Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ. Město Ostrov ve spolupráci se Sdružením Krušné hory - západ je partnerem Karlovarského kraje v projektu Partnerství.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
Advertisements

Projekt uspěl při výběru v programu „Pomáháme lidem zlepšovat místo, kde žijí“ a byl podpořen Nadací VIA a Nadací České spořitelny částkou Kč.
Strategie Jihovýchod – jsou kraje připraveny na budoucnost?
PREZENTACE PRO ITP Ing. Věra Bláhová, ITP Institut Trhu Práce.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR Setkání starostů Středočeského kraje, Poděbrady
NAŠIM NEJMENŠÍM. Partnerský projekt 3 sousedních MAS MAS Sdružení pro rozvoj Poličska o.s. MAS Boskovicko PLUS, o.s. MAS Partnerství venkova.
2. WORSKHOP „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Karlovy Vary TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Tvorba integrované strategie území MAS Ekoregion Úhlava.
Projekt Místních partnerství zaměstnanosti
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Milan Zukal Pracovní skupina Dostupnost a infrastruktura.
I. OFICIÁLNÍ SETKÁNÍ PŘEDSTAVITELŮ OBCÍ V SO ORP KUTNÁ HORA GASK 12. ČERVNA 2014 PODPORA MEZIOBECNÍ SPOLUPRÁCE Projekt Svazu měst a obcí reg. číslo: CZ.1.04/4.1.00/B
Regionální rozvojová agentura Egrensis „Partnerství pro budoucnost“ Karlovy Vary konference 14. – 15. června 2005.
Karlovarský kraj.
Působnosti obcí na úseku územního plánování od setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana.
Individuální projekt Karlovarského kraje. Financování: Financování: ESF – OP LZZ prioritní osa 4.3 sociální integrace a rovné příležitosti, oblast podpory.
Plynofikace vozového parku
Systémová podpora rozvoje meziobecní spolupráce v ČR v rámci území správních obvodů obcí s rozšířenou působností Představení Mariánskolázeňska a jeho činnosti.
Místní akční skupiny a vzdělávání Horní Ředice
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Místní Akční Skupina VIA RUSTICA. Zájmové území MAS Via rustica mikroregiony Stražiště a Svidník (Pacovsko a Černovicko, okres Pelhřimov) 287 km 2 2 města,
Karlovarský kraj.
Územního plánování na obcích v roce 2007 setkání tajemníků obcí Karlovarského kraje KÚKK, ORR, odd. územního plánování, Jana Kaválková.
PŘI ZALOŽENÍ MAS MOST VYSOČINY, o.p.s.
Název školy:  ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY Autor:
Advokátní kancelář HOLEC, ZUSKA & Partneři
Partnerství u projektů financovaných z Globálních grantů Sociální inkluze v kontextu přípravy na nové programovací období – zkušenosti, problémy a překážky.
MOTTO: „Chceme propojený, spolupracující, životaschopný region, který poskytuje jeho obyvatelům i návštěvníkům příležitost ke kvalitnímu a spokojenému.
1/ Zahájení – Jana Rédlová, starostka obce Smolné Pece 2/ Představení činnosti OS MAS Krušné hory západ, vč. realizovaných projektů 3/ Komunitní plánování.
Spolupráce, která přináší plody
Projekt SROP 3.3 – „Posílení kapacity místních a regionálních orgánů při plánování a realizaci programů v Karlovarském kraji“ Pedagogické a vzdělávací.
Tvorba krajských pracovních skupin Bc. Lucie Hrbková Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje.
Partner projektu: podnikatelská samospráva, reprezentant podnikatelů.
KARLOVARSKÝ KRAJ.
Euro Net. Projekt Euro Net OP PCS SK-CZ 2007 – 2013 je spolufinancován z prostředků Evropského fondu pro regionální rozvoj (ERDF)
Národní síť Místních akčních skupin České republiky, o.s. Litoměřice Ing. Jiří Krist.
EgroNet. Co je EgroNet  Projekt výstavy Expo 2000 v Hannoveru  Systém příměstské osobní dopravy  Spojuje Karlovarský kraj, Bavorsko, Duryňsko a Sasko.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_74_ČR – Karlovarský kraj AUTOR: Mgr. Marek Bury ROČNÍK, DATUM:
Karlovarský kraj Rozloha – km2 Počet obyvatel –
Karlovarský kraj Název školy
Místní partnerství zaměstnanosti Projekt Místních partnerství zaměstnanosti Ing.Tomáš Müller MAS Uničovsko,o.p.s. Informační seminář 19.2.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková Pracovní skupina Specifické oblasti rozvoje (resp.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
MAS Nad Prahou Iva Cucová, starostka Baště
EHealth v Plzeňském kraji , Žďár nad Sázavou Krajský úřad Plzeňského kraje, Odbor informatiky.
Karlovarský kraj Bohdan Chrastil, Jakub Řehoř a Pavel Kubica.
1. setkání pracovní skupiny projektu MOS obcí v územním obvodu ORP Chomutov Místo: Chomutov Dne: , 10:00 hod. C ESTOVNÍ RUCH – PROJEKT MOS.
Číslo projektu OP VK Název projektu Moderní škola Název školy Soukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. Předmět Zeměpis (klíčová.
IT ve škole 2499/21/7.1.4/2010 Města Karlovarského kraje VY_32_INOVACE_C09 Sada 1 Člověk a příroda ZŠ Pačejov.
Strategie rozvoje základního vzdělávání v oblasti ORP Ostrov vznikla v rámci projektu: „Podpora vzdělávání ve školách oblasti ORP Ostrov“ Jak na společné.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Martina Vojtěchová
Projekt „Rozvoj místního partnerství a trhu práce“. CZ.1.04/5.1.01/ realizováno O.S. „Rozkvět zahrady jižních Čech – místní akční skupina“ a partnery.
Pracovní setkání Zájmová skupina – Veřejná správa Realizace Strategie MAS Zastupitelský sál, MěÚ Ostrov, Zámek, Jáchymovská 1, Ostrov.
Setkání s aktéry projektu „MAP ORP Karlovy Vary“
KARLOVARSKÝ KRAJ VY_32_INOVACE_06-31 Ročník: 5. Vzdělávací oblast:
ŽIVÝ KRAJ – DESTINAČNÍ AGENTURA PRO KARLOVARSKÝ KRAJ, Z.S.
Ve Frýdlantu nad Ostravicí dne Zpracoval RT projektu MAP
Plán vzdělávacích aktivit
Karlovarský kraj Ing. Jiří Šindelář
Projekt Plzeňský kraj - bezpečný kraj
REGIONÁLNÍ PARTNERSTVÍ
Karlovarský kraj Nejmenší kraj – 3 okresy Příhraniční poloha –
Název školy: ZŠ Klášterec nad Ohří, Krátká 676 Autor: Mgr
Přírodní poměry Karlovarského kraje VY_32_INOVACE_C16
Jednání PS Vzdělávání Mgr. Barbora Ledlová
OBCE V ČR.
XIV. KONFERENCE SAMOSPRÁV
Práce multidisciplinárních týmů v oblasti duševního zdraví v Karlovarském kraji Jaroslav Hodboď.
Implementace Krajského akčního plánu 1 v Karlovarském kraji
Transkript prezentace:

Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Město Ostrov ve spolupráci se Sdružením Krušné hory - západ je partnerem Karlovarského kraje v projektu Partnerství pro budoucnost. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Cílem tohoto partnerství je spolupráce, sdílení potřeb a zkušeností vzájemně a napříč Karlovarským krajem, příprava a realizace záměrů, které přispějí k dlouhodobému rozvoji jak mikroregionu, tak i celého kraje. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Členské obce Sdružení Krušné hory - západ jsou Abertamy, Boží Dar, Dalovice, Děpoltovice, Horní Blatná, Hroznětín, Chodov, Jáchymov, Jenišov, Loket, Merklín, Nová Role, Nové Hamry, Otovice, Ostrov, Pernink, Potůčky, Smolné Pece Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Členské obce Sdružení Krušné hory - západ rozdělené dle správního obvodu obcí 3.typu: Karlovy Vary: Dalovice, Děpoltovice, Jenišov, Nová Role, Nové Hamry, Otovice, Smolné Pece. Ostrov: Abertamy, Boží Dar, Horní Blatná, Hroznětín, Jáchymov, Merklín, Ostrov, Pernink, Potůčky. Sokolov: Chodov, Loket. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ Vymezení území mikroregionu SKH-Z v Karlovarském kraji Správní území města Ostrov jako obce 3.typu v Karlovarském kraji

Rozloha území : Mikroregion SKH-Z: 368,90 km 2 Karlovarský kraj: 3.314,00 km 2 (dle ČSÚ 2002) Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Počet obyvatel : Mikroregion SKH-Z: Karlovarský kraj: (dle ČSÚ 2002) Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Mikroregion Sdružení Krušné hory - západ, prostřednictvím svého partnera - Města Ostrov, má v projektu Partnerství pro budoucnost svého zástupce v Projektovém týmu a vytvořeno pracovní místo manažera území. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Motivací mikroregionu SKH-Z a Města Ostrov pro zapojení do Projektu Partnerství pro budoucnost je kromě jiného také: získávání nových zkušeností při přípravě a realizaci rozvojových projektů, možnost aktivního zapojení do přípravy regionu pro plánovací období EU , navázání spolupráce a partnerství s různými subjekty v regionu i mimo něj, získávání, sdílení a předávání aktuálních informací, které mohou ovlivnit rozvoj kraje, mikroregionu i jednotlivých obcí. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Nechceme promarnit tuto jedinečnou příležitost. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Víme, že pro ty, kteří přijdou po nás, ji promarnit nesmíme. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Těšíme se na spolupráci s vámi. Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ

Děkujeme za pozornost. za Město Ostrov: Město Ostrov Sdružení Krušné hory - západ Ing. Alexandra Fürbachová MěÚ Ostrov, odbor rozvoje a investic Ing. Jana Urbánková MěÚ Ostrov, odbor rozvoje a investic