YOUR SYSTEM YOUR SYSTEM je dynamickou společností s 18tiletou historií, která: zaměstnává 100 pracovníků, kteří jsou pravidelně proškolováni je schopna.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stránka 1, © Vema, a. s.. Stránka 2, © Vema, a. s. Podnikové aplikace  Integrovaný podnikový systém (Integrated Business System):  komplex aplikací.
Advertisements

Informační systém krizového řízení kraje
Koordinační porada informatiků obcí III. typu Spálené Poříčí 14. –
Představení společnosti
Komplexní řešení metropolitních sítí
Spisová služba a její vazba na datové schránky
CIT Pavel POMEZNÝ Centrum informačních technologií Ostravská univerzita v Ostravě /cit.
Hosting informačního systému K2
Systémová integrace Ing. Roman Danel, Ph.D.
Podnikové informační systémy úvod
Generální ředitelství cel Projekt ECR brána případová studie
Aleš Chudý ředitel divize IW Microsoft Slovakia.
IISPP ■ pojem definován v letech v rámci přípravy výzkumných záměrů NPÚ na roky ■ dlouhodobý projekt na vybudování nového komplexního.
© 2003 FSS, spol. s r.o. Všechna práva vyhrazena.1 e - Insurance Management System Financial Support Services Struktura systému.
GORDIC ® + CA = vaše cesta ke zvýšení kvality a efektivity služeb DRMS FORUM Ing. Jakub Fiala vedoucí týmu CA Technologies programátor,
Audit IT procesů ve FNOL
SAP Ing. Jiří Šilhán.
Popis systému DBMAN. Obecná charakteristika Systém DBMAN vychází ze snahy maximálně zobecnit přístup k datům v jednoduchých databázích. Původním záměrem.
IQ PACK dáváme inteligenci obalům Prezentace projektu Ing. Roman Kortus RFID projektový manažer.
Informační technologie pro IZS a krizové řízení
LCS International, a.s..
Inovace výuky ve vazbě na požadavky Mezinárodních výukových standardů doc. Ing. Marie Pospíšilová,CSc. SVŠES.
Simon, Štancl, Vajdl, Valenta.  Sunnysoft mControl je komplexní řešení pro kontrolu a správu firemních PDA zařízení. Jde o nový produkt na trhu přinášející.
Ochrana aktiv v malé firmě Bakalářská práce Pavel Šnajdr – Aplikovaná informatika.
Cloud Computing - efektivní a transparentní provoz organizace pro každého (Jakub Fiala, Miroslav Čejka GORDIC ® )
Konference SI Praha Ladislav Přívozník is:energy czech a.s.
8. dubna 2013ISSS - Portál interních identit, Z. Motl1 Portál interních identit jako nadstavba identity managementu Mgr. Boleslav Bobčík, T-Systems Czech.
Strana 1 © Vema, a. s., 7. dubna 2015 Intranetová řešení v PIS DS -Personalis 2005.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Statutárního města Liberec
Martin Sloup Jiří Kučera Natalia Rubinova Jindřich Štefan.
Marketing & IT Jakub Stránský 19. prosince Marketing? Uskutečnění směny na trhu „Marketing je společenský a řídící proces, ve kterém jednotlivci.
Outsourcing ICT systémová a aplikační integrace v pojetí O2 Projekt Integrace sítě Ministerstva zemědělství.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
CIS Cizinecký informační systém
Strana: 1 © Vema, a. s. Ucelené řešení pro řízení lidských zdrojů, ekonomiky a logistiky.
ESET - služby informační bezpečnosti Filip Navrátil, Sales Engineer, ESET software spol. s
Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy eDoceo Multiplatformní, řídící systém elektronického vzdělávání pro školy Tomáš Hrdonka.
Aleš Chudý IW BG Lead Microsoft Corporation. Lidé jsou klíčové aktivum firem Nové trendy práce Software jako platforma Strategická iniciativa (horizont.
Příprava RIS LK – OS 1 Připomínkování a rozpracování první priority odbornou skupinou č.1.
Základní principy řešení a využití ERP aplikací
Předávání dat a komunikace s OTE
Realizační tým ICZ duben 2005
Vaše jistota na trhu IT Vybudování a provozování e-spisovny Josef Sedláček ICZ a.s.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
EGovernment Struktura služeb a řešení. Obsah 1.Požadavky KIVS a řešené problémy 2.Vývoj koncepcí 3.Stávající KIVS a její rozvoj v souladu s koncepcemi.
INTERNET VE STÁTNÍ SPRÁVĚ A SAMOSPRÁVĚ 2008 © Copyright IBM Corporation 2008 Správa obsahu v podání IBM 7. – 8. dubna 2008 ibm.com/cz/public Daniel Beneš.
Koncepce rozvoje IS kraje Petr Pavlinec odbor informatiky Krajský úřad kraje Vysočina
GORDIC spol. s r. o. pobočka Ostrava. Obsah prezentace Varianty řešení -TC Kraje -TC Kraje – hosting dodavatele Maintenance, kompletní aplikační podpora.
Prof. Molnár1 Podnikové informační systémy Outsourcing IS/IT a ASP Prof. Ing. Zdeněk Molnár, CSc Ústav řízení a ekonomiky podniku
Sales & Consulting IGS, Czech Republic © 2005 IBM Corporation Optimalizace a sdílení informací ve státní správě Pavel Hrdlička.
Aktuální bezpečnostní výzvy … a jak na ně ….. v praxi Dalibor Lukeš Platform and Security Manager Microsoft Czech and Slovak Michal Pechan Production Stream.
Katedra počítačů ČVUT FEL
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Protálová řešení Příklady reálných nasazení Tomáš Kutěj System Engineer Microsoft.
 KOMIX s.r.o. Použití webových služeb v komunikaci s centrálními registry státní správy příspěvek do sborníku konference ISSS/LORIS/V4DIS.
YOUR SYSTEM, spol. s r. o. Ing
Centrum informačních technologií Ostravské Univerzity v Ostravě Čestmír Kantor, říjen 2006.
13.přednáška – Elektronické zásobování Ing. Jiří Zmatlík, Ph.D. ČVUT, Fakulta elektrotechnická Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČR E-tržiště České pošty.
Crux information technology, s.r.o. Ostravská universita, information technology.
9 zemí 3 kontinenty 50+ zákazníků uživatelů SAP 90 zaměstnanců
Účinné zabezpečení IT a stálý dohled
Budování Integrovaného informačního systému Národního památkového ústavu Petr Volfík, NPÚ ÚP
Facility management jako součást efektivní správy společnosti
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Transkript prezentace:

