„Společná výuka zdravotnického personálu v regionu Euregio Egrensis“ (CZ04.4.82/4.2.001/0016) Prezentace fotodokumentace EVROPSKÉ SPOLEČENSTVÍ Evropský.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Advertisements

Modernizace a obnova přístrojového vybavení kardio-vaskulárního centra nemocnice Karlovy Vary :00 Projekt je spolufinancován Evropskou unií.
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky MOPPS Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného.
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Zdravotnictví po „velkém třesku“ Zdraví, zdravotnictví a evropské fondy Oldřich Vlasák Poslanec Evropského parlamentu Předseda Svazu měst a obcí České.
NAVRHOVÁNÍ HOSPODÁRNÝCH ŘEZNÝCH PODMÍNEK PŘI OBRÁBĚNÍ
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Koncepce běžeckého lyžování v Karlovarském kraji 2.etapa – Slavkovský les a zhodnocení potenciálu zbývajících částí Karlovarského kraje.
Soukromá třinecká obchodní akademie a hotelová škola, s. r. o. uvádí:
Course seminar CM4 SE 31. srpna Regionální zdravotnické informační systémy B.I.B.S., a.s. Brno Senior Executive MBA Course Seminar Ing. Martin Zeman.
NÁSOBENÍ ČÍSLEM 10 ZÁVĚREČNÉ SHRNUTÍ
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Evropské fondy a Česká republika v období 2007–2013: náš pohled Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti Praha,
Středisko náhradní rodinné péče o. s. Projekt Centrum podpory NRP je realizován za podpory Nadace
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Tandem Koordinační centrum česko-německých výměn mládeže Koordinierungszentrum Deutsch-Tschechischer Jugendaustausch Tandem Koordinační centrum česko-německých.
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 14. dubna 2014.
PODPORA DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V PRAZE PROSTŘEDNICTVÍM STRUKTURÁLNÍCH FONDŮ EU PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI HOTEL MODRÁ RŮŽE, RYTÍŘSKÁ, PRAHA.
Stav přípravy novelizace energetických zákonů a vyhlášek a účinnost užití energie v průmyslu Současný stav energetické legislativy v ČR Seminář AEM
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Tento projekt je spolufinancovaný z Evropského fondu regionálního rozvoje. Akce se koná v rámci Programu cezhraničnej spolupráce SR-ČR pod názvem.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. dubna 2013.
Seminář MT 7. března 2007, aula SŠZe Olomouc Analytická a vzdělávací fáze projektu Střední školství v přechodu ČR na novou politiku EU pro zemědělství.
ČESKÁ REPUBLIKA – SVOBODNÝ STÁT BAVORSKO Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor fondů a programů EU.
Školení Maxov 9.9. – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM:
Rozvoj kvalifikované pracovní síly v ČR. Obsah prezentace Představení Agentury CzechInvest Regionální kanceláře Aktivity pro podporu rozvoje kvalifikované.
DĚLENÍ ČÍSLEM 7 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
Kurz Všeobecný sanitář
Specifika Smlouvy o poskytnutí dotace u závěrečných výzev Říjen 2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Konference Evropa regionů – priorita ELS-ED
Regionální soutěž ve stolování Střední odborné učiliště, Domažlice MKD Domažlice.
Technické kreslení.
Zdravotnická sekce v rámci Asociace vyšších odborných škol ________________________________________ Valná hromada AVOŠ 20. dubna 2010 _______________________________________.
Specifikace závěrečných výzev v ROP JV Listopad 2012 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Dispoziční fond Česká republika - Bavorsko Dotace v rámci INTERREG IIIA pro vymezené území.
Ing. Petr Czekaj, Mgr. Zdeněk Karásek Velké Karlovice, Vytváření strategických partnerství na trhu práce v MSK.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Interreg IIIA Česká republika–Polsko Olomouc, Hotel Flóra Závěrečný seminář Seminář je spolufinancován EU.
Ú S T E C K Ý K R A J Ing. Martin Pondělík Inovační ofenzíva tří zemí ČR, Německa a Polska – Internetový portál 3-CIP.
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Centrum pro regionální rozvoj České republiky
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Českou republikou Atlas Labe na území Královéhradeckého kraje prezentace výsledků projektu.
Daniel Jirkovský Ústav ošetřovatelství UK 2. LF a FN Motol
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko 2004 – 2006 ŽÁDOST O PODPORU Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
1 RESPONSIBLE CARE Projekt „Adaptabilita a posílení konkurenceschopnosti chemického průmyslu ČR“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem.
Interreg IIIA Česká republika - Svobodný stát Bavorsko v Plzeňském kraji Plzeň,
Ústecký kraj, člen evropské sítě chemických regionů Ing. Petr Fiala, Zastupitel Ústeckého kraje, předseda finančního výboru Mezinárodní rok chemie 2011.
PŘÍKLADY DOBRÉ PRAXE „Učitel ZUŠ“ Podpora dalšího vzdělávání učitelů základních uměleckých škol Karlovarského kraje CZ.1.07/1.3.11/ Tento projekt.
Mezinárodní spolupráce Informace o změnách v systému sociálních služeb a o zahraniční spolupráci Kraje Vysočina.
EdTRANS Transition from School to Work AT - CZ Evropská územní spolupráce Rakousko – ČR Projekt je spolufinancován Evropskou unií, Evropským.
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
IT ve škole 2499/21/7.1.4/2010 Města Karlovarského kraje VY_32_INOVACE_C09 Sada 1 Člověk a příroda ZŠ Pačejov.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Centrum pro regionální rozvoj ČR Vinohradská 46, Praha 2 | tel.: | fax: | | Příprava.
Nové webové stránky a upgrade
Krajský úřad Karlovarského kraje
Vysoké učení technické v Brně
Vysoké učení technické v Brně
Civilní obrana a řízení rizik/ Zivilschutz und Gefahrensteuerung
Grantový projekt „Moderní absolvent strojírenství“
Naplňování Krajského akčního plánu vzdělávání 1 Ústeckého kraje setkání pracovních skupin 21.února 2018.
Transkript prezentace:

„Společná výuka zdravotnického personálu v regionu Euregio Egrensis“ (CZ / /0016) Prezentace fotodokumentace EVROPSKÉ SPOLEČENSTVÍ Evropský fond pro regionální rozvoj (INTERREG III A) Tento projekt je financován z rozpočtu Karlovarského kraje a programu Interreg IIIA

Účastníci projektu

exkurze Cheb

Erbendorf – obvazování

Erbendorf – hygienická pravidla

Erbendorf – měření tlaku

Erbendorf– stlaní lůžka

Cheb - vyšetření moči

Erbendorf– řeč těla

Cheb – masáž břicha

Cheb - příprava injekcí

odborná praxe v SRN

Cheb - Bobath koncept

Erbendorf - polohování

Erbendorf – obvazy

exkurze – smyslové vjemy

Cheb –kinestetika

exkurze Františkovy Lázně

Berufsfachschule für Altenpflege und Altenpflegehilfe, der Beruflichen Fortbildungszentren der Bayerischen Wirtschaft (bfz) gGmbH, (Odborná škola pro péči o seniory a pomoc při péči o seniory) Gabi Hampel, ředitelka školy Bräugasse 29, Erbendorf Tel.: (0) / Fax: (0) / Střední zdravotnická škola Hradební 2, Cheb Mgr. Zdeněk Hrkal, ředitel Tel.: / – 877 Fax: / – 089 Naše kontakty:

Děkuji za pozornost