Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
Fotbal Kopaná Fočus.
FC Waterpipe SP tým Historie 14. Května 2005 Klub založen.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Beach rugby
Bamboocha City.
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Václav Metlička Cyklokros
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Fc Chelsea Tento tým vznikl, proto aby dobyl Ligu Mistrů
Vytvořil : Ivan Kutsyn Můj Oblíbený fotbalový klub.
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
JITKA KLIMKOVÁ UEFA KONFERENCE NYON 2009 CÍLE: 1.TECHNICKÁ ZPRÁVA FINSKO TRENDY ŽENSKÉHO FOTBALU 3.UEFA SOUTĚŽE PRO ŽEN 4.POZVÁNKA MS.
FLORBAL.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
Valuch Honza8.A. Když se ve Spojených státech řekne „MJ“, každé malé dítě ví, co tato zkratka znamená. Michael Jordan je v současnosti největší ikonou.
CHELSEA Chelsea je anglický fotbalový klub v Londýně.
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.
Kopaná – průběh hry hry se účastní dva týmy po 11 hráčích na hřišti obdélníkového tvaru na jehož kratších stranách jsou branky hru řídí hlavní rozhodčí,

Liverpool.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
Fotbal.
Nejznámější klub ve Španělsku!
Neoficiální mistrovství fotbalových přípravek české republiky v kategorii U10 Ivančice – neděle 13.května 2012.
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
Alexander Ovechkin Navrátil Filip 8.A.
HÁZENÁ 2.
Petr Čech.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
AC SPARTA PRAHA. Tournament of companies Fotbalový turnaj firem  Fotbalový turnaj na Strahově  Pořadatel: AC Sparta Praha  Místo: PRE Tréninkové centrum.
TENIS.
Florbal Patrik Převrátil.
CURLING.
TENIS.
Prezentace pro borce Trenéři: Kulatka, Kain FK Brandýs-Boleslav roč FK Brandýs-Boleslav roč Březen 2010.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
Extraliga juniorů a juniorek Co je cílem ? Extraliga juniorů a juniorek – kvalitativně a prezentačně druhé nejlepší soutěže po Extraligách mužů.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Fotbalisté celého Světa
HOKEJ V EVROPĚ, KHL.
Lední hokej Je kolektivní hra. Jde o jeden z nejrychlejších sportů na světě. Hraje se na 3 třetiny po 20 minutách. Na hru dohlížejí 2 hlavní rozhodčí.
Finanční fair play ve fotbale. Historie ● 2009 – zpráva UEFA o finanční situaci všech klubů ● 56 % z 655 klubů ve ztrátě, o 9 % více než předchozí rok.
Turnaj ve futsalu 21. – 22. července.  Klub F.C. Santus Dobruška pořádá futsalový turnaj již od roku Tehdy se turnaje zúčastnilo 24 mužstev. Od.
Nejprestižnější soutěž Liga Mistrů Hrají ji jen nejlepší týmy z celé Evropy.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
FC Slovan Rosice, o.s.. Činnost klubu v roce 2015 Informace v číslech: ● Počet týmů – 11 ● Členská základna – 247 členů ● Roční rozpočet – ,-
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
ÚSPĚCHY ČESKÝCH A ČESKOSLOVENSKÝCH SPORTOVCŮ - FOTBAL.
FC Slovan Rosice, z.s..
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Otakar Mestek, Michal Blažej
Nábor mladých fotbalistů
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
TJ Sokol Vikýřovice.
Slavní fotbalisti.
Osnova Dres Rukavice Trenér Míče Věk Zdroje Úspěchy Závěr.
Prezentace Kristek Jakub
VÁNOČNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ
Luiz suarez Prezentace Jan Šoupal.
BSE České Budějovice o. s.
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Prezentace Hanna Hřebíčková
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
Transkript prezentace:

Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A

Francesc Fabregas Datum narození: 04.05.1987 Místo narození: Španělsko Znamení: Býk Číslo dresu: 4 Klub: Arsenal Přezdívka: Cesc Váha: 70 kg Výška: 1.75 cm Post: záložník

Životopis Francesc Fàbregas Soler je španělský fotbalista, záložník, který v současnosti hraje za anglický klub Arsenal Londýn. Angažmá ve španělské FC Barcelona mu příliš nevyšlo, ve svém věku se zde jen ztěží prosazoval. V polovině roku 2003 proto podepsal smlouvu s Arsenalem a po odchodu Patricka Vieri do Juventusu se prosadil do základní sestavy tohoto mladého týmu. Arséne Wenger, trenér Arsenalu, o něm prohlásil, že má potenciál stát se do svých dvaceti let nejlepším na světě. Na svůj věk má tento střední atakující záložník až neuvěřitelný přehled na hřišti, je bojovný a dravý a rozdává spoluhráčům velmi přesné a nečekané přihrávky.

Úspěchy 2003: Účastník mistrovství Evropy hráčů do 17 let ve Finsku - 2. místo + nejlepší hráč turnaje 2005: Vítěz anglického poháru (Arsenal F.C.) 2006: Účastník UEFA Champions League (2. místo)

Emirates Stadium Tak tady válí

Fotogalerie