Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Objednatel Cíl projektu Dokumentace Technologie Aktualizace a správa dat Publikace dat DIGITÁLNÍ MAPA PRAHY Petr Šebesta.
Advertisements

Harmonogram implementace IS v běžné praxi - informatika ZMVS.
Kontrola stavu zakázky - Správce technické infrastruktury
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
GEOGRAFICKÝ INFORMAČNÍ SYSTÉM HYBRIDNÍ KATASTRÁLNÍ MAPA a SYSTÉM DaG
Veřejné projednání P olitiky územního rozvoje ČR 2008 a Vyhodnocení vlivů PÚR ČR 2008 na udržitelný rozvoj území (včetně Zprávy o uplatňování PÚR ČR 2006)
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Digitální technická mapa města Pelhřimov.
Úvodní stránka - partner v digitálním světě Externí mapová služba - E.ON ČR.
2.komunitní plán sociálních a navazujících služeb v Zábřehu na období
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Evaluace Rámce podpory Společenství Evaluační jednotka strukturálních fondů.
Systém MISYS a jeho podpora Instalace MISYS – obce a města.
Stavební zákon a územní plánování
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
ÚČELOVÁ KATASTRÁLNÍ MAPA Ing. Tomáš Cajthaml 11. června 2010.
OP LZZ Název prioritní osy: Sociální integrace a rovné příležitosti Název oblasti podpory: Podpora sociální integrace a sociálních služeb Výzva pro předkládání.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
Interní seminář VÚV TGM, v.v.i Pracovní skupina GD – Správa dat (MKOOpZ) Charakteristika a přehled činností
Digitální mapa veřejné správy - Portál ÚAP MSK Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
PŘETRVÁVÁ KRIZE VE STAVEBNICTVÍ? 1 Přetrvává krize ve stavebnictví? Praha, Žofín, 7. října 2014 Ing. Jiří Koliba náměstek ministra pro stavebnictví.
Výzva 08 – Rozvoj eGovernmentu ve Středočeském kraji Část VI. – Technologické centrum kraje Setkání se zástupci ORP KÚ SK.
Eva Měráková, Lenka Jandová
Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR „Sociální integrace na Jesenicku“
úřad územního plánování
1 Územně analytické podklady Územně analytické podklady Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Plzeň,
VZDĚLÁVÁNÍ ÚČASTNÍKŮ KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB VE SPRÁVNÍCH OBVODECH HL. MĚSTA PRAHY.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Plzeňského a Karlovarského kraje
Digitální mapa veřejné správy Portál DMVS a ÚKM Jůzl2 Základní informace o DMVS  DMVS zajišťuje  garantovaná, jednotná data pro konzistentní.
Digitální mapa Prahy.
1 Zadání územního plánu Zadání územního plánu Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor regionálního rozvoje Oddělení územního plánování Plzeň, Krajský.
Koncepce podpory místní Agendy 21 v ČR zpracování strategického dokumentu 2010.
DMVS Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS -Účelová katastrální mapa realizace 2011, investice cca 9 mil. -Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP.
KONFERENCE PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA – PREZENTACE VÝSLEDKŮ PILOTNÍHO PROJEKTU „ATLAS LABE NA ÚZEMÍ KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE“ Projekt je spolufinancován Evropskou.
Jednotná digitální technická mapa studie proveditelnosti
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
EGovernment Zpracoval: Ing. Ivan Ivanov 1 Typové projekty DMVS.
GIS Plzeňského kraje a projekty v rámci Digitální mapy veřejné správy Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor.
Portál Jednotné digitální technické mapy
Technické řešení Mapových služeb Portálu veřejné správy Jiří Kvapil.
Současnost a budoucnost služeb ISKN ČÚZK pro oblast veřejné správy ISSS 2006 Hradec Králové, 3. a 4. dubna 2006 Roman Kamarýt, NESS Czech Ředitel divize.
Digitální mapa veřejné správy Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Seminární práce z předmětu SIPOL
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 10.
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Geografický informační systém jako nástroj pro plánování údržby veřejného osvětlení Zpracovatel projektu: Jiří Kostelníček Vedoucí.
Obce a územně analytické podklady v procesu územního plánování ISSS 2007 – Hradec Králové Vojtěch Zvěřina.
Portál ÚAP MSK (Nástroje pro tvorbu a údržbu ÚAP) Zpracoval: Mgr. Tomáš Kupča Datum:
Digitální mapa veřejné správy - DMVS.  Memorandum  o spolupráci, přípravě a realizaci projektu DMVS podepsáno na ČÚZK  Ministerstvo vnitra,
Aktuální informace k DMVS Ing. Ivan Ivanov Informace k DMVS.
Portál územního plánování v praxi
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ projekt spolufinancovaný z programového období Integrovaný operační program (IOP)
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
GeoData územního plánování JMK Mapový portál odboru územního plánování a stavebního řádu Krajského úřadu Jihomoravského kraje Od roku 2006 je v provozu.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
Agendové IS MPSV a ÚP Plán konsolidace a rozvoje Petr Krůček 1. náměstek ministryně 29. května 2013.
Informace o aktualizaci Politiky územního rozvoje ČR Ing. Filip Novosád, OÚP MMR 14. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území.
Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/ Zabezpečení dat a komunikační infrastruktury Policie ČR CZ.1.06/1.1.00/
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Krajský úřad Jihomoravsk ého kraj e odbor územního plánování a stavebního řádu 20. března 2012 Výzva č. 08 k předkládání žádosti o finanční podporu v rámci.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
Duben 2013 Odbor informatiky KrÚ JMK Výzva č. 08 Integrovaného operačního programu na Integrovaného operačního programu na Rozvoj služeb eGovernmentu v.
Podpora kvality ve výzvách Analýza výsledků proběhlých výzev
Individuální projekt OP VVV
Zkvalitňování katastrálních map po roce 2017
Společný pohled správců technické infrastruktury na projekty DTM – ČEZ Distribuce, CETIN, innogy Konference DTM Plzeň 14. –
Projekt „CzechELib" – informace od realizátora IPs
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Městská část Praha 6 Postup příprav GDPR Ing. Jan Holický, MBA
Veřejná beseda nad návrhem Územního plánu Mariánské Lázně
Transkript prezentace:

Marta Toušková Útvar rozvoje hl. m. Prahy Setkání geodetů 2013 Ukončení projektu Digitální mapa Prahy a zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy

Historie Do – JDMP –IMIP Od převedeny činnosti na ÚRM Vypsána veřejná zakázka na externího zpracovatele projektu DMP. Projekt DMP byl realizován v období 05/ /2013, zpracovatelem bylo Sdružení firem NESS Czech, a.s. a T-MAPY, spol. s r.o. Smluvní vztah projektu DMP vypršel

Data základní mapy velkého měřítka (tj. vektorová katastrální mapa, technická mapa a data územní identifikace) jsou nutnou podmínkou pro zajištění činností klíčových agend veřejné správy na území hl. m. Prahy, zejména: Stavebního řízení a územního rozhodování (hl. m. Prahy i MČ) Územního plánování (včetně přípravy nového územního plánu hl. m. Prahy) Správy obecního majetku (hl. m. Prahy i MČ) Krizového řízení a integrovaného záchranného systému (Městská policie, Zdravotnická záchranná služba hl. m. Prahy, Městský kamerový systém) Technické správy komunikací

Navazující projekt: Digitální mapa veřejné správy hl. m. Prahy Předpokládaný harmonogram: 1.Zpracování zadání Digitální mapy veřejné správy hl. m. Prahy: 09/ Předložení k projednání v Radě hl. m. Prahy (Zastupitelstvu hl. m. Prahy): 11/ Zahájení otevřených výběrových řízení na implementační projekty: 01/ Uzavření smluv a zahájení implementace: 04/ Ukončení implementace a zahájení rutinního aktualizačního provozu: 01/2015

Prosba o spolupráci S ohledem na komplexnost díla a škálu jeho užití považujeme za žádoucí provedení celkové revize uživatelských požadavků na obsah a rozsah díla a dalších parametrů. Tato revize by měla sloužit k verifikaci a úpravě stávajícího nastavení díla v rámci přípravy nového aktualizačního procesu. Pro tento účel je nezbytné zejména určit pro jaké agendy a činnosti odboru/organizace jsou data základní mapy využívána, o jaké mapové prvky se jedná, jakou důležitost mají, jakou mají mít periodu aktualizace.

Pro odbornou veřejnost Příprava zadání nové základní mapy velkého měřítka pro Prahu Dopis uživatelům Příloha č. 1: Stručný popis základního mapového díla hl. m. Prahy, ukázka jednotlivých datových sad a běžných kombinací pro kartografické výstupy Příloha č. 2: Požadavky na obsah, rozsah a periodu aktualizace základního mapového díla hl. m. Prahy

Do té doby Aktualizace DOKM (37 kú) Výdej dat včetně možnosti e-Shopu nezměněn, technická mapa k Přejímka DSPS nezměněna Zákres oblastí dotčených změnou

Editace oblastí DSPS

Děkuji za pozornost Marta Toušková