YOUR SYSTEM YOUR SYSTEM je dynamickou společností s 18tiletou historií, která: zaměstnává 100 pracovníků, kteří jsou pravidelně proškolováni je schopna zabezpečit podporu zákazníků po celé ČR reaguje na požadavky zákazníků v krátké době a v režimu 24 x 7 prostřednictvím 5ti poboček po celé republice má stabilní zázemí s jasným technickým a technologickým know- how. se orientuje především na zákazníka a vybodování dobrých vztahů na bázi důvěry a spolehlivosti poskytuje služby s přidanou hodnotou DÁVÁ ŽIVOT INFORMAČNÍM TECHNOLOGIÍM …

Zaměření společnosti Dodávky a podpora IS Vývoj aplikací Bezpečnost a datové komunikace Služby s přidanou hodnotou

Společnost je procesně řízena na bázi plánování a řízení lidských zdrojů i znalostních kapacit.

Portfolio společnosti

Komplexní řešení Struktura nabídky společnosti YOUR SYSTEM plně odráží požadavky téměř všech podnikatelských subjektů, a tím se společnost YOUR SYSTEM stává ideálním a opravdovým partnerem v oboru informačních technologií. Co nás vede k tomuto názoru? Rozumíme problematice informačních technologií Sledujeme současné trendy a chápeme je v širších souvislostech Opíráme se o vybudované technické a personální zázemí Přistupujeme ke každému zákazníkovi zcela individuálně Rozvíjíme dobré obchodní vztahy s předními dodavateli ICT na našem trhu Díky kvalifikačním certifikacím od předních dodavatelů ICT jsme schopni nabídnout velmi atraktivní a rozumné cenové relace

Služby Poskytujeme služby s přidanou hodnotou v těsné spolupráci se světovými výrobci, naše řešení pokrývají nejrůznější oblasti podnikání a jsou přizpůsobitelná i zcela specifickým podmínkám. Do spektra našich poskytovaných služeb patří zejména: Service desk - kvalifikovaní pracovníci, okamžitá reakce, zpětná vazba zákazníkovi o probíhajícím procesu, aktualizace služeb dle probíhajícího procesu. Autorizovaný servis HW předních světových výrobců - v minimálním čase, na místě u zákazníka nebo v našem autorizovaném centru, s možností poskytnutí náhradního zařízení

Správa informačních systémů – outsourcing koncových zařízení a jejich periferií, správy serverů i na nich běžících aplikací,správy komunikační infrastruktury, zabezpečení kritických aplikací na serverech zákazníků, řízení služeb založené na procesu ITIL. Bezpečnostní technologie – v oblasti firewallů, VPN, antivirové ochrany, antispamu, content a web filteringu a dalších. Implementace a následná správa bezpečnostních technologií na bázi prvků od předních světových dodavatelů bezpečnostních řešení.

