 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
STRUČNÝ PRŮVODCE PŘIJÍMACÍM ŘÍZENÍM Ve školním roce 2012/2013.
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Benešovská hasičská liga s Ferdinandem Bukovany SDH: Bukovany Zpracováno: SBOR DOBROVOLNÝCH HASIČŮ BUKOVANY STRANA 1/26.
Dračí lodě 2010 Plzeň řeka Radbuza
Předpokládaný počet účastníků:  1050 sportovců  238 trenérů  28 vedoucích výprav  cca 250 VIP hostů.  celkem cca Krajské výpravy:  všech 14.
2 3 Lokalita Pod Javornic kou silnicí 4 směr Solnice směr Javornice směr Vamberk CENTRUM 10min. směr Častolovice.
Vážení milovníci historie motorismu !
Cesta k vyhlášení architektonické soutěže prosinec 2004: NK předložila MK ČR investiční záměr na novou budovu 20. prosince 2004: NK a Rada hl.m. Prahy.
Pojistná smlouva pro členy SH ČMS
mimořádná Valná hromada SPŘ Praha 1 Zpráva komise k tvorbě Stanov SPŘ Složení komise: Ing. Jan Doležal Ing. Jaromír Pitaš Ing. Jaroslav Švec.
ZKO PY Š ELY V Á S ZVE NA IVETKY MEMORIÁL Dne od 09:00 hod. na cvi č išti ZKO STRAŠÍN.
Čenda hledá supertalent pod záštitou náměstka hejtmana Pardubického kraje Ing. Romana Línka Rodinné pasy a Pardubický kraj představují další ročník talentové.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA Dne od 09:00 hod.
Tak to jsou naše Vysočany dne 9. února Jako každý rok, tak i letos je čas ostatků a místní hasiči se chystají již tradičně, zase jako ostatníci.
3. ročník „Eko“ výchovně-vzdělávací ho dopoledne pro děti nižšího stupně základních škol října 2012 v 9.00 hodin Sbírkové skleníky Výstaviště.
Mezinárodní soutěž mládeže CTIF je určena pro nejméně devítičlenné kolektivy mladých hasičů. Družstva mohou být složena z dětí obou pohlaví ve věku 12.
Mezinárodní Fotbalový turnaj o pohár náměstka hejtmanky Ústeckého Kraje Arna Fišery Ročník 2003 Pořádající klub FK Ústí nad Labem.
Spokojené Díly o.s. Členská schůze
 Taneční a pohybová škola pod vedením Mgr. Ilony Šulcové oslavila v loňském roce již 20 let svého trvání. Od r vychovala řadu tanečníků, z nichž.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s.
Útvar sociální prevence - dětské dopravní hřiště
S RAZ DOROSTU NA OKRESE K OLÍN aneb i dorost má svoji kategorii.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové sobota 8. října 2011 Stará garda- jubilejní 10. ročník!!!
Pražské stromy 2. ročník fotografické soutěže – vyhlašovatel soutěže: web prazskestromy.cz pro amatérské fotografy.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Hledá se Kamarádka knihovna (už podruhé). Kdo jde s námi Generální partner: firma 3M Česko O záštitu nad soutěží požádáno: Ministerstvo kultury ČR Odborný.
FIRE DANCE 2013.
Srdečné pozvání na turnaj veteránů do Hradce Králové Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína - všechny zbraně let, 60 a starší (AK.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
PŘIHLÁŠKA NA STŘEDNÍ ŠKOLU
Centrum primární prevence Semiramis o.s. Ptácká 162, Mladá Boleslav Náplň práce lektorů Programů DPP.
HOKEJOVÝ KLUB VSK TECHNIKA BRNO
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou uměleckou soutěž Rada mladých spolu s KMSOH a Vincentem pořádají VINTAL 2011 amatérskou.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
Krkonošský omezeňák 2012 Soutěž v přesnosti přistání na kluzáku L-13 Blaník Místo konání: LKVR Datum: Začátek: 08:30 hod. SELČ.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
MRS MO Břeclav, o. s. pořádá
 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 2. dubna 2011  V kolik: příjezd od 13 hod, zahájení ve 14 hod  Disciplíny: 1. Valčík 2. Čača 3. Volný tanec.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
MHJ HS ŽABČICE.  Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 31. března 2012  V kolik: příjezd od 12,30 hod, zahájení ve 13 hod  Disciplíny: 1.Valčík 2.Charleston.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
IVETKY MEMORIÁL ZKO PYŠELY VÁS ZVE NA 3. ročník
Vybrané sportovní soutěže organizované v rámci Hasičského záchranného sboru České republiky 2011.
Aerobic Pavly Caltové pořádá I. ročník soutěže jednotlivců v AEROBIC MASTER CLASS Aerobic Dance CUP Sobota Čelákovice Sokolovna, ul. Masarykova.
2.prosince :00 Schůzka pro rodiče žáků vycházejících ze ZŠ.
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE 2017
FIRE DANCE 2017.
ROZLOUČENÍ S PRÁZDNINAMI
Turnaj o pohár Hejtmana Kraje Vysočina
SDH JÁMA a Obec Mičovice Vás zvou na.
Sbor dobrovolných hasičů LUČICE pořádá
JFK Velké Přílepy pořádá NÁBOR FOTBALISTŮ do kategorie STARŠÍCH ŽÁKU r
Turnaj o pohár Hejtmana kraje Vysočina
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
ZV OOP DJŠ pořádá zájezd do Bzence
ÍTĚZNÁ PÁLKA TURNAJ VE STOLNÍM TENISE ˇ O B E C V Í T E Z N Á
SK Benátky nad Jizerou z.s.
Za celý tým vedoucích a instruktorů
SOUTĚŽE PŘÍPRAVEK Mgr. Pavel Hudeček 1. Krajská Grassroots konference.
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
TURNAJ O POHÁR PRIMÁTORA STATUTÁRNÍHO MĚSTA JIHLAVY
FIRE DANCE 2018.

FIRE DANCE 2019.
Mladí hasiči Sezemice si Vás dovolují pozvat na 11
Soutěže mládeže organizované Olomouckým KFS
Transkript prezentace:

 Kde: Lidový dům Žabčice  Kdy: 28. března ve 13 hod  Disciplíny přípravka: Mazurka, volný tanec  Disciplíny mladší žáci: Polka, mazurka, volný tanec  Disciplíny starší žáci a dorost: Polka, čača, volný tanec

PROGRAM  Slavnostní zahájení  Předtančení  1. disciplína – polka  Taneční vystoupení hostů  2. disciplína – mazurka, čača  Přestávka  3. disciplína – volný tanec  Taneční vystoupení hostů  Vyhlášení výsledků

 Přípravka: 3 – 7 let  Mladší žáci: 7 – 12 let  Starší žáci: 12 – 16 let  Dorost: 16 – 18 let  Vždy rozhoduje datum narození Soutěžní kategorie

 Soutěž je otevřená mladým hasičům z MHJ, ČHJ a SH ČMS  Taneční pár může tvořit dívka a chlapec, případně dvě dívky či dva chlapci  Pořadí soutěžících párů se vylosuje po příjezdu  Pro 1. a 2. disciplínu je povinný společenský oděv  Disciplína č. 3 i oděv k této disciplíně jsou zcela libovolné, hudba bude mít délku maximálně 2 min 30 s  Volnou disciplínu bude tančit každá kategorie zvlášť  Soutěžních disciplín se zúčastní pouze soutěžní taneční páry  Každý tanec bude porota hodnotit zvlášť  Sčítají se body ze všech disciplín, vítězí pár s nejvyšším počtem bodů  Ostatní členové hasičských kolektivů, vedoucí, rodiče, fanoušci tanečních párů jsou zváni jako diváci  Příspěvek na stravu ve výši 10 Kč se bude platit při prezenci  Občerstvení zajištěno v místě konání soutěže Organizační pokyny

PŘIHLÁŠKY  Vyplněné přihlášky odešlete nejpozději do 28. února 2015  Ihned po obdržení přihlášky zašleme všem soutěžícím hudbu pro 1. a 2. disciplínu  Všechny přihlášené sbory nám do 20. března pošlou hudbu ke 3. disciplíně  Po dohodě je možné tuto hudbu přinést před soutěží na flash disku či cd  Hudba ke 3. disciplíně bude upravená k přehrání, není v našich silách pouštět a zastavovat hudbu v čase, který nám soutěžící určí

Kontakty   Adresa: MHJ HS Žabčice, Přístnotická 379, Žabčice  Telefon: Simona Valášková: Jana Bystrzonovská:

Prosíme všechny, aby dbali na včasný příjezd Těšíme se na Vás