Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno Září 2012.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Prosinec 2008.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Prosinec 2010 KTV Pržno.
KTV Pržno Prosinec Program KTV  Naši jubilanti  ADVENTNÍ KONCERT – pozvánka  Vánoční koncert Pržňanky – pozvánka  Zpívání se sousedy  Vánoční.
Kabelová televize PRŽNO ÚNOR Únoroví jubilanti Informace FÚ Frýdlant n/O Co najdete na úřední desce Výsledky Tříkrálové sbírky Oznámení SmVaK Oprava.
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Obecní vysílání. Dne pořádá žatčanský Klub seniorů kulturní akci - návštěvu divadelního představení, jedná se o komedii " Škola žen" uváděnou.
KTV Pržno - prosinec 2007.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
KTV Pržno - prosinec 2007.
Program KTV Březnoví jubilanti Klub seniorů - pozvánka Co najdete na úřední desce Zápis do MŠ Pržno Kulturní pozvánky z Frýdlantu Velikonoční turnaj –
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v lednu SmVaK - odečty vodoměrů Tříkrálová sbírka Informační SMS systém CZECH.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Začátek letního času. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce MC Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Klub seniorů - pozvánky Výzva.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Leden 2008 KTV Pržno Pohodový rok 2008 přejí všem občanům zaměstnanci OÚ, starosta Petr Blokša a místostarostka Ing. Milena Tvrdoňová.
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.
Kabelová televize Pržno
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Červenec Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
INFOkanál Pržno PROSINEC 2017.
KTV PRŽNO Leden 2018.
Prosinec 2018 KTV Pržno.
Transkript prezentace:

Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná výzva č.1/2011 Svoz odpadů v prosinci CZECH Point Ztráty a nálezy psů SmVaK informuje o cenách vodného Zimní údržba komunikací - upozornění

Naši oslavenci V čase adventním slaví významná životní jubilea: paní Alena Pitříková60 let paní Šárka Poulová60 let pan Dalibor Mozga55 let Všem jmenovaným přejeme hodně zdraví, štěstí a radosti do dalších let. OÚ Pržno

Klub seniorů - pozvánky Setkání Klub seniorů zve své členy na setkání s Mikulášskou nadílkou. Koná se v pondělí od hodin v zasedací místnosti bývalé mateřské škole. Plavání Návštěva bazénu v GIFF aréně ve Frýdlantu nad Ostravicí se uskuteční v úterý od hodin. Odjezd vlakem v hod. Zveme nejen členy. Filmové představení Návštěva filmového představení se uskuteční ve středu v hodin v KD Baška. Na programu bude některá z nových českýchkomedií. Vstupné činí 35,- Kč. Odjezd vlakem v 9.14 hodin. Vánoční procházka K procházce vánočním Pržne se sejdeme v úterý Sraz bude ve hodin na parkovišti u kostela. Procházku zakončíme posezením v Pytlácké baště.

Kultura a sport v prosinci „Sousede, pojď si zahrát a zazpívat koledu“ - prostor před budovou OÚ v Pržně, – 18.00hod. „Nepěvci“ vařonku s sebou od hod. Vánoční koncert - tradiční koncert v kostele Neposkvrněného početí Panny Marie v Pržně Pržno kráčí na Lysou horu - sraz v 7.30h na nádraží v Pržně

Pržno kráčí na „Lysou“, pojďte také. Sraz v 7:25 - nádraží. Zváni jsou všichni příznivci turistiky a dobré nálady.

Stolní tenis - Štěpánský turnaj OÚ Pržno pořádá 6. ročník Štěpánského turnaje ve stolním tenisu neregistrovaných hráčů. Uskuteční se na 2. svátek vánoční, 26. prosince 2011 od 9:00 hodin. Letos bude probíhat v tělocvičně základní školy (vstup zadním vchodem). Zápis účastníků bude zahájen od 8:30 hodin. Zúčastnit se mohou všichni bez rozdílu věku. Soutěžící se utkají o putovní pohár starosty obce a další ceny. Obhájcem loňském vítězství je pan Karel Karásek. Startovné činí: děti 30,- Kč, dospělí 50,- Kč. Na všechny akce jste srdečně zváni, těšíme se na Vás. Kulturní komise obce Pržno, OÚ Pržno a pořadatelé

Upozornění občanům Obecní úřad Pržno vyzývá občany, aby omezili parkování vozidel na místních komunikacích na nejmenší možnou míru. Odstavená vozidla znemožňují případné odklízení sněhu a občané tak riskují vznik škod spojených s touto činností. Chcete uklizené cesty bez hromad sněhu? Buďte tedy ohleduplní k cestářům! Zatím nesněží, ale již brzy může začít!!!

Platba stravného v ZŠ a MŠ Pržno Oznamujeme rodičům dětí a také občanům využívajícím služby dovozu obědů, že stravné na měsíc leden 2012 bude vybíráno v pondělí od hodin v kanceláři Mateřské školy Pržno.

Oznámení změnách cen vodného od Na základě usnesení představenstva akciové společnosti SmVaK byly v souladu s platnou legislativou schváleny nové ceny vodného s účinností od takto: Voda pitná - vodné: 34,90 Kč (vč. 14% DPH)

Co najdete na úřední desce Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze Nařízení KVS pro MS kraj č. 3/2011 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - varroázy včel Veřejně prospěšné práce Oznámení záměru č. 8/2011 OZV č. 4/2011 Veřejná výzva č. 1/2011 Zveřejnění posudku o vlivech záměru na životní prostředí „MORAVIA VTL - plynovod“ Zasedání ZO Pržno - oznámení

Svolávám veřejné zasedání Zastupitelstva obce Pržno, ve středu 14. prosince 2011, 18:00 hodin, zasedací místnost bývalé mateřské školy Pržno. Program : 1. Zahájení, volba návrhové komise, schválení programu 2. Zpráva ověřovatelů 3. Zprávy komisí 4. Rozpočtové provizorium na rok Smlouvy směnné, darovací, kupní, věcná břemena 6. Pronájem nebytových prostor 7. Různé 8. Závěr Petr Blokša starosta obce Pržno

Svoz odpadů v prosinci Sklo - v pátek Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 14. a

CZECH Point na OÚ Pržno Služeb CZECH Pointu na OÚ Pržno mohou občané využít v úřední dny, tedy v pondělí a ve středu od 7.00 do a do Na pracovišti CP v Pržně můžete pořídit tyto výpisy: výpis z bodového hodnocení řidiče výpis z insolvenčního rejstříku výpis z katastru nemovitostí výpis z obchodního rejstříku výpis z rejstříku trestů výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů výpis ze živnostenského rejstříku konverze dokumentů

Ztráty a nálezy psů - oznámení Nepostrádá někdo v obci drobného psa s jedním vztyčeným uchem a bílým koženým obojkem ( ozdobeným tlapičkami )? Již několik dnů se motá okolo naší chalupy kvůli naší hárající feně!! Dnes už se nechal chytit, ale rozhodně si ho nehodláme nechat. Ozvěte se urychleně SMEJKAL Zaběhl se pes ( zřejmě kříženec vlčáka) s řetízkovým obojkem se známkou. Informace podávejte: p. Jaromír Šebesta, spodní konec obce, domek u trati mezi Pržnem a Malou Baškou.