Regionální individuální projekt

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Závěrečná konference k regionálním individuálním projektům (RIP) „Dobrá práce v Jihočeském kraji“ reg.č.: CZ.1.04/2.1.00/ a „Cesta do práce v Jihočeském.
Advertisements

Ing. Stanislava Správková
INTEGROVANÝ OPERAČNÍ PROGRAM Ministerstvo práce a sociálních věcí ČR Oblast intervence 3.1 Služby v oblasti sociální integrace aktivita a) investiční.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
„IT nad 40 let“ „IT nad 40 let“ Středočeský kraj „Dobrá praxe“
Prezentace k projektu REPRO CV
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
1. veřejné projednání ke Strategii rozvoje města ÚL do roku :00 Informační středisko města ÚL, Palác Zdar, Mírové náměstí.
MONITOROVACÍ ZPRÁVY v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
PREZENČNÍ INFORMAČNÍ SEMINÁŘ PRO VEDOUCÍ ZAMĚSTNANCE.
OP LZZ - Rozvoj kvalifikační úrovně a kompetencí pracovníků v cestovním ruchu Individuální projekt pro CzechTourism.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Vítejte na konferenci k národnímu projektu Návrat do práce.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáže ve firmách – vzdělávání praxí Představení projektu.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Projekt je financován z prostředků Evropského sociálního fondu prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Příležitost dělá(t) zaměstnance
NSK2 KONFERENCE PRO AUTORIZOVANÉ OSOBY
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Stanislava Správková
JPD 3 CZ / /0370 Posílení konkurenceschopnosti pražských podnikatelů v programech zahraniční rozvojové spolupráce Evropských společenství.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
„Zvýšení adaptability zaměstnanců působících v sekci kultura“ registrační číslo projektu: CZ.1.04/1.1.06/ Ing. Radka Soukupová seminář MK
Představení projektu Příležitost dělá(t) zaměstnance
Projekty realizované Úřadem práce ČR, Krajskou pobočkou v Olomouci
Představení projektu CZ.1.04/3.1.03/ Individuální vzdělávání poskytovatelů sociálních služeb v oblasti zavádění standardů kvality, strategického.
Představení společnosti MARLIN, s. r. o
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
„Vzdělávejte se pro růst
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Ekonomika Ročník: 2.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
Technické kreslení.
Název školy: Střední průmyslová škola, Ostrava – Vítkovice,příspěvková organizace Autor: Ing. Andrea Modrovská Datum: 3. dubna 2012 Název: VY_32_INOVACE_7.3.7.
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Monitorovací zpráva a finanční prostředky Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji“ Projekt je spolufinancován z prostředků z.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Prezentace ITP ÚP Ústeckého kraje pro konferenci ITP ve Velkých Karlovicích Úřad práce v Chomutově – metodiky realizace postupových kroků v oblasti poradenství.
Krátce bez práce Závěrečná krajská konference Projekt Krátce bez práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím.
Projekt Rodičovství a práce, reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ , je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
1 Se sousedy k vzdělávání, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Individuální projekt Jihomoravského kraje OP LZZ Zajištění vybraných sociálních služeb na území Jihomoravského kraje pracovní seminář 3. března 2010 Tento.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
1 Se sousedy k vzdělávání I, registrační č. CZ.1.04/2.1.00/ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Aktivním přístupem ke změně v SVL města Litvínova CZ /0.0/0.0/15_042/
OKRESNÍ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA PŘEROV PROGRAMY PODPORY PODNIKÁNÍ Zaměřené na vzdělávání zaměstnanců a tvorbu nových pracovních míst OKRESNÍ.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
KONFERENCE PROJEKTŮ ZAMĚSTNANOSTI KARLOVARSKÉHO KRAJE.
