Josef Filip, tel. 732 165 711, Grant Autodesk Academia Aktualizace výukového materiálu pro AutoCAD Civil 3D 2008.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Autodesk Academia Fórum 2008
Advertisements

Zpracoval : Ing. Petr Fojtík Datum:
Koncept veletrhu pro rok VELETRH PRAGOALARM/PRAGOSEC 2012 zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Studijní obor Informační a automatizační technika www. fsid. cvut
Vedoucí projektu Ing. Eva Žurmanová Ing. Petra Skolilová
Vypracoval: Ladislav Navrátil, EI-4 Umělá inteligence Zaměření Expertní systémy.
Microsoft Partneři ve vzdělávání Microsoft Partneři ve vzdělávání Cisco Networking Academy Program Cisco Networking Academy Program Autodesk Academia.
Bibliotheca academica – Cíle a perspektivy vysokoškolských knihoven 2008 Referenční služby online: rozvoj služeb knihoven ČVUT Ilona TRTÍKOVÁ
PROLAND Nástroj geodeta, projektanta pozemkových úprav a pracovníka pozemkového úřadu 5. listopadu 2007.
Komunikační techniky užívané v komunikaci sluchově postižených studentů s vyučujícími na vysoké škole Lenka Doležalová Brno, 2007.
Bakalářský studijní obor Stavba strojů a zařízení Obor je zaměřen zejména na dopravní a manipulační techniku a výrobní stroje. Vysoké učení technické v.
Jak se učí inovační podnikání
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
CZ / /0037 Přímá komunikace mezi fakultami a průmyslem – Brána k výzkumu Žadatel: MEDICOMP s.r.o. Partneři: PřF UK Praha, MFF UK Praha,
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Pořádání odborných konferencí Tomáš Sochor Katedra informatiky a počítačů Ostravská univerzita Systém dalšího vzdělávání pracovníků.
Projekt: HIGH TECHNOLOGY – další vzdělávání v 3D technologii; reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.10/ Tábor
Asociace výzkumných organizací Asociace výzkumných organizací – činnost a poskytované služby Ing. Václav Neumajer výkonný předseda Asociace výzkumných.
Projekty mobilit programu Leonardo da Vinci 2002 ___________________ PhDr. Helena Úlovcová
Workshop SFDP - Telč 2008 Fotogrammetrická dokumentace historických objektů - společná výuka pracovišť dvou fakult ČVUT Ing. Jindřich Hodač, Ph.D. Telč,
Zkušenosti s elektronickou podporou výuky
On-line forma výuky Cvičení z techniky a technického vzdělávání Zpracoval: Jan Drobný (209671)
Elektronická publikace Vydavatel: Triada, spol. s r.o. SOLÓN informační systém o veřejné správě Ing. Barbora Mertová.
1 © 2007 Autodesk Civil Engineering Autodesk – řešení infrastruktury Ivona Foltýnová ISD technický konzultant.
Návrh a realizace modulového systému dalšího vzdělávání učitelů v MSK Magdalena Chmelařová Opava 2008.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Představení oblastí možné spolupráce Fakulty stavební VŠB - TU Ostrava
Fakulta biomedicínského inženýrství, ČVUT v Praze, nám. Sítná 3105, Kladno Modernizace výukových postupů a zvýšení praktických dovedností a návyků.
Prezentační seminář Asociace Univerzit třetího věku 19. – , Plzeň doc. Ing. Tomáš Kubálek, CSc. akademický ředitel Univerzita třetího věku Vysoká.
Úvod do managementu 1. seminář
KONFERENCE PROTIPOVODŇOVÁ OCHRANA – PREZENTACE VÝSLEDKŮ PILOTNÍHO PROJEKTU „ATLAS LABE NA ÚZEMÍ KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE“ Projekt je spolufinancován Evropskou.
1 Mechanika s Inventorem 10. Shrnutí Petr SCHILLING, autor přednášky Ing. Kateřina VLČKOVÁ, obsahová korekce Tomáš MATOVIČ, publikace FEM výpočty Optimalizace.
MISYS ČVUT v Praze Geografické informační systémy Zpracoval: J.Marák.
EUROPASS EUROPASS PaedDr. Miroslava Salavcová
Přínosy dopravní infrastruktury Praha, Mariot, Petr MOOS Fakulta dopravní ČVUT v Praze.
CZ / /0012 Zavedení nových technologií a postupů do praxe Milan Havel ČVUT, SZZPLS Milan Havel, tel
5. listopadu 2007Ing. Vít Trnka Geodézie a projektování Novinky roku 2007.
KARIÉRNÍ SYSTÉM A PREGRADUÁLNÍ PŘÍPRAVA BUDOUCÍCH PEDAGOGŮ Mgr. Václav Víška, Ph.D.
AUTODESK ACADEMIA FORUM 2007 Novinky a využití AutoCAD Map 3D 2008 Ing. Zdena DOBEŠOVÁ Univerzita Palackého, Olomouc Přírodovědecká fakulta.
15. ročník mezinárodní soutěže studentů středních technických škol v iDESIGN technologiích. se uskuteční v termínu 20. a
CZ / /0020 Podpora týmu NET Genium při rozvoji progresivních informačních technologií Žadatel: NetGenium s.r.o. Partner: ČVUT Kontaktní osoba:
Obce a územně analytické podklady v procesu územního plánování ISSS 2007 – Hradec Králové Vojtěch Zvěřina.
Modernizace počítačové učebny se zaměřením na geoinformační technologie projekt F ondu rozvoje vysokých škol Řešitel: Ing. Jitka Prchalová Spoluřešitelé:
1 Systémové pojetí hospodářské organizace (SHO) část 2. Stanislav Horný VŠE, katedra Systémové analýzy
Úvod do pozemních komunikací
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
1 GISáček 2006 GIS v podání Autodesku GISáček 2006 Pavel Robek Tech Data Distribution s.r.o.
ČLOVĚK A SVĚT PRÁCE osnova. PRÁCE A PRACOVNÍ SÍLA  Trh práce  Pracovní síla  Potřeby  Pracovní kapitál  Lidský kapitál.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
České vysoké učení technické v Praze Fakulta dopravní K620 – ÚSTAV ŘÍDICÍ TECHNIKY A TELEMATIKY ČVUT FD, Konviktská 20, Praha května 2016 Stávající.
1 Nové registry a úpravy stávajících registrů pro oblast vysokého školství Hlavní změny v oblasti vykazování v souvislosti s přijetím novely zákona č.
Datové centrum sociálních služeb v Libereckém kraji Interaktivní softwarový program určený pro poskytovatele sociálních služeb, zadavatele a také pro.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
Problematika bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na vysokých školách Praha, 12. června 2013.
Katedra elektrotechniky
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
STANDARDY ČAPPO SEMINÁŘ BEZPEČNOST DISTRIBUCE POHONNÝCH HMOT
elektrotechnických měření
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
Informační modelování budov (BIM)
Projekt - K620 Řízení a modelování silniční dopravy
5. ročník, Ekonomika a právo v podnikání
Cisco Networking Academy
Informační modelování budov (BIM)
Transkript prezentace:

