Představení společnosti MARLIN, s. r. o

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
V ZDĚLÁVÁNÍM K VYŠŠÍ ADAPTABILITĚ ZAMĚSTNANCŮ SPOLEČNOSTI O.K. T EXTIL, S. R. O. CZ.1.04/1.1.02/
3K – Krok Ke Kariéře Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/
Další profesní vzdělávání, realizované prostřednictvím úřadu práce
Asistentka 5x jinak aneb Čas na změnu
Podpora Romů na trhu práce - CENTROM. Podpora Romů na trhu práce – CENTROM E.č. CZ.1.04/3.3.05/ Zahájení projektu Doba realizace projektu.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
1 Opatření 1.1 JPD3 Rozšíření a zvýšení adresnosti aktivní politiky zaměstnanosti Úřad práce hl.m. Prahy 19.října 2004.
MARLIN ® B&V, s.r.o. p ř edstavuje projekt. Co nabízíme ?  VZDĚLÁVACÍ PROGRAM S VÝUKOU PC  INFORMAČNÍ PORADENSKÝ PROGRAM  NÁSLEDNOU REKVALIFIKACI.
Transformace v DDS Litvínov CZ.1.04/3.1.03/ Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Projekt PŘÍPRAVA+ v Moravskoslezském kraji Závěrečná konference CLARION CONGRESS HOTEL 29. února 2012 Mgr. Martin Kovalský vedoucí monitoringu trhu práce.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
JPD 3 Jednotný programový dokument pro Cíl 3 regionu NUTS 2 hlavní město Praha.
Krajská pobočka Úřadu práce ČR ve Zlíně
Evropský sociální fond v ČR
Příležitost dělá(t) zaměstnance
1 Dotace MPSV jako zdroj financování zaměstnanců v sociálních službách Praha, květen 2014 Mgr. Antonín Shejbal Odbor sociálních služeb.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE zkrácený název „Pomoc potřebným“ Reg. č. CZ.1.04/2.1.00/
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Ing. Stanislava Správková
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Evropský sociální fond a podpora zaměstnávání
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Podpora poskytovatelů ve zlepšení kvality poskytovaných služeb
PODPORA NABÍDKY DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ V LIBERECKÉM KRAJI globální grant OP VK Ing. Monika Čermáková Bc. Michal Hnízdo Porada ředitelů škol a školských zařízení.
MASÉR kvalifikační kurz akreditovaný MZ ČR
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Komplexní program podpory k posílení pracovní integrace sociálně vyloučených v Ústeckém kraji Registrační číslo projektu CZ.1.04/3.3.05/D
3K – Krok Ke Kariéře podruhé Grantový projekt: CZ.1.04/2.1.01/D Oblast podpory: Posílení aktivních politik zaměstnanosti Tento projekt je financován.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti aktivity.
Regionální individuální projekt OSOBNÍ ASISTENCE A PRÁCE V OBLASTI SOCIÁLNÍ PÉČE (CZ.1.04/2.1.00/ ) Informační seminář pro poskytovatele sociálních.
Vzdělávejte se pro růst v Karlovarském kraji II seminář pro zaměstnavatele Karlovy Vary
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
Tyto projekty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem státním rozpočtem České republiky 1 „Vzdělávejte se!“ Ing. Blanka Švorcová vedoucí Odboru.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor fondů EU, oddělení pro implementaci.
Podpora integrace příslušníků sociálně vyloučených romských lokalit v Pardubickém kraji II Registrační číslo CZ.1.04./3.2.00/B
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
PROJEKT „Integrace sociálně znevýhodněných občanů mikroregionu Prachaticko se zaměřením na začlenění klientů smíšeného Azylového domu v Husinci na trh.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Konference Net ZP – Síť péče o osoby se zdravotním postižením Včasná pracovní diagnostika pro tělesně postižené CZ.1.04/5.1.01/B Mgr. Martin Korych.
Podpora zaměstnanosti v Jihočeském kraji
Závěrečná konference. V rámci KA 07 – Profesní vzdělávání byla pro účastníky projektu zajištěna řada rekvalifikačních kurzů, které měly za úkol zvýšit.
Naše zkušenosti a výsledky v dosavadní projektové činnosti v oblasti řešení problémů nezaměstnanosti a podpory uchazečů o zaměstnání uplatnit se na.
Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Závěrečná konference globálních grantů Operačního.
1 prezentuje : Mgr. Helena Adamcová vedoucí odboru zprostředkování a poradenství Úřad práce v Liberci Postup resortu práce a sociálních věcí v oblasti.
Informace ÚP ČR, Krajské pobočky v Ostravě. Nezaměstnanost v Moravskoslezském kraji k
Dotační program Podpora veřejně účelných aktivit seniorských a proseniorských organizací s celostátní působností Workshop Realizace politiky přípravy na.
PLÁNOVANÉ REGIONÁLNÍ INDIVIDUÁLNÍ PROJEKTY PRO KRÁLOVÉHRADECKÝ KRAJ PROGRAMOVACÍ OBDOBÍ 2014 – 2020.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová Jeronýmovy dny.
Logo Úřad práce ČR - krajská pobočka v Brně Mgr. Pavel Ondrák, Ing. Jiří Šimbera.
Úřad práce ČR – Krajská pobočka v Ostravě Ing. Petra Prouzová.
„Podpora zaměstnanosti Litoměřicka“ CZ.1.04/3.3.05/ Projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a.
Informační a poradenské centrum ZČU Informační a poradenské centrum ZČU Komplexní služby v oblasti studijního, psychologického, právního, sociálního a.
1 Plánování sociálních služeb z pohledu MPSV Brno
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Projekt Sociální služby v Ústeckém kraji
Seminář pro poskytovatele Návrh vzdělávacích aktivit 2017 „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference.
JAK VYUŽÍT SLUŽEB ÚŘADU PRÁCE Mgr. Ivona Černohausová
INNOSTART Výzva 03_16_055 Ústí nad Labem,
Workshop Realizace politiky přípravy na stárnutí, Brno, 15. října 2015
Výzva k předkládání žádostí
„Žijeme a pracujeme na Vysočině“ představení projektu
Ing. Stanislava Správková
Centrum pro regionální rozvoj České republiky Územní odbor IROP pro Kraj Vysočina prezentace v rámci semináře „Dotační příležitosti pro obce na rok.
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z Evropského.
Transkript prezentace:

Představení společnosti MARLIN, s. r. o Představení společnosti MARLIN, s.r.o. -dodavatele vzdělávacích aktivit a subjektu zprostředkujícího aktivity podporovaných pracovních míst v rámci regionálního individuálního projektu Osobní asistence a práce v oblasti sociální péče. Autor: Ing. Jiří Hruška Datum: 14. 7. 2009 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Na poli vzdělávání a poradenství dospělých působíme od roku 1994 v těchto oblastech: - realizace rekvalifikačních a vzdělávacích programů - poskytování poradenských služeb - tvorby a realizace firemního vzdělávání - nabídky dotačního managementu formou projektové činnosti Naši klienti: - úřady práce – resp. zájemci a uchazeči o zaměstnání - zaměstnavatelé a zaměstnanci organizací komerčních i neziskových - široká veřejnost - zaměstnanci státní sféry Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Sídlo v Uherském Hradišti, Studentské nám. 1531 Dalších 13 poboček ve třech krajích: Zlínský Jihomoravský Pardubický Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Kde nás najdete v Pardubickém kraji PARDUBICE Adresa: 17. listopadu 342, Telefon:  774 756 700, e-mail: pardubice@marlin.eu  Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Kde nás najdete v Pardubickém kraji CHRUDIM Adresa: Novoměstská 960, Telefon:  774 755 662, e-mail: chrudim@marlin.eu  Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Kde nás najdete v Pardubickém kraji ÚSTÍ NAD ORLICÍ Adresa: Lázeňská 354, Telefon:  774 556 899, e-mail: ustinadorlici@marlin.eu  Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Kde nás najdete v Pardubickém kraji SVITAVY Adresa: Purkyňova 2105/65, Telefon:  774 556 898, e-mail: svitavy@marlin.eu  Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Rekvalifikační kurzy Pracovnice (pracovník) v sociálních službách: – pečovatelská činnost Teorie 102 vyučovacích hodin Praxe 60 vyučovacích hodin (45 hodin) – přímá obslužná činnost Teorie 102 vyučovacích hodin Praxe 60 vyučovacích hodin (45 hodin) – základní výchovná-nepedagogická činnost Teorie 114 vyučovacích hodin Praxe 90 vyučovacích hodin (67,5 hodin) – osobní asistent Teorie 134 vyučovacích hodin Praxe 70 vyučovacích hodin (52,5 hodin) Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

– spádová oblast Ústí nad Orlicí + Svitavy 2. ½ měsíce září 2009 Předpokládané termíny odborných praxí u zaměstnavatelů v rámci 1. fáze projektu: – spádová oblast Pardubice + Chrudim 2. ½ měsíce srpna 2009 – spádová oblast Ústí nad Orlicí + Svitavy 2. ½ měsíce září 2009 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Administrace podpořených pracovních míst-nově vytvořená pracovní místa Vyplnění Žádosti zaměstnavatele o příspěvek na nově vytvořené pracovní místo - doklad prokazující právní formu zaměstnavatele potvrzení zaměstnavatele o bezdlužnosti vůči FÚ, veřejným zdravotním pojišťovnám, sociálnímu zabezpečení a státní politice zaměstnanosti doklad o zřízení účtu charakteristika nově vytvořeného pracovního místa přehled výpočtu průměrného stavu zaměstnanců podpisové vzory výše přijaté podpory de minimis Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Administrace podpořených pracovních míst-veřejně prospěšné práce Vyplnění Žádosti zaměstnavatele o příspěvek na vytvoření pracovních příležitostí v rámci veřejně prospěšných prací - doklad prokazující právní formu zaměstnavatele potvrzení zaměstnavatele o bezdlužnosti vůči FÚ, veřejným zdravotním pojišťovnám, sociálnímu zabezpečení a státní politice zaměstnanosti doklad o zřízení účtu charakteristika nově vytvořeného pracovního místa podpisové vzory Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

– spádová oblast Ústí nad Orlicí + Svitavy listopad 2009 Nejbližší možné termíny vytváření dotovaných pracovních míst v rámci 1. fáze projektu: – spádová oblast Pardubice + Chrudim říjen 2009 – spádová oblast Ústí nad Orlicí + Svitavy listopad 2009 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu

Ing. Jiří Hruška e-mail: hruska@marlin.eu tel.: 774 556 899 Děkuji za pozornost Ing. Jiří Hruška e-mail: hruska@marlin.eu tel.: 774 556 899 Tento projekt je financován z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR Dodavatelem služeb je společnost MARLIN, s.r.o., Centrum celoživotního vzdělávání www.marlin.eu