Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Relaxační a rodinný klub Prezentace
Advertisements

Evropský parlament – Informační kancelář v ČR Natalie Šťastná
OŠETŘOVÁNÍ DEKUBITŮ A OPRUZENIN
Psí salón Ortex Kladno-Rozdělov 585.
Zveme Vás na den otevřených dveří v salonu Saphira
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Zveme Vás na předvánoční den otevřených dveří Studia Nefertiti
Vítejte v kadeřnickém salónu Jana, zde vám můžeme nabídnout. Všelijaké účesy, melíry, barvení, stříhání, holení a různé typy účesů. KADEŘNICKÝ SALÓN Jana.
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
specialista na firemní květinový servis
Roman Šustek. Masérské, rekondiční a regenerační služby Nabízím: MMasáže klasické, sportovní, relaxační AAromaterapie MMasáž horkými lávovými kameny.
Základní vzdělávání - Člověk a příroda - Přírodopis – Biologie člověka
KOŽNÍ SYSTÉM.
Dlouhodobá paměť autor : Tomáš Geryk kontakt : web :
Konstrukce trojúhelníku Podle věty sss b a c 1. Přiřaď názvy stran na správné místo. C A B Kantor nejdříve nechá žáky vyřešit tuto otázku. A B.
Otevírací doba: Po-Pá:od 9 00 hod – hod,13 00 hod hod Kontakt: Tel.číslo: Kde nás najdete: V Kladně, v ulici Nádražní 323.
Kde nás najdete: V Kladně v ulici Tomáše Garika Masarika 825 Kontakt: telefonní číslo: Otevírací doba: Po-St : od ,
B) Nabídková funkce.
5. Seminář Beton University, Plzeň Petr Krejča MALMIX – Čerstvé maltové směsi.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
Gelové nehty.
Systémová podpora profesionálního výkonu sociální práce
KOSMETIČKA L /004.
Školní stravování (historie a současnost) MUDr. Petr Tláskal, CSc. Ing
K Ů Ž E (výklad učiva) Počet hodin: 1 5. ročník
Kde Nás najdete ? Vanessa Connor Papiererstraße 27, Landshut, Germany Tel. :
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
TÍSŇOVÁ PÉČE A JEJÍ VYUŽITÍ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH Agentura domácí péče LADARA, o.p.s.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor: ING. EVA ŠÍDOVÁ Název:VY_32_INOVACE_635_KOŽNÍ SOUSTAVA Téma: VRSTVY KOŽNÍ SOUSTAVY,
IV. ročník Memoriálu Jana Marka
SPIRIT s. r. o. „… každý pokus má svou cestu“ 1/2011.
Kosmetika.
Den matek s Neděle
Obchodní politika - Sponzoring Koncepce sponzoringu – přínosy pro klienta  Jeden z nástrojů marketingového mixu, který přináší efektivní investování.
Koordinace dávek v nezaměstnanosti
Aneta Kafková, Marie Strašíková
6. 5. – WELLNESS VÍKEND HOTEL MESIT Luxusní salón s mnohaletou tradicí v Praze, který nabízí služby „Wellness & Beauty“… Manikúra Pedikúra.
STUDIO GLAMOUR. Studio Slu ž by Studia GLAMOUR Kade ř nictví Brazilský keratin Prodlu ž ování vlas ů Indická masá ž hlavy Masá ž e Depilace cukrovou.
ULTRANET Představení ultra rychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Akupunktura a akupresura
Cena elektrické energie
Nehtové špony - Rovnátka na zarostlé nehty.
Násobení desetinných čísel
Ultranet Představení ultrarychlého internetu od společnosti U-Computer s.r.o.
Autor: Mgr. Jana Pavlůsková Datum: květen 2012 Ročník: 6. Vzdělávací oblast: Matematika a její aplikace Vzdělávací obor: Matematika a její aplikace Tematický.
Wellnes víkend 6. – , Horní Bečva – Mesit***
Kožní soustava.
ŽIVOT BLONDÝNEK Katie Lemerka. Kdo je vlastně blondýnka? nevinně vypadající človíček, o kterém si všichni myslí, že má o několik desítek nižší IQ, ale.
1. na mazaní lyží potřebujeme: vosk, žehličku 2. pod lyži jsi vezmeme nějaký hadr aby jsme nezamazali stůl.
 kadeřnicí  rozhodovala jsem se mezi: kadeřnice prodavačka.
spracoval: Nguyen Thanh Binh
JAFRA COSMETICS představuje NOVINKY Revitalizační čistící prášek Rozjasňující pleťové tonikum Rozjasňující denní emulze SPF 15 Rozjasňující.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MYTI_VLASU_A_POKOZKY_HLAVY_ PREZENTACE_1_04 Název školyStřední.
CENÍK KOSMETICKÝCH A RELAXAČNÍCH SLUŽEB. Ceny jednotlivých úkonů jsou závislé na kvalitě, délce a především stavu srsti upravovaného psa. Je tedy možné,
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640,PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR: MGR.JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY_32_INOVACE_11_SLUŽBY-
Kožní soustava VY_32_INOVACE_06-08 Ročník: 5. Vzdělávací oblast: Člověk a jeho svět Vzdělávací obor: Přírodověda Tematický okruh: Člověk a jeho zdraví.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_DIAGNOZA_VLASU_PREZENTACE_1 7 Název školyStřední škola služeb,
Regulátory veřejného osvětlení RPR Plus!
DOMINIKA EBRLOVÁ 3.B Valéria baťková 2.o
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Strančice, okres Praha - východ
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Věcné učení VY_32_INOVACE_02_11_osobní hygiena 1.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
INFORMAČNÍ TABULE VE TVARU „A“ 550x850mm cca
PRO MELÍROVANÉ HNĚDÉ, BLOND & STŘÍBRNÉ VLASY
Transkript prezentace:

Prodlužování řas Prodloužení řas je ČR rozmáhající se novinkou. Stále více žen doceňuje přirozenost výsledného efektu a také to, že prodloužené řasy nezatěžují řasy přírodní, jako například každodenní používání řasenky. Vaše řasy dále rostou dle svého přirozeného cyklu i s novou řasou. Aplikuje se hypoalergenní adhezivum, speciálně vyvinuté k prodlužování řas, a schválené atestem CE pro Evropskou unii. Aplikace trvá 1-2 hodiny, podle počtu aplikovaných řas. Doplňování řas se provádí jednou za 3-4 týdny. K dispozici jsou tři efekty řas – přirozený, zvýrazněný a glamour. Rozdílná je i délka řas od nejkratších (6mm) po nejdelší (15mm). Samozřejmostí jsou i různé barvy. Řasy Afroditi vynikají maximální lehkostí, přirozeností, bezstarostnou péčí, jsou odolné vůči vodě, nepřízni počasí i mechanickému poškození. Akční cena 1200,-Kč PLATÍ POUZE 6. a 7. května!!!

Pedikúra Pedikúra zahrnuje - odstranění přebytečná zrohovatělé kůže - úprava okolí nehtů - stříhání nehtů - úprava zarůstajících nehtů - krátká masáž AKČNÍ CENA PRO VÍKEND 6. a 7. května je 200,-Kč Za příplatek 50,- Kč je možné zdobení nehtů na nohou.

Další nabízené služby Studia Karin Manikúra Kontakt: Karin Horňáčková tel: Japonská manikúra Parafínové zábaly Akrylová modelace nehtů Prodlužování vlasů Depilace Gelové modelace nehtů Masáže rukou a nohou