Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – 6. 4. 2004 KVALITA V PROJEKTECH MOBILITY LEONARDO DA VINCI metodika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – Implementace projektů mobility v ČR.
Advertisements

  MOŽNOSTI STUDIA V ZAHRANIČÍ Andrea Klapuchová Dům zahraničních služeb MŠMT Národní agentura pro Evropské vzdělávací programy
Ludvík Eger, FEK ZČU v Plzni
Integrovaný systém kvality v dalším profesním vzdělávání KVALITA V DALŠÍM VZDĚLÁVÁNÍ Liberec,
ECVET v Programu celoživotního učení
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
ORBIS PICTUS 21. STOLETÍ. Projekt je zaměřen na inovaci výuky odborných a všeobecně vzdělávacích předmětů za pomoci ICT, interaktivních a multimediálních.
Hodnocení škol a školských zařízení
ÚŘAD PRÁCE V JIHLAVĚ partner projektu „Budování rozvojového partnerství…“
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Vlastní hodnocení školy
9. Národní konferenci kvality ve veřejné správě, 2013, Brno.
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
NOVÉ MOŽNOSTI V PROGRAMECH EU Sněm RVŠ - Praha,
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
Program švýcarsko-české spolupráce Předkládání záměru projektu Konečný termín k předkládání projektových záměrů: ve 14:00 Místo předkládání.
Pilotní ověřování studijních opor Projekt je spolufinancován Evropskou unií a Státním rozpočtem České republiky.
Cena za podporu místní demokracie S o u t ě ž O LIDECH S LIDMI.
Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro Prevenci a boji proti kriminalitě Číslo projektu: HOME/2010/ISEC/FP/C2/ PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ.
Implementace ECVET v České republice. HLAVNÍ ZÁSADY ECVET Nástroj k podporování mobility Využití v počátečním i dalším vzdělávání Podpoření stáží v ČR.
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková, MŠMT Pardubice, 2.dubna 2004 Využívání pomoci z Evropského sociálního fondu Barbora Hošková,
Systém 360° zpětné vazby v Cabot Corp.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
GRUNDTVIG VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Zuzana Kozáková/
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
Implementace EQAVET v ČR
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
”Národní tým expertů ” Dům zahraniční spolupráce Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Zhodnocení tvůrčích aktivit studentů Podklady pro jednání předsednictva Rady VŠ PaedDr. Monika Žumárová, Ph.D.
Program celoživotního učení Veletrh komunitárních programů, Krajský úřad Ústeckého kraje, Ústí nad Labem, Zdeněk Nebřenský (DZS)
Evropská jazyková cena Label Praha, Historie programu iniciativa vycházející z dokumentu vydaného EK v roce 1992 – „White Paper“ v ČR od.
Konference projektu UNIV 2 KRAJE ve Zlínském kraji PhDr. Helena Marinková, Ph.D.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ Z regionálních workshopů… Petr Konečný Praha, Celostátní konference.
1 Společnost vědeckotechnických parků ČR Projekt SPINNET CZ.1.07/2.4.00/ REGIONÁLNÍ KOLA SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍ STUDENTSKÝ INOVATIVNÍ PODNIKATELSKÝ.
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Praktické souvislosti projektového managementu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je.
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Hodnocení výsledků ukončených programů VaVaI Ing. Blanka Černá, CSc., Národní agentura pro zemědělský výzkum Ing. Jan Budský Oddělení výzkumu Odbor výzkumu,
Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy. Název projektu: Místní akční plán vzdělávání ORP Svitavy Reg. číslo: CZ /0.0/0.0/15_005/ Realizátor.
Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) – VET Charter Erasmus+ Certifikát mobility v odborném vzdělávání a přípravě (OVP) –
Sekce fondů Evropské unie (Sekce 8) Hlavní náplň Zajištění činností Řídicího orgánu operačních programů spolufinancovaných z ESF (OP LZZ a OPZ), Zprostředkujících.
THE GRASSROOTS WOMEN´S INTERNATIONAL ACADEMY SÍŤ MATEŘSKÝCH CENTER o.s. Pečeť kvality Rut Kolínská
Národní cena ČR za jakost 2006 Pavel Ryšánek – listopad 2005.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
5 POTŘEBNÝCH SOUČÁSTÍ místní Agendy 21
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Olomouckého kraje
Místní Akční Plán rozvoje vzdělávání
Bohemia EU Planners, s.r.o. PhDr. Vendulka Raymová
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
PEČEŤ KVALITY GRUNDTVIG 2010
Komplexní systém hodnocení
PROJEKT„ÚSPĚŠNÁ PRAXE PŘI ZVLÁDÁNÍ KOMUNITNÍCH KONFLIKTŮ V REGIONECH STŘEDNÍ A VÝCHODNÍ EVROPY” Projekt je finančně podpořen v rámci programu EK pro.
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Role SVAZU při podpoře městské mobility
Workshop projektu systémová podpora sociální práce v obcích na téma:
Podpora procesů uznávání
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
Aplikovaný výzkum Program Beta:
Transkript prezentace:

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – KVALITA V PROJEKTECH MOBILITY LEONARDO DA VINCI metodika

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – INICIATIVY V KVALITĚ Aktivity národních agentur Rakousko Česká republika Španělsko Maďarsko

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PEČEŤ KVALITY - CÍLE Propagace kvality Identifikace a šíření příkladů dobré praxe Ocenění a zveřejnění práce realizátorů projektů Zhodnocení výsledků mobilit a jejich šíření

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PEČEŤ 2000 Projekty roku 2000 (přihlášené): 43 3 externí experti 5 kritérií: Inovativnost Výsledky a přínosy Řízení Diseminace a valorizace Udržitelnost projektu

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PEČEŤ 2000 Hodnotící formulář a podklady : projekt, závěrečná zpráva projektu, dotazník Vybráno 10 projektů : 9 projektů stáží ( 8 stáží POV, 1 stáž VŠ) 1 projekt výměn Publikace Zpráva o evaluaci Konference Kvalita v mobilitě

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PEČEŤ 2001 Hodnocení projektů roku externích expertů 4 kritéria: Inovativnost Výsledky a přínosy Kvalita řízení Udržitelnost projektu

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PEČEŤ 2001 Podklady : projekt, závěrečná zpráva projektu, zprávy účastníků, dokumentace Hodnocení, formulář (A/N/NP) Vybráno 10 projektů stáží: 8 projektů stáží POV 1 projekt stáží studentů vysokých škol 1 projekt stáží mladých nezaměstnaných

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PEČEŤ 2001 Zprávy hodnotitelů přínosy mobility příklady nejkvalitnějších projektů bariéry rozvoje mobilit Zpráva o výsledcích hodnocení

Využívání výsledků programu Leonardo da Vinci v České republice 5. – PLÁNY Dále uplatňovat a zlepšovat kvalitu v mobilitách Rozvíjet metodiku hodnocení Účastnit se dále iniciativy směřující k vytvoření společných evropských směrnic pro kvalitu mobilit