Podpora kulturních a kreativních průmyslů z úrovně města Jakub Rybář, Tereza Chrástová Kancelář strategie města Brna Nová scéna Národního divadla Praha.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

TALENTI V DHL SUPPLY CHAIN
Brno: NANOcontact – partnerské sítě1 Vzdělávací a kontaktní středisko pro průmyslové nanotechnologické úpravy povrchů CZ.1.07/2.4.00/
UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ
Dotazníkové šetření v rámci projektu RIS – podnikatelská část JVM-RPIC, spol. s r.o. Ing. Jakub Křižka Tel
Centrum pro kreativní průmysly Tartu - příklad úspěchu Ave Anniste vedoucí projektu.
Strategické plánování rozvoje územních celků a neziskové organizace Zuzana Guthová, Rosa - společnost pro ekologické informace a aktivity.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Dotační programy odboru umění, literatury a knihoven kulturní aktivity v oblasti profesionálního umění program státní podpory stálých profesionálních divadel,
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
P ROVÁZÁNÍ SOCIÁLNÍHO PODNIKÁNÍ S TVORBOU STRATEGICKÝCH A ROZVOJOVÝCH PLÁNŮ REGIONŮ.
VLIV ZMĚN SVĚTA PRÁCE NA KVALITU ŽIVOTA 2005 – 2008 Moderní společnost a její proměny Seminář k výzkumu na úseku BOZP
Případová studie k možnému využití ITI a k diskuzi o roli měst po roce 2013 Praha, Řízení rozvoje Hradecko-pardubické aglomerace ve vztahu.
30. červen, 2006 Role Agentury pro regionální rozvoj v marketingu Moravskoslezského kraje Marek Prorok, PR a marketing, ARR.
Implementace strategie prostřednictvím akčního plánu
Celostátní síť pro venkov
Vize JMK v inovacích Vize JMK v inovacích JMK je nejvíce inovativní region v rámci ČR a mezi prvními padesáti v EU JMK je nejvíce inovativní region v rámci.
OMC Pracovní expertní skupina
RIS JMK III Radim Kocourek Jihomoravské inovační centrum , Regionální inovační fórum, Praha.
Mechanismy evaluace kulturních služeb
STRATEGIE REGIONÁLNÍHO ROZVOJE ČR PRO OBDOBÍ
Pracovní skupina Dopravní politika Dopravní sektorové strategie 2. fáze.
Evropské fondy v kontextu rozvoje města Brna Marie ZEZŮLKOVÁ Kancelář strategie města.
Svaz průmyslu a dopravy České republiky. Aktuální bariéry sociálního partnerství škol a zaměstnavatelů Ing. Miloš Rathouský ředitel sekce RLZ a regionálních.
Národní konference kvality ve veřejné správě – Brno 2013
KREATIVNÍ ODVĚTVÍ A EVROPSKÉ FONDY NOVÁ SCÉNA ND MARTA SMOLÍKOVÁ Proč podporovat kulturní a kreativní průmysly.
Vnímání kompetencí pracovníků s dětmi a mládeží ze strany zaměstnavatelů a vzdělavatelů Mgr. Radek Hanuš, Ph.D. FTK UP Olomouc Fakulta tělesné kultury.
OMC Pracovní skupina pro součinnost ve vzdělávání, zejména uměleckém.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Obnova a využití klášterních komplexů Plasy a Kladruby
DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE 2. FÁZE Workshop DF a EPS, / 11 DOPRAVNÍ SEKTOROVÉ STRATEGIE 2. FÁZE Workshop DF a EPS, Ing. Martin.
Žďár nad Sázavou - Města budoucnosti ? Co je to zapojování veřejnosti, co je partnerství.
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
ÚSTAV ÚZEMNÍHO ROZVOJE Robert Veselý Seminář „Jsou možné inovace v mikroregionech?“ Brno, 28. listopadu 2011 Monitoring mikroregionů a další výstupy činnosti.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
1 Inovace a technologie v rozvoji regionů (Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III.) JUDr. Vladimír Gašpar Regionální inovační.
SEMINÁŘ Možnosti podpory podnikatelského sektoru a jeho dalšího rozvoje v Libereckém kraji Příprava projektu vědecko technického parku v Liberci Mgr. Tomáš.
Informační kulturní portál
Česká asociace rozvojových agentur Regionální inovační strategie Manfred Hellmich Inovace 2006 Praha 5. prosince 2006.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Brno–město pro rodiny Projekt ANIMA PLUS CZ Inovativní opatření na podporu slučitelnosti rodiny a zaměstnání Mgr. Lenka Zemanová.
Regionální inovační struktura Karlovarského kraje Brno URBIS 2010.
AKTUÁLNÍ SITUACE V PROJEKTU RIS – ČASOVÝ HARMONOGRAM červen 2005 – květen 2006červen 2007 – leden 2008 Fáze 0 – definice projektu Fáze 1 - analýza Fáze.
13. ročník mezinárodní konference Investment & Business Forum, Ostrava Role FDV v rámci dalšího profesního vzdělávání Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách.
Zpráva mezinárodní komise UNESCO ,,Vzdělávání pro 21.století"
Spolupráce na tvorbě Regionálních inovačních strategií Podpora konkurenceschopnosti krajů CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Mgr. Lucie.
SLOŽENÍ PŘEDSTAVENSTVA Ivan Plicka předseda Pavel Hnilička 1. místopředseda Jaroslav Šafer 2. místopředseda.
2 Regionální inovační strategie Jihomoravského kraje III. JUDr. Vladimír Gašpar, ředitel RRA JM, P ředseda představenstva ČARA INOVACE A.
Bezbariérovost občanské vybavenosti centra města Ostravy Ing. Jakub ŠVRČEK Ing. Marek MIHOLA katedra Městského inženýrství FAST VŠB TU OSTRAVA GIS Ostrava.
1 Podpora inovací v českém a slovenském průmyslu, role AIP ČR K. Šperlink Brno, září 2008.
Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2011 setkání RRLZ,
1 Projekt Brno-Zdravé město. 2 Cíl zlepšení zdraví a kvality života obyvatel podpora udržitelného rozvoje Projekt Zdravé město Zásady mezioborová spolupráce.
Komunitní a akční plánování v praxi Co je to zapojování veřejnosti.
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání Jihomoravského kraje Workshop s řediteli a zástupci škol 27. května
PROJEKT REGENERACE SÍDLIŠŤ Regenerace panelových sídlišť je dlouhodobý proces zaměřený na sociální, ekonomické, urbanistické, architektonické a technické.
Strategický plán města Vodňany Setkání představitelů partnerských měst na téma plánování rozvoje Vodňany
Královéhradecký kraj – podpora podnikání Ing. Michal Pultar Hradec Králové,
TEZE KOREFERÁTU NA ZÁVĚREČNÉ KONFERENCI PROJEKTU V.I.P. INOVACE – ZÁKLAD VAŠÍ EXISTENCE Realizátor projektu: BIC Brno,s.r.o. Vedoucí týmu vědecko- pedagogických.
Projekt Jihlava Zdravé město.  město Jihlava je členem Národní sítě Zdravých měst ČR od června 2007  politikem zodpovědným za PZM a MA21 je náměstkyně.
ITI METROPOLITNÍ OBLASTI (MO) Dr. Ing. Marie Zezůlková Kancelář strategie města.
Integrovaná strategie rozvoje Brněnské metropolitní oblasti pro uplatnění nástroje ITI – aktuality, harmonogramy Regionální stálá konference Jihomoravského.
KARIÉROVÉ PORADENSTVÍ V JIHOMORAVSKÉM KRAJI
Program rozvoje cestovního ruchu JMK ANALYTICKÁ ČÁST
Michal Šperling - EUREDIS
Role sektorových rad jako reprezentantů zaměstnavatelů v procesech NSK
Mezioborová síť spolupráce pro policy development v oblasti udržitelného rozvoje Evaluace projektu Martin Zahradník.
Proč potřebujeme zadání od místních autorit pro lokalizaci investic?
REGIONÁLNÍ STÁLÁ KONFERENCE LIBERECKÉHO KRAJE
Zralostní model SK Florbal Benešov: komentář 2018
Enterprise Europe Network: Výsledky a příprava období 2022+
Transkript prezentace:

Podpora kulturních a kreativních průmyslů z úrovně města Jakub Rybář, Tereza Chrástová Kancelář strategie města Brna Nová scéna Národního divadla Praha

Rozvojové dokumenty Strategie pro Brno – Program rozvoje kultury města Brna Kreativní centrum Brno Role města v podpoře kulturních a kreativních průmyslů

Program rozvoje kultury města Brna Ucelený obraz brněnské kultury - fakta a čísla Přesvědčit strany o smysluplnosti společné diskuse a trvalé spolupráce Spolupráce s klíčovými partnery (neziskový sektor, příspěvkové organizace města a státu, JMK, MK ČR)

Analytická část Reprezentativní sociologický průzkum (1013) Anketní šetření nezávislé scény (330) Polostrukturované rozhovory (40) Výsledky analytické části budou po dokončení zveřejněny

Zpětná vazba Nefunkční oboustranná komunikace Nízká důvěra mezi jednotlivými partnery Velký potenciál nezávislé kultury

Kreativní centrum Příprava projektu Aktuální stav

Kreativní centrum Jaký má Brno potenciál a v jakých odvětvích? Jakou konkrétní podporu potřebuje? Je vize projektu správná? Mohou spolu spolupracovat umělci, podnikatelé a veřejnost? Je káznice vhodný objekt? V jakém je stavebně- technickém stavu?

Principy Zahrnout do přípravy všechny zainteresované Stálá komunikace Profesionální management Kontaktní osoba: Tereza Chrástová

Jaká je role města? Vytvářet podmínky - nebudovat Shromažďovat informace Komunikovat !!! Propojovat lidi Být stále připraveno na zpětnou vazbu Město nejsou jen politici

Děkuji za pozornost!