HUMUSOFT s.r.o. Konference WITNESS 2009 12. Setkání uživatelů programu WITNESS Pustevny, Hotel Tanečnica 21.-22.5.2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Odborné.
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2009 Plnění plánu činnosti sportivního klubu MAESTRO CLUB Kolovraty za rok 2008.
Vůdcovská zkouška – Gemini 2010 •Změna •Aktivnější zaměření programů, praxe •Potřeby Castorů –rozdílné znalosti (úroveň ČK) –různorodé oddíly –možné zaměření.
Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
ŠKOLENÍ TECHNIKŮ A MONTÁŽNÍKŮ PRO ROK 2007
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
20. května 2009 Prague Gate, Praha – Chodov II. konference Českého institutu manažerů informační bezpečnosti.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
VÝPOČETNÍ TECHNIKA V PROJEKTOVÁNÍ PRO BAKALÁŘE
Úvod Klasifikace disciplín operačního výzkumu
Obor S - Informační systémy ve stavebnictví
Siemens PLM Software © Siemens Product Lifecycle Management Software Inc. All rights reserved Využití CAM Express pro řízení obráběcích strojů a.
GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
INTEGROVANÉ INŽENÝRSTVÍ V ŘÍZENÍ PRŮMYSLOVÝCH PODNIKŮ 13. konferenci v rámci cyklu: Při příležitosti konání MSV Brno v Kongresovém centru Pořádají
EKOTOXA s.r.o. Otická 761/37, Opava GIS V PRAXI ZEMĚDĚLSKÉHO PODNIKU CÍL A PROGRAM ŠKOLENÍ SPOLUFINANCOVÁNO EVROPSKOU UNIÍ EVROPSKÝM.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Audit IT procesů ve FNOL
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Jak se cítím… A –hurá už jsem tady B – já to zvládnu C – proč zrovna já jsem vyvolený.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
předpověď počasí na 14. května 2009 OBLAČNOST 6.00.
Spolupráce lokálních institucí Seminář Komunitní role veřejných knihoven ZLÍN
Konference WITNESS 2005 Ing. Jan Šlajer – DYNAMIC FUTURE s.r.o. Optimalizace výroby v automobilovém průmyslu pomocí dynamické simulace.
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA PROJEKT: Rozvoj klíčových kompetencí zaměstnanců členských podniků sdružení KPKV, reg. č. CZ.1.04/1.1.06/ Období realizace: 1.
Praha; Daniel Häusler.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
Ing. Iva Dudková  Fakulta chemické technologie  Fakulta technologie ochrany prostředí  Fakulta potravinářské a biochemické technologie.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Spolupráce škol s průmyslem Vlastimil Bejček
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
1 Informační systém autoservisu Softwarové inženýrství 2003.
Využití simulačních modelů v praxi II.
Hotelnictví a gastronomie zblízka (vzdělávací program se stážemi) Zpracovala: Tvrdoňová Anna Datum: 2013.
KRAJSKÉ SESTKÁNÍ METODIKŮ
Pardubice 15. a 16. listopadu 2012 Ing. Petr PETŘÍK
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
HUMUSOFT s.r.o. Konference WITNESS Setkání uživatelů programu WITNESS Hotel Dlouhé Stráně
Organizační struktury, příklady
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Vzdělávání bez omezení … vzdělávání po internetu Radek Hořeňovský, Capital Consulting Capital Expert E-learning jako nástroj.
Moderní byznys Jan Kovařík. ”Zlepší-li se toky informací ve firmě, pak řešení jednotlivých podnikatelských problémů již přijdou sama.” Bill Gates, Byznys.
Využití simulačních modelů
HUMUSOFT s.r.o. Konference WITNESS Setkání uživatelů programu WITNESS Hotel Valáškův Grunt, Kozov
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Prezentace projektu shrnutí činnosti a výstupů projektu Ing.
B2 – Analýza požadavků a jejich zajištění Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace.
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU Výsledky řešení: Ostrava doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc.
Kam už naši studenti nebo absolventi pracovně zavítali.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Role znalostí MANAGEMENTU A MARKETINGU v přípravě pracovníků pro řešení vědecko-výzkumných úkolů Doc. RNDr. Eva Grublová, CSc. Mgr. Daniela Navrátilová.
Basics of TOC and how to Analyze a Variety of Cases RIOP 2007 Skorkovský ESF -MU To nejlepší lze dosáhnout pouze s nasazením maximální vášně pro věc.
Rada ředitelů AutoSAP Základní informace Počet zapojených firem: 19 Počet proškolených zaměstnanců: 1418 Rozpočet: Kč z Operačního.
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně Ing. Václav Rada, CSc. Leden 2009.
VZDĚLÁVÁNÍ PRACOVNÍKŮ. Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1133Ročník:2. Vzdělávací obor: Ekonomika podniku Tematický okruh: Personální činnosti Téma:
INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ JAKO ODEZVA NA KVALITATIVNÍ POŽADAVKY PRŮMYSLU doc. Ing. Josef NOVÁK, CSc. VŠB-TU Ostrava.
Studijní obor AUTOMATIZACE a ŘÍDICÍ TECHNIKA Bc.Ing. Bc. a navazujícího Ing. studijního programu Chemické a procesní inženýrství PROČ? Automatizace a řídicí.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
Vysoká škola technická a ekonomická
Optimalizace výrobního procesu s využitím principů štíhlé výroby
Smart Life.
Transkript prezentace:

