Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne: 19.5.2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora učňovského školství v Olomouckém kraji
Advertisements

Průmyslová střední škola Letohrad
DITA výrobní družstvo invalidů T ÁBOR. H ISTORIE Firma byla založena roku 1956 Výrobní program v počátcích zahrnoval: N ožířství Sklenářství Zámečnickou.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Ing. Blanka Doležalová, ITP Analýza vlivu automobilového průmyslu na zaměstnanost v PK.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Úřad práce v Jihlavě Informační poradenské středisko
Informační poradenské středisko
MEDMORAVIA s.r.o. Včelařská stanice Rajhradice
Spolupracujeme se školami
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola, Horní Česká 15, Znojmo EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu:
Svaz průmyslu a dopravy ČR - zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty zástupce těch, kteří vytvářejí hodnoty a dopravy ČR Svaz průmyslu.
STROJNÍ OBRÁBĚNÍ SOUSTRUŽENÍ V. Ing. Iveta Mičíková
Doprava.
Isolit–Bravo spol. s r.o. Jablonné nad Orlicí. Co děláme? Vývoj a výroba vysoce náročných nástrojů a forem Lisování sofistikovaných termoplastů a termosetů.
Prezentace společnosti Metrostav a.s.
1 Střední škola technická a gastronomická Blansko škola moderních technologií 65 roků od založení školy.
Příprava pracovníků v Tanex,PLASTY a.s. Ing. Dana Spejchalová, Ph.D.
Ing. Zdeněk Kočárek MSV Brno Export mimo Evropskou unii, jak na to?
MUDr. Martin Kuba ministr průmyslu a obchodu Průmyslová politika ve vazbě na automobilový průmysl Zasedání rady ředitelů AutoSAP.
Kvalifikovaných pracovních sil pro strojírenství Mynářová Lenka květen 2008 TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM FONDEM PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ A MINISTERSTVEM.
Vzdělávání a výcvik pro automobilový průmysl 2. ročník odborné konference Kroměříž, 10. března 2005.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
KDM s.r.o. Majitel firmy - Dominik Mašík. Základní informace o firmě: Založení společnosti KDM s.r.o. v dubnu 2014 Sídlo společnosti: Ždírec nad Doubravou.
Přední evropský výrobce automobilových klimatizačních jednotek a jejich součástí Denso Manufacturing Czech s.r.o. Systém vzdělávání.
Společenské a hospodářské prostředí
UNIV2 Kraje Obchodní akademie, Kostelec nad Orlicí Federal-Mogul Friction Products a.s. Henri Ramczyk.
PODPORA TECHNICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
1.Cesta do školy (animace) 2.Vyučované obory 3.Historie 4.Prostory školy a vybavení 5.Exkluzivity ( vč. ECDL a CISCO )ECDLCISCO 6.Uplatnění absolventů.
Technologie ročník, učební obory:strojní mechanik obráběč kovů
Požadavky KOMA-Servis na absolventy pro obor hydrauliky Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH OBORŮ“ Seminář „INOVACE STUDIJNÍCH PROGRAMŮ STROJNÍCH.
Možnosti uplatnění žáků SŠ v praxi v průběhu studia.
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
Doc. Ing. Jan Vašák, CSc. Katedra rostlinné výroby ČZU v Praze 27. února 2006.
ZAJÍMAVOSTI Z DOPRAVY Autor: Mgr. Helena Nováková Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/
Jméno: Ing. Jan Pracovitý Tento projekt je spolufinancován z ESF a státního rozpočtu ČR. Společnost: ABCD Robot, s.r.o. Pozice: generální ředitel.
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
LOKOMOTIVY A ŽELEZNICE
Nástroje daňových úlev
Projekt 8.B. Co je to ESAB? Společnost ESAB je přední světový výrobce svařovacích a řezacích zařízení a přídavných svařovacích materiálů. Jejich inovační.
Projekt Pospolu Prezentace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Vladimír Ptáček.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/ Partner 19 Střední škola polytechnická,
Úřad práce ČR – krajská pobočka v Brně Ing. Josef Bürger Situace na trhu práce v Jihomoravském kraji
IPS Schůzka výchovných poradců Praha – východ Mgr. Pavel Lehovec.
Průzkum zaměstnanosti v Jihomoravském kraji k Na realizaci průzkumu se podílely: Krajský úřad Jihomoravského kraje a Úřady práce Blansko, Brno.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Vývoj počtu žáků středních škol, prospěchová stipendia ve školním.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Olomoucký kraj. ELZACO spol s.r.o. Naše společnost byla založena počátkem roku 1991 s cílem podnikat v elektrotechnických oborech. Sídlem společnosti.
Prospěchová stipendia ve školním roce 2017/2018 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury podzim 2016.
Vývoj na trhu práce Krajská pobočka v Olomouci.
Důvod vzniku krajských stipendií
Pracovní příležitosti na SŽDC, trendy železniční profese
Situace na trhu práce Pardubický kraj.
„Okna technickým oborům dokořán“
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP
Firma byla založena v roce 1921 a v současné době má v průměru 650 zaměstnanců. Isolit–Bravo, spol. s r.o. je ryze českou firmou a uznávaným dodavatelem.
Regionální integrovaná doprava
SDP tramvajová sekce Bratislava 16. –
ŠANCE PRO VÁS.
Možnosti spolupráce škol a firem
DOBRY DEN.
Strojnická průmyslovka – škola českých hlav a rukou
Katedra rostlinné výroby ČZU v Praze
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Středoškolské vzdělávání ve Zlínském kraji s vazbou na pracovní trh
Setkání kariérových poradců oblasti Ústí nad Labem, Děčín a Litoměřice
Transkript prezentace:

