Organizace a instituce města Čáslavi. Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vyhodnocení dotazníkového šetření cíleného na dostupnost subjektů zajišťující dopravní výchovu na území Olomouckého kraje pro osoby se sníženou schopností.
Advertisements

Symfonická báseň od Bedřicha Smetany
Naše obec – Rožmitál p. Tř
Navštivte hlavní město České republiky
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Rozpočtové určení daní očima starostů menších měst ČR
HLEDÁNÍ KOŘENŮ S ROŽNOVSKOU KNIHOVNOU Čtenáři a uživatelé - rok 2005 čtenářů 2 976, dětí 763, návštěvníci , akce 474, z toho 201 pro děti a mládež.
Nadační fond Městské části Praha 1 SOFOS
ZVON Sdružení nezávislých kandidátů
Vranovská Ves.
Praha.
30. září – ZÁJEZD zástupců neziskových organizací do Prahy na pořad Vzpomínky nám zůstanou (Hron, Cibulka, Simonová, Fousek) 1. října – VÝSTAVA Šťastné.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu:
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
Mgr. Hana Hoberlová, ZŠ Rajhrad
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. SADA č.22I Identifikátor: VY_32_INOVACE_SADA22 _ VkO.
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Kultura.
Průvodce Hlukem Vítejte v Hluku. V naší výpravě se podíváme na: Nám.Komenského (Základní škola,Komerční banka, kostel sv.Vavřince,Česká spořitelna) Zdravotní.
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Obzory V této prezentaci vás seznámíme s prvnímy šesti levely:Naše obec.
Brno.
Kultura a historie obce 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková ZŠ Dobříš, Komenského nám. 35, okres Příbram Inovace školy – Dobříš, EUpenizeskolam.cz.
Opava.
Pohled na město Zajímavosti města Smírčí kámen, Socha sv. Jana Křtitele s křížem, Opevněný kostel sv. Jana Křtitele, Městská radnice, Celkový pohled.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry : Naše obec.
Doprava, obchod, průmysl, vzdělání, kultura Obec, kde žiji.
Česká republika Hlavní město Praha
ePraha a podpora turismu Ivan Seyček Magistrát hl. m. Prahy ePraha ISSS/LORIS/V4DIS ePraha a podpora turismu.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
OBZORY V této prezentaci vás seznámíme s prvními šesti levely hry:Naše obec.
Návrh Projektu „Čteme prarodičům“
Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně-Černovicích, Charbulova 38 Statutární město Brno finančně podporuje Knihovnu Jiřího Mahena v Brně, příspěvkovou organizaci.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Občanská výchova Ročník:
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
VLÁDA. Vláda – předseda vlády (premiér) - místopředsedové - ministři Vláda České republiky  je vrcholný orgán výkonné moci  vláda je jmenována vždy.
ANOTACE OBJASNIT POJMY OBEC, MĚSTO, ZASTUPITELSTVO, RADA, STAROSTA, MĚSTSKÝ ÚŘAD. VÝUKOVÝ MATERIÁL.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje místní akční skupiny Prostějov venkov o.p.s Veřejné projednání Vranovice-Kelčice 4. března 2015.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ,Kopřivnice, Štramberská 189, příspěvková org. AUTOR: Mgr. Jana Hyklová VYTVOŘENO: NÁZEV: VY_12_Vlastivěda_29_Praha ZŠ praktická,
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VZDĚLÁVACÍ OBLAST: Já a můj svět PRO ROČNÍK:
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907 Kamýk nad Vltavou a Velká nad Vltavou zdravotní středisko, poštovní úřad, mateřská škola, základní škola spojená.
ÚŘADY VE MĚSTECH Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Irena Čiháková. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rodinná politika na úrovni měst a obcí na příkladu města Třebíče Ing. Marie Černá1.
Fórum Zdravého města Řešení největších problémů města 2013/2014.
PRAHA Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/
VY__III/2__INOVACE__130 Prvouka Frýdlant. AnotaceŽák ve skupině sleduje prezentaci se současným komentářem učitele a odpovídá na kladené otázky. V prezentaci.
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045 Autor: Mgr. Andrea Filípková Název : VY_32_INOVACE_14/12_VLÁDA__MINISTŘI_PREZIDENT Téma: Vláda, ministři,
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.4 Obec Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo projektu:
Školy a školská zařízení v Pardubickém kraji
KULTURNÍ INSTITUCE Mgr. Michal Oblouk.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
DIVADLA v BRNĚ ….
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Organizační řád Městského úřadu Uherské Hradiště Příloha č
DIVADLA v BRNĚ 2016.
Název školy: Základní škola Městec Králové
Malé město, má asi obyvatel.
Autor: Andrea Kolářová
Město a příměstské oblasti
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Královské město Rakovník
ZASTUPITELSTVO MĚSTA (15)
Důležitá místa Bc. Cuperová našeho města – Karviná 2 – soud 3 - úřad
Kamýk nad Vltavou Počet obyvatel : 907
MĚSTSKÝ ÚŘAD.
Transkript prezentace:

Organizace a instituce města Čáslavi

Obsah Městský úřad Organizace a instituce pro děti a mládež Organizace a instituce pro seniory Kulturní instituce

Městský úřad V Čáslavi jsou dvě budovy městského úřadu. V budově na náměstí se nachází kancelář starosty města a různé odbory. Je zde sídlo městské policie a velký sál. V sále se konají slavnostní události a svatby. zpět

Městský úřad Druhá budova městského úřadu se nachází v ulici Generála Eliáše. Zde si můžete zařídit pas, občanský průkaz, rybářský lístek. Jsou tady odbory školství, kultury, dopravy, ochrany životního prostředí a další.

Školy V Čáslavi jsou 4 mateřské, 4 základní a 5 středních škol. Naše škola se nachází v Masarykově ulici. Studovat lze na gymnáziu, průmyslové škole, zemědělské škole a na učilišti dopravním a zemědělském. zpět

Organizace pro děti Volný čas můžeme trávit ve skautu, v pionýru a v domě dětí a mládeže. Řada žáků navštěvuje základní uměleckou školu. Je tady obor hudební, taneční a literárně-dramatický. zpět

Instituce a organizace pro seniory Naši starší spoluobčané mohou navštěvovat klub důchodců. Ve městě funguje pečovatelská služba a domov důchodců. Žáci naší školy na Vánoce navštěvují seniory s novoročním přáním. zpět

Kulturní instituce Roku 1869 bylo v Čáslavi otevřeno v pořadí čtvrté kamenné divadlo v Čechách. Dostalo jméno po slavném rodákovi a hudebním skladateli Janu Ladislavu Dusíkovi. Ve městě je kino Miloše Formana. zpět

Kulturní instituce Muzeum shromažďuje sbírky o vývoji přírody, společnosti a uměleckém tvoření. Tyto sbírky využívá ke kulturní a osvětové činnosti. Kořeny čáslavské knihovny sahají hluboko do minulosti a jsou spjaté s českým národním obrozením. zpět

Kulturní instituce V informačním středisku nám vyhledají, jak jede autobus a vlak. Nakopírují, naskenují a zalaminují texty, odfaxují zprávy a umožní vstup na internet. Prodají mapy a upomínkové předměty. Poskytnou průvodcovskou službu, informace o památkách.