1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA 30.10. 2012 Filip Vavruška.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Finanční produkty určené k ukládání peněz
Advertisements

Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Prezentace pro Forum 2013, SME Union
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
7. července 2013VY_32_INOVACE_100303_Bankovnictvi_3_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie.
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
Produkty finančního trhu
Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školySoukromá.
Výukový program: Obchodní akademie Název programu: Finanční trh a banky Vypracoval : Ing. Ingrid Ilčíková Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
1 Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektuCZ. 1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_EKO153 Název.
Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek
Česká spořitelna – banka pro franchising!
Program Zaměstnavatel
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_19_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Ing. Pavla.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám
VY_62_INOVACE_1_2_14 „Pokud není uvedeno jinak, autorem obrázk ů a text ů je Ing. Renata Hethová“. Přebytkový rozpočet spoření.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Bankovní vklady téma „Finanční produkty“
Vkladové služby.
Vodičkova 34, P.O. BOX 870, Praha 1, tel.: , Cesta k novým trhům Klíčový partner.
EKONOMIKA OBCHODNÍ BANKY Ing. Renata Slaná
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší.
1 NOVÉ ŠANCE PŘI FINANCOVÁNÍ EXPORTU Pavel Svěrák Head Export & Trade Finance Praha
Pojištění firemní flotily DEN S FLEETEM
Číslo projektu CZ.1.07/1.500/ Číslo materiálu VY_62_INOVACE_01_FINANCE Název školy Táborské soukromé gymnázium, s. r. o. Tábor Autor Mgr. Zdeněk.
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
6. července 2013VY_32_INOVACE_100302_Bankovnictvi_2_DUM Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Roman Blaha. Obchodní akademie.
B ANKOVNICTVÍ. P ASIVNÍ BANKOVNÍ OBCHODY B ANKOVNÍ ÚČET Bankovní ú č et (konto) je základní bankovní produkt, s nimž jsou spojeny (resp. do značné míry.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
Problematika úvěrů v praxi – Československá obchodní banka, a. s.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
Vypracovala Nelly Bočková
MBank Maximum výhod a pohodlí ??? PETRA NGUYENOVÁ ma381.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
JJ Mois Année Notebook pro studenty VŠ Informační materiál určený pro studenty Nabídka od
Krátkodobý finanční majetek Bankovní účty Krátkodobé bankovní úvěry
SMĚNKA 2. cvičení LS.
Nominální a reálná úroková sazba
Charakteristika a členění bankovních produktů
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Česká spořitelna Partner pro Bytová družstva a Společenství vlastníků jednotek Vsetín
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_12 Název materiáluBěžný účet,
Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Číslo a název projektu:CZ.1.07/1.5.00/ – Investice do vzdělání nesou nejvyšší.
ČSOB – Prezentace © Václav Horák & Daniela Blatová.
Prezentace produktů KB pro české exportéry do Ruské federace Business den Ruské federace Iveta Ocásková
Ing. Veronika Dostálková MBA BANKOVNÍ PRODUKTY Finanční gramotnost 3. ročník Září 2012.
Průvodní list Šablona: VI/2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Vzdělávací materiál: Prezentace.
Ing. Lenka Bombera Piskačová. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu DUM Škola budoucnosti s využitím IT VY_11_INOVACE_EKO10 Název školy.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_13 Název materiáluSpořicí.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
FINANČNÍ GRAMOTNOST Spoření ro Název projektu: Nové ICT rozvíjí matematické a odborné kompetence Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:
Volksbank CZ v roce 2008 opět zvýšila zisk a potvrdila svou stabilní pozici na trhu TISKOVÁ KONFERENCE Praha, 28. dubna 2009.
1 | Financování exportu do Běloruska Monika Vilhelmová ředitelka oddělení Trade & Export Finance září 2016.
1 Kód vzdělávacího materiálu: VY_62_INOVACE_0206 Název vzdělávacího materiálu: Vkladové služby bank Datum vytvoření: Jméno autora: Ing. Zdenek.
Datum: od Projekt: Kvalitní výuka Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/ Číslo DUM: VY_62_INOVACE_40 Jméno autora: Ing. Gabriela Hautová Název.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová
Bankovnictví Mgr. Yvetta Kałužová
EU_62_B_sada 1_07_M_Účet_Poliačíková
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
DUM - Digitální Učební Materiál
Transkript prezentace:

1 VOLKSBANK – PARTNER PŘI EXPORTU DO RUSKA Filip Vavruška

2 zvýhodněná platba v USD a EUR mezi Volksbank CZ a společností Sberbank of Russia poplatky: –došlá platba 0,- CZK –vyšlá platba 100,- CZK + výlohy cizí banky zvýhodněná platba v RUB směřující z/do bank v Rusku poplatky: –došlá platba 100,- CZK –vyšlá platba 300,- CZK + výlohy cizí banky SBERBANK A RUBL PLATBY Sberbank platba Rubl platba

3 VOLKSBANK FIREMNÍ KONTO (PRO FIRMY S OBRATEM 30 – 150 MIL. CZK) 50 tuzemských transakcí měsíčně Vedení a zvýhodněné úročení firemního běžného účtu v CZK Vedení jednoho běžného účtu v cizí měně Mezinárodní platební kartu včetně cestovního pojištění Veškeré výběry z bankomatů Volksbank Přímé bankovnictví ve formě Internet bankingu a Homebankingu To vše za pouhých 490,- Kč měsíčně = paleta produtků k realizaci tuzemského platebního styku

4 FIREMNÍ KONTO Doplňková služba k firemnímu kontu: služba Export/Import+ pro využívání zahraničního platebního styku zvýhodněná cena všech vyšlých i došlých zahraničních plateb, např. EU platby došlé za 50,- CZK, vyšlé za 100,- CZK A to za 910,- CZK měsíčně

5 FIREMNÍ INVESTIČNÍ ÚČET Běžný účet se speciálními podmínkami doplňkový běžný účet vedený zdarma účet vedený v CZK a EUR nadstandardní úrokové sazby bez výpovědní lhůty: MěnaZůstatek do 50 mil. CZKZůstatek nad 50 mil. CZK CZK1,000,60 MěnaBez ohledu na zůstatek EUR0,80

6 DEPOZITNÍ PRODUKTY Růstový termínovaný vklad termínovaný vklad s atraktivní úrokovou sazbou, přitom ponechává svobodu při řízení financí je sjednán na předem stanovenou dobu, ale zároveň je možné jej vypovědět před uplynutím sjednané doby výpověď je možné podat ke konci z některých tzv. úrokových období, která jsou pro daný vklad stanovena (1M nebo 3M) pro každé úrokové období je stanovena samostatná úroková sazba, která je v každém následujícím úrokovém období vyšší, než v období předchozím – čím déle jsou prostředky uloženy, tím vyšší je zhodnocení vkladu založení i vedení Růstového termínovaného vkladu je zdarma

7 DOPORUČOVÁNÍ OBCHODNÍCH PARTNERŮ Z RUSKA Co je pro využití této služby potřeba?  Být klientem VBCZ  Základní informace o Vaší společnosti  Specifikace Vašich potřeb vůči ruskému partnerovi (země, typ spolupráce, odvětví, požadavky na partnera, obchodní objemy) = pokusíme se Vám získat obchodního partnera v Rusku a ostatních SNS zemích Přínos pro Vás?  Možnost získání ověřeného obchodního partnera  Výhodné podmínky platebního styku mezi Vaší společnosti a klientem Sberbank  Financování exportu i bez pojištění EGAP

8 Děkuji za pozornost