Třídění odpadů v závodu KNAUF Počerady

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Projekt VODA, VODA.... Znečištění našich vod Zpracovaly :
Advertisements

ODPADY.
TŘÍDĚNÍ ODPADU Nožičková Monika.
Produkce odpadů 2002 – 2007 obce ORP Šumperk
Nebezpečné odpady.
VY_32_INOVACE_Př.4.15-Třídění odpadu-prezentace
Třídění odpadu Sabina Kotlárová.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
MÁ TO SMYSL.TŘIDTE ODPAD!
Perspektivy ve zpracování anorganických odpadů
Zpracování odpadu v dřevozpracujícím průmyslu
Kvarta: Martina Pluskalová Jan Novotný Dobromila Malíková.
TŘÍDĚNÍ ODPADU.
OZP-komplet.pptGEOtest Brno a.s.1 Vlivy na životní prostředí Znečištění ovzduší Znečištění povrchových a podzemních vod Znečištění půdy Vliv nebezpečných.
Odpadové hospodářství ČR ve světle členství v EU Praha 1. prosince 2010.
RNDr. Daniela Pačesná, PhD.
Odpady ( environmentální příručka – 5.ročník )
CESTA ODPADŮ Start: město Horšovský Týn.
Třídění a způsoby nakládání s komunálním odpadem
Nebuďte líní: Třiďte odpad!!!
Hana Podskalská Katedra ekologie a ŽP
Odpady.
Jeden z největších globálních problémů je ohromná produkce odpadů. Ve velké většině je tento odpad nevyužit a končí na skládkách. Spousta odpadu by ale.
Třídění odpadu V domácnosti. Každý moderní člověk třídí odpad a s novými pomocníky na třídění do domácnosti to jde jedna radost. Poradíme vám jak třídit,
Složka sady EUIII/2 č. 13 VY_32_INOVACE_Rv_7. Název: Ekologie – Člověk a zdraví (odpadky) Autor: Šárka Vodrlintová Předmět(oblast): Člověk a zdraví – Rv.
Jak je to s odpady ?.
Odpadové hospodářství
EU Peníze školám Inovace ve vzdělávání na naší škole ZŠ Studánka
Životní prostředí a domácnost
Problematika odpadového hospodářství Povinnosti obce při nakládání s komunálním odpadem (KO), podle zákona č. 185/2001 Sb., o odpadech a o změně některých.
Odpady na Českobudějovicku
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
Recyklace a odpad.
DEN ZEMĚ TEST.
RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ
Název Třídění odpadů   Šablona CZ.1.07/1.4.00/    Poř.číslo 10
TŘÍDĚNÍ ODPADU Vypracovala: Brychtová Markéta, SP/TE Učo:123831
Systém nakládání s nebezpečnými odpady v SYNTHOS Kralupy a.s.. 1 Systém nakládání s nebezpečnými odpady v SYNTHOS Kralupy a.s.
Právní režim nakládání s odpady
Energetické využívání v ČR, pozice MŽP a jak vlastně dál?? Jaromír Manhart Odbor odpadů Ministerstvo životního prostředí STEO seminář: Odpady 2015 a jak.
Recyklační hra.
Pomáháme planetě lépe dýchat
Prezentace Ochrana životního prostředí 3. února 2014 Ing. Milan ŠIMÁNEK.
AnotacePrezentace k procvičení čtení s porozuměním a k rozvoji vědomostí z oblasti eviromentální výchovy o správném třídění odpadů. Je určeno pro práci.
Odpady Vypracoval Mgr. Pavel Daněk Projekt: Inovace oboru Mechatronik pro Zlínský kraj Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.08/
INFRASTRUKTURA PRO ODDĚLENÝ SBĚR VYUŽITELNÝCH A NEBEZPEČNÝCH SLOŽEK KOMUNÁLNÍHO ODPADU V ÚSTECKÉM KRAJI „DOPNĚNÍ SÍTĚ SBĚRNÝCH DVORŮ V ÚSTECKÉM KRAJI“
SBĚRNÝ DVŮR ODPADŮ TŘANOVICE Základní škola v Dobré kolektiv žáků 8. ročníku.
Váš partner ve službách V Olomouci odpadyzeleňkomunikaceosvětlení.
Odborný výcvik ve 3. tisíciletí Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky ELI-2.4 NEBEZPEČNÝ ODPAD.
HANTÁLY a.s. řeší otázku třídění a likvidace biologicky rozložitelného komunálního odpadu ( BRKO) již od roku Společně s Dobrovolným svazkem obcí.
Projekt ÚK „Vybudování a vybavení sběrných dvorů pro složky komunálního odpadu v obcích Ústeckého kraje“ pro podání žádosti do Operačního programu Životní.
Proč třídit bioodpad Prezentace pro Zastupitelstvo města Valašské Meziříčí
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Rozmanitost a ochrana přírody, vesmír, technika Název materiálu VY_32_INOVACE_15_Třídění odpadu.
Strana 1 INTEGROVANÉ VERSUS SLOŽKOVÉ POVOLOVÁNÍ Adéla Švachulová Ministerstvo životního prostředí Oddělení IPPC Integrated and Planned Enforcement of Environmental.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 23 AnotaceDruhy.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_05- 12
Zpracování ropy D. Snop, V. Koniuk 2015/2016.
Průmyslové kompostování: dostupné technologie a jejich vlastnosti
Produkce odpadů obce ORP Šumperk
Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
VELKOOBJEMOVÝ A NEBEZBEČNÝ ODPAD
Gastronomická zařízení – ukládání obalů a odpadů
SVOZ PLASTŮ A PAPÍRŮ Z DOMÁCNOSTI
Celková produkce odpadů, ČR [tis. t] Celková produkce odpadů dle kategorie nebezpečný, ostatní a komunální [tis. t]
Životní prostředí 2 – Odpady
Třídění odpadů,recyklace
NEBEZBEČNÝ ODPAD ZÁKAZ UKLÁDÁNÍ ODPADU NA JINÁ MÍSTA
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu "EU peníze školám"
Infokanál obce Vigantice
Otestujte své vědomosti o odpadech test má 30 otázek, zelená značí správnou odpověď, červená špatnou odpověď, odpovědi jsou odlišené i zvukově.
Transkript prezentace:

Třídění odpadů v závodu KNAUF Počerady

Hlášení o produkci a nakládání s odpady za rok 2008 Odpady zpracované společností Femme a.s., Bezděkov Nebezpečné odpady (Produkce za rok 2008 v tunách) Odpadní barvy obsahující organická rozpouštědla nebo jiné nebezpečné látky (0,040) Jiné motorové, převodové a mazací oleje (1,100) Obaly obsahující zbytky nebezpečných látek nebo obaly těmito látkami znečištěné (1,220) Absorpční činidla, filtrační materiály, čistící tkaniny a ochranné oděvy znečištěné nebezpečnými látkami (2,880) Olověné akumulátory (0,030) Kovový odpad znečištěný nebezpečnými látkami (0,020) Zářivky a jiný odpad obsahující rtuť (0,020) Celková produkce nebezpečného odpadu za rok 2008 byla 5,310 tun.

Odpady zpracované společností Femme a.s., Bezděkov Ostatní odpady (Produkce za rok 2008 v tunách) Papírové a lepenkové obaly (1,670) Plastové obaly (1,268) Dřevěné obaly (4,800) Směsné obaly (7,880) Skleněné obaly (0,170) Absorpční činidla, filtrační materiály, čistící tkaniny a ochranné oděvy (1,120) Jiné složky odstraněné z vyřazených zařízení (4,680) Směsi nebo oddělené frakce betonu, cihel, tašek a keramických výrobků (2429,000) Stavební materiál na bázi sádry (776,510) Sklo (0,060) Biologicky rozložitelný odpad (17,840) Celková produkce ostatního odpadu, který zpracovala společnost Femme Bezděkov za rok 2008 byla 3244,998 tun.

Odpady zpracované společností Sunex s.r.o., Kladno Ostatní odpady (Produkce za rok 2008 v tunách) Železo a ocel (81,360) Odpady zpracované společností Likor s.r.o., Žatec Směsný komunální odpad (6,052) Odpady zpracované společností Patok, Louny Kal ze septiků a žump (293,900) Celková produkce ostatního odpadu, který zpracovaly další společnosti za rok 2008 byla 381,312 tun.

Celková produkce odpadů v závodu KNAUF Počerady za rok 2008 činí 3631,620 tun.