Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zajímavé druhy dřevin v naší zahradě ( s jedlými plody )
Advertisements

“Joie de Vivre”* JVi 2014 PLÁN NA UVEDENÍ * Získejte chuť do života.
Nově pěstované rostliny a jejich využití
VY_32_INOVACE_ 11_ Rozmanitost přírody Ovoce (SADA ČÍSLO 2)
PRODUKCE OVOCE A ZELENINY HOSPODÁŘSKÝ KRAJINOTVORNÝ NUTRIČNÍ zdroj vitamínů minerálních látek vlákniny fyziologicky aktivních látek (pozitivní x negativní)
Projekt: Moderní environmentální vzdělávání v přírodě
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
Základní škola Rosice, okres Chrudim Rosice 97, Rosice; IČO: ; tel.: ; Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/
PRODUKTY FLP NA PODZIMNÍ MĚSÍCE
DIABETES MELLITUS A STRAVOVÁNÍ
JIHOVÝCHODNÍ ASIE.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Rostliny v okolí lidských obydlí
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
UGO.
Lukáš Kurek, KMD FreeDeK
JIHOVÝCHODNÍ ASIE.
KAKI Aneta Spratková, KMD FreeDeK
CO JSOU PŘEDKRMY? Tak jak název napovídá, předkrmy jsou jídla podávaná
Mango, Eva Krestová, KMD FreeDeK
Rozšíření náboženství ve světě
Najdi na slepé mapě Asie státy podle zadání
HOSPODÁŘSTVÍ. Velikost ekonomiky Poř.státmld. US$ PPP (2003) 1.USA Čína Japonsko Indie Německo Spojené království1.
Superfoods superpotraviny.
VY_32_INOVACE_15 Asie - Jihovýchodní Asie - pracovní list
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
- Oblast poloostrova Zadní Indie a Malajského poloostrova
Hospodářství - průmysl a zemědělství Soňa Medlová, 3.C
OBLASTI ASIE Podle tradičního dělení se Asie člení na 7 oblastí
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Asie Josef Hanzl 6.B.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Trendy na trhu Volné radikály Oxidační stres Antioxidanty Doplněk stravy.
Asie Jihovýchodní. Přírodní podmínky  Poloostrovy  Zadní Indie, Malajský X  Ostrovy  Sundy  Velké - Borneo, Sumatra, Jáva, Celebes,  Malé,  Filipíny.
Produkce obilovin Obiloviny výrazně ovlivňují výživovou bilanci světové populace ve všech světadílech a mají mezi ostatními zemědělskými produkty výsadní.
SACHARIDY. Sacharidy neboli glycidy (řecky glykes = sladký) patří mezi tzv. základní živiny, jsou hlavní součástí lidské potravy (více než 55% objemu),
Acai Černá třešeň Červená řepa Zelené jablko Hruška Rakytník Malina Brusinky Granátové jablko Borůvky Maqui.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
VY_32_INOVACE_Z7.03 Autor: Mgr.Marcela Daníčková Datum vytvoření: prosinec 2012 Ročník: 7. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Zeměpis.
Metodická komise OSÚ-ZL Cvičitel lyžování © 2010.
ASIE.  Největší světadíl (8,6% povrchu Země, 29,9% souše)  Nejlidnatější – cca 4 mld. (60% populace)  ½ obyvatel – do 20 let  Hlavně S a V polokoule.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Aleš Čech Název DUM: VY_32_Inovace_ Asie – Jihovýchodní Asie Název sady: Zeměpis 7. ročník Číslo.
ČÍSLO PROJEKTU: 1.4 OPVK AUTOR: Mgr. Jana Neugebauerová NÁZEV: VY_32_INOVACE_16_JIHOVÝCHODNÍ ASIE ROČNÍK: 7. ročník ZŠ VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Člověk a příroda.
Je celková antioxidační kapacita potravin kritériem jejich biologické hodnoty ? Z. Zloch Ústav hygieny Lékařské fakulty UK, Plzeň.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
VY_32_INOVACE_143_Státy JV Asie Šablona Identifikátor školy:
Nashi, Mochyně, Mučenka, Papája, Liči, Mangostan a Rajčenka
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Tematický okruh: BIOLOGIE ROSTLIN Název učiva: OVOCNÉ STROMY A KEŘE
SUBTROPICKÉ A TROPICKÉ OVOCE
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Živina Funkce (dle schválených tvrzení) Významný zdroj Vitamin A
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Název projektu: Moderní škola
Projekt: OP VK Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Autor:
Ananas, Kiwi, Banán, Kvajáva, Rambutan, Mauricijská papeda
Základní škola Rosice, okres Chrudim
ASEAN Ročník: 2. Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh:
Napříč Asií.
Lokalizace Asie - významná místa /politická geografie/
JÁDROVÉ OVOCE Předmět: Potraviny a výživa pro obor Kuchař – číšník druhý ročník Klíčová slova: jádrové, ovoce, hrušky, jablka, mišpule, kdoule, jeřabiny.
ZEMĚPIS - SVĚT Regiony Asie 2
Základní škola a Praktická škola Dvůr králové nad Labem
Hrušeň obecná. Úvod Opadavý listnatý strom hybridogenní druh se složitým vývojem Významný především ovocnářsky kvůli plodům Bývá pravidelně napadána rzí.
NÁZEV: VY_32_INOVACE_11_Světadíly
NINGXIA RED Infúze živin pro celé tělo.
ASIE – JIHOVÝCHODNÍ ASIE
POZVEDNĚTE SVÉ PODNIKÁNÍ
Transkript prezentace:

Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv.

Co je g3? g3 je nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv, např. z hroznů, hrušek, jablek a aceroly. Vitamín C, který nápoj obsahuje, pomáhá chránit buňky před oxidativním stresem a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. g3 má osvěžující příchuť, která je lahodně sladká a jemně trpká a denně si ji může dopřávat celá rodina.

Proces výběru superovoce pro g3 Vědci společnosti Pharmanex® hledali po celém světě a hodnotili stovky druhů „superovoce“ z těchto hledisek: zajímavý zdroj vitamínu, skvělý nutriční obsah, kvalita vědeckých údajů o účinnosti, historie tradičního využití, jedinečné druhy ovoce, které by umožnily jedinečnou obchodní příležitost.

4 plody splnily naše kritéria ovoce gâc goji plody růže kaštanové plody rakytníku řešetlákového

Co představuje název? = ovoce gâc + 3 další plody = 3 roky výzkumu společnosti Pharmanex® = 3 výzkumné laboratoře společnosti Pharmanex®

Momordica cochinchinensis Gâc – „Nebeské ovoce“ Momordica cochinchinensis

V jižní Asii můžete popínavou rostlinu gâc často spatřit na mřížoví u vchodů do venkovských domovů. Jedním z mnoha způsobů využití gâc je také příprava speciálního rýžového pokrmu Xoi Gâc, neboli „červené rýže“, který se tradičně podává na slavnostech.

Gâc – „Nebeské ovoce“ Tradičně běžné ovoce Původem z jižní Asie Bangladéš, Barma, Kambodža, Čína, Indie, Japonsko, Laos, Malajsie, Filipíny, Thajsko a Vietnam Tradičně běžné ovoce

Plody rakytníku řešetlákového Další doplňkové plody v g3 Plody rakytníku řešetlákového (sibiřský ananas, Hippophae rhamnoides) Dvoutisíciletá historie tradičního užívání na Sibiři, v Tibetu, v Číně a v Evropě Více než 130 studií moderního výzkumu: zahrnuje/obsahuje karotenoidy, tokoferoly, vitamín C a flavonoidy *Výzkum provedený na plodech rakytníku řešetlákového, nikoliv na g3.

Goji Další doplňkové plody v g3 Dvoutisíciletá historie tradice v Číně (wolfberry, kustovnice, Lycium barbarum) Dvoutisíciletá historie tradice v Číně Tento malý červený bobulovitý plod je mezi vědci známý pro své množství polysacharidů, vitamínů a aminokyselin. *Výzkum provedený na plodech goji, nikoliv na g3.

Plody růže kaštanové Další superovoce v g3 (Rosa roxburghii) Pěstována v Číně, především v horách v Kuej-čou    oranžovožluté plané ovoce jedinečné polyfenoly rovněž zvaná „král vitamínu C“ *Výzkum provedený na plodech růže kaštanové, nikoliv na g3.

Klíčové přínosy Nápoj g3 díky vitamínu C: přispívá k antioxidační ochraně před oxidativním stresem, přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kůže, poskytuje živinu, která přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, poskytuje živinu, která přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a poskytuje podporu pro normální funkci imunitního systému.

Proč si zvolit tento produkt? g3 nabízí vitamín C, aby tak přispěl k příjmu antioxidantů ve vaší stravě. g3 má unikátní červenooranžové zabarvení. g3 má výbornou chuť, což znamená, že si na něm pochutná a bude z něj mít užitek celá rodina. Vitamín C v nápoji g3 přispívá k normální funkci imunitního systému.

„Dokonalý nápoj pro krásu“