Vyhodnocení ankety Fóra Zdravého města Prachatice a Studentského fóra 30.dubna 2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola Olomouc - Holice
Advertisements

Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2013 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Návrh komunitního plánu na rok
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Fórum Zdravého města Prachatice 16.února Komunitní plán zdraví a kvality života Prachatice ( ) 1. Životní prostředí 1.1 Problém psů, nepořádek,
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Role Městské policie v prevenci úrazů v Chrudimi
Organizační struktura Městského úřadu Boskovice
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Komunikace s veřejností Presentace Města Hlučína pro workshop na téma zapojování veřejnosti Praha Americké centrum 24.ledna 2012.
FÓRUM ZDRAVÉHO MĚSTA JILEMNICE 11. dubna 2013, SD Jilm.
JSME S VÁMI - BUĎTE S NÁMI JSME 1. Petr Hájek 43 let vedoucí investičního odboru MěÚ Ústí n.O. NÁVRAT SLUŠNOSTI A KOREKTNÍHO JEDNÁNÍ.
VY_32_INOVACE_INF_RO_12 Digitální učební materiál
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Z APOJOVÁNÍ SENIORŮ DO KOMUNITNÍHO ŽIVOTA V PRACHATICÍCH.
Zábavná matematika.
DESATERO PROBLÉMŮ JILEMNICE 7. DUBNA 2011 Tato akce je součástí projektu „Jilemnice – město zeleně“ spolufinancovaného z Revolvingového fondu Ministerstva.
Odpovědná radnice 1 PŘEDSTAVENÍ VOLEBNÍHO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ KANDIDÁTŮ DO ZM V KLIMKOVICÍCH Ing. Zdeněk Husťák – kandidát na starostu města.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Zpráva o činnosti SK RVŠ 16. Předsednictvo RVŠ, 20. března 2014 Studentská komora Rady VŠ ve stálém zasedání 2012 – 2014 Jan Kozubík, Martin Petrus.
Procvičování vzorce.
Rozvojový plán statutárního města České Budějovice v oblasti sociálních služeb na období Ing. Martina Kučerová.
Nikola Křístek, expert projektu Unie center pro rodinu a komunitu
Veřejné setkání dne 21. května 2012 rok 2012 – rok 2022.
Bramborová slavnost 22. září 2007 Ekologické informační centrum Krátká u Sněžného.
Volnočasové projekty a EU financování
<< ZVOLTE POLICEJNÍHO PREZIDENTA Anketa:
Regenerace a revitalizace Masarykova náměstí v Jilemnici
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Hlavní město Praha Projekty SIPVZ v roce 2005 Bc. Karel Krupka Magistrát hlavního města Prahy Odbor školství.
MĚSTO ČESKÝ BROD VEŘEJNÉ SETKÁNÍ V rámci procesu přípravy Strategického plánu rozvoje města Český Brod.
Desatero problémů Chrudimi Vybudovat obchvat města Chrudim jednání s náměstkem ministra a zákonodárci za chrudimský region jednání v Poslanecké.
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Projekt sociálně-ekonomický rozvoj Hradce Kralové VNG-GST-projekt ve spolupráci měst Hradec Kralové (CZ) aArnhem (NL) Mezinárodní konference Praha, 16.
Síť EUROPE DIRECT Úkolem informační sítě EUROPE DIRECT je šířit informace a doporučení týkající se politik EU a aktivně podporovat diskuze o Evropské.
SLUŽBA PREVENCE KRIMINALITY A DOPRAVNÍ VÝCHOVY
Odborný seminář KFÚ FSE UJEP v Ústí nad Labem Sociální ekonomika jako producent sociální a veřejné přidané hodnoty.
Informace... a mluvte nám do toho. Úvod Dana Hančová, předsedkyně komise sportu a cestovního ruchu Plán udržitelné městské mobility a dánská výstava „Města.
Setkání s veřejností na téma bezpečnost městys Nehvizdy 5. ročník.
Základní škola, Vlašim, Březinská 1702 EU - OP VK VY_12_INOVACE_INF34
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Monitoring a vyhodnocování KPSS na Otrokovicku PŘEDVÁNOČNÍ SETKÁNÍ PRACOVNÍCH SKUPIN A ŘÍDICÍ SKUPINY.
MAPOVÁNÍ ŠKOLY ŠKOLA PRO DEMOKRACII. PRÁCE S KRITÉRIEMI ♦ s materiálem škola pro demokracii jsme pracovali v měsících únor a březen ♦ do práce byli především.
FÓRUM A ANKETA ZDRAVÉHO MĚSTA TURNOVA Výstupy z roku 2014.
„MĚSTO V POHYBU: UDRŽITELNÁ MOBILITA A NOVÉ TRENDY V ŠETRNÉ DOPRAVĚ “ seminář, Praha, 12. května 2016 Trendy a nové přístupy k řešení městské mobility.
Dotazníkové šetření. Cílem ankety je zjistit potřeby obyvatel města Toužim, zlepšit přehled městských zastupitelů o vnímání jejich potřeb z hlediska poskytování.
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Cestou proměny 1. března 2011 Hradec Králové Individuální projekt odboru sociálních služeb a sociálního začleňování "Podpora transformace sociálních služeb"
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Aktivita je součástí individuálního projektu Služby sociální prevence v Královéhradeckém kraji ( Projekt.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
Porada škol a školských zařízení Středočeského kraje
Setkání s veřejností na téma bezpečnost
Desatero problémů – „10P“
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Michaela Hofštetrová Knotková
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Výsledky projednávání
Zdravé město Prachatice k Roku Olgy Havlové (zakladatelka Nadace VDV by se dožila letos 85 let )
Strategický plán rozvoje obce pro období
Workshop Tramvaje na Václavském náměstí
Prorodinné aktivity Olomouckého kraje
OA a VOŠS OSTRAVA – MARIÁNSKÉ HORY
Transkript prezentace:

