Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009
Advertisements

Medializace a popularizace ve vědě a odborné činnosti Tomáš Doseděl
Organizační stránka předsednictví České republiky v Radě Evropské unie leden - červen 2009 PhDr. Jana Hendrichová, náměstkyně místopředsedy vlády pro evropské.
Předsednictví ČR v Radě EU Gita Vašíčková Úřad vlády ČR Odbor koordinace evropských politik.
Portál hl. m. Prahy – Co předcházelo úspěchu
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Pravidla publicity projektu
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
Představení projektu Seminář k projektu Vliv změn světa práce na kvalitu života Ing. Lenka Svobodová VÚBP Praha, 25. září 2006.
Výsledky českého předsednictví v Radě EU 29. června 2009, Praha.
Česká republika a Evropská Unie
Předsednictví ČR v Radě EU Agenda a Priority
OMC Pracovní expertní skupina
PPP – aktuální vývoj v ČR 28. září 2005 Julie Leitgebová, PPP Centrum.
Zpráva o činnosti sekretariátu MAS – medializace a propagace (bod 8 programu) Valné shromáždění Chotěvice, Evropský zemědělský fond pro rozvoj.
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Praha
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Aleš Opatrný Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Propagace informačního systému pro mládež. Proč propagovat ISM? Mobilita studentů – cílová skupina Síť informačních center jako celek Jasný společný vizuální.
Další vývoj přiřazování kvalifikací k EQF v České republice Miroslav Kadlec, Praha,
Církve a předsednictví Jak se církve v ČR připravují na české předsednictví v Radě EU.
Vnější dimenze energetické politiky EU
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Nástroje komunikačního mixu. Komunikační politika v územním marketingu Podstatou komunikační politiky je: prosazování produktu obce na trhu a vůči cílovým.
PROPAGACE PRÁCE SEKTOROVÉ RADY, JEJÍCH VÝSTUPŮ A CELÉ ZAKÁZKY NSK2.
Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení podnikatelského sektoru) Leden 2008 Příprava předsednictví České republiky v Radě EU (zapojení.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Příprava České republiky na výkon předsednictví v Radě Evropské unie leden – červen 2009.
ZASEDÁNÍ PŘEDSEDNICTVA RVŠ ( ) STRUČNÁ INFORMACE MŠMT 1. ZÁKON O VYSOKÝCH ŠKOLÁCH 2. ZÁKON O FINANČNÍ PODPOŘE STUDENTŮ 3. PŘÍPRAVA ROZPOČTU 2012.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Portál - kultura a historie Prahy Ivan Seyček Miroslav Váňa Lada Králová Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS Portál – kultura.
MV RPS, 1. červen 2005 RPS/CSF Česká republika 2004>2006 Rámec podpory Společenství Ministerstvo pro Místní rozvoj ČR Odbor Rámce podpory Společenství.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009 Odbor komunikace Webový portál CZ PRES České Budějovice,
ÚŘAD VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY Úřad vlády ČR a Ministerstvo pro místní rozvoj ČR CESTA K INFORMACÍM O EVROPSKÉ UNII V ČESKÉ REPUBLICE.
Zajištění bezpečnosti potravin v České republice
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
(2) Doporučení odboru prevence kriminality Ministerstva vnitra k realizaci vybraných projektů prevence kriminality na místní úrovni.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Rok existence Evropského spotřebitelského centra © 2006 ESC Praha při Ministerstvu průmyslu a obchodu ČR.
Komunikace se členskými organizacemi Kateřina Vondrášová pro
81. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP“ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Komunikační plán RPS Realizované projekty leden-červen 2007 Ministerstvo pro místní rozvoj ČR, Staroměstské náměstí 6, Praha 1
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Praha 4. prosince 2008.
79. zasedání Rady ředitelů (Valná hromada) AutoSAP Předkládá: Řídící tým Představenstva „Vnější a vnitřní komunikace AutoSAP “ ve složení: Ing. Jahn Martin,
Předsednictví ČR v Radě EU Tereza Grünvaldová Úřad vlády ČR Odbor komunikace.
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role Sekce pro evropské záležitosti Hana Kavánková Odbor koordinace evropských politik Sekce pro evropské záležitosti.
Sekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČRSekce pro evropské záležitosti Úřadu vlády ČR Digitální jednotný trh Marta Vojtová Odbor koordinace evropských.
1 Visegrad, Norské fondy, veřejná výběrová řízení Mgr. Iva Minaříková.
Praktické aspekty příprav českého předsednictví v Radě Evropské unie Eurocentrum Brno 25. listopadu 2008.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Webové stránky města Fulnek Webpadára 2013
PREZENTUJÍCÍ Comenius Regio na Vysočině Pro koordinační schůzku dne připravil tým ComReg, prezentuje RNDr. Kamil Ubr.
Projekt: „Aktualizace Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb na území ORP Veselí nad Moravou “ Bc. Gabriela Fellingerová 1. Veřejné setkání 1. října.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Územní agenda Evropské unie Odbor rozvoje a strategie regionální politiky Ministerstvo pro místní rozvoj Staroměstské náměstí Praha 1.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Příprava předsednictví ČR v Radě EU a role
Seminář pro žadatele 29. července 2008, Praha Mgr. Magda Cabrnochová
Aktuální otázky v oblasti kohezní politiky a rozvoje měst
Postavení PS ve struktuře orgánů Rady vlády pro udržitelný rozvoj
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Ing. Stanislava Správková
Oficiální internetový portál českého předsednictví EU EU.2009.CZ
Praktické aspekty příprav českého předsednictví 2009
Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Ústí nad Labem 22. října 2008.
Transkript prezentace:

Praktické aspekty příprav českého předsednictví leden - červen 2009 Eurocentrum Liberec 9. října 2008

Útvar místopředsedy vlády pro evropské záležitosti eu.vlada.cz Alexandr Vondra Místopředseda vlády pro evropské záležitosti Sekce pro předsednictví Jana Hendrichová náměstkyně Odbor logistiky a organizace Radomír Karlík ředitel Odbor rozpočtu a veřejných zakázek David Mlíčko ředitel Odbor komunikace Gabriela Švecová ředitelka Kabinet místopředsedy vlády Antonín Berdych ředitel Odbor informování o evropských záležitostech Pavlína Bartoňová ředitelka Sekce pro evropské záležitosti Marek Mora náměstek Odbor koordinace evropských politik Karolina Kottová ředitelka Odbor koncepcí a analýz Lenka Pítrová ředitelka

Role předsednické země administrace a řízení práce Rady EU obsahová náplň všech formací a pracovních skupin Rady (příprava programů) stanovení obsahových priorit a agendy předsednictví vyjednávání, mediace reprezentace Rady EU (vnější i vnitřní)

Programová náplň předsednictví Priority Širší program Mikro: Programy jednotlivých zasedání Rady – COREPERů – Pracovních skupin Makro: 18měsíční program FR, CZ a SE 1 programový dokument

Motto a priority Motto: Evropa bez bariér Priority: 1.KONKURENCESCHOPNÁ EVROPA 2.ENERGETIKA A ZMĚNA KLIMATU 3.EVROPA OTEVŘENÁ A BEZPEČNÁ

18měsíční program předsednického Tria (FR, CZ a SE) Koordinace spolupráce s FR a SE – „bottom-up proces“ Mapování priorit FR a SE Oficiální zahájení jednání o společném programu v září 2007 Představení společného programu v červnu 2008 Program ke stažení: Eu.vlada.cz -> Menu: Dokumenty ( )

Děkuji Vám za pozornost! eu.vlada.cz Helena Zavázalová

Sekce pro předsednictví –Odbor logistiky a organizace –Odbor rozpočtu a veřejných zakázek –Odbor komunikace

Odbor komunikace Internetové stránky: Logo CZ PRES a jednotný vizuální styl Propagační předměty a dary Dekorace jednacích prostor Tiskoviny Práce s médii Doprovodné kulturní a společenské akce v ČR i v zahraničí

Webovástránkawww.eu2009.cz Webová stránkawww.eu2009.cz Klíčový prostředek pro komunikaci v ČR i v zahraničí Hlavní cíle webové stránky Cílové skupiny: média, odborná veřejnost, pracovníci státní správy všech členských států EU i třetích zemí, široká veřejnost Jazykové verze: česká, anglická, francouzská

Co na webu najdete Aktuality a dokumenty - tiskové zprávy, prohlášení, projevy a rozhovory, programy jednání, závěry Rady atd. Kalendář akcí – informace o všech politických i kulturních akcích CZ PRES Informace o českém předsednictví - priority a motto, program, logo, partneři atd. Servis pro novináře - akreditace, fotografie, audio, video, tiskové centrum, brožury, logistika, kontakty atd. Informace o EU a Politikách EU Multimediální prezentace České republiky

Logo a jednotný vizuální styl Vítězné logo bylo vybráno ve veřejné soutěži; je moderní, hravé a originální Logo tematizuje motto „Evropa bez bariér“ a motto EU „Jednota v rozmanitosti“ Logo bude odhaleno v polovině listopadu 2008

Propagační předměty a dary Budou distribuovány v ČR, Bruselu, na zastupitelských úřadech, v rámci jednání mezinárodních organizací Součást jednotné vizuální prezentace Protokolární dary – důraz na tradiční značky v moderním designu Propagační předměty – důraz na praktičnost

Dekorace prostor předsednictví Součást jednotného vizuálního stylu Stálé konferenční prostory v Praze a v regionech VIP vchod vstupní lobby, hlavní jednací sál, sál pro tiskové konference, zázemí pro novináře, family foto, orientační systém apod. Výzdoba budovy Rady v Bruselu i v Lucemburku Prostory SZB v Bruselu Strakova akademie, Černínský palác

Tiskoviny - Informační Kalendář českého předsednictví Publikace „Kdo je kdo“ Kulturní kalendář českého předsednictví Průvodce pro novináře Průvodce pro delegáty - Prezentační ČR v kostce

Média Veškerý servis pro novináře v rámci tzv. press centra Akreditace novinářů Koordinace ubytování Koordinace dopravy Informační materiály (programy, letáky, tiskové zprávy apod.) Občerstvení Doprovodný program pro novináře

Děkuji za pozornost! Děkuji za pozornost! Zuzana Matějovská