Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přihláška na SŠ, Životopis a průvodní dopis - 9. r.
Advertisements

ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ VÝUKY PROSTŘEDNICTVÍM ICT PROJEKT: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Cyklus seminářů „Musíš chtít sama“ Jdeme s kůží na trh.
Hledám práci. Co teď a co potom?.
Odborné praxe na ÚISK Informační schůzka. Program setkání  Základní informace o praxích  Termín praxe  Postup při výběru instituce  Průběh praxe a.
Pracovněprávní vztahy v organizaci
Žádost o místo K písemnostem, které vznikají při organizaci a řízení společnosti v oblasti personální, patří doklady o průběhu a ukončení pracovního poměru.
Jak se uplatnit na trhu práce
Vybrané právní aspekty pracovního práva
Název projektu: Moderní škola
Výběrové řízení a přijímací pohovor – vybrané rady a tipy
ŽIVOTOPIS Osobní údaje Kontaktní údaje Vzdělání Pracovní zkušenosti
Vítáme Vás na dnešním odpoledním setkání na téma…
Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“
PhDr. Dana Bernardová, Ph.D.
ŽIVOTOPIS (curriculum vitae)
Přehled personálních písemností Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:17. září 2012 Číslo.
Veřejná obchodní a komanditní společnost
Jak na pracovní pohovor?
Personální řízení Cvičení 1
Digitální učební materiál
André Gide Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Miloslav Bouda. Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného.
Kontokorentní úvěr Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Motivační dopis přikládá se k životopisu cílem je zaujmout budoucího
Motivační dopis zadání
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK241.
První zaměstnání Petr Machala.
Personální mamagement
Vladimir Vysockij Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Marcel Proust Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Adamčíková Zdeňka Název šablonyIII/2.
Anton Pavlovič Čechov Višňový sad
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Financování podniku Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Dlouhodobé financování podniku Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
EXISTENCIALISMUS Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Druhy trhů Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Finanční řízení podniku Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Absolventi na trhu práce
Personální strategie mezinárodní firmy
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Přijímací pohovor prakticky „ Hledáme-li nového člověka do firmy, pak vybíráme vždy konkrétního člověka pro konkrétní činnost v konkrétním podniku.“
TEORIE.  důležitá součást při žádosti o práci či stáž, jedna z prvních informací o vás – pokud se bude líbit, můžete na jeho základě postoupit k pohovoru.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_19.
Název:VY_32_INOVACE_VVP_9A_5F Škola:Základní škola Nové Město nad Metují, Školní 1000, okres Náchod Autor:Mgr. Helena Židová Ročník:9.r. Tematický okruh,
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
MOTIVAČNÍ DOPIS. Vážený pane Batrlo, reaguji na Vaši nabídku brigádnické výpomoci na pozici správce sítě zveřejněnou dne na serveru
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_ICT_II_S1_18.
Co dělat když ztratíte práci… ?. Ztráta zaměstnání….  Pro mnoho lidí je to nepříjemnou záležitostí.  Dokáže pořádně zacloumat životem a odráží se i.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Kariéra Předmět:Ekonomická praxe Ročník: 2. nástavbového studia - Podnikání Autor: Ing. Alexandra Herbriková Anotace: Materiál seznamuje žáky se základními.
-MOTIVAČNÍ DOPIS- OV 9. ročník, ZŠ.
Komunikace při přijímacím řízení a v pracovním týmu
OSOBNÍ DOPIS OBČANA INSTITUCÍM
Ing. Veronika Dostálková MBA
NÁKUPČÍ NEVÝROBNÍHO MATERIÁLU
Jak obstát na pracovním trhu aneb nalézt zaměstnání
NÁBOR NOVÝCH ZAMĚSTNANCŮ ČD
VY_32_INOVACE_08_PEK_477_Kou
Tento projekt byl podpořen finančními prostředky z EU
Motivační dopis Většinou se přikládá k životopisu
OPERÁTOR V CALL CENTRU MOTIVAČNÍ DOPIS.
Trh a jeho fungování, zaměstnání, podnikání 1 – Trh
zpracovaný v rámci projektu
Transkript prezentace:

Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí

Motivační dopis krátký (nepřesáhnout A4) výstižný bez gramatických chyb osnova : oslovení, dva krátké odstavce, závěr

Motivační dopis předmět oslovení reakce na inzerát vlastní text – nejvyšší vzdělání, schopnosti rozloučení příloha Žádost o zaměstnání Vážená paní / vážený pane Odvolávám se na Váš inzerát otištěný v Mladé frontě Dnes 10. dubna 2011 S pozdravem životopis

Vlastní text dopisu představení identifikace pozice, o kterou se zajímáte (např. název pozice, kde jste se o ní dozvěděli) důvod, proč by si měla dotyčná firma vybrat právě vás odkažte na kapitoly svého životopisu, které váš výběr podpoří (související praxe, vzdělání, certifikáty, reference …) předveďte že víte do jaké firmy se hlásíte požádejte o pohovor, napište kontakt, na kterém je možné domluvit si konkrétní termín. přiložte životopis

Vhodný úvod Reaguji na Vaši nabídku práce ... na serveru … Ráda bych se o tuto pozici ucházela. Zaujal mě inzerát, ve kterém hledáte .... Podle zveřejněných požadavků se považuji za vhodného kandidáta na nabízenou pozici. Měl bych zájem o brigádu, kterou inzerujete na ...

Vhodný závěr Pokud Vás informace o mně zaujmou, budu se těšit na případné setkání. Ráda se dostavím na osobní pohovor. Pokud Vás moje žádost zaujme, rád si s Vámi o svých předpokladech pro tuto práci promluvím osobně. Rád zodpovím Vaše dotazy na případné osobní schůzce.

Vzor motivačního dopisu Vážený pane řediteli, rád bych se zúčastnil výběrového řízení na pozici Team Leader,  o které jsem se dozvěděl na inzertním portálu jobs.cz. Na obdobné pozici pracuji již pátým rokem ve společnosti  KuldaSoft, kde mám na starosti tým sedmi lidí. Nyní ve firmě z důvodu pokračující finanční krize dochází k přesunu výroby do jiné země. Z tohoto důvodu si hledám nové zaměstnání podobného charakteru, kde bych uplatnil svoje vědomosti a zkušenosti. Moje hlavní přednosti jsou: - Týmový hráč a vůdce týmu. -  Velice dobré organizační a administrativní schopnosti. - Práce pod psychickým tlakem. - Výborná znalost anglického jazyka na úrovni  rodilý mluvčí. Vést lidi a určovat směr jejich činnosti mě baví a myslím si, že jsem člověk, který byl vždy respektován. Mým hlavním cílem je, aby si mě lidé v mém týmu vážili a já si mohl vážit jich. Při vykonávání své práce se řídím heslem “Motivace je základ úspěchu”. Rád bych získal platové ohodnocení okolo 30 000 Kč. Nástup možný ihned. V případě zájmu mne prosím kontaktujte na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailem. S přátelským pozdravem

Motivační dopis Seznam použitých pramenů: www.cesky-jazyk.cz Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Seznam použitých pramenů: www.cesky-jazyk.cz www.zivotopisy.cz