Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
V lidském těle je více než 600 svalů.
Advertisements

- PO TÉTO PÍSNIČCE SI JDEME SEDNOUT - TMA A PŘÍPRAVA PÓDIA NA SCÉNKY
( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
Pro někoho něco znamenáš
krásný rok, kdy jsme dovršili naši lásku sňatkem.
Jak na to, aniž bychom se zničili
Peníze.
1. Láska, kterou Ježíš dává do srdcí věrným svým, láska je, jež neustává, láska k dobrým i zlým, láska, kterou žádná bouře nemůže uhasit, láska mocná jako.
Citáty O LÁSCE.
Integrita bezúhonnost
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Hudba: M. Goodall - Priestess
Má láska význam? Nic nedělej, jen vyčkej…
Život.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Dokáže člověk vytvořit něco tak dokonalého jako je příroda ? …snad možná hudbu..
Nedostatek času pro nás důchodce by již neměl existovat. ČAS důchodců.
Nedostatek času pro nás už neexistuje. Každý člověk má jenom tolik minut, hodin a dní kolik jich využije.
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Čím lze charakterizovat Boha – Hospodina?. Láska, pravda, milost, moudrost, … POKOJ… Láska, pravda, milost, moudrost, … POKOJ…
ZÁKON PŘITAŽLIVOSTI A VZTAHY
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
VY_32_INOVACE_PSYPS14860ZAP Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Využij všechny dostupné informace. Nikdy nevíš, co se může cestou přihodit.
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Všichni jistě víte, že jsem měl nedávno zdravotní problémy. Můj lékař mi po řadě vyšetření teprve nedávno stanovil diagnózu: DPPVV.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
On Cítil jsi někdy touhu, udělat něco příjemného pro někoho, koho máš rád?
B Ů H
Psychologie štíhlé postavy
Každý den jsme trochu starší…
MYŠLENKY z knih Neala Donalda Walsche HOVORY S BOHEM
DARUJ SVOJE VAJIČKO… Co to je????
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Udělejte si jarní úklid sama v
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
ŠANCE PRO VAŠI ŠŤASTNĚJŠÍ I ZDRAVĚJŠÍ BUDOUCNOST.
Píseň: Anne Murray - Mě potřebuješ.
1. Zde u tvých jeslí stát chci dnes, | můj Ježíši, mé žití
Život.
ZMĚŇTE SVÁ PŘESVĚDČENÍ (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
1. Hned v jitře k tobě duši svou, | ó Bože, nesu modlitbou. | Tys chránil v noci, sen jsi dal, | tys tělo, duši zachoval.
Svět je nádherná kniha, ale nemá cenu pro toho, kdo neumí číst.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
1 Korintským 12:1-7 Pokud jde o duchovní dary, bratři, nechci, abyste zůstali v nevědomosti. 2 Víte, že jste ještě jako pohané chodili k němým modlám,
Nic není tak snadné ale zároveň tak nedůstojné člověka jako klamat v lásce.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
Chci jít Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou. Chci jít jen k Tobě, Pane můj, chci žít a chválu vzdát Ti svou.
Proč rád žiješ? Když chceš, aby se Ti splnily sny, nesmíš dlouho spát...
N ÁZEV ŠKOLY : SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, LOUNY PODĚBRADOVA 640, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE AUTOR : MGR. JANA ZELINKOVÁ NÁZEV MATERIÁLU: VY _32_INOVACE_15_NEBEZPEČNÉ.
Existuje něco vytvořené člověkem, co se přibližuje kráse přírody?
Krásné vánoční svátky.
Hudba: M. Goodall - Priestess
Můžeš mít radost 1.Můžeš mít radost ve svém srdci
Pro někoho něco znamenáš
Naučil jsem se....
Jen tak … Život se sestává z mnoha malých mincí,
Každý den jsme trochu starší…
Krása zimy Hledat lásku? Nesmysl...říká rozum. Směšné....říká hrdost. Riskantní...brání se zkušenost. Ale samota zabíjí ...šeptá srdce.
Malé povzbuzení pro chvíle volna
On.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Hledat lásku. Nesmysl. říká rozum. Směšné. říká hrdost. Riskantní
Transkript prezentace:

Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)

Když se chcete zbavit nepříjemných pocitů, jste-li vyčerpaní, unavení, smutní nebo zklamaní, smutní nebo zklamaní, můžete rychle změnit svou energii, když se začnete dívat na vše dobré, když se začnete dívat na vše dobré, co máte a budete děkovat a budete děkovat „děkuji ti mé já, děkuji ti Vesmíre.“

Co je smyslem vděčnosti? Posíláte tím doslova volání k Vesmíru, aby vám přinesl víc. Vše, za co děkujete a čeho si ceníte, se ve vašem životě ještě více rozšíří.

Když děkujete, otevíráte své srdce. To vám umožňuje více se otevřít přijímání. Láska, která ze srdce vyzařuje, pak léčí vaše fyzické tělo. Zvýší a zjemní se vaše vibrace a právě ty vám přitahují to, co chcete mít.

Děkovat můžete různě – myšlenkou, slovem nebo písemně. Když si pomyslíte „děkuji ti“, příznivě to ovlivní vaše fyzické tělo a když své díky vyslovíte nahlas, bude účinek ještě silnější. a když své díky vyslovíte nahlas, bude účinek ještě silnější.

Když něco chcete, zapište si to a řekněte to nahlas, zapište si to a řekněte to nahlas, protože proces mluvení a psaní je o krok blíže k dané věci než proces přemýšlení. Napsané „děkuji ti“ je ještě mocnější než vyslovené.

Pište si večer seznam všeho, co jste přes den dostali. Může to být něco, co jste si koupili, nebo úsměv od neznámého člověka, dobrý pocit či příliv nové energie, nebo peníze, které jste dostali.

Budete žasnout, kolik darů vám každý den přichází do cesty. Když potvrdíte, co jste dostali, navážete s Vesmírem spojení a to vám umožní dostávat ještě víc.

Když si něčeho ceníte, doslova tím proměňujete své fyzické tělo. doslova tím proměňujete své fyzické tělo. Oceníte-li například své dobré zdraví, posíláte buňkám svého těla zprávu. Vaše buňky mají také rády uznání.

Chcete-li si vyléčit nějaké potíže v těle, nevzpomínejte na své minulé nemoci nevzpomínejte na své minulé nemoci a nebojte se už dopředu bolestí nebo problémů, které by mohly nastat. Raději děkujte svému tělu za všechny úžasné věci, které dělá dobře.

Budete-li posílat svému tělu často svůj vděk, bude vám dávat ještě víc. Buňky vašemu pocitu vděku rozumějí a budou se snažit pracovat pro vás ještě usilovněji.

Vděkem je nejvíce ovlivněno vaše srdce. Chcete-li se spojit s lidmi ve svém srdci – važte si jich. Můžete-li lidem nějakým způsobem projevit svou vděčnost za to, kdo jsou, Chcete-li se spojit s lidmi ve svém srdci – važte si jich. Můžete-li lidem nějakým způsobem projevit svou vděčnost za to, kdo jsou, pozvednete úroveň vašeho vzájemného vztahu.

Pocit vděku vám zpřístupňuje vaši abstraktní mysl. Díky tomu vám může přijít mnoho nových myšlenek a neobvyklých řešení. Vděčnost nám umožňuje dostat se do vyšších rovin moudrosti, dostat se do vyšších rovin moudrosti, které jsou ve Vesmíru k dispozici.

Abyste si vytvořili něco nového, nebo abyste dál dostávali to, nebo abyste dál dostávali to, co už dostáváte, vezměte papír a tužku a pište Vesmíru své vezměte papír a tužku a pište Vesmíru své „DĚKUJI TI“.