Správa základních registrů Helpdesk Dušan Rechtig 12.1.2012.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat
Advertisements

Porada MV s tajemníky úřadů obcí s rozšířenou působností Institut pro veřejnou správu Praha Benešov 12. říjen 2011.
OSTRÝ PROVOZ ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Z POHLEDU SZR Ing. Michal PEŠEK Správa základních registrů Mikulov
Pracovní setkání s účetními obcí Zlínského kraje Schvalování účetních závěrek Zlín, 3. října 2013 Ing. Leona Kočařová Odbor ekonomický Krajského úřadu.
HelpDesk – Celní správy ČR
Aktivita číslo 5 Název Návrh a zavedení systému centrální administrace a řízení projektů Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadu Plzeňského.
Celní správa České republiky
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Datum: 2.
Jednotný identitní prostor a Katalog autentizačních a autorizačních služeb a jejich role v Základních registrech Ostrava Tomáš Řemelka Novell.
Informační systém hotelu
JIP / KAAS / ZR aneb „Co budeme dělat?“
Systém základních registrů - bezpečné sdílení informací – Informační systém ORG Nová kompetence ÚOOÚ v roce 2010 Jiří Krump náměstek předsedy Brno 2009.
© 2011 Ness Technologies – Proprietary and Confidential REGATA pohled z druhého břehu... aneb přístup k datům základních registrů Roman Kamarýt, VP / Head.
Dopady zavedení registru práv a povinností na orgány veřejné moci.
Informační systém základních registrů. Obsah Úvod Komunikace se základními registry Autentizace a autorizace Práce s údaji Funkcionalita v rámci Portálu.
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Osvěta – základní registry
Ostrý provoz „Základního registru agend orgánů veřejné moci a některých práv a povinností“ Ve zkratce projekt RPP Antonín Metál, MPA ředitel odboru.
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ Listopad CÍL PREZENTACE 1.Jak vznikl nový úřad 2.Proč nový úřad vznikl.
MVČR Projekt Procesní modelování agend 9
Základní registr právnických osob, podnikajících fyzických osob a orgánů veřejné moci Aktuální stav implementace ROS Konference eGovernment 2011 Ing.
JIP a KAAS Co umí. A co nabízí ve vztahu k základním registrům.
RPS/CSF Komunikační plán RPS 2006 Realizované projekty Období: 12 / 2005 – 6/ 2005.
DOKUMENT |DŮVĚRNOST | 1 Stav ROB, propojení agendového IS na ISZR Jiří Dohnal
Komerční využití systému ISDS
Reinženýring cesta ke zvyšování výkonnosti státní správy s využitím procesního řízení Ing. Martin Čulík Notes CS a.s. Konference ISSS 2003 Hradec Králové.
DIGITÁLNÍ POVODŇOVÉ PLÁNY (dPP) ÚVODNÍ INFORMACE Plzeň strana 1 Digitální povodňové plány Plzeňského kraje Krajský úřad Plzeňského kraje – 14.
„Dopady spuštění základních registrů na subjekty veřejné správy“
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ...je připravena MICHAL PEŠEK Praha
363 DNÍ OD „FIAT LUX“. PŘED 363 DNY – 1. ČÁST PŘED 363 DNY - 2. ČÁST „ FIAT LUX“
PŘIPOJOVÁNÍ AGENDOVÝCH INFORMAČNÍCH SYSTÉMU SZR – Renata Novotná Dobřany
Krajský úřad Libereckého kraje
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
Portál veřejné správy Stav projektu, služby zajišťované Českým Telecomem Pavel Paták.
Zvýšení kvality řízení na Krajském úřadě Plzeňského kraje Seminář pro věcně příslušné zaměstnance a zastupitele PK Aktivita A4 - Návrh a zavedení systému.
PROVOZOVÁNÍ A KOMUNIKACE NEJEN REGISTROVÁ
JEDEN CÍL, SPOLEČNÁ CESTA Ministerstvo vnitra České republiky Příspěvek Ministerstva vnitra k informatizaci územních samospráv Ing. Tomáš Holenda ředitel.
Helpdesk a technické fórum Dušan Rechtig Praha
ÚLOHA SPRÁVY ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ RENATA NOVOTNÁ Technický seminář
Page  1 YOUR LOGO STÁTNÍ Aktuálně k účetní reformě veřejných financí David Bauer a Michal Svoboda Praha, Ministerstvo vnitra 5. března 2013.
CESTA K REGISTRŮM SZR – MICHAL PEŠEK Jihlava
KA 02 - Mentoring Ing. Jiří Pešan manažer KA 02. Mentoring Hlavním cílem této aktivity je zajistit škole a jejím pedagogům metodickou a technickou podporu.
Elektronické prodejní aukce Elektronizace veřejných zakázek Praha, Ing. Jakub Caska, Ph.D. Vojenské lesy a statky ČR, s.p.
Jak to celé bude fungovat dohromady RNDr. Petr Tiller Odbor hlavního architekta eGovernmentu MV ČR Reg.č. projektu: CZ 1.04/4.1.00/
Spojení základních registrů s okolním světem Hradec Králové 2012.
Územní identifikace a adresy v RÚIAN Jiří Formánek.
Luhačovice, Libor Lukáš Statutární náměstek hejtmana Zlínského kraje Řídící výbor KOMUNIKAČNÍ INFRASTRUKTURY Zlínského kraje.
TESTY PRO PŘIJÍMACÍ ZKOUŠKY LIBERECKÝ KRAJ REKAPITULACE NABÍDKY CERMATU PO ZAPRACOVÁNÍ VÝSLEDKŮ DISKUSE S ŘEDITELI ŠKOL A PRACOVNÍKY OŠMS KÚ.
Vznik a fungování základních registrů upravuje zákon č. 111/2009 Sb., o základních registrech Podmínky a harmonogram implementace základních registrů jsou.
Digitální technická mapa Plzeňského kraje Služby DTM DMVS PK Setkání partnerských obcí DTM DMVS Plzeň Krajský úřad Plzeňského kraje Odbor informatiky.
Systém sociálních služeb a sociální práce - stávající stav a návrhy změn Seminář APSS ČR, 15. – , Chotoviny Mgr. David Pospíšil ředitel Odboru.
Městský úřad Nový Bydžov 7. prosince 2011 Ondřej NEUMAN, Martin KOŘÍNEK Schůzka obcí správního území ORP Nový Bydžov Schůzka obcí správního území ORP Nový.
Základní registry informují ing. Ondřej Felix CSc. hlavní architekt eGovernmentu MV ČR Praha říjen 2012.
Systém základních registrů. Zákony a nařízení vztahující se k problematice základních registrů Zákon č.111/2009 Sb. o základních registrech v aktuálním.
PREZENTUJÍCÍ Registry ve veřejné správě Mgr. David Marek
Legislativní helpdesk Projekt: Úprava Informačního systému ODok Reg. č.: CZ.1.06/1.1.00/
Komunikační chyby řídících pracovníků v Českém statistickém úřadu
OBSAH ZPŮSOBY KOMUNIKACE OBCH S PDS CO JE TO ESB ?
Kybernetická kriminalita
Informačních systémů veřejné správy
INTEGRACE řešení základních registrů
Systém elektronické podpory obchodování (SEPO)
Webový portál provozovatele dráhy
Principy Základních registrů Ing. Ondřej Felix, CSc.
územního plánování na obcích v roce 2007
Datová opora pro nastavení cyklu kvality
Helpdesk a jeho využití na KrÚ Vysočina
Volby do Zastupitelstev obcí a senátu Krajská správa ČSÚ ve Zlíně
Územní systém ekologické stability (ÚSES) krajina v územním plánování Informace z metodické porady MŽP s krajskými úřady porada KrÚ JMK s ÚÚP JMK
SPRÁVA ZÁKLADNÍCH REGISTRŮ
Spolupráce s okolními systémy
Transkript prezentace:

Správa základních registrů Helpdesk Dušan Rechtig

Helpdesk v SZR Ing. Křivonoska Telefon: Celkem 3 lidi Servicedesk pro záznam incidentů

Typy incidentů technická nefunkčnost části ISZR INFORMACE-obecný dotaz na SZR INFORMACE-technický dotaz na SZR PP-požadavek na připojení k ISZR SP-vystavení oznámení na webu

Počty incidentů technická nefunkčnost části ISZR14 INFORMACE-obecný dotaz na SZR156 INFORMACE-technický dotaz na SZR147 PP-požadavek na připojení k ISZR3 SP-vystavení oznámení na webu1 CELKEM321

Nové pojetí Helpdesku Zvýšení kapacity přijímaných požadavků Jednoznačná cesta k zdroji odovědi Dodržování nastavených termínů Publikace informací a FAQ

Proces řešení požadavku Příjem požadavku, registrace Předání požadavku na 2. úroveň (komunikační matice) Vyhodnocení publikace jako FAQ (prezentace na webu SZR) Odpověď zadavateli požadavku (akceptace řešení požadavku) Uzavření požadavku

Odpovědnost za řešení SZR provozuje 1. úroveň podpory Řešení/odpověď na 2. úrovni podpory je v kompetenci správce ZR SZR eviduje a publikuje FAQ na svém webu

Vazba Helpdesk - Kraj Krajský metodik ZR SPOC pro Helpdesk za kraj „První linie“ v kraji pro OVM, ORP,…