Josef Filip, tel , Grant Autodesk Academia Aktualizace výukového materiálu pro AutoCAD Civil 3D 2008

Josef Filip, tel , AutoCAD Civil 3D produkt pro práci v oblasti infrastruktury - tvorba projektů liniových staveb - tvorba projektů pro úpravu terénu – retenční nádrže a další produkt pro tým odborníků, pracujících na jednom projektu - geodeti - projektanti - developer - manažer projektu a další.

Josef Filip, tel , Grant Autodesk Academia Anotace: Projekt rozšiřuje již vytvořený materiál pro výuku práce s programem Autodesk Civil 3D Součástí bude i vytvoření nové databáze cvičení k jednotlivým částem programu. Projekt se bude věnovat i nové verzi programu – Autodesk Civil 3D 2008, Vydané v průběhu řešení projektu. Užitý software: AutoCAD Civil 3D 2008 – výuková a trial verze programu, Country Kit Ostatní podklady: Výukový materiál pro Autodesk Civil 3D 2007

Josef Filip, tel , Výsledky grantu, dosažené cíle: Výsledky: - aktualizovaná verze výukového materiálu, doplněná o novinky a rozšířena o nová cvičení. Cíle: - dle aktualizované verze probíhá výuka na ČVUT v Praze FD

Josef Filip, tel , Výuka na ČVUT v Praze, Fakultě dopravní Dle vytvořeného výukového materiálu probíhá výuka v předmětu Projektování komunikací v Civil 3D – 1. AutoCAD Civil 3D 2008 je využíván v projektu Projektování silnic a dálnic pomocí počítačové techniky. Vazba na praxi – spolupráce s Pragoprojektem a SUDOP – umožňuje studentům zpracovávat reálné problémy.

Josef Filip, tel , Zkušenosti studentů s programem, využití materiálu Studenti jsou v užití programu začátečníci, vyučovaný předmět je 2 – semestrální. I studenti technických středních škol nejsou obeznámeni s problematikou základů práce s programem. Po absolvování studia jsou studenti schopni samostatně pracovat s programem, vytvářet méně složité projekty a dále své schopnosti zvyšovat.

Josef Filip, tel , Děkuji Vám za pozornost Případné dotazy zodpovím po skončení tohoto bloku V případě pozdějších dotazů je mne možné kontaktovat na nebo na telefonu Děkuji, Josef Filip