Rozvojové programy 2007 Projekt: MEZINÁRODNÍ MOBILITA STUDENTŮ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stipendijní programy na LF MU
Advertisements

Regionální kancelář pro Ústecký kraj
Podprogram pro začínající včelaře Číslo podprogramu: PF
Doktorské studium na AF
Popularizace výsledků dopravního výzkumu CZ.1.07/2.3.00/
V 6. výzvě OPPA uspěl náš projekt v konkurenci 407 dalších projektů
Finanční nástroje pro podporu stanic Lenka Tomášková AOPK ČR, Sekce ochrany přírody a krajiny, odbor zvláštní ochrany přírody Praha,
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
Analýza dotazníků projektu National Teams of ECVET Experts
Návrh spolupráce pro Czech Digital s.r.o.
Netradiční role vysokých škol při podpoře exportu Ing. Viktor Vojtko, Ph.D. Proděkan pro zahraniční vztahy Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Dita Slavíková Národní centrum Europass ČR Europass: Novinky ve struktuře dokumentů.
Studium v zahraničí Ing. Hana Rendlová Mgr. Helena Bicanová
MĚSTSKÉ KOMUNIKACE A KŘIŽOVATKY
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ TENTO PROJEKT.
Univerzita J. E. Purkyně v Ústí nad Labem - Aplikovaný výzkum prof. Jiřina Jílková Biomedicínský výzkum Ústí nad Labem, 23. května
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Rozvoj výzkumu a vývoje na Ekonomické fakultě JU CZ.1.07/2.3.00/
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Materiálové náklady, služby – objednávkový systém Hlásková A.
Možnosti studia v zahraničí pro studenty doktorského studia
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Požadavek na řešení „problému“ Řešení vlastními prostředky/řešení s podporou Přípravná fáze před rozhodnutím o podání žádosti o podporu Zpracování a podání.
V rámci všech serverů společnosti Aliaweb, spol. s r.o. oslovíte přes uživatelů Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a.
Představení Domu zahraničních služeb/ Národní agentury pro evropské vzdělávací programy Barbora Nájemníková , Bratislava.
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 6. listopadu 2013.
VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ
AGROTEC a.s. Brněnská 74, Hustopeče u Brna Mendelova Univerzita Brno
EKONOMICK É INFORMACE pro jedn á n í Předsednictva RV Š
MOBILITA/FREEMOVER 2014 Informační seminář. Základní podmínky vycházející ze zadání rozvojového programu MŠMT  pobyt v zahraničí musí trvat minimálně.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 8. prosince 2014.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Finanční arbitr - informace o činnosti, informační spolupráce s ČBA V Praze dne Dr. Ing. František Klufa Finanční arbitr České republiky - 1.
Kurzy.cz finanční portál pro laiky i odborníky, tj. investice a osobní finance pro každého cílová skupina 56% mužů, 44% ženy 25% ve věku let, 24%
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Prezentace projektů na podporu spolupráce mezi ČR a Asií 1.ČSOB Česko – asijské obchodní fórum
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 12. listopadu 2014.
Stipendia na středních školách zřizovaných Pardubickým krajem ve školním roce 2012/2013 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy.
Workshop na téma: „Dej svým nápadům šanci“ Technologické inovační centrum s.r.o.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
Projekt Podpora stáží a odborných aktivit při inovaci oblasti terciárního vzdělávání na DFJP a FEI Univerzity Pardubice CZ.1.07/2.4.00/ Konstrukce.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
doc. Ing. Ivana Mahdalová, Ph.D. Ing. Vladislav Křivda, Ph.D.
Sněm Rady vysokých škol1 ROZPOČET vysokých škol v roce 2005.
Stipendia – Pracovní stáže
Program mobilit Leonardo da Vinci na ZČU Pavlína Bínová Odbor zahraničních vztahů Západočeská univerzita v Plzni.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Účast na projektech LLP Erasmus Výjezd pregraduálních studentů je možný až po absolvování 1. ročníku Všeobecné lékařství - reálně – v období blokového.
INOVACE STUDIJNÍHO PROGRAMU FARMACIE NA FAF UK. Základní údaje o projektu Název projektuInovace studijního programu Farmacie na Farmaceutické fakultě.
MOŽNOSTI STUDIA V ČÍNĚ. Ing. Dana Brázdová Ing. Eva Zamrzlová Ing. Radka Vaváková ODDĚLENÍ ZAHRANIČNÍCH STYKŮ VŠE.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
Cesta k uplatnění na trhu práce
Program EUPRO II podprogram INTER-INFORM
NPU I - Průběžné hodnocení 2017:
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Mobilita studentů mimo program Erasmus+ financovaná z příspěvku MŠMT)
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
Rozvoj vzdělávání na Slezské univerzitě v Opavě CZ /0. 0/0
Mezinárodní kreditová mobilita Erasmus+
doc. PhDr. Soňa Jandová, Ph.D. /
Závěrečná zpráva o průběhu řešení projektu
Institucionální rozvojový plán TUL 2017
ZKVALITNĚNÍ SOFTWARE ODBORNÉ UČEBNY KOD 12179
FOND MOBILIT TUL 2018 Lucie Koutková.
Hlavní řešitel: prof. Ing. Jiří Kraft, CSc.
Zapojení odborníka z Univerzity v St
Příprava double degree programu Business Administration
Anglické programy na LF UP
Transkript prezentace:

Rozvojové programy 2007 Projekt: MEZINÁRODNÍ MOBILITA STUDENTŮ

MEZINÁRODNÍ MOBILITA STUDENTŮ 2007 – statistika projektu Program: 1. Program na podporu rozvoje internacionalizace Program: 1. Program na podporu rozvoje internacionalizace Podprogram: c) mezinárodní mobilita studentů VŠ Podprogram: c) mezinárodní mobilita studentů VŠ Období řešení projektu: 01/2007 – 12/2007 Období řešení projektu: 01/2007 – 12/2007 Požadavek dotace: Kč Požadavek dotace: Kč Čerpáno celkem: Kč (92%) Čerpáno celkem: Kč (92%) Nedočerpané finanční prostředky: Kč převedeno na projekt Dr. Miloty Nedočerpané finanční prostředky: Kč převedeno na projekt Dr. Miloty Hlavní řešitel za JU: doc. PhDr. Adéla Mojžíšová, Ph.D. Hlavní řešitel za JU: doc. PhDr. Adéla Mojžíšová, Ph.D.

PŮVODNÍ PLÁN Celkem V rámci smluv o přímé smluvní spolupráci Jako „free movers“ Počet vyslaných studentů Počet realizovaných měsíců Čerpáno (v tis. Kč)

SKUTEČNOST Celkem V rámci smluv o přímé smluvní spolupráci Jako „free movers“ Počet vyslaných studentů Počet realizovaných měsíců ,512,5 Čerpáno (v tis. Kč) 1 906,41 781,4125

ČERPÁNÍ DLE JEDNOTLIVÝCH SOUČÁSTÍ JU Součást JU Plán Počet studentů Realizováno měsíců Čerpáno Průměr na měsíc Nedočerpáno ZSF , EF TF FF VÚRH PF , ZF PřF , JU

Příčiny nedočerpání přidělených finančních prostředků: ZSF JU – Menší počet zájemců o odbornou stáž v Rusku a zájem Člověka v Tísni o.p.s. pouze o 1 stážistu do Namibie ( ,-Kč) ZSF JU – Menší počet zájemců o odbornou stáž v Rusku a zájem Člověka v Tísni o.p.s. pouze o 1 stážistu do Namibie ( ,-Kč) FF – nižší zájem studentů nebo neodpovídající jazykové znalosti – nebyla obsazena 5-ti měsíční stáž v Pasově ( ,-Kč) FF – nižší zájem studentů nebo neodpovídající jazykové znalosti – nebyla obsazena 5-ti měsíční stáž v Pasově ( ,-Kč) PF – 2 studentky musely zkrátit stáž ( ,-Kč) PF – 2 studentky musely zkrátit stáž ( ,-Kč) ZF – významné změny v organizaci zahraničních pobytů a nemožnost upřesnění některých zahraničních smluv ( ,-Kč) ZF – významné změny v organizaci zahraničních pobytů a nemožnost upřesnění některých zahraničních smluv ( ,-Kč) PřF – univerzita v Kazachstánu neměla zájem o více než 1 studenta JU ( ,-Kč) PřF – univerzita v Kazachstánu neměla zájem o více než 1 studenta JU ( ,-Kč)

Děkuji za pozornost Ing. Jana Bártová Oddělení zahraničních vztahů ZSF JU Tel: