Představenstvo CACS informuje… III První jednotný Evropský atest o vyčištění vystavený na čistící stanici KOVOPROGRESS, spol. s r.o., Střelice u Brna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Oprava vozovky silnice II/468 (ulice 1. máje, Jablunkovská) termín: 24
Advertisements

let TRINS Ukázka zásahu jednotky HZS Karlovy Vary při úniku chemické látky z cisterny Střední odborná škola logistická a střední odborné.
…za vším hledej tělo ženy
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Postupy ve zpracování žádosti k projektu ČŘB II v roce 2009  presentace projektu pracovníkům MŽP a SFŽP  vyhlášená 9. kontinuální.
Pole u patentu - změny Kód vydavatele patentu C11$v
II. ŘÁDNÁ VALNÁ HROMADA ČESKÁ ASOCIACE ČISTÍCÍCH STANIC
Strukturované učení PROJEKT EU
Ing. Blanka Doležalová, ITP Analýza vlivu automobilového průmyslu na zaměstnanost v PK.
Využití interpolačních metod pro odhad srážkových úhrnů Autor: Aleš Koťátko Vedoucí: Lucie Juřikovská Konference Gisáček 2008.
Vzděláváním blíže jihočeské krajině Zahájení projektu Název návrhu GP: Vzděláváním blíže jihočeské krajině Registrační číslo GP: CZ.1.07/3.2.08/
PREZENTACE KA 7 KONFERENCE PROJEKTU ITP ITP Ing. Jaromír Čáp, Národní vzdělávací fond, o.p.s. Velké Karlovice, Institut Trhu Práce.
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany Aktivita 05 projektu „Efektivní vnitřní kontrola v rezortu Ministerstva obrany“
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
Ing. Jaroslav Parma.  Seznámení s MS OFFICE 2010  PROCVIČENÍ PROGRAMŮ MS OFFICE 2010  DISKUSE  ZÁVĚR.
Název školy: Svobodná základní škola,o. p. s
Business Intelligence
Téma:II-I/1 Dat.komun.-ovládání
Evropské fondy a Česká republika v období 2007–2013: náš pohled Podporováno z Evropského fondu pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti Praha,
Návrhy usnesení Členská schůze občanského sdružení MAESTRO CLUB Kolovraty dne
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavený ve Slovenské republice!
Obsahová stránka předsednictví ČR v Radě EU Ing. Marek Mora, náměstek místopředsedy vlády pro evropské záležitosti, Sekce pro evropské záležitosti Prezentace.
V OLEBNÍ SYSTÉMY Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu CZ.1.07/1.1.04/
Úřad práce ČR – krajská pobočka v Brně
Vize JMK v inovacích Vize JMK v inovacích JMK je nejvíce inovativní region v rámci ČR a mezi prvními padesáti v EU JMK je nejvíce inovativní region v rámci.
Příjímací řízení Varianty 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 se vyplňují ve formátu 01 | 02 | 03 | 04 | 05 |....
Jednání RHMP, Evropský sociální fond Evropský fond pro regionální rozvoj Praha a fondy EU Praha a fondy EU 7. výzva OPPK Ing. Milan Richter.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavily dne společnosti AQUATRUCK – Karel Nedorost, s.r.o., Říčany u Prahy a TANK WASH s.r.o.,
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
České předsednictví EU 2009 – Co znamená z organizačního a logistického hlediska pro ČR.
1. mezinárodní odborný seminář BohumínŠilheřovice
1 Postup pro udělování značky NaturProdukt TÜV NORD Czech Ing. Jiří Němeček Černý most
Návrh postupu - výsledky jednání koordinační skupiny 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Konference projektu Cesta ke kvalitě Brno 20. října 2009.
EXCEL 2010 Datové řady 1. část. Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309,
ZPRÁVA O ČINNOSTI KONTROLNÍ KOMISE období –
Daně v judikatuře Ústavního soudu Rozbor některých rozhodnutí Ústavního soudu v daňové oblasti 5. listopadu 2014.
MS PowerPoint Příloha - šablony.
SMOG SŠZePř Rožnov p. R PaedDr.Lenka Těžká Modernizace výuky odborných předmětů CZ.1.07/1.1.08/
Collective member of Czech Chemical Association
Specifika Smlouvy o poskytnutí dotace u závěrečných výzev Říjen 2013 Evropská unie Evropský fond pro regionální rozvoj Investice do vaší budoucnosti.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Michal Sedláček.
