E - Insurance Management System © 2003 FSS, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. Financial Support Services Zjednodušení prodeje pojištění.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
© 2000 VEMA počítače a projektování spol. s r. o..
Advertisements

Spisová služba pro organizace zřízené Olomouckým krajem
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
SAN architektura, iSCSI a pokročilé techniky zálohování
1 Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně.
KIS Klientský Informační Systém
Výběr vozidla do firmy – máme k dispozici všechny informace? Michal Krátký, Přemysl Žižka – DEN S FLEETEM DEN S FLEETEM – JARO 2010.
Komplexní řešení metropolitních sítí
Hosting informačního systému K2
E-learning a studenti kombinovaného studia VŠ projekt do předmětu E-learning Lucie Jirků, UČO květen 2004.
MĚSTSKÝ ROK INFORMATIKY GIS – současnost a budoucnost mapových služeb města Plzně gis.plzen-city.cz Václav Kučera Správa GIS, Správa informačních.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
Reengineering podnikového procesu
Případová studie Business Intelligence ve společnosti Mountfield, a.s.
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
Integrovaný dopravní systém
Informační systémy podnikové systémy CRM
Audit IT procesů ve FNOL
Aktuální vývoj v pojišťovnictví a jeho regulaci
© Copyright Siemens Business Services Global network of innovation Návrh rozvoje informačních systémů krajského úřadu Ludvík Dlabaja 17. března 2006.
Perspektivy clearingu pro IDS, kraje a dopravce Ing. Michael Holešovský Certifikovaný senior projektový manažer IPMA B® ČSAD SVT Praha, s.r.o.
O2 Car Control Tomáš Trejbal Manažer marketingu pro korporátní zákazníky V Brně dne 9. června 2009.
Výhody užití architektury ITS ve veřejné osobní dopravě
Tento studijní materil byl vytvořen jako výstup z projektu č. CZ.1.07/2.2.00/ Vývoj regulace a dohledu nad finančním trhem Shrnutí poznatků Ing.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
DON Miroslav Tichý. DON – přehled systému Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Systém pro kapitálový trh - investiční nástroje Modulární systém.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Podpora a rozvoj komunikační infrastruktury ISVS Ing. Lubomír Moravčík
Možnosti a využití SW systému EISOD 6
Evaluace a kvalita služeb v programech prevence, léčby a resocializace drogových závislostí (propojení se systémem sběru dat) Mgr. Lenka Šťastná.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
CIS Cizinecký informační systém
ISSS 2003 BusinessInfo.cz Portál státní správy pro malé a střední podnikatele Miloslav Marčan, Ministerstvo průmyslu a obchodu Michal Sontodinomo, CzechTrade.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Prezentace pro Kraj Vysočina Jan Gregor
Využití procesního řízení při správě nemocničního informačního systému ve VFN Všeobecná fakultní nemocnice Jiří Haase 20. května 2003.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
Novinky a strategie společnosti Vema, a. s.
Realizační tým ICZ duben 2005
GASTRONOMICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM FUSION prezentace základních funkcí
Systém manažerského sledování a řízení projektů Představení možností, přínosů a řešení Done, s.r.o. Na Krčské stráni 1434/ Praha 4 Tel.: Fax:
Informace jsou základním předpokladem úspěšného podnikání.
1 iMUNIS Portálové řešení pro obce Mgr. Jan Brychta Mgr. Tomáš Lechner Triada, spol. s r. o.
ISSS IS HN/SS Softwarová architektura informačního systému hmotné nouze a sociálních služeb Jindřich Štěpánek
Manažerské informační systémy Informační systémy Ing. Dagmar Řešetková
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Studentská PARDUBICE Implementace MIIS na Univerzitě Pardubice Petr Švec, Univerzita Pardubice.
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Petr Mikšovič CEO, SOVA NET, s.r.o. Význam on-line strategie v B2B.
Personální audit - cesta k efektivitě využívání lidských zdrojů.
Projekty ITI pro zlepšení společného IDS Prahy a Středočeského kraje Ing. Radim Vysloužil.
Moderní informační systémy - úvod do teorie, druhy IS v cestovním ruchu.
Katastr nemovitostí na internetu a reálné možnosti jeho využití fyzickými a právnickými osobami Č e s k ý ú ř a d z e m ě m ě ř i c k ý a k a t a s t r.
Informační systém pro správu a vyřizování objednávek
Nástroje podpory uživatelů
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
Obhajoba diplomové práce
iMUNIS Portálové řešení pro obce
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy
Informační systémy podnikové systémy CRM
Projekt krajských evidencí
Transkript prezentace:

e - Insurance Management System © 2003 FSS, spol. s r. o. Všechna práva vyhrazena. Financial Support Services Zjednodušení prodeje pojištění

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Co je eIMS Je komplexní služba v oblasti prodeje a správy pojištění Moderní informační systém  s vysokou mírou zabezpečení toku a správy dat  připravený pro integraci s existujícími Centrálními informačními systémy (CIS)  minimální nároky na klientské počítače Systém je navržen pro současný přístup libovolného počtu klientů

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Proč vznikl tento systém Nejednotnost aplikační a metodické podpory u prodejců pojištění Problém s aktualizací v čase Kvalita sjednávaných smluv Evidence rozsáhlých prodejních sítí Zpětná informovanost prodejců o životním cyklu pojistné smlouvy

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Komu a v čem je eIMS přínosem Pojistitel  Obchod  Možnost rychle reagovat na změny na trhu  Možnost sledovat výkonnost prodejců  Možnost sledovat růst nebo naopak pokles produkce  Možnost sledovat kvalitu produkce

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Komu a v čem je eIMS přínosem  Provoz  Možnost vytvářet a evidovat intervence v reálném čase  Informovat prodejce o chystaných změnách, které se týkají provozních záležitostí  Odpadají problémy se synchronizaci dat  Centrální řešení umožňuje automatickou aktualizaci nových verzí

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Komu a v čem je eIMS přínosem  Controling  Přehled o kvalitě sjednávaných obchodů  Zpřehlednění toků informací

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Komu a v čem je eIMS přínosem  Finance  Úspora nákladů za náročné distribuce SW  Úspora nákladů spojených s dohledáváním chyb  Zmenšení objemu storen pro neplacení pojistného  Úspora nákladů na vývoj vlastního SW na podporu prodeje pro prodejce  Není nutné již jednou natypované smlouvy znovu typovat do CIS

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Komu a v čem je eIMS přínosem Prodejce  Jednotný ucelený systém pro podporu prodeje  Může se soustředit pouze na obchod  Je průběžně informován o proplacenosti jednotlivých smluv  Může rychleji reagovat na případné intervence

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Shrnutí eIMS je on-line řešení pro sjednávání a správu pojistných smluv eIMS je služba eIMS přináší nový pohled na vztah prodejce – prodejní kanál – pojistitel eIMS nepodporuje pouze obchod, ale také provoz a controling eIMS je 100% CORBA/J2EE systém

© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 Závěr Děkuji za pozornost. Kontakt:  Tel:  Fax: 