Vyhodnocení ankety Fóra Zdravého města Prachatice a Studentského fóra 30.dubna 2012

Studentské fórum 16.února studentů ze 7 prachatických škol 7 tématických okruhů

Ověřovací anketa Do 24.března 623 dotazníků 443 v „papírové formě“ 30 internetem 150 prostřednictvím plakátu při akcích

Ověřené podněty Snížení nájemného o 20% (184 hlasů) Zodpovídá: vedení města, Vybudování ledové plochy (140 hlasů) Zodpovídá: vedení města, Jaromír Markytán, vedoucí odboru investic Rozšíření kulturní nabídky na Velkém náměstí, Parkánu a v Letním kině (84 hlasů) Zodpovídá: Jiřina Dolejšková - OKŠCR, Michal Piloušek – ředitel KIS Multifunkční knihovna (61 hlasů) Zodpovídá: Hana Mrázová, ředitelka Městské knihovny Prachatice, Vznik centra na autobusovém nádraží pro dojíždějící - místnost s internetem (49 hlasů) Zodpovídá: Jiřina Dolejšková, Lenka Králová, ředitelka ZŠ a předsedkyně Komise školské, sportovní a volnočasových aktivit, Jaroslava Hauptmanová odbor SV, Jusuf Traore předseda Komise sociální a prevence kriminality Navýšení počtu kontejnerů (32 hlasů) Zodpovídá: Marie Peřinková, odbor ŽP

Ověřené podněty Zařazení více besed do škol organizovaných městem (29 hlasů) Zodpovídá: Jiřina Dolejšková, Lenka Králová, ředitelka ZŠ a předsedkyně Komise školské, sportovní a volnočasových aktivit Chybějícím prostor pro větší setkání -plesy, koncerty (20 hlasů) Zodpovídá: vedení města, Jiřina Dolejšková, OKŠCR Řešení dopravy na Malém náměstí,semafory (14 hlasů) Zodpovídá:vedení města, Ivana Jeřábková, OKSD, Zdeněk Kollar, předseda Komise dopravy Omezení dopravy ve městě - vybudování obchvatu (10 hlasů) Zodpovídá: vedení města, Ivana Jeřábková, OKSD, Zdeněk Kollar, předseda komise dopravy

Jaké místo, akce aktivita se mi v Prachaticích líbí, nelíbí Doprovodná aktivita 148 výtvarných prací SLAVNOSTI ZLATÉ STEZKY NOVOROČNÍ OHŇOSTROJ VEŘEJNÉ KOUPALIŠŤE HULÁK POŘÁDÁNÍ AKCÍ PRO ZDRAVOTNĚ POSTIŽENÉ MUZEUM MEZIGENERAČNÍ HŘIŠTĚ ČERTI NA NÁMĚSTÍ DOPRAVNÍ HŘIŠTĚ DDM – BĚH PRO ZDRAVÍ CÉČKO (NZDM) HRADBY JÓGA CENTRUM STROMY

Jaké místo, akce aktivita se mi v Prachaticích líbí, nelíbí PSÍ VÝKALY FEŤÁCI SPREJEŘI ROZBITÉ KOŠE STARÝ CHODNÍK PŘED ŠKOLOU A PŘECHOD PŘED ŠKOLOU ABSENCE ZOO V PRACHATICÍCH HERNY

Fórum Zdravého města 89 účastníků FZM 351 dotazníků 229 v „papírové formě“ 122 přes internet

Fórum Zdravého města Hrací automaty, moc velká dostupnost (154 hlasů) Zodpovídá: Ing. Robert Zeman Multifunkční knihovna (119 hlasů) Zodpovídá: vedení města, Mgr. Hana Mrázová Zimní údržba, omezit solení (82 hlasů) Zodpovídá: Bc. Ivana Jeřábková Zdravější strava v MŠ a ZŠ (81 hlasů) Zodpovídá: Jiřina Dolejšková, Mgr. Lenka Králová – předsedkyně Komise školské, sportovní a volnočasových aktivit

Fórum Zdravého města Intenzivnější činnost policie (58 hlasů) Zodpovídá: Ing. Martin Malý, Ing.Robert Zeman Podpora financování sociálních služeb (47 hlasů) Zodpovídá: Jaroslava Hauptmanová, Bc.Jusuf Traore, DiS. předseda Komise sociální a prevence kriminality Koncepce rozvoje města /zkráceno/ (43 hlasů) Zodpovídá:Ing.Martin Malý, Ing.Robert Zeman, Ing. Antonín Jurčo Volnočasové aktivity zdarma (36 hlasů) Zodpovídá: Jiřina Dolejšková, Mgr. Lenka Králová,– předsedkyně Komise školské, sportovní a volnočasových aktivit

Děkujeme za pozornost Robert Zeman, místostarosta Lukáš Stibor, člen Studentské rady Marie Peřinková, koordinátor MA21