HUMUSOFT s.r.o. Konference WITNESS Setkání uživatelů programu WITNESS Pustevny, Hotel Tanečnica

HUMUSOFT s.r.o. Novinky u firmy Lanner Group Minikurs: Seznámení s novými vlastnostmi programu WITNESS Power with Ease 2009 Workshop: Štíhlá výroba – hlavní principy, zkušenosti z praxe Ing. Miroslav Marek, Centrum průmyslového inženýrství s.r.o. Výlet – Radhošť Posezení v Kolibě a u kulečníku Oběd Program Čtvrtek : Moje role v komunikaci a týmové práci (praktické cvičení "soft-skills") Ing. Michal Havlíček, Management Training Center s.r.o. Štíhlá výroba - simulační hra Moje role v komunikaci a týmové práci (praktické cvičení "soft-skills") 13.00

HUMUSOFT s.r.o. Konference - příspěvky účastníků: Vladimír Jerz Intervaly spoľahlivosti a predikčné intervaly pri experimentovaní v systéme WITNESS Marek Kňažík Plánovanie novej odlievacej linky jadier motorov v prostredí Witness Bronislav Chramcov, Simulační studie výroby krátkých hlavní ve společnosti Česká zbrojovka a.s. Ladislav Daníček Vladimír Hanta Model várkové linky na výrobu chloridu železnatého pro farmaceutické účely Kateřina Candrová, Využití simulace v oblasti racionalizace výrobních procesů a propočtu nákladů Michal Edl Petr Jalůvka Nový informační portál pro simulaci Róbert Pauliček, Výpočet vybraných metrík Lean production projektovanej linky Pavel Važan Peter Bigoš, Tvorba simulačného modelu dopravnej siete Daniel Kachman Zdenka Králová, Porovnanie metód vyhodnotenia úzkych miest vo výrobnom systéme Michal Leporis Jan Vavruška Analýza rozvrhování pracovníků a výrobní mix Michal Dorda Simulace spolehlivosti systémů hromadné obsluhy Vladimír Karpeta, Analýza historických výrobních dat užitá k prohloubení znalostí o výrobním systému samotném Jiří Štoček Zdeňka Videcká, Výuka řízení a optimalizace produkčních systémů podniku pomocí interaktivní publikace na FP VUT Vladimír Bartošek Tipy & Triky při práci s Witnessem 15:30 Oběd Program Pátek : 9:00