Informační seminář Projekt Dejte práci šanci
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
Ing. Stanislava Správková
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/70.00018 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Cílová skupina Období realizace Uchazeči o zaměstnání: ve věku do 30 let, vedeni v evidenci nepřetržitě déle než 5 měsíců a s trvalým pobytem na území Olomouckého kraje. Období realizace Zahájení realizace: 1. leden 2012 Ukončení realizace: 31. prosince 2014 (podstatnou změnou prodloužena) Celkem 36 měsíců Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Realizované aktivity v rámci projektu Zajištění veřejné zakázky na výběr dodavatelů a poradenství, Přípravná fáze projektu, Zajištění publicity, Výběr účastníků, Vstupní modul, Skupinové a individuální poradenství, Odborná výuka – rekvalifikace, Vytvoření pracovních míst, Doprovodná opatření (viz Ing. Štrýglová) a Řízení a ukončení projektu. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění veřejné zakázky na výběr dodavatelů a poradenství Výběr externího subjektu pověřeného zadavatelskou činností a právním poradenstvím: společnost CPS consulting, s.r.o. Výběr dodavatele služeb v rámci projektu: společnost bit cz training, s. r. o. Výběr externího subjektu pověřeného zpracováním auditů projektů: společnost AUDIT DANĚ CZ, s.r.o. Výběr externího subjektu pověřeného zajištěním evaluačních seminářů: společnost RPSC ideas s.r.o. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Přípravná fáze projektu Zaměstnanci Úřadu práce České republiky – krajské pobočky v Olomouckém byli informováni o průběhu projektu a spolupodíleli se na tvorbě zadávací dokumentace. Dle potřeb probíhaly postupně porady s dodavatelem a příslušnými pracovníky z jednotlivých kontaktních pracovišť. Dodavatel zajistil vytvoření 5 středisek pro účastníky projektu v jednotlivých okresech Olomouckého kraje. Dodavatel vytvořil na začátku realizace svůj realizační tým projektu. Dodavatel zajistil materiály pro realizaci publicity projektu (informační brožury, plakáty, inzerci v tisku, samolepky a propagační materiály). Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Byly vytvořeny webové stránky projektu na: http://portal.mpsv.cz/upcr/kp/olk/esf/obd_2007_2013/oplzz_osa2a/reg_indiv_projekty/probihajici/prilezitost_pro_mlade Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Byly vytvořeny webové stránky projektu na: http://www.esfcr.cz/projekty/prilezitost-pro-mlade-v-olomouckem-kraji Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Informace o projektu, resp. podpořených místech byly uvedeny i na: http://www.dotacni.info/dotace-na-zamestnance-v-olomouckem-kraji/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Na webových stránkách Olomouckého kraje http://www.kr-olomoucky.cz/nove-projekty-eu-v-oblasti-trhu-prace-aktuality-1736.html Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Na webových stránkách Regionálního informačního servis http://www.risy.cz/cs/vyhledavace/projekty-eu/detail?id=101766 A dalších … Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Byly navrženy a schváleny propagační předměty, které byly následně dodavatelem vyrobeny a dále distribuovány pro potřeby cílové skupiny projektu. Konkrétně se jednalo o : blok A5 kroužkový, informační brožura, kovové pero, plakát A2, plakát ESF, samolepka s logem, USB Flash disk 2 GB, hrnek se lžičkou, papírová taška, sada psacích potřeb a závěrečná publikace, kterou vidíte přes sebou. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zajištění publicity Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Dne 15. 10. 2012 byla uveřejněna inzerce v médiích, a to v deníku Mladá fronta DNES. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Dne 6. 10. 2014 byla zveřejněna v tisku pozvánka na závěrečnou konferenci projektu. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Závěrečná konference uskutečněná dnešního dne. Dne 3. 4. 2014 se uskutečnil ve Zlatých Horách evaluační seminář, na kterém byl zhodnocen dosavadní průběh projektu zaměstnanci Úřadu práce – krajské pobočky v Olomouci a zástupci dodavatele aktivit projektu. Závěrečná konference uskutečněná dnešního dne. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Výběr účastníků Výběr účastníků projektu probíhal v několika fázích: v první fázi byly vybírány osoby náležející k cílové skupině z infomačního systému ÚP, následně probíhaly informační schůzky, na infomačních schůzkách byly vyplněny dotazníky předběžného zájmu o projekt a poté vysílající ÚP vytvořily pro dodavatele aktivit seznam potenciálních účastníků projektu vhodných k zařazení do projektu, tyto osoby byly pozvány na vstupní modul.   Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Vstupní modul Osoby, které vyjádřily na informačních schůzkách zájem o účast v projektu, byly pozvány na aktivitu Vstupní modul. Vstupní modul byla povinná aktivita, které se zúčastnily všechny osoby, které vstoupily do projektu. Jednodenní aktivita. Účastníci vyplnili potřebné dokumenty a získali informace o projektu. Z plánovaného počtu osob, které měly vstoupit do projektu (min. 280 účastníků), vstoupilo do projektu 293 účastníků. Vstupy v jednotlivých okresech byly následující: Olomouc 74 účastníků, Přerov 55 účastníků, Prostějov 63 účastníků, Šumperk 72 účastníků a Jeseník 29 účastníků. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Vstupní modul Graf č. 1: Procentuální vyjádření počtu účastníků, kteří vstoupili do projektu dle jednotlivých kontaktních pracovišť Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Skupinové poradenství Cílem aktivity bylo zvýšit znalosti a dovednosti účastníků projektu a tím pozvednout jejich konkurenceschopnost na trhu práce. Povinná aktivita pro všechny osoby, které vstoupily do projektu, tj. min. 280 osob Účastníci projektu povinně absolvovali skupinové poradenství v délce 18 hodin (tj. 3 dny po 6ti hodinách/45 min.). Počet úspěšně podpořených osob, které tuto aktivitu absolvovaly byl celkem 288. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Individuální poradenství Každý účastník mohl v průběhu své účasti v projektu konzultovat s odborným poradcem svou aktuální situaci, problémy při hledání zaměstnání, procházet databázi volných pracovních míst, získávat informace o trhu práce. Účastník projektu mohl v rámci individuálního poradenství využít max. 5 schůzek po 60 minutách. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Odborná výuka - rekvalifikace Cílem aktivity bylo zvýšit znalosti a dovednosti účastníků projektu a tím pozvednout jejich konkurenceschopnost na trhu práce a zaměstnatelnost. Každý účastník projektu absolvoval povinně jeden rekvalifikační kurz. Celkem byla tato aktivita plánována pro max. účast 280 osob. Min. celková úspěšnost byla stanovena na 180 osob. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Olomouc Termín konání Technicko-administrativní pracovník s praxí 11. 2. - 6. 6. 2013 Pracovní v sociálních službách 18. 2. - 20. 3. 2013 18. 3. - 17. 7. 2013 Svářečský kurz ČSN EN 287-1 8. 4. - 19. 4. 2013 Účetnictví s využitím výpočetní techniky 6. 5. - 5. 6. 2013 Přerov 18. 2. - 13. 6. 2013 Počítačový grafik 13. 5. - 15. 8. 2013 Účetnictví 17. 7. - 7. 8. 2013 Prostějov 4. 3. - 7. 6. 2013 Údržba zeleně a veřejných ploch 9. 5. - 13. 6. 2013 Administrativní pracovník s AJ 22. 5. - 15. 7. 2013 Svářečský kurz ZK 135 1.1 10. 4. - 10. 5. 2013 24. 4. - 10. 5. 2013 Základy podnikání 30. 4. - 28. 5. 2013 Operátor call centra 29. 5. - 19. 6. 2013 Šumperk 21. 1. - 17. 5. 2013 Obsluha a programování CNC strojů 20. 2. - 31. 5. 2013 18. 3. - 9. 4. 2013 Rozšířená obsluha PC 22. 4. - 7. 5. 2013 Průvodce cestovního ruchu 6. 6. - 28. 6. 2013 Jeseník 19. 