Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Personální řízení v malých podnicích
Advertisements

KOPANÁ.
Jak na web První krůčky Lukáš Reindl. Co je potřeba Budeme potřebovat počítač, na kterém běží alespoň nějaký jednoduchý textový editor (ve Windows Notepad.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č. 22 Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
ŽENY JSOU ANDĚLÉ KDYŽ SE O NĚ UCHÁZÍME … ŽENA,PO KTERÉ TOUŽÍ NĚKDO JINÝ, HNED STOUPNE V CENĚ.
Imagine wave JOHN LENNON ( ) Imagine there’s no Heaven Představte si, že není nebe.
MMORPG. Lineage II: The Chaotic Chronicles  je počítačová fantasy hromadná online hra na hrdiny (MMORPG) vytvořená korejskou obchodní společností NCsoft.
Svět na rozcestí Evropa Supervelmoci – SSSR, USA Atomové zbraně.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Herní systémy Zásadní způsoby vedení hry celého družstva v útoku a v obraně, s předem vymezenými úkoly jednotlivcům, skupinám hráčů i celému družstvu po.
Výzkumný úkol.  Litomyšl je nádherné město ve kterém se narodil Bedřich Smetana, nějaký čas zde i pobývala Božena Němcová a Alois Jirásek  V Litomyšli.
NETOLISMUS V ČR se hovoří o 10% hráčů.
Přehazovaná je míčová hra, která nahrazuje klasický volejbal a současně je k němu vhodnou průpravou. PRAVIDLA HRY ZŠ HORŠOVSKÝ TÝN 1.CÍL HRY: - účelem.
Návod,jak postavit draka je lehký, najdete ho na poslední stránce.
PYRAMIDA Práce a energie
VY_32_INOVACE_PSYPS14860ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Guild Wars 2 MMORPG fantasy hra. CO JE TO GUILD WARS 2 ? Guild Wars 2 je graficky dech beroucí fantasy hra, která radikálně mění krajinu žánru MMO a kterou.
6 GAME 6 3 ČÍSLO,6 LISTOPAD 2009 VE 3 ČÍSLE -NOVINKY -MOTO GP 2 -HRY NA X BOX -Colin McRae DIRT 2 -FIFA 10 -Gran Turismo.
VLIV URBANIZACE NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ
Přebíhání na síti při vlastním podání
Resort obrany Ideální prostředí pro outsourcing. Objektivní podmínky Profesionalizace armády –Specializace příslušníků ozbrojených sil –Zvýšené nároky.
1. Za krásné, jasné noci | se snesla na ten svět | ta krásná nebes píseň, | již andělský pěl ret: | „Buď pokoj lidem země | a zalíbení v nich!“ | Zní poselství.
Jagellonci na českém trůně
Mario Prezentace o hře Mario.
Výroba elektrické energie Druhy elektráren Připraveno s využitím materiálů společnosti ČEZ určených pro školy.
NOVÉ ZBRANĚ I. SVĚTOVÉ VÁLKY
Ekosystémová perspektiva. Přístup orientovaný na úkoly.
South park: the stick of truth
Za prvé je třeba vědět kam se chcete zaregistrovat. Také byste měli vědět jestli to stojí za to. Potom vyplnit tabulku. (další strana). autor Co je webová.
Counter - Strike Global Offensive
Mravenci Mravenci jsou drobný blanokřídlý hmyz s velikostí od několika milimetrů po několik centimetrů. Jejich tělo tvoří oddělené části: - hlava - hruď.
HrušCup 2008 – pravidla obecná Hraje se vždy ve dvojici. Pokud jeden z dvojice není připraven ke hře, může zastoupit (se souhlasem soupeře) jiný hráč/
III/2 XV B
Football Manager 2007 pokračování krále fotbalových manažerů.
Krajina a životní prostředí
Romana Zabořilová ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_032.
- nejrozsáhlejší online hra na světě
ZA, 2. ročník, Planimetrie, Vzájemná poloha přímek, Mgr. Kamil Šrubař
JAK V NÁDHEŘE SVÉ KRÁL BUĎ VYVÝŠEN TY SÁM, The splendor of the King, clothed in majesty AŤ CELOU ZEMÍ ZNÍ, AŤ CELOU ZEMÍ ZNÍ. Let all the earth rejoice,
VOLEJBAL 1.
Myšlenky o přátelství. Člověk by chtěl být gigantem a je hovno kamaráde.
CW – 05 TEORIE ROZHODOVACÍCH PROCESŮ Ústav technologie, mechanizace a řízení staveb Fakulta stavební VUT v Brně © Ing. Václav Rada, CSc. 16. PŘEDNÁŠKA.
Tsunami.
MUSÍ BÝT KOMUNITNÍ TLUMOČNÍK STEJNÉHO POHLAVÍ JAKO KLIENT?
On-line Hry Hana Smolanová.
Nováková Kateřina Hromádková Kateřina Hudec Tomáš
1. Blíž tobě, Bože můj, | jen tobě blíž! | Byť mne i táhnout měl | blíž k tobě kříž, zaplesá vždy můj duch: | Blíž tobě, jenž´s můj Bůh, | blíž tobě, jenž´s.
Online hry MMORPG-(Massive(ly)-Multiplayer Online Role-Playing Game), nebo pouze masová online hra na hrdiny. MMORTS.(Massively-Multiplayer Online Real-Time.
Podniková ekonomika Podnik a životní prostředí. Environmentální složka podnikového managementu, formy dobrovolné environmentální aktivity podniku, principy.
Vypracoval: Štěpán Boudný Garant: Miroslava Kubíčková.
Vždy jsem pohrdal línými bílými lidmi. Teď už můžu mluvit i o líných černých lidech. Jste chudí, protože jste nedodělali školu, berete drogy, máte tři.
VÍTEJTE V MLADOŇOVICÍCH! Autor: Mgr. Ivana Tesařová Materiál vznikl v rámci projektu Šance pro všechny č.proj. CZ.1.07/1.4.00/
NAPOLEON BONAPARTE  vládne jako první konzul  má velké pravomoci: a)Výkonná moc b)jmenuje ministry c) zákonodárná moc – dohlížel i na schvalování zákonů.
Vážná (artificiální) hudba 20. století 2. část. Vážná (artificiální) hudba 20. století Název školy: Základní škola Francova Lhota Autor: Mgr. Lada Martinková.
Vznik volejbalu * Springfild, stát Massachusetts (USA) * Kanada, Indie, Jižní a Strední Amerika * Japonsko (pan Ohmori) * Čína. V Asii v 16,12,9 hráčích,
Lední hokej Doc. PaedDr. Jan Štumbauer, CSc. Projekt: Cizí jazyky v kinantropologii, reg. č.: CZ.1.07/2.2.00/
Speedminton Ročník: 1. Vzdělávací obor: Tělesná výchova
VY_32_ INOVACE_IKR5 - 2– NOVÁ PREZENTACE. Název školy:
Základní škola a mateřská škola Bohdalov
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Šárka Petříková Číslo
KDO VLÁDNE A JAK VLÁDNE? Lekce 4A.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Školní Stará Boleslav
Ukazatele kvality Program školení.
OCEÁN. OCEÁN SVĚTOVÝ OCEÁN TVOŘÍ ASI ¾ ZEMSKÉHO POVRCHU PŘED MILIÓNY LET V NĚM VZNIKL ŽIVOT ŽIVOT V OCEÁNU NENÍ STÁLE PROZKOUMÁN, ZEJMÉNA V HLOUBKÁCH.
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_13_20_životní prostředí.
JOHN LENNON ( ) Imagine wave.
Zbraně 1. světové války.
JOHN LENNON ( ) Imagine wave.
Předsudky a stereotypy
DXOA44 38AHC3/2-S Předem plněná automatická pračka SLIM Dynamic Next Advance Technologie All In One a One Touch, dotykový displej, pára, invertorový motor.
Transkript prezentace:

Aion je MMORPG postavené na střetu tří říší a jejich obyvatel. V rámci celé řady nádherných i o odporně nádherných bojišť se budou utkávat démoni (zástupci pekla), andělé (zástupci nebe) a draci, kteří jsou úhlavním nepřítelem démonů i andělů. Aion však nebude pouze o střetu zástupců tří říší, ale i o soubojích mezi příslušníky jednotlivých říší. Jinak řečeno Aion kombinuje masivní Realm vs Realm bitvy (které dobře znají hráči Dark Age of Camelot), ale i PvP souboje mezi gildami a jednotlivými hráči, přičemž nechybí ani PvE prvek, jež representuje hlavně plnění celé řady úkolů a boj s draky (i dalšími nestvůrami), kteří nejsou hratelnou rasou. Z výše uvedeného vyplývá, že je Aion (alespoň na papíře) splněný sen většiny příznivců MMO, kteří najdou v jedné hře všechno. Aion je "All in One" MMORPG, které kromě ambiciózního konceptu slibuje i velmi vysokou míru interakce hráče s prostředím, jež bude mít například podobu přímého ovlivňování jeho vzhledu. Každý čin hráče se by měl nějakým způsobem projeví na chodu i vzhledu herního světa, což zase na oplátku ovlivní podmínky pro další hraní

ClassWarrior Scout Priest Mage

Warrior Warrior se specializuje Na těžké a obouručné Zbraně jaho výhodou je silný útok a více životní energie

Scout Scout (Assassin) Jeho výhodou je velká rychlost Připravený útok a tiché zneškodnění soupeře

Priest Priest je skoro stejný jako mag jeho Výhoudou je rychlé healování a healovaní i svého spaluhráče či peta

Mage Mágové se specializují na učiné spelli jejich výhoda je velké množství many

Screeny

Create Characters