to smíchem!

6 4) Pěstovat jakýkoliv sport a pohyb je nutnost. Pro pobyb je ideální kolo – vidíte vše zblízka, máte dostatečný dosah a nebolí tak strašně nohy. – vidíte vše zblízka, máte dostatečný dosah a nebolí tak strašně nohy. Ale kupte si zcela jistě přílbu – zvlášť ženám sluší! Intimní dodatek: Autosex berte také jako sport – je to přirozená údržba těla, zachování funkce organizmu a tím i záruka dlouhého zdraví.

7 5) Pokud jste po rozvodu a žijete sám/a – žijte proboha a zakažte si kádrování ze strany svých dětí. Vám je (má být!) prd do jejich partnerů a poměrů, tak ať si laskavě nechají své názory pro svá příští léta – budou je jistě potřebovat.

8 6) Pokud nejste po rozvodu, nedělejte si z života domov důchodců s komplexní péčí – pracovat na něčem, co přijde samo je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí 6) Pokud nejste po rozvodu, nedělejte si z života domov důchodců s komplexní péčí – pracovat na něčem, co přijde samo je pitomost a hloupá snaha o předčasné stárnutí

9 7) Pokud máte nového partnera/partnerku, nesnažte se dělat falešný dojem, že se s partnerem chystáte založit další rodinu. Tahle hloupá snaha je jen nedostatek sebevidění a sebepoznání. Život po přechodu je krásný svou svobodou. Buď druhému pomůžete a prospějete – nebo jděte dál. Nelepte se na nikoho, volte dobrovolnost

10 8) Nežerte, nepijte a nekuřte jak fabrika. Buďte hygieničtí a voňaví.

11 9) Nic co jste dosud v sexu nepoznal/a není neslušné – umřít neinformovaný je zbytečný luxus hlupáků. Snažte se o tři K: Komunikaci, kooperaci a koordinaci. Vychovávat jste mohl/a jen manžela/ku jako vzor svým dětem. Výchova seniorů je hovadina první třídy. Nejste-li navzájem kompatibilní – nic se neděje – najde se jiný/á.

12 10) Oblékejte se mladě a účelně.. Ale nezapomínejte, že všechno má své hranice. Nic není zábavnějšího, než šedesátiletá patnácka - zepředu museum a zezadu lyceum. Půvab vám není zakázaný – naopak a jde to. Nebuďte vážný převážný „pan rada - paní radová“ co jim dělá potíž se sehnout.

13 Jedenáctý názor na závěr: Internet je pro vás ideální možnost dynamické komunikace, zábavy, legrace i poučení.Najdete zde i sobě podobné a važte si toho, že se snažíme všichni žít na sto procent. "Ahoj – jak se máš?" a povídání má cenu zlata a není to důchodcovské zabíjení času. zábavy, legrace i poučení. Najdete zde i sobě podobné a važte si toho, že se snažíme všichni žít na sto procent. "Ahoj – jak se máš?" a povídání má cenu zlata a není to důchodcovské zabíjení času. Hledejte se a najděte se!

14 Neposílejte své mejly s přílohami mladým produktivním pracovníkům a už vůbec ne svým dětem. Vše vidí po svém – jinak než vy - a mají pro vás jen "chápavý soucit" To není nic, co by se vám líbilo – tak to předpokládejte.

15 Vaše názory jsou cenné pro vaše vrstevníky a seznámíte se se spoustou lidí. Nejen ti, co jsou sami, to oceňují. Povídejte si bez podezřelé seznamky.Na rande je času dost – a nic nemusíte. Když se vám něco nelíbí – vypněte skype, qip nebo icq – a je to!

16 Shoda názorů je to, co se v životě cení a internet to umožňuje najít, i když vás bolí všechny klouby a máte právě den, kdy byste kohokoliv nejradši zabil/a. Pro partnery a partnerky: Internet je dobrý, ale zajít spolu popovídat na kávu či dvojku je velmi užitečné. Žárlit na někoho, kdo se baví doma u PC je trošku trapné a dost zbytečné. Můžete vášnivě nesouhlasit - to ale je jediné, co můžete. Posbíráno a doplněno 2009


Stáhnout ppt "Většina lidí vůbec neví, co s tím, když je jim přes padesát a najednou získají nečekanou svobodu a vše stále funguje. Americké přísloví : „Svoboda je,"

Podobné prezentace


Reklamy Google