Okresní kolo ve florbalu starší žáci 1. prosince 2014

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Číslo a název šablony klíčové aktivity
Advertisements

VOJENSKÉ SDRUŽENÍ REHABILITOVANÝCH OKRESNÍ ORGANIZACE ÚSTÍ NAD LABEM.
Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel. Přišel čas napsat poslední kapitolu, odehrát poslední mistrovský duel.
9. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Barbora Št ě pánková 3.A b ř ezen  Třídy na gymnáziu  Úspěchy našich studentů  Porovnání paralelních tříd.
LET EXISTENCE.  Zakládající členové oddílu :  Vyskočil st., Vondráček, Martínek, Lapčák, Zaplatílek, Holan  První zápas odehrálo toto.
Tanec nebo požární sport?
Okresní svaz hokejbalu Teplice
5. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Tj Sokol Cítov – přípravka 2013
Změny v Újezdě nad Lesy očima školáků
Okrskové kolo ve florbalu
Práce s mikroregiony na úrovni krajů Zlínský kraj Brno
HOKEJOVÁ SOUČASNOST U NÁS
Krajské sdružení Okresní sdružení.  29. března - shromáždění představitelů OSH (pořádá okres Vsetín)  26. dubna 21. hasičská pouť na Sv. Hostýn  5.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Označení:Sada: Ověření ve výuce:Třída: Datum: Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZEM_BR_2_17.
Zlínský kraj - procvičování
Knihovny muzeí a galerií Zlínského kraje zpráva o činnosti Iveta Mátlová Slovácké muzeum v Uherském Hradišti XXX. seminář knihovníků muzeí a galerií Národní.
Mužstvo žáků Výroční zpráva
OKRESNÍ FINÁLE V KOPANÉ POHÁR JOSEFA MASOPUSTA Strážnice
Smíchovská střední průmyslová škola Soutěž ZŠ v IT schopnostech 2014.
Představení projektu digitalizace: Ochranné reformátování periodika Sdělení zaměstnanců fy T. & A. Baťa Ing. Jan Kaňka Krajská knihovna Františka Bartoše.
Pozděchov je obec v okrese Vsetín Zlínského kraje. Má 585 obyvatel
Valašská Polanka Kateřina Srbová.
CERMAT 2007 Celostátní hodnocení výsledků vzdělávání žáků 9. tříd a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií.
KULTURA A SPORT BEZ HRANIC Místo akce: Bohemaland - Zlaté Hory Datum akce: TJ SLAVIA PÍŠŤ - Czarni Nowa Wieś ČR PL TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
OKRSKOVÉ KOLO V HALOVÉ KOPANÉ ZŠ ZAŠOVÁ – Vybraní chlapci naší školy se tak, jako každoro č n ě, zú č astnili tradi č ního turnaje Okrskového.
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
Vyhlášení výsledků 8. ročníku fotografické soutěže Foťte naše město Sponzoři soutěže:
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
HISTORIE HOKEJE U NÁS.
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Lounské gymnázium se může pyšnit nejen odchovem mnoha lounských florbalových reprezentantů, nýbrž i velmi úspěšným družstvem děvčat, která v nedávné době.
4. ROČNÍK MEZINÁRODNÍ VÝTVARNÉ SOUTĚŽE
Jaroslav Štys - REMO. Jaroslav Štys - REMO Pochvaly a ocenění ředitele školy za reprezentaci školy v předmětových a sportovních soutěžích a za další.
T. J. SOKOL DŘEVOHOSTICE, TENISOVÝ ODDÍL
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 16:00 Silvestrovské shromáždění: Jakub Mrázek.
AUTOŘI: TOMÁŠ VANDA, ŠTĚPÁN HEJDA, TOMÁŠ LOFFELMANN AUTOŘI: Tomáš Vanda, Štěpán Hejda, Tomáš Löffelmann Sledovanost sportu.
FLORBALOVÝ TURNAJ 1. ROČNÍK V letošním roce 1. dubna se uskutečnil v naší škole první ročník florbalového turnaje. Zápasů se zúčastnila 4 družstva žáků.
Vsetín Město ve kterém žiji
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Jan Kočnar.
Sady 5. května Plzeň
 kolektivní halový sport, který se hraje na hřišti o rozměrech 40x20 metrů a lehkým dutým míčkem z plastu. V jednu chvíli je z každého.
Sportovní klub Jihlava HOKEJBAL. Vznik, historie oddílu a hokejbalu Založen v roce 1980 Jeden z nejúspěšnějších kolektivních sportů v celé České Republice.
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Zlínský kraj Vypracovali: Jan Balák a Lenka Kohoutová.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název:
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení
LIGA ŠKOL Hala Dukla.
Základní škola Katusice, okres Mladá Boleslav a Okresní myslivecký spolek Mladá Boleslav vyhlašují výsledky výtvarné soutěže pro žáky základních.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
5.A Naše úspěchy.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Iva Drgáčová NÁZEV: VY-32-INOVACE-06-Zlínský kraj-krajské město.
Sportovec roku
Desítka nejlepších sportovců VŠB - TU Ostrava TOP 10
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Historické památky Zlínského kraje
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Diana Jančářová NÁZEV: Služby obyvatelstvu TÉMATICKÝ CELEK: Společenské.
Základní škola a Mateřská škola
Informace k uskutečněnému workshopu se zástupci škol
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Iva Drgáčová NÁZEV: VY-32-INOVACE-15-Zlínský kraj-průmysl sklářský.
VY_52_INOVACE_29_02_Zlínský kraj
Přehled významných panovníků
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Název DUM: VY_32_INOVACE_X_3_19_Zlínský_kraj
Vyjmenuj okresní města Jihočeského kraje VY_32_INOVACE_05
Transkript prezentace:

Okresní kolo ve florbalu starší žáci 1. prosince 2014 Žáci naší školy dosáhli po mnoha letech vynikajícího úspěchu na sportovním poli. V okresním finále ve florbalu starších žáků nenechali nikoho na pochybách, že v letošním roce se sešel velmi dobrý kolektiv, který svým bojovným duchem a uměním myslí na vyšší příčky. To se ve Vsetíně 1.prosince potvrdilo. Po velmi vypjatých a fyzicky náročných pěti utkáních nechali za sebou týmy škol ze Vsetínska, Rožnovska, Horno Lidečska a Valašsko Meziříčska. No prostě okres VYHRÁLI a postoupili do krajského kola, které se pravděpodobně uskuteční v polovině ledna příštího roku v Uherském Brodě. Blahopřejeme

… a jsme v KRAJI

… tak chutná zlato

Klečící: Jan Palacký, Tomáš Sýkora, Šimon Kuchařík, Zdeněk Němeček Stojící: Jan Petrů, Dominik Zápeca, Jakub Holiš, Roman Brňovják, Lumír Mocňák, Radovan Valášek Klečící: Jan Palacký, Tomáš Sýkora, Šimon Kuchařík, Zdeněk Němeček Sedící: Filip Jurka