TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Advertisements

Setkání kontaktních osob Praha Marta Rybičková.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I PROČ PROJEKT VZNIKL? zahajovací konference projektu Informační a vzdělávací.
Projekty financované ze zdrojů ESF a aktivity CEVAP-a Zuzana Španerová Centrum vzdělávání a poradenství.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
UDRŽITELNOST v OP VK Seminář pro příjemce v rámci globálních grantů Olomouckého kraje Olomouc, 20. a 21. dubna 2009.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty OP VK a jejich využití pro popularizaci technických oborů a zlepšení kvality vzdělávání v technických oborech.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
KROK. Cíl: vzdělávání pro maturitní generálku 2009 Obsah: organizace a logistika maturitní zkoušky Prezenční vzdělávání: – E-learningové.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Revolvingový fond MŽP Granty na podporu UR Manuál pracovních postupů Obsahuje veškeré informace pro žadatele od doby vyhlášení výzvy a následného předložení.
Proměna škol v Centra celoživotního učení KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 11. listopadu 2011.
FINANČNÍ GRAMOTNOST. COFET x finanční gramotnost Vzdělávací materiály Kurzy Semináře, konference Mediální kampaň Projekty.
VÝHLED NA ROK 2009 Prioritní osa 1 – Počáteční vzdělávání Prioritní osa 3 – Oblast podpory 3.2 Podpora nabídky dalšího vzdělávání Pavlína Mikešová
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Ing. Dominika Prchlíková
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
PRIORITY ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ LIBERECKÉHO KRAJE v návaznosti na globální granty RNDr. Robert Gamba vedoucí odboru školství, mládeže, tělovýchovy a sportu.
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Motivační aktivity projekt KRUH Partneři: ABS WYDA, s.r.o.; Žďár nad Sázavou Hospodářská komora; Jihlava AIVD ČR Institut vzdělávání dospělých; Jihlava.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ 15. – 17. října 2009 TIPSPORT ARENA Jeronýmova 570/22, Liberec 7.
Závěrečná konference k projektu
ETwinning - on-line spolupráce škol Aktivitu eTwinning, podporující virtuální propojení evropských škol pomocí informačních a komunikačních technologií,
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Vladimír Ort Most, 28.března Možnosti čerpání - ESF projekty - škola jako žadatel, OPVK, globální granty ESF systémové.
Informace o zahájení realizace operačních programů Cíle 1 OP RLZ - Aktuální stav MV RPS, 12. ledna 2005 Ministerstvo práce a sociálních věcí, odbor řízení.
VÝROČNÍ KONFERENCE GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST 27. listopadu 2008 Liberecký kraj.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Projekt „Vzdělaný zastupitel“ Podpora volených představitelů měst a obcí Jaromír Jech výkonný místopředseda Svazu XIII. celostátní finanční konference.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Globální granty Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY I ZLEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VZDĚLÁVÁNÍ NA STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH I 21. října 2011.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Programy podpory technického vzdělávání v Jihomoravském kraji.
Realizace projektu Volba budoucího povolání žáků Libereckého kraje Prášek Václav, manažer projektu.
OPERA Č NÍ PROGRAM VZD Ě LÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR.
Aktuální stav dalšího vzdělávání a vize do budoucna Rekvalifikace a dílčí kvalifikace ; Monika Pokorná.
Uznávání výsledků neformálního vzdělávání a informálního učení v sítích škol poskytujících vzdělávací služby pro dospělé Projekt je financován Evropským.
Možnosti začleňování globálního rozvojového vzdělávání do výuky Konference GRV, Praha Petra Gajová, ARPOK, o. p. s.
Podpora vzdělávání prostřednictvím OP Rozvoj lidských zdrojů a OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Ing. Jan Vitula MŠMT.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Projekt Informační a vzdělávací portál Libereckého kraje I CZ.1.07/1.1.00/ I.
Veletrh vzdělávání a pracovních příležitostí
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Implementační projekt KAP
Úvodní konference projektu UNIV 2 KRAJE, PRAHA
GLOBÁLNÍ GRANTY LIBERECKÉHO KRAJE OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST BUDOUCÍ VÝZVY.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty - aktuální stav Rada pro rozvoj lidských zdrojů Jihomoravský kraj
Pracovní skupina Vzdělávání
Cesta rozvoje středních škol v Jihomoravském kraji
Vyhlášení 3. výzvy předkladatelům grantových projektů k předkládání projektových žádostí o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost,
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
ORR, Krajský úřad kraje Vysočina
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Závěrečná konference projektu
  Další vzdělávání v ČR Konference UNIV 2 Kraje , Liberec.
Informace IROP Rámec pro podporu infrastruktury.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Název operačního programu:
Regionální centrum podpory sociálního podnikání
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
NAPLŇOVÁNÍ CÍLŮ GLOBÁLNÍCH GRANTŮ V LIBERECKÉM KRAJI
Transkript prezentace:

TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2009 GLOBÁLNÍ GRANT PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ 21. srpna 2009

Týdny vzdělávání dospělých  celorepubliková kampaň na podporu vzdělávání dospělých  „Zvyšování kompetencí – větší šance na trhu práce“  Liberecký kraj: 15. října – 27. října 2009  propagace aktivit formou webu, brožura aktivit pro jednotlivé okresy  příklady aktivit: ukázkové hodiny kurzů, odborné semináře, výstavy, poradenství, happeningy, promítání vzdělávacích filmů, veletrhy, dny otevřených dveří, tématické soutěže...

Aktivity Libereckého kraje  3. ročník Soutěže o nejlepší program vzdělávání dospělých  15. října - zahajovací konference na Veletrhu vzdělávání a pracovních příležitostí EDUCA 2009 JOBDAYS LIBEREC na téma inovačního chování  27. října - závěrečná konference s tématem kompetencí a vyhlášením výsledků soutěže  (od září) ; informační bulletin

Podpora nabídky DV  globální grant Podpora nabídky dalšího vzdělávání Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost  1. výzva:  3. září – 30. října 2009  více než 54 mil. Kč  semináře pro žadatele: 7. září v Semilech, 8. září v České Lípě a 10. září v Liberci  individuální konzultace - kontaktní osoba: Bc. Michal Hnízdo, tel.: 

Děkuji za pozornost Monika Čermáková