"Čistota obalů a cisteren zvyšuje kvalitu produktů"
Název projektu: Inovace praktického vzdělávání Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.28/ Zahájení realizace: Ukončení realizace :
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
CNG jako lék na znečištěný vzduch Karel Havel, člen dozorčí rady Svazu dopravy, předseda představenstva ČSAD Česká Lípa a.s. CNG jako lék na znečištěný.
Výukový materiál vytvořený v rámci projektu „EU peníze školám“ ŠKOLA: STŘEDNÍ ŠKOLA PRÁVNÍ – PRÁVNÍ AKADEMIE, S.R.O. TYP ŠABLONY: III/2 INOVACE A ZKVALITNĚNÍ.
I Operační program vzdělání pro konkurenceschopnost 1.1. Globální grant: Zvyšování kvality ve vzdělávání ve Zlínském kraji Projekt CZ.1.07/1.1.08/
Soutěž Obec zdravotně postiženým Konference ISSS 2003 Jaromír Jech předseda Komise pro zdravotně postižené občany Předsednictva Svazu měst a obcí ČR
Poznatky a zkušenosti z projektu CZ / /0058 „Prohloubení manažerských dovedností řídicích pracovníků malých a středních podniků“ Jiří Vaněk.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Představenstvo CACS informuje… II První jednotný Evropský atest o vyčištění vystavený na čistící stanici VADS, a.s., Bohumín. VADS, a.s., Bohumín.
Modernizace přístrojového vybavení pro posílení prevence nozokomiálních nákaz na oddělení CS FN Brno Brno :00 Projekt „Modernizace přístrojového.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavila společnost J&P TANK WASH s.r.o., Bratislava.
Sdružení automobilového průmyslu BRANO GROUP, a.s. FÓRUM HOSPODÁŘSKÝCH NOVIN, Brno AKTUÁLNÍ PROBLEMATIKA FIREM ČR – EURO Ing. Pavel Juříček,
Regionální inovační infrastruktura v ČR JUDr. Vladimír Gašpar, předseda představenstva ČARA 4. prosinec 2007, Praha – Inovace 2007.
4. řádná valná hromada CACS 16. – SOKOLOV Kulatý stůl Vedení lidí a téma rovné příležitosti.
Představenstvo CACS informuje… VI Dne zahájila vydávání jednotného Evropského atestu o vyčištění (ECD) čistící stanice PRAŽSKÉ SLUŽBY, a.s.
Hodnocení výsledků projektů FRVŠ řešených v roce 2006 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Březen 2007.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2008 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2007.
Vydání prvního ECD u příležitosti druhé řádné valné hromady CACS v místě jejího konání, na čistící stanici SPETRA CZ s.r.o. SPETRA CZ s.r.o. Třanovice.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2009 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2008.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2010 Prof. Dr. Ing. Zdeněk Kůs Listopad 2009.
Informace o výběrovém řízení FRVŠ 2012 Prezentace pro 9. zasedání sněmu RVŠ dne Doc. PhDr. Petr Zemánek, CSc. Listopad 2011.
1 RESPONSIBLE CARE 20 let TRINS Ladislav Špaček Svaz chemického průmyslu ČR Výroční zasedání TRINS Praha
Dohoda TRINS 2016 Praha, Transportní informační a nehodový systém.
Automatizovaný sklad elektronických součástek Autor : Michal Šrutka.
Rezonanční jevy v elektrických systémech
Transkript prezentace:

Představenstvo CACS informuje… III První jednotný Evropský atest o vyčištění vystavený na čistící stanici KOVOPROGRESS, spol. s r.o., Střelice u Brna KOVOPROGRESS, spol. s r.o., Střelice u Brna

– pořadové číslo přidělené KOVOPROGRESS 04 – pořadové číslo přidělené KOVOPROGRESS 08 – rok vystavení 08 – rok vystavení – pořadové číslo čištění – pořadové číslo čištění

Prostor určený k čištění cisteren…

, 6:30

První ECD s číslem

Ze Střelic u Brna již s ECD!

KOVOPROGRESS, spol. s r.o. patří obdiv, uznání a poděkování za odvedenou práci jejímž výsledkem je vystavení prvního ECD, kterému předcházelo úspěšné hodnocení SQAS. Blahopřeji ke splnění prioritního úkolu stanoveného CACS a děkuji všem, kteří se na tomto významném kroku podíleli. Ing. David Pinka předseda představenstva CACS