Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
1 Zahaj sled hvězdných zájezdů s TianDe! Otevři „Bránu do Nebeské říše“!
Click to edit Master subtitle style Odhalte zp ů sob získání zá ř ivé a Odhalte zp ů sob získání zá ř ivé a mladistvé pleti s neodolateln ě neodolateln.
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Program péče o ústní dutinu od TianDe
TianDe krása a zdraví z Tibetu.
Vnější výživa Můj životní styl !. 1. Najděte si svůj důvod ( baví mě, peníze, kontakty, čas.....) 2. Zadejte si konkrétní cíl (čeho chcete dosáhnout (
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
Klubový materiál. Zjednodušený multilevelmarketing cesta za finanční nezávislostí je naše Naše.
VY_32_INOVACE_ICT2.5_3_51 Anotace
15 DŮVODŮ, PROČ SI DÁT DENNĚ PIVO!
NABÍDKA DÁRKOVÝCH BALÍČKŮ ze světa nanotechnologií
Místo chemie z továren — mýdlo ze stromů.
Dana Gabrovská Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
Za předpokladu použití psacích potřeb
Hmotnostní zlomek převáděný na %
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Fytogel «Slaviton» vylepšená receptura:
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
Fluorid v zubní hygieně
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Přírodní olej bohatý na antioxidanty
Whitte street 156 Pink 5 Tel.č Pondělí 10 – 19 Úterý 10 – 18 Středa 10 – 18 Čtvrtek 9 – 17 Pátek 11 – 15 Péče o pleť Váš.
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Měření objemu pevného tělesa
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
VODA.
RU měsíčně bez fulltextového vyhledávání Všechny kontakty na jednom místě ověřených firem a institucí produktů a služeb
Přírodní látky Mgr. Lenka Fasorová.
Jste připraveni… na Revoluci?. Květinová aranžovací hmota, ve které květiny až o 50% déle vydrží, než v jakékoliv jiné hmotě.
Masážní gel «Ortophyt» se zlepšenou recepturou
Přírodní mycí houba «KONNYAKU» 100% se skládá z hlíz exotické květiny Amorphophallus Konjak Jemná jako bílý mráček, Účinná i bez čisticích prostředků.
Úspěšní zákazníci, kteří se zaregistrovali ve společnosti TianDe od 01. února Podmínky účasti: nakupte každé dva měsíce produkci TianDe v celkové.
Aurea Medica společnost pro moderní zdravotní osvětu.
D E T O X I K A C E V E S N U Detoxikační masky s turmalinem pracují zatím co Vy spíte! Nejsou časově náročné Bez hladovění a vyčerpávajících diet Žádné.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Základní přípravná péče
K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.
Hydroxidy a jejich chemické vlastnosti
Okysličující sezonní ošetření.. Pleť je unavená  Regenerovat a revitalizovat Pleť je bledá a dehydratovaná  Posílit její obranyschopnost Pleť je oslabená.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Číslo projektu MŠMT: CZ / / Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská.
Číslo projektu MŠMT: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_1 3 _05_úvod do chemie Název školy: ZŠ, PŠ a MŠ Česká Lípa, Moskevská 679,
Nealkoholické nápoje. Sodová voda uměle tvořená kyselina Výroba nezávadná voda + hydrogen uhličitan sodný + malé množství kuchyňské soli Sytí se pod tlakem.
Antioxidanty  Antioxidanty jsou látky, které zabraňují oxidačním procesům probíhajícím v našem těle  Oxidační procesy v těle vyvolávají volné radikály.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Inovace předmětu Gastronomické technologie III (FT6A/2014) Stanovení antioxidační aktivity a celkových polyfenolů v zeleninových salátech Institucionální.
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
VY_32_INOVACE_ _DOSTALOVA Výpočty z chemických rovnic I Anotace Prezentace má za cíl seznámit žáky se základními postupy při řešení výpočtů z chemických.
Vítáme vás u našeho projektu Zpracovali: Anna Klusáková Anna Rubínová Bára Dvo ř áková David Jílek Marie Táflová Kate ř ina Svátková Saša Chalupská Jakub.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Z ČEHO TO DOOPRAVDY JE ??? Vypracovala : Petra Pavelková Obor: Technické lyceum Třída: 1.L Předmět: Biologie Vyučující: Mgr. Ludvík Kašpar Školní rok:
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Amway Mineral Sticks: exkluzivně od Amway
Sérum pro sjednocení pleti Sérum jeunesse unifiant
Drogerie – osobní hygiena I
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
Regenerační přípravky II.
Okyselení a přitučnění kůže I.
FILMADINE Vysoce přilnavý namáčecí přípravek na bázi přírodní molekuly
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Opravná fólie na poškozená okna
Transkript prezentace:

Nové masky Pro Comfort z výtažky z květin Daruji naše pokožce kvetoucí vzhled.

Hydratační maska „Vonokvětka“ uhasí žízeň vaší pleti - Extrakt Osmantusu voňavého - vonokvětka - Hyaluronát sodný

Vyrovnávací maska na obličej „Slaměnka“ Květiny Slaměnky nevadnou… - Extrakt Slaměnky obsahuje- glykosidy, flavonoidy, kyselinu askorbovou - Hyaluronát sodný – přírodní zvlhčovač

60 gramů = 30 masek = 2,5-3 měsíce. Produkt Maska «Vonokvětka» Spása pro unavenou, dehydratovanou a mdlou pleť. Maska «Slaměnka» Prevence věkových změn. Zabraňuje předčasným věkovým změnám, posiluje strukturu pleti 60 gramu= 25/30 masek = 2-3 měsíce Na jednu masku použijeme zhruba 2 gr. produktu

Rozkvětejte spolu s TianDe! Dopřejte si kurů proměněny s novými maskami Pro Komfort