Hanácké železárny a pérovny, a.s. PROSTĚJOV Připravila: Ing. Marika Pilíšková Dne:

Kdo jsme… přední evropský výrobce šroubových, listových a parabolických pružin, česká, moderní a dobře zavedená firma s téměř šedesátiletou tradicí, exportujeme cca 80%, vyrábíme strojírenské produkty s vysokou přidanou hodnotou,

jsme členem skupiny Moravia Steel, a.s. prosazujeme moderní formu řízení (lidské zdroje, principy štíhlé firmy, aj.) NAŠE MISE „Umíme vyrobit dobré pružiny, na kterých spočívá bezpečí cestujících a tíha nákladů.“

Dodáváme  Do 20-ti zemí světa většinou země Evropy, Turecko, Čína, Japonsko, Rusko, Velká Británie, Austrálie, Brazílie, Korea,  do 4 kontinentů světa,  cca 60-ti zákazníkům.

Zajímavosti dodáváme do železničního průmyslu (metra, tramvaje, regionální vlaky, rychlovlaky TGV, AGV, lokomotivy), máme rychlostní rekord na našich pružinách 584 km/hod., dodáváme do automobilového průmyslu (nákladní automobily, vozíky), dodáváme do průmyslu stavebního (odpružení mostů, potrubí, budov, strojů,..)

Podporujeme tato řemesla  Zámečník  Nástrojař  Strojní zámečník  Obráběč kovů  Strojní mechanik  Mechanik strojů a zařízení  Soustružník  Elektromechanik, a další

Spolupráce se školami Umožňujeme EXKURZE –prohlídka výroby –prezentace informací o společnosti poskytujeme odborné praxe studentům SOU, SŠ, VŠ, spolupracujeme při zpracování bakalářských, diplomových prací, poskytujeme nepravidelné brigády (administrativní práce, práce ve výrobě).

Za společnost Za společnost Hanácké železárny a pérovny, a.s. děkuji: za příležitost podílet se na projektu „Řemesla“, za možnost prezentace naší společnosti, za příležitost být společností prezentovanou v Katalogu řemesel.

Děkuji za pozornost Hezký den