4. - 29. 5. 2013 2. 5. - 10. 6. 2013 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Odborná výuka - rekvalifikace Výše uvedené rekvalifikační kurzy absolvovalo celkem 256 osob, z toho 89 mužů a 167 žen. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Vytvoření pracovních míst Cílem aktivity bylo umožnit účastníkům projektu zapojit se do pracovního procesu, získat nebo obnovit pracovní návyky a následně zvýšit svou uplatnitelnost na trhu práce. Dodavatel služeb byl zavázán zajistit u potenciálních zaměstnavatelů min. 100 podpořených pracovních míst, která budou obsazena účastníky projektu. Na pracovní místa byla zaměstnavateli poskytována dotace max. do výše 16.000,- Kč/měsíc na úhradu mzdových nákladů na dané pracovní místo, a to max. po dobu 12 měsíců. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Vytvoření pracovních míst Celkem bylo vytvořeno 100 podpořených pracovních míst. Graf č. 2: Poměr vytvořených podpořených pracovních míst dle jednotlivých okresů Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Zhodnocení realizace aktivit projektu MI Název Cílová hodnota Dosažená hodnota Rozdíl 07.01.00 Počet nově vytvořených pracovních míst – celkem 100 + 0 % 07.01.02 Počet nově vytvořených pracovních míst - ženy 40 72 + 80 % 07.41.00 Počet podpořených osob - celkem 280 293 + 5 % 07.41.10 Počet podpořených osob – klienti služeb 07.46.10 Počet úspěšně podpořených osob – klienti celkem 288 + 3 % 07.46.13 Počet úspěšných absolventů kurzů - celkem 180 256 + 42 % Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Rozpočet projektu Celkový schválený rozpočet projektu „Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji“ je 25 717 458,- Kč. K 1.10.2014 je vyčerpáno 22 403 556,00,-Kč. V následujících tabulkách jsou údaje aktuální k 1.10.2014. Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Čerpání rozpočtu v jednotlivých letech k 1.10.2014   celkem čerpání procenta Celkový rozpočet 25 717 458,00 Celkové čerpání 22 403 556,00 87,00% rok 2012 199 596,00 1,00% rok 2013 10 820 057,00 42,00% rok 2014 11 383 903,00 44,00% Nevyčerpané prostředky 3 313 902,00 13,00% Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Čerpání rozpočtu dle položek k 1.10.2014   celkem čerpání procenta Celkový rozpočet 25 717 458,00 Osobní náklady 1 483 695,00 6,00% Realizace veřejné zakázky s DPH 4 611 973,00 18,00% Mzdové příspěvky 15 690 021,00 61,00% Ostatní 617 867,00 2,00% Nevyčerpané prostředky 3 313 902,00 13% Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36 32

Dodavatel projektu Realizace veřejné zakázky k 1.10.2014   bez DPH procenta Smlouva s dodavatelem 4 998 080,00 Celkově vyčerpáno 4 259 039,00 85% Výběr účastníků 15 000,00 100% Vstupní modul 365 957,00 89% Odborná výuka - rekvalifikace 2 922 252,00 92% Individuální poradenství 211 919,00 51% Skupinové poradenství 280 111,00 Administrace doprovodných opatření 263 700,00 Zajištění pracovních míst 10 000,00 Publicita 190 100,00 56% Nevyčerpané prostředky 739 041,00 15% Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36 33

počet uzavřených dohod Mzdové příspěvky Výše dotace počet uzavřených dohod 192 tis. Kč 86 176 tis. Kč 5 160 tis. Kč 8 144 tis. Kč 1 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36 34 34

náklady spojené s doložením zdravotních předpokladů, nocležné. Doprovodná opatření jízdné, náklady spojené s doložením zdravotních předpokladů, nocležné.   celkem čerpání procenta Smlouva s dodavatelem 763 900,00 celkové čerpání 310 726,00 41%  Cestovné a nocležné účastníků projektu 308 029,00 99% Potvrzení o zdravotní způsobilosti 2 697,00 1% Nevyčerpané prostředky 453 174,00 59% Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36

Děkujeme za pozornost Mgr. Olga Dostálová projektový manažer Ing. Naďa Štrýglová finanční manažer Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR. 9.4.2017 18:36