olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pět dekád českého softballu a baseballu
Advertisements

Václav Metlička Cyklokros
Jan Větrovský Jsem juniorský reprezentant České republiky ve vodním slalomu. Tento sport dělám již 9 let. Trénuji 6 dní v týdnu v Pražské Troji. Trénuji.
SPEED DOWN Mladá Boleslav
Bedřich Šupčík Lžičarová Veronika a Schleiderova Michaela
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
OLYMPIÁDA V DĚJINÁCH.
Jeho celé jméno je Lionel Andrés Messi, ale je znám pouze pod jménem Lionel Messi. Je to argentinský fotbalista, který v současnosti hraje za FC Barcelona.
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK 1
Voltižní družstvo JK Hřebčín Albertovec.  Mistři ČR 2008, 2010  Vítězové Višegradské čtyřky  Držitelé poháru 2008, 2009, 2010  Účastníci Mistrovství.
Historie zimních olympijských her!!
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
GALAVEČER ČESKÉHO JUDA 9.leden 2009, Hotel DUO
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Biatlon.
BASKETBAL II..
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
Jan Zrůbecký 1IT NĚKOLIK ÚDAJŮ  Rok založení: 1903  Poslední mistrovské tituly: , a  Již od roku 1951nechybí.
; SYSTÉM ŘÍZENÍ A ZABEZPEČENÍ PŘÍPRAVY KE STÁTNÍ A REZORTNÍ SPORTOVNÍ REPREZENTACI V PŮSOBNOSTI MINISTERSTVA OBRANY.
ŠkolaGymnázium a SOŠ Jaroměř, Lužická 423, Jaroměř AutorMgr. Tomáš Lášek Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivityIII/2.
Emil Zátopek.
ATLETIKA - CHŮZE.
Velká Británie.
JÍZDA V BOULÍCH.
PLAVECKÉ REKORDY.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
Zveme školy na okresní kolo ojedinělého projektu. Věříme, že Vaše výkony se přiblíží našim a možná zrovna na Vašem okresním kole započne svou kariéru.
SPORTOVEC ROKU 2012 MĚSTA MORAVSKÁ TŘEBOVÁ. 17. ročník Sportovce roku Cíl: ocenit nejúspěšnější sportovce a mimořádné sportovní výkony Poprvé se tak stalo.
JARMILA KRATOCHVÍLOVÁ
TROJNÁSOBNÝ OLYMPIJSKÝ VÍT Ě Z.   Mladá Boleslav, Č eskoslovensko  bývalý č eský atlet – ošt ě pa ř  pova ž ován za nejlepšího ošt ě pa.
RYCHLOSTNÍ KANOISTIKA
legenda české a světové gymnastiky
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
Je kolektivní halový sport…
Florbal.
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
RYCHLOBRUSLENÍ.
ATLETICKÝ DESETIBOJ.
SHORT TRACK.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
Ženy v olympijském hnutí konference 120 let olympijského hnutí
Československo v 50. letech
HISTORIE LEDNÍHO HOKEJE
NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ KRASOBRUSLAŘI
Martin Kovář Martin Kovář narozen 20.března.1967.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Olympijské hry.
 OLYMPIÁDA Zimní olympijské hry 2014 Z i m n í o l y m p i j s k é h r y Olympijské kruhy: Modrá : Evropa Černá : Afrika Žlutá : Austrálie Zelená.
Zimní olympijské hry 2010 Vancouver.
Florbal Patrik Převrátil.
VY_32_INOVACE_2C18 Emil Zátopek legenda atletiky.
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
NEJLEPŠÍ SKOKANI NA LYŽÍCH
MISTROVSTVÍ SVĚTA V HOKEJI
SYSTÉM ZABEZPEČENÍ PŘÍPRAVY KE STÁTNÍ A REZORTNÍ SPORTOVNÍ REPREZENTACI V PŮSOBNOSTI MINISTERSTVA OBRANY Zpracoval:
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Vancouver je daleko! Věřte mi jsem divák ! O MĚSTĚ VANCOUVER Vancouver se nachází v Kanadě a je.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Jiřina Homolová Název DUM: VY_32_Inovace_ Číslovky 3 Název sady: Český jazyk 6. ročník Číslo projektu:
Prezentace Šubrtová Tereza
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ NETVOŘICE, OKRES BENEŠOV
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
České akademické hry 2016, Univerzita Pardubice
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Transkript prezentace:

olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy Martin Doktor olympijský vítěz mistr světa mistr Evropy

PROFIL Narozen 21. května 1974 v Poličce, okres Svitavy  Martin Doktor vlastně ani neměl jinou volbu, než se stát rychlostním kanoistou. Jeho rodiče - matka Zuzana a otec Josef - se tomuto sportu věnovali v různých formách již dávno před tím, než se jim 21. května 1974 narodil druhý syn Martin. v roce 1996 se z Martina Doktora stal profesionální sportovec - kanoista, když "přestoupil" k ministerstvu vnitra ČR 3.srpna 1996 se stal Martin Doktor olympijským vítězem v kategorii C1 na 1000 metrů a 4.srpna 1996 se stal olympijským vítězem v kategorii C1 na 500 metrů. Koncem léta 2008 přijal Martin Doktor nabídku Českého svazu kanoistiky a přijal funkci reprezentačního trenéra dospělých v rychlostní kanoistice 20.října 2000 se Martin Doktor oženil s dlouholetou přítelkyní Kateřinou. Devátého října 2001 se jim narodil syn Felix a 15. ledna roku 2005 dcera Julie

SPORTOVNÍ ÚSPĚCHY Na lodi se poprvé svezl ve čtyřech letech. V sedmi letech začal v Pardubicích trénovat, zpočátku na kajaku. V roce 1986 přesedlal na kánoi a v roce 1992 získal v Hamburku na kilometrové trati titul juniorského mistra světa. Zisk dvou zlatých medailí na letních olympijských hrách v Atlantě v roce 1996, kde vyhrál závod jednotlivců na kilometrové i poloviční trati. V roce 1997 vybojoval na mistrovství světa v Dartmouthu v Kanadě zlato na 500 metrů a dvě stříbrné medaile (na 200 a 500 metrů). Mistrem světa se stal Doktor i v Segedínu v roce 1998 v závodě na neolympijské trati 200 m. Celkem vybojoval na mistrovství světa jedenáct medailí (dvě zlaté, devět stříbrných a tři bronzové). Na mistrovství Evropy získal Doktor celkem dvanáct medailí. Na LOH 2000 v Sydney byl vlajkonošem české výpravy.

SOUČASNOST V letech 2010 až 2012 byl šéftrenérem české reprezentace, kterou vedl na světový šampionát v Poznani v srpnu 2010 i na olympijské hry v Londýně 2012. Zde získal český čtyřkajak bronzové medaile. Na podzim roku 2012 se stal po Františku Dvořákovi sportovním ředitelem Českého olympijského týmu, který zabezpečuje a organizuje účast českých sportovců na OH.

ODKAZY NA INTERNETU OFICIÁLNÍ STRÁNKY WIKIPEDIE ČESKÝ OLYMPIJSKÝ VÝBOR OSOBNOSTI.CZ VIDEO: OH Atlanta 1996 (500m)