Střelské Hoštice 16.6. – 20.6. 2014. Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Pozvání Na Palubu Dámy a pánové, dovolujeme si vás pozvat na výlet
Advertisements

CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
WELLNESS kurzy pořádané KTVS PF Jihočeské univerzity v Chorvatsku KTS/KWEL.
Výukově poznávací zájezd do Španělska
ONRIMO Travel Španělsko, Ibiza, San Antonio **** hotel Blau Parc –
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
1. den - středa :15 Sraz před třídami 8:30 Odjezd na tajuplný výlet - s sebou si vzít vhodné sportovní oblečení (i pláštěnku), svačinu,
MEZINÁRODNÍ PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR Vinoř 2010 Po stopách císaře Karla IV.
Poznávání přírody.
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
MÉĎA – MINI ŠKOLKA NEMOCNICE TGM HODONÍN,p.o.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:00 Příjezd: 14:00 Sraz u školy nejpozději 18:30!
Tuto část odevzdejte do školy nejpozději do: Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Adaptačně motivační kurzy 2011 Informace a pokyny k odjezdu web:
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Pobytové středisko Zastávka
KOLO – VODO – CHODO VÝLET Z l a t á K o r u n a
Program dovolené a seznam věcí potřebných pro absolvování pobytu
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Lyžařský výcvikový kurz
ZÁJEZD DO ANGLIE NE – PÁ Odjezd: 19:30 Příjezd: 14:00
Pro 8. a 9. ročník Tento rok bez výuky !!! U moře…
TÁBOR ….
LYŽAŘSKÝ VÝCVIKOVÝ KURZ
Londýn 5. – schůzka s rodiči
Prezentuje se vám „ Penzion u krbu “ Pana Zdeňka Dvořáka Sokolovská 536, LOKET
Nabídka letních táborů a pobytů pro děti a mládež z oblastí postižených povodní od České pojišťovny 1/7/2013 Česká pojišťovna.
Vítáme Vás v rekreačním areálu Pecka
ADAPTAČNÍ KURZ 1. ROČNÍKŮ 2012 – Podmitrov.cz. Po 3.9. – pa Areál penzionu PODMITROV (Vysočina) Doprava busem Ubytování v pokojích a chatkách.
Anglie a Paříž pro základní školy
Projekt dětská skupina MOTÝL
Azurové pobřeží a Provence
Hudební tábor – informační schůzka 2014
Turistický kurz pro žáky 6. tříd Termín: května 2015 Místo: okolí Velkých Pavlovic, jižní Morava.
Lyžařský kurz ► místo : Soláň – Bzové, hotel Lúka ► ► odjezd : neděle v 13:30 hod, ► sraz v 13:00 hod ► návrat : pátek do.
HORSKÁ CHATA ANTARIK Ubytování
Domov pro osoby se zdravotním postižením v Horním Benešově
Chorvatsko Chorvatsko ostrov Murter Poznávací a pobytový kurz pro žáky 8. – 9. ročníku.
Vítejte Indiáni z 3.A. Termíny  1.6. den dětí  uzavření klasifikace  odevzdání učebnic  týden sportu  zahradní slavnost.
Seznamovací pobyt pro studenty 1. ročníku ak. roku 2014/2015 FaME UTB ve Zlíně Organizátoři: Ústav tělesné výchovy UTB Studijní oddělení FaME AIESEC -
Nové Zámky – poskytovatel sociálních služeb, příspěvková organizace.
Informativní schůzce pro rodiče Dětský letní tábor Tužín 2016 Sál restaurace Beseda, Frýdlant , od 18:00 Sdružení pro děti a mládež Frýdlant.
STUDIJNÍ POBYT RAKOUSKO SALZBURG
Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt s kapacitou 36 lůžek vhodný pro pobyty v přírodě, tábory, adaptační pobyty, různá soustředění, kurzy a jiné.
Adaptačně motivační kurzy 2013 Informace a pokyny k odjezdu web:
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Ostružno - Prachovské skály
NABÍDKA ZÁJEZDŮ LÉTO 2007 vlastní spací pytel a karimatka
Schůzka rodičů 2017.
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
Chorvatsko – ostrov Murter
EXPEDICE „BAŤŮV KANÁL“
Týdenní stacionáře.
Škola v přírodě
Odjezd: 19:00 Příjezd: cca13:00
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Terapeutické komunity
H2O - Vltava.
Třídní schůzky v 5.C 7. června 2018.
Jméno a příjmení dítěte:……………………………………………………………………………………………………….
Organizační pokyny: Odjezd ve sobotu v 7:45 od školy (u bazénu)
Prezentace výlet do Beskyd
Odjezd: 19:30 Příjezd: cca13:00
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
H2O - Vltava.
Odjezd: 14:30 Příjezd: cca13:00
mise EGYPT KDY: – KDE: PENZION U ŠPIČÁKU
Transkript prezentace:

Střelské Hoštice –

Lokalizace: na břehu řeky Otavy, Střelské Hoštice 100, okres Strakonice (silnice č. 22 ze Strakonic) Charakteristika ubytování: ubytování v chatách a pavilonech v hlavní budově (max. čtyřlůžkové pokoje) Kapacita: 200 míst Stravování: zajištěna plná penze, 5x denně strava včetně pitného režimu Další nabídka: společenské místnosti, vybavený sportovní areál (travnaté fotbalové hřiště, hřiště na volejbal, 2 tenisové kurty s umělým povrchem a dětské hřiště), půjčování lodí, bezbariérový přístup, výtah

Jak se spí? Dvoupokojové chatky se sociálním zařízením, 1 pokoj pro 3 děti. Další ubytování v hlavní budově max. po 4. Jak se jí? 5x denně včetně pitného režimu Jak se baví? Tenisové hřiště, fotbalové hřiště, společenské místnosti, herna Zdravotník akce – Markéta Vokurková

1. den Příjezd, ubytování, procházka po okolí, poznávání areálu, nastavení pravidel pobytu 2. a 3. den Věnujeme poznávání přírody, ekosystémy, přírodní společenství (SKN) Sportovní hry, kooperativní hry, cvičení na tmelení kolektivu 4. den Celodenní výlet s nákupem v obci 5. den 10:00 odjezd (studený oběd v ceně) Návštěva dolů v Příbrami (po cestě) Návrat po 16:00 doporučujeme vítejte děti s teplou večeří

Nedávejte dětem mobily, šperky, cenné věci… Neručíme za ně, není možná bezpečná úschova Děti se budou těšit na vaše pohledy a dopisy, které můžete dát vyučujícím těsně před odjezdem již nadepsané U odjezdu je třeba odevzdat (v euroobalu, deskách…) Prohlášení zákonných zástupců o bezinfekčnosti dítěte s podpisy Kopii kartičky zdravotní pojišťovny Vyplněné Určení osoby oprávněné dle zákona o zdravotních službách Nezbytné léky s popisem dávkování a podepsané zdravotníkovi akce Odjezd dítěte je možný pouze po splnění všech podmínek V případě porušení pobytového řádