Milan Šanda VIII.A.  Dodge byl založen roku 1900 jako Dodge Brothers Company.  Zásobovala rostoucí automobilový průmysl v Detroitu.  Svoje vlastní.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Automobilové klíče „trochu historie“. FORD
Advertisements

Automobily a co o nich víme
Automobilový průmysl země Sasko
Škoda auto Mladá Boleslav
slavný americký průmyslník
Národní síť VTP v ČR Pavel Švejda Společnost vědeckotechnických parků ČR Seminář Podnikové inkubace
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
HENRY ROYCE A CHARLES ROLLS Miroslav Beňo Adam Pecina.
Světová ekonomika (SE) Proč se tak radikálně změnil svět od poslední třetiny 19.století? Zásadní změny ve světě -dramatický růst efektivity zemědělství.
Vývoj konceptu kompetencí v celoživotním učení a vzdělávání – teoretická východiska a aplikace v neformálním vzdělávání PhDr. Michaela Tureckiová, CSc.
Ing. František Knížek uvádí dokument Momentky z oslav 20. výročí Českého svazu vědeckotechnických společností
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Název.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ VÍTEJTE U NÁS Praha, 27. května 2009.
Prezentace Infiniti Centrum Praha, ČR 2. Infiniti v Evropě 3. Infiniti Centrum Praha 1. Historie / Vznik značky 4. Modelová řada.
Pohyby na finančních trzích Společnost v potížíchKdo pomohl Bear Stearns JP Morgan(březen 2008) Countrywide FinancialBank of America(červen 2008) Fannie.
Henry Ford - Narodil se: 30. července 1863 v Dearborn, Michigan, USA - Umřel: 7. dubna vyučil se zámečníkem a pak se stal opravářem parních strojů.
Mezinárodní měnový fond Role věřitele poslední instance.
RISK Evropa j., jv., vých..
Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná Rozdíl je v lidech TechIN - Propojení studia a praxe , Karviná ROZVOJEM.
Hyundai.
Hra ve které se stanete řidičem kamionu.  Doprava celou škálu nákladu ve více než 60 evropských městech.  Spusťte svůj vlastní obchod, který nadále.
Servisní koncepty Meteor – Trost Řešení pro firemní vozové parky
Airbag Autor: Martin Pinta.
Automobily Jméno: Petra Havlíčková Třída: VIII.
Retailing v Rakousku od roku 2006 Kateřina Srnská 2012/2013.
Stát a ekonomika Petr Machala. ekonomie je věda (teorie) ekonomika je praxe 1.Co vyrábět 2.Jak vyrábět 3.Pro koho vyrábět Víte jaký je rozdíl mezi ekonomií.
Charles Stewart Rolls 1. Narozen 28. srpna 1877 v Bournemouthu Studium – Eton College a univerzita v Cambridge 1900 – vyhrál závod na tisíc mil s vozem.
Prezentace pro předmět Y36TED Minařík Petr. Obsah  Co je to Hummer  Historie  Modely H1 H2 H3 Tabulkové srovnání  Prostor pro dotazy.
Městské lesy Hradec Králové a.s.
Benson Oak: Plány na rozvoj společnosti Setkání s novináři KK Central, Praha 22. květen 2008 | 14:00 hod. CONFIDENTIAL UNTIL RELEASE SUBJECT TO BO REVIEW.
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
Podpora průmyslových zón v ČR © 2011 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Zeměpis cestovního ruchu.
Zdeněk Pospíšil. Mezinárodní obchodní značka, pod kterou japonská firma Panasonic Corporation prodává své výrobky z oblasti domácí elektroniky. Vznikla.
Důvody vstupu na zahraniční trhy
Alfred P. SLOAN narodil se 23.května 1875 v městě New Haven ve státě Connecticut jako nejstarší z pěti dětí Alfreda Pritcharda Sloana.
Základní škola Zlín, Nová cesta 268, příspěvková organizace
AUTOBAZAR-COUVAL. Firma, kterou jsem vytvořil a kterou vlastním se jmenuje autobazar-couval. Její název vznikl podle příjmení majitele této firmy. Firma.
Osobní automobil Tatra VYPRACOVAL:David Novotný VYPRACOVAL:David Novotný DATUM: DATUM: TŘÍDA:8.A TŘÍDA:8.A.
1.1. ZROD NOVÉHO PRODUKTU A JEHO CESTA NA TRH doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
Vytvořila: Dominika Dvořáková
LEE IACOCCA Jeden z nejvýznamnějších manažerů nejen automobilového průmyslu.
Automobilový průmysl v ČR
Celulózka a reakce studentů
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
ALTERNATIVNÍ POHONY AUTOMOBILŮ Miroslav Kubíska
  Lukáš Schejbal.
ŘETĚZY VAMBERK.
Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČRSekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR Digitální jednotný trh Marta Vojtová Odbor koordinace evropských.
Americká auta Mezi nejznámější americké výrobce osobních vozů patří tyto značky : Cadillac, Dodge, Ford, GM, GMC, Hummer, Chevrolet, Jeep.
Google Street View na českých mapách. Co to je ? Služba postavená nad internetovými mapami Googlu Dostupná na: Nabízí.
- NAROZEN ROKU 1863 V DEARBONU (MICHIGAN) - V PATNÁCTI SESTROJIL SVŮJ PRVNÍ PARNÍ PÍSTOVÝ MOTOR – POPRVÉ SESTROJIL BENZÍNOVÝ MOTOR – VYJEL.
Vliv důvěryhodnosti výrobce automobilů na nákupní chování zákazníků MARTIN JIRUŠKAŠKODA AUTO VYSOKÁ ŠKOLA, O.P.S.
Rovné šance žen a mužů Bc. Milan Žák, DiS. sociální pracovník organizace.
Určeno pro:žáky 2.ročník středních škol Vzdělávací obor: Zeměpis Tematický okruh: Česká republika Téma: Česká republika – průmysl Jméno autora: Mgr. Tomáš.
Zhodnocení finanční situace konkrétního podniku Roman Němeček ŠKODA AUTO a.s. Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích.
ZROD NOVÉHO PRODUKTU A JEHO CESTA NA TRH doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc.
SKORO ZAPOMENUTÁ ČESKÁ AUTA.
Informace o společnosti
Procesor Procesor (CPU – Central Processing Unit) je ústřední výkonnou jednotkou počítače, která čte z paměti instrukce a na jejich základě vykonává program.
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Evidence a účtování zásob ve vybrané společnosti
Mgr. Iveta Niederlová VY_32_INOVACE_01_17_dopravní prostředky 1
Základní škola Hostěradice, okres Znojmo, příspěvková organizace Název: Průmysl ČR Číslo: EU DUM 6_13 ICT Vytvořila: Mgr. Pavlína Kociánová Projekt:
Od „Transferu technologií“ k „Managementu znalostí
Jižní Evropa AUTOR: Mgr. Aleš Skála
Sada : Člověk a jeho společnost VY_32_INOVACE_ 05 Dějepis _8.ročník_05
Střední průmyslová škola Zlín
Čisté investice do rozhlasové reklamy
Transkript prezentace:

Milan Šanda VIII.A

 Dodge byl založen roku 1900 jako Dodge Brothers Company.  Zásobovala rostoucí automobilový průmysl v Detroitu.  Svoje vlastní vozy začali vyrábět roku  Roku 1928 byla značka prodána společnosti Chrysler Corporation.  V roce 1998 prošla krátkodobým DaimlerChrysler jako část Chrysler Group.  Nyní je součástí Chrysler LLC.

 Dodge převážně vyrábí tyto auta  Charger – sportovní  Chalanger – sportovní  Dart – rodinný  Journey – SUV  Durango – SUV  Grand Caravan – velký rodinný

 Značka Dodge oznamuje záměr vstoupit na evropský trh  V následujících letech úspěšně uvádí do Evropy modely:  Dodge Caliber  Dodge Nitro  Dodge Avenger  Zatím posledním modelem je v roce 2008 Dodge Journey

 RAM vyrábí pickup a nákladní automobily  RAM 1500  RAM 2500  RAM 3500  RAM Chassis Cab  RAM C / V Tradesman  RAM Promaster City  RAM Promaster

 Děkuji za shlédnutí prezentace a za to že jste to vydrželi.