Ivo viktor. Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TJ SOKOL LIPENCE 2013 v obrazech
Advertisements

Pět dekád českého softballu a baseballu
SPEED DOWN Mladá Boleslav
HALOVÝ TURNAJ MLADŠÍCH PŘÍPRAVEK RTYNĚ V PODKRKONOŠÍ SPORTOVNÍ HALA ORLOVNA.
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.

Škodovky od 1964 do 2001.
Fotbal Kopaná Fočus.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Základní škola Měčín 60. a 70. léta.
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
HC EATON PARDUBICE Hokejový klub.
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
BASKETBAL II..
KOPANÁ 4.
Staří páni Vyhodnocení sezóny 2010 Trocha statistiky Celkem bylo odehráno 28 zápasů (vloni 27) Mezi a jsme vynechali pouze 1 pátek).
Období normalizace v ČSSR VY_32_INOVACE_19 Sada 23
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
HC LUBENEC Vedoucí týmu: P.Strunz Kapitán týmu: V.Fišer.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
Vypracoval: Jaromír Tlustoš
Ac Sparta Praha Klub založen 16. listopadu 1893
Historie České televize
XXXXVI. ročník turnaje O pohár Miroslava Kuneše
PLAVECKÉ REKORDY.
Bohemians Historie V roce 1905 byl spolek SK Kotva zaregistrován u C&K místodržitelství s novým názvem AFK Vršovice a přihlásil se u Českého fotbalového.
E.ON ČR Junior Cup – představení projektu
Anglie Vojta Krejčí.
* Instalace Instalace * Spustit * Bonus * Zavřít Zavřít.
JARMILA KRATOCHVÍLOVÁ
olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy
ZEMĚ VYCHÁZEJÍCÍHO SLUNCE
Fotbal HokejTenisOblíbené Novinky Aktuální výsledky Administrace – Češi vyhráli Davisův pohár V rozhodujícím pátém zápase finále Davisova poháru.
Poznámky pro výuku Předmět: Tělesná výchova Autor: Kováříková Lenka
TROJNÁSOBNÝ OLYMPIJSKÝ VÍT Ě Z.   Mladá Boleslav, Č eskoslovensko  bývalý č eský atlet – ošt ě pa ř  pova ž ován za nejlepšího ošt ě pa.
Číslo šablony: III/2 VY_32_INOVACE_P9_2.19. Tematická oblast: Vybraná témata z teorie tělesné kultury S Sportovní tradice města Třince a okolí Typ: DUM.
John Terry Celé jméno:John George Terry Přezdívka: JT Datum narození:7. prosince 1980 Místo narození:Barking, Londýn, Anglie Výška:187 cm Váha:90 kg Pozice:Obránce.
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Metodický list Dlouhá je řada sportovců, kteří proslavili svým skvělým vystupováním na mezinárodních i domácích soutěžích svou zemi, nejdříve ČSR, pak.
VOLEJBAL 2.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_735_9TR_CJ Autor: Mgr. Alena Pavelková.
Francesc Fabregas Robin Vocel 8.A.
Je kolektivní halový sport…
Státní symboly a státní svátky ČR
Florbal.
Nabídka reklamních ploch
Nejznámější klub ve Španělsku!
FINÁLE TŘÍDY
Benjamínci TJ SOKOL Dub nad Moravou
VY_32_INOVACE_2C20 Pracovní list Věra Čáslavská.
Zde se dozvíte super věci o Slavii
Petr Čech.
Charta 77.
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
Jiří Daler.
Florbal Patrik Převrátil.
CURLING.
David Beckham -je anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 2-krát skončil.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Máte se na co těšit.. Moje první prezentace
ROČNÍK 2002 A MLADŠÍ PROPOZICE TURNAJE 25. – Termín : 25. – Místo : Zimní stadión Valašské Meziříčí Počet mužstev : 8 Systém turnaje.
ÚSPĚCHY ČESKÝCH A ČESKOSLOVENSKÝCH SPORTOVCŮ - FOTBAL.
Největší úspěchy v historii československého a českého fotbalu
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
O putovní pohár J. Verfla
Prezentace Hanna Hřebíčková
Transkript prezentace:

Ivo viktor

Kdo to je? (* 21. května 1942, Křelov) je bývalý československý fotbalista, dnes již legendární československý fotbalový brankář a současnýtrenér. V reprezentačním dresu ČSSR odehrál v období let 1966– mezistátních zápasů, z toho 17 ve funkci kapitána mužstva. Bylbrankářem týmu mistrů Evropy z roku 1976 v Bělehradě. Na tomto turnaji byl také zvolen nejlepším brankářem a v témže roce byl v anketě oNejlepšího evropského fotbalistu roku třetí. [1]21. května1942Křelovfotbalistačeskoslovenskýfotbalový brankářtrenérreprezentačnímČSSR brankářem1976BělehraděanketěNejlepšího evropského fotbalistu roku [1]

kariera Začínal jako čtrnáctiletý ve Spartaku Šternberk. V roce 1960 přestoupil do Železáren Prostějov, o rok později do RH Brno, který byl v následujícím roce sloučen se Spartakem ZJŠ Brno. Od roku 1963 až do ukončení kariéry působil v Dukle Praha. Celkem odehrál 316 prvoligových utkání. V roce 1966 poprvé startoval za československý národní tým v přátelském zápase proti Brazílii na známém stadionu Maracaná a když dostal gól od proslulého fotbalisty Pelého, tak mu po zápase řekli spoluhráči: „Tebe křtil Pelé, Ty budeš chytat dlouho a dobře“. Což se vrchovatě naplnilo. Zúčastnil se i Mistrovství světa Spartakem ZJŠ Brno1963kariéryDukle Praha1966Brazíliistadionu MaracanágólPeléhoMistrovství světa 1970 S týmem Dukly Praha získal v letech 1964 a 1966 ligový titul a v letech 1965, 1966 a 1969 také Československý pohár. Celkem byl pětkrát (1968, 1972, 1973, 1975 a 1976 zvolen československým fotbalistou roku. V roce 1977 po zdravotních problémech ukončil aktivní hráčskou kariéru. Od té doby se fotbalu věnuje jako trenér. Roku 2009 získal Cenu Václava Jíry Československý pohár fotbalutrenér2009Cenu Václava Jíry 28. října 2012 byl oceněn Medailí Za zásluhy. [2] 28. října2012Medailí Za zásluhy [2]

odkazy NOVINKY. Prezident naposledy rozdával vyznamenání, ocenil Špotákovou i Viktora [online] , [cit ]. Dostupné online. (česky)Dostupné online. Externí odkazy European