E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Advertisements

IBM … creating the future of learning Konference ISSS 2005, Hradec Králové Omyly při přípravě i realizaci distančního vzdělávání dospělých RNDr. Jana Pradlová,
Nabízené služby společnosti  Poskytování služby Excel24 ( outsourcingový způsob řešení úkolů a problémů s tabulkovým procesorem ) ; Ing. Roman Ševčík.
Využití cloudových služeb ve školství
Něco málo o ICNET s.r.o. Správa kódu v historii – přechod na TFS (TF Server) Nové platformy – přechod na TFS (TF Service) Integrace TFS s nástroji třetích.
Zkušenosti s hostováním spisové služby
Spolupráce se vzdělávacími institucemi. Projekt iYouth – Modely integrace a prevence sociálního vyloučení: podpora migrantské mládeže je spolufinancován.
AKREDITOVANÉ ŠKOLICÍ STŘEDISKO ČLEN ASOCIACE VDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH TRADICE OD ROKU 1991 Zdeněk Mašín Microsoft Gold Certified Partner Akreditované.
Otevřené myšlení otevřené dveře. Přehled akademických aktivit Dalibor Kačmář Academic Program Manager Developer & Platform Evangelist Group
Microsoft a veřejná správa
Informace o škole  Zaměření školy na Informační technologie, Elektrotechniku, Automatizační techniku a Strojírenství, studijní a učební obory.  Počet.
Licencování produktů Microsoft® Office System
Digitalizace krizového plánu kraje Středočeského kraje
Operační systémy a aplikační servery Tomáš ZACHAT SPŠ Praha 10, STIC.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
Virtuální učebna aneb „webinář“.
Kurikulární projekty Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku Bc. Studium kombinované 2010.
Technologická centra a hostování Jihlava
Představení Office365 Břetislav Regner PROJEKT financovaný
OECD a finanční vzdělávání Stálá mise České republiky při OECD v Paříži Prof. Ing. Karel Dyba, CSc., velvyslanec Třetí mezinárodní konference k finanční.
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Petr Šetka, MVP Exchange, MCSE:Messaging, MCT Windows Small Business Server 2003 R2.
WBI Systems a.s. Barákova Říčany T: F: E: W: SQL Server 2008 R2 Základy licencování.
Bezpečnost na platformě Microsoft & Petr Hartmann Solution Specialist Microsoft.
LCS International, a.s..
Vývoj aplikací pro SharePoint
Moderní vzdělávací systémy vyšších a vysokých škol neuniverzitního typu Ing. Daniel CHOC CCA Group a.s.
REKS - Regionální knihovnický systém Školení pro dobrovolné knihovníky 4. března 2008.
Tento výukový materiál vznikl v rámci Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_PSK-4-14.
E-learning ve výuce na SŠ
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
Microsoft School Agreement Výhody pro školy na území hl. m. Prahy Magistrát hl. m. Prahy.
Obchodní spolupráce pro vývojářské společnosti Veronika Macáková ISV Partner Account Manager
LiveContent Univerzální Formulářové Řešení Michal Petrtýl, Marek Beneš.
Ing. František Hůlka lektor webináře pro ICT metodiky
Jan Bartoš MPC,MCTS. OFFICE 365 ÚVOD Microsoft Office 365 Správa a automatizace prostředí Office 365 pomocí Windows PowerShell Základní přehled a vlastnosti.
Autor: Jakub Dubrovský www:  Analýza procesu kontroly silnic  Získat data z GPS  Zobrazit data na mapě  Odesílat data do GPS  Vytvoření.
Investujte do úspor. Zlepšete prodej a marketing Přehled o Vašich zákaznících, obchodních aktivitách a příležitostech – Kdokoliv kdykoliv ví o všem, co.
Seznámení se službami Office 365 Microsoft Online Services Přechod ze sady BPOS na služby Office 365 pro stávající uživatele BPOS.
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Prezentace Internetový portál Plzeňského kraje jako komunikační nástroj Plzeňský kraj Odbor informatiky Ing. Jaroslav Antoš, Ph.D.
Copyright 2009 FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS Luboš Výrostek Clearingové centrum centrální smlouvy.
ISSS205 Jak Microsoft pomáhá veřejné správě České republiky? Jan Toman Education and Local Government Manager Microsoft Česká a Slovenská Republika.
Školství, zdravotnictví a veřejnou správu Jan Knyttl zástupce společnosti pro školství a samosprávu Změny v licencování pro.
Nové formy vzdělávání zaměstnanců ve veřejné správě
Portálová řešení pro kraje a obce Jan Toman zástupce pro školství a samosprávu společnost Microsoft v ČR a SR Miloš Sobotka systémový inženýr společnost.
IBM Global Services © Copyright IBM Corporation 2002 Internet ve státní správě a samosprávě, Programy „Blended Learning“ pro zaměstnance.
VARIANTY ŘEŠENÍ PRO DATOVÉ SCHRÁNKY Petr Janda
Agenda: 9:00 – 9:30 Snídaně 9:30 – 10:00 Aktuální nástroje a podpora pro partnery (M. Hruška) 10:00 – 11:00 Přehled licenčních programů, SA výhody (K.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Vývoj helpdesků od roku 2000Již třetí verze „nativního“ helpdeskuPrvní verze HD pro MOSS v roce 2007Druhá verze HD pro MOSS v roce 2009.
Nokia Czech Republic, s.r.o. Igor Šmerda, program manager.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
Andrea Vlčková Licensing Marketing Manager Microsoft Česká republika
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
Office 365 Úvodní seznámení
© 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice e-Education Andrea Barešová Account.
Pro podporu začlenění České republiky do EU Microsoft s.r.o. „Informatická podpora procesů vzdělávání “
Portál jako Dynamic WorkPlace.  Cleverbee s.r.o.  společnost založena 2000  15 let zkušeností (prodej a vývoj ERP řešení)  švýcarská společnost se.
Anotace: Kancelářský balík od firmy Microsoft je nejčastěji používané řešení ve firmách i domácnostech. Žáci získají přehled o tomto produktu, získají.
Zajištění regionálních funkcí knihoven v roce 2013 PhDr. Vít Richter Národní knihovna ČR Svaz knihovníků a informačních pracovníků ČR Tel. 603–223–627,
LICENČNÍ MODEL PRO PRODUKTY MICROSOFT porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 15. prosince 2012.
Integrační trendy při tvorbě multimediálních výukových portálů pro medicínu a zdravotnictví V. Mihál, J. Potomková Lékařská fakulta Univerzity Palackého.
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Windows Server 2008 Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí Autor:
Nabízené služby společnosti
Nabízené služby společnosti
E-learning – moderní elektronická podpora výuky
Transkript prezentace:

E-Learning Strategie společnosti Microsoft pro podporu vzdělávání Jan Toman Education and Healthcare Manager Microsoft pro Českou republiku

Poskytnout technické řešení e-learningu Strategie Microsoft Poskytnout technické řešení e-learningu Jak? Za nejdostupnějších podmínek - cena : výkon Otevřené, rozšiřitelné, škálovatelné Na standardních formátech a technologiích Zajistit fungování trhu – LMS vs. CP Spolupráce a NE-exkluzivní podpora všech CP Snadno ovladatelné

Class Server (CS) nástroj na podporu výuky Využití: Vzdělávání státní správa a samospráva Školství (výuka, domácí příprava, individuální) Celoživotní vzdělávání učitelů Rekvalifikace Univerzity III. věku Vzdělávání zdravotnictví Centralizace informací pro odborné skupiny

Class Server - Přehled Class Server (CS) umožňuje soustředit a usnadnit různé složky výukového procesu: Snadná integrace do intranetu Výukové projekty - vytvoření, přiřazení, sdílení, sbírání a hodnocení Snadná integrace s informačními systémy třetích stran (API nebo databáze) Profesní vzdělávání dospělých Sledování průběhu a stavu výuky Sdružování posluchačů/zaměstnanců podle oddělení, pracovního zařazení nebo úrovně znalostí automatizace únavných a nezajímavých činností časová nezávislost

Výukový materiál Interaktivní činnosti webového formátu (animace, zvuky, video – např. WMA, Flash...) Otázky, které mohou být automaticky hodnoceny, případně opraveny učitelem (slovní hodnocení) Formátovaný text dle webových standardů

Výukové materiály - tvorba MS Class Server Učitelský klient, MS Word (FrontPage) 2003 Nástroje třetích stran - Macromedia…

Portál – pohled personalisty

Portál – pohled zaměstnance

Class Server a technika Windows 2003 Server SQL Server 2000 nebo MSDE SQL Server 2005 nebo Express verze Windows Sharepoint Services (SPPS) Desktop Internet Explorer 6.0

Windows Server Windows Client ISA Server IM, video/hlasové služby Office Live Communication Server BizTalk 3rd party produkty ERP DM PIS Databáze, úložiště dokumentů SQL Server 2000/2005 Windows Server Komunikace, kalendáře, úkoly, kontakty Exchange E-learning Class Server Intranet, Portál Windows SharePoint Services Office klient k výukovému systému Windows Client Windows ověření totožnosti, ZABEZPEČENÍ

Jak je CS v4 licencován ? Serverová a CAL licence [Uživatelská|Zařízení] Serverová licence je pro každý IIS server, na kterém je instalován CS Device CAL na každé zařízení, ze kterého přistupuje student nebo User CAL pro každého studenta, bez ohledu na to, odkud ke Class Serveru přistupuje Další licence: Licence Windows Serveru a MS SQL Serveru dle standardních licenčních podmínek

MODERNÍ ŠKOLA MS Learning Gateway Škola bez hranic a bariér Řešení školy pro 21. století INVEX 2003 INVEX 2004

Reference Úřad vlády Ministerstvo dopravy ČR Anglický, Německý, Francouzský jazyk Ministerstvo dopravy ČR Povinná (zákonná) školení a PC školení Ministerstvo místního rozvoje Povinná (zákonná) školení Finanční ředitelství Anglický, Německý jazyk ČVUT v Praze Cizí jazyky a telekomunikace Projekty pro střední a základní školy Regionální Ústecký Kraj, Zlínský Kraj, Celorepublikový www.classserver.cz

? OTÁZKY http://www.microsoft.com/cze/education/ClassServer/ http://www.microsoft.com/education/?ID=ClassServer