Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Sylvie Fučíková Systemizace - plánování pracovních míst a mzdových prostředků.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Formátování diplomové práce
Advertisements

Prezentační nástroj Open Office, Impress EFEKTY SNÍMKU
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Cvičná prezentace Úkoly k procvičení.
Vytvoření menu K čemu slouží Jak se s ním pracuje
Styly, záhlaví a zápatí, oddíly
Nástroje pro řízení lidských zdrojů Ing. Milan Horváth.
Moderní škola 2011, CZ.1.07/1.4.00/ Informační a komunikační technologie Windows 7 – hlavní panel, základní nastavení Hlavní panel – zobrazování.
Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
IT Začátečníci Modul 5 MS POWERPOINT.
Power Point– pracujeme se snímky
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Autor:Ing. Pavel Brož Předmět/vzdělávací oblast:Informační a komunikační technologie Tematická oblast:Práce se standardním aplikačním programovým vybavením.
Analýza vnitropodnikového trhu práce
Informační systémy Modelování dynamiky objektového modelu. Koncepce modelu v programu MS Visio.
TABULKOVÝ PROCESOR Tadeáš Řezníček 4.A
PowerPoint II. Miroslav Lorenc.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Copyright (C) 2000 Vema, a. s.1 Jan Tomíšek Realizace docházkových systémů.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ PERSONALISTIKA Všechno v mém životě souvisí AC Education.
Řešení elektronického docházkového systému Vema
Personální informační systém Vema
Personální práce ( kap. 14)
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE II. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Práce s textem v objektech prezentace Vypracoval : Ing. Jiří Durďák Projekt Anglicky v odborných předmětech,
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Moderní učitel.
Power Point– popis prostředí
Zeměpisný kvíz ZADÁNÍ: zvolte si stát navrhněte zajímavou grafiku
Tlačítka akcí. Do prezentací můžeme vkládat tzv. tlačítka akcí.
Metody geoinženýrství Ing. Miloš Cibulka, Ph.D. Brno, 2015 Cvičení č. 3 Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a.
Grafika ve Wordu.
TVORBA VÝUKOVÉ PREZENTACE III. Mgr. René Szotkowski TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY.
Název projektu: Šablony Špičák číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ šablona III/2 autor výukového materiálu: Mgr. Jana Jiroušová, VM vytvořen: květen.
WORD - Tabulky 2. března 2013VY_32_INOVACE_080115_Word_Tabulky_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Satková.
MS PowerPoint Prezentační manažer Kapitola 10.0 (Záhlaví a zápatí)
2 Fučíková Sylvie HR/Win – moderní technologie pro osvědčené aplikace.
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Komunikace Aplikací VEMA G1 s Microsoft Windows Martin Šustr.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1. KŠPA Kladno, s. r. o., Holandská 2531, Kladno,
Univerzita třetího věku kurz Znalci Databáze 1.
Stručný přehled © 2012 Microsoft Corporation. Všechna práva vyhrazena. Lync Web Appu Připojení ke schůzce v Lyncu pomocí zvuku počítače Pokud nemáte Lync.
Personální systém na MF ČR
TEXTOVÝ EDITOR ( VKLÁDÁNÍ DALŠÍCH OBJEKTŮ DO TEXTU A JEJICH VLASTNOSTI, TEXTOVÉ TABULKY, ŠABLONY, JEJICH VYUŽITÍ A TVORBA ) Michalík Martin 4.A.
Jak vytvořit prezentaci Vytvořila firma: A-B Spektrum, počítačové a vzdělávací kurzy.
Personální plán pro podnikatelský plán
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 3. ročník oboru.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Ing. Zatloukal Martin Název prezentace (DUMu): 6. Přenos modelu mezi programy „Inventor“ a „EdgeCAM“- základní nastavení.
Microsoft FRONT PAGE Šablona 32 VY_32_INOVACE_19_10_Front Page.
Operační systém (OS) Základní funkce operačního systému: – Zajištění komunikace s okolím. – Řízení a zpracování programů. – Údržba informací na externích.
Název:VY_32_INOVACE_ICT_7B_10B Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Milena Vacková Ročník:7. Tematický okruh,
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_10_16_word.
KLÁVESNICE A MYŠ NA PC VY_32_INOVACE_06
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
Myš Pravé tlačítko Levé tlačítko
PowerPoint.
Výpočetní technika VY_32_INOVACE_11_16_PowerPoint.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Předmět: INFORMATIKA Ročník: VII.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
Testovací prezentace pro účely odladění šablony
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Příklady použití, doporučená nastavení
Příklady použití, doporučená nastavení
Příklady použití, doporučená nastavení
Transkript prezentace:

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.1 Sylvie Fučíková Systemizace - plánování pracovních míst a mzdových prostředků

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.2 STM - plánování plánování pracovních míst a mzdových prostředků s volitelnou vazbou: –na číselník KZAM (katalog zaměstnání) –podnikovou profesi –funkční zařazení specifikace popisů pracovních míst požadavky na kvalifikační profil pracovníka, odpovědnost, pravomoci

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.3 STM - obsazenost pracovních míst sleduje přiřazení zaměstnanců k plánovaným pracovním místům porovnává skutečný stav s plánovaným kontroluje obsazenost pracovních míst vyhodnocuje volná pracovní místa podchycuje obsazená pracovní místa neplánovaná

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.4 STM - sledování nákladů vyhodnocuje rozdíly mezi plánovanými a skutečnými náklady na pracovní místa zobrazuje stav změn proti předcházejícímu období

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.5 STM - budoucí záměry modelování budoucích záměrů pohyb v časové řadě do budoucích i minulých období porovnání budoucích záměrů se stávajícím stavem tvaru. Odkaz lze přiřadit buď nějakému vloženému objektu nebo grafickému tvaru. Snímek 11 Na snímku vlevo je jako příklad odkazu na konkrétní snímek vytvořen odkaz snímek nazvaný Snímek 11. Klikněte pravým tlačítkem myši na stužku s textem „Příklad obrázku“. Z nabídky vyberte položku „Nastavení akcí“. V nabídce „hypertextový odkaz“ lze zvolit konkrétní snímek, na který se má přejít. předchozí snímek Stejně tak je možné označit část textu a akci přiřadit nějakému textu. Příkladem je text „předchozí snímek“, kterému je přiřazena akce „hypertextový odkaz - předchozí snímek“. Takovýto text je zvýrazněn barevně a navíc podtržením

Copyright (C) 1999 VEMA počítače a projektování, spol. s r.o.6 STM - vazba na PAM komunikace PAM se STM pomocí přenosů –přenos tabulek z PAM (jednorázová akce) –přenos obsazených míst z PAM (dávka po zpracování měsíce v PAM)