Partnerství, certifikace a používané technologie IBM (WebSphere Portal, Lotus Domino Notes, Informix) Sun Microsystems (Java Enterprise System) Rational Application Developer Microsoft Oracle Open Source Apache Software Foundation Spring, Hibernate, MySql

Divize SW projektů Vlastní a zákaznická řešení - Pokrytí celého životního cyklu Konzultace, úvodní analýza, studie proveditelnosti Detailní analýza / zadání Vlastní vývoj Implementace Instalace a integrace na navazující systémy Maintenance, administrace, provozní podpora Další rozvoj dle měnících se požadavků zákazníka

Struktura SWD IBM Lotus Domino aplikace ŘSČS / Kartové systémy WebSphere, OpenCMS,… Vývoj LDN aplikací Správa db aplikací Vývoj db aplikací Service Management Portálová řešení Divize SW projektů Service / project Management

Portfolio aplikací Disponujeme sehraným vývojovým týmem s dlouholetou praxí. Orientujeme se na projekty v následujících oblastech: Portálová řešení a vývoj webových prezentací Procesní dokument management Bezpapírová kancelář Správa dokumentů a firmních procesů Projektové řízení Řízení ICT a služeb Evidence a správa autoprovozu Aplikace veřejné zakázky Systém řízení čerpacích stanic Octopos Card management system Octocard

Vývoj a správa webových portálů

Vývoj webových aplikací

Vývoj webových prezentací

Používané technologie J2EE - Java Groovy IBM WebSphere Portal SUN JES Portal Google Maps API Oracle, MySQL, PostgreSQL PHP, Perl, Ruby,..... Linux, Solaris

Používané nástroje NetBeans IDE Maven Git Mac OS X Linux

Vývoj db aplikací Orientace na řetězce čerpacích stanic Rozvoj a podpora „starých“ řešení – dePOS a Karta (Benzina)‏ Vývoj, implementace a podpora vlastních produktů: –Octopos (řídící systém čerpacích stanic)‏ –Octocard (Card Management System)‏

Vývoj db aplikací

Know-how Databázové aplikace – Vývoj v PL/SQL – Oracle technologie (Forms, Reports)‏ – „Těžký klient“ v prostředí Powerbuilder – „Ultralehký klient“ v prostředí java „Low level“ programování C, C++, Pro*C, Assembler, Perl, Java

Vývoj db aplikací Oblasti uplatnění OPEN SOURCE open source technologie nevyžadují platbu za licence zaručená dlouhodobá kontinuita (dostupné zdrojové tvary použitých produktů)‏ proč se nesvézt na módní vlně Reference rozsáhlá instalace linuxového řešení (500+ serverů a 600+ pracovních stanic) včetně kompletní vzdálené správy

Vývoj db aplikací Oblasti uplatnění OBCHODNÍ ŘETĚZCE POS aplikace komplexní řešení oběhu zboží stovky pokladen vzdálené provozovny Reference řídící systém čerpacích stanic dePOS/Octopos ( prodejních míst vzdáleně propojených)‏

Vývoj db aplikací Oblasti uplatnění SYSTÉMY PROPOJENÉ S PRŮM. TECHNOLOGIEMI čerpací stanice automatizované sledování čehokoli kdekoli (mnoho sledovaných míst široko daleko)‏ GPS sledování (kamiony, mašinky...)‏ Reference kompletní propojení systému dePOS/Octopos se všemi technologiemi na čerpací stanici (stojany, hladinoměry, cenová pole, EFT terminály, myčky,...)‏

Vývoj db aplikací Oblasti uplatnění DATA PROCESSING („DATAŘINA”)‏ velké databáze replikované databáze agregace, archivace PL/SQL programování (Oracle)‏ Reference centrální část systému dePOS/Octopos – zpracování stovek tisíc transakcí denně plus předzpracování transakcí pro export do navazujících systémů

Vývoj db aplikací Oblasti uplatnění KARETNÍ BUSINESS Autorizace bankovních i produktových karet Věrnostní a slevové systémy, co-branded produkty Kompletní zpracování produktových karet zákazníka Reference Karta/Octocard – kompletní card management systém

Vývoj db aplikací Oblasti uplatnění INTEGRACE APLIKACÍ A TECHNOLOGIÍ Na úrovni databází (db linky)‏ Na aplikační úrovni (web services, batch processing)‏ Na úrovni protokolů (překlady mezi různými komunikačními protokoly)‏ Reference Dodaná řešení jsou integrována s ERP systémy SAP R/3 a IFS, SAP BW, zákaznickými portály, autoritami cizích bankovních a fleet karet atd.

Děkuji za pozornost