Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE
Advertisements

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
NÁVRH ÚPRAVY SOUČASNÝCH OSNOV A UČEBNÍCH PLÁNŮ PRO ZUV.
„Plánování projektu Plán projektu“
1. Vstup do pilotního projektu RVP GV
RVP a jejich transformace do školních vzdělávacích programů
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
Porada řešitelů projektu ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ
Tento projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.
AUTOEVALUACE neboli VLASTNÍ HODNOCENÍ MŠ Martina Kupcová.
Projekt ZŠ Staňkov. O projektu  Projekt pro žáky s poruchami učení  Dotace z ESF – ,- Kč  Doba trvání – 2 roky.
Příprava na hodinu dějepisu, organizace výuky dějepisu
Systém kurikulárních dokumentů
ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních.
MONITOROVACÍ ZPRÁVA Tyto globální granty jsou spolufinancovány ESF a státním rozpočtem ČR.
1. TVORBA STUDIJNÍHO ZAMĚŘENÍ Studijní zaměření vzniká buď ze vzdělávacího zaměření popsaného v RVP ZUV Nebo si je škola vytvoří podle svých podmínek Studijní.
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Evaluace ŠVP Ing. Libuše Burešová Únor 2011, Litvínov - Hamr.
MULTIKULTURNÍ VZDĚLÁVÁNÍ ŠANCE PRO EVROPU. PROJEKT V OBLASTI PODPORY PRIORITNÍ OSY 1.2 – ROVNÉ PŘÍLEŽITOSTI VE VZDĚLÁVÁNÍ VE ZLÍNSKÉM KRAJI PODÁNO 29.
Taneční a pohybová výchova
1. Gymnázium Oty Pavla Základní údaje
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Plánování ve škole. Obsah právní předpisy výuka a vzdělávání žáků / studentů prevence negativních jevů mimoškolní aktivity administrativní záležitosti.
„Inovace bakalářského studijního oboru Aplikovaná chemie“
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Studijní zaměření Studijní zaměření vzniká buď ze vzdělávacího obsahu popsaného v RVP ZUV. Nebo si je škola vytvoří podle svých podmínek. Studijní zaměření.
Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342
Propedeutický seminář k bakalářskému projektu
Podzimní a zimní měsíce
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. MODERNIZACE VZDĚLÁVÁNÍ – ŠANCE LEPŠÍHO PRACOVNÍHO UPLATNĚNÍ CZ.1.07/1.2.33/
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
PROFESNÍ ROZVOJ PEDAGOGŮ PŘEDŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ,,MATEŘINKY‘‘ CZ.1.07/1.3.42/ Tento projekt je financován ESF a státním rozpočtem ČR.
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_UCE137 Jméno autora:Ing. Alena Urešová Třída/ročník:2., 3. a 4. r. Datum vytvoření: Výukový materiál.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Výuková praxe 2 Mgr. Libuše VODOVÁ Katedra biologie PdF MU.
Didaktika přírodopisu 2 Mgr. Libuše VODOVÁ Katedra biologie PdF MU.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1.4 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních školách „Kvalitní škola“ Základní škola M. Choceňského,
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
„MAS jako nástroj spolupráce obcí pro efektivní chod úřadů“ CZ.1.04/4.1.00/B
INFORMACE – INSPIRACE – INOVACE Modernizací a inovací výuky k rozvoji klíčových kompetencí žáků Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.06/ Poskytovatel.
Analýza potřeb v území Pardubického kraje Pracovní tým k platformě Kariéra a celoživotní vzdělávání Podpora kompetencí k podnikavosti, iniciativě a kreativitě.
Předškolní vzdělávání.  Rámcový vzdělávací program vymezuje hlavní požadavky, podmínky a pravidla.  Školní vzdělávací program vytváří každá mateřská.
Kritéria pro zvyšování nenárokových složek platu pedagogů v roce 2009 Nenárokové složky platu - osobní příplatek (§ 131 ZP) - osobní příplatek (§ 131 ZP)
ZA JEDEN PROVAZ Vzdělávací centrum Turnov, o.p.s.
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Základní škola a mateřská škola Pavlíkov, okres Rakovník Pavlíkov 77, tel.:  756, 731 225 743, IČO :
Porada s řediteli škol a školských zařízení
Implementační projekt KAP
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
PO IV na 2.stupni z pohledu školy.
Pilot ZUŠ „Podpora činnosti základního uměleckého školství
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Předmět: prvouka Ročník: 2. Tematický celek: Čas 2.část
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Gymnázium T. G. Masaryka, Litvínov
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Základní škola a mateřská škola ANGEL V Praze 12
Místní akční plán rozvoje vzdělávání pro Prahu 12
Systém výkaznictví preventivních aktivit ve školství
Transkript prezentace:

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci Pedagogický pracovník nahlásí A. Byrtusové do 5. daného měsíce písemně (elektronicky) podrobný popis aktivit, za které by mohl být v daném měsíci ohodnocen v rámci projektu z ESF (viz níže). Po sumarizaci a schválení ředitelem obdrží informaci, které aktivity a s jakou časovou dotací budou ohodnoceny v rámci projektu. Výstupy z těchto aktivit musí být zpracovány písemně. Na konci měsíce vykáže pedagogický pracovník ve výkazu práce pro ESF počet přidělených aktivit i s časovou dotací, který zašle Janě Blahové. Do školního výkazu (pro mzdovou účtárnu) zapíše do poznámek kód 3883/počet přidělených hodin (musí souhlasit s výkazem pro ESF).výkazu práce pro ESF

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci – uznatelné aktivity Aktivity, jež mohou být finančně ohodnoceny z tohoto grantu jsou přesně vymezeny. Jedná se o aktivity, které jsou pouze částí aktivit, které pedagog ve škole provádí. Další aktivity, neuznatelné pro finanční ohodnocení z evropských peněz tohoto projektu, jsou pro chod školy naprosto nepostradatelné a budou nadále ohodnocovány ze státních peněz dle stanovených kritérií (květen, listopad, mimořádně).

Základní škola a mateřská škola Třebíč, Na Kopcích 342 Tým pro inovaci – uznatelné aktivity konzultace ročníkových prací (ne účast na prezentaci) úprava dokumentu ŠVP (konkrétní písemná úprava přidělené části dokumentu) jazyková podpora žáka (výuka jazyka s využitím IT, jazykové učebny, jazykových her - popis aktivity) projektové vyučování v rámci třídy projektové vyučování v rámci ročníku (organizátor, realizátor) školní projektový den (organizátoři, realizátoři) interaktivní tabule (elektronická podoba hodiny) inovativní metody výuky (konkrétní popis vyučovacích metod) mimoškolní aktivity s žáky (organizátor) multimediální výchova (TV, časopis, rádio – popis) exkurze schválené v ročním plánu (organizátor – popis přípravy – písemný výstup) Nemohou a nebudou v rámci projektu ohodnoceny aktivity, jež nesplní jakékoliv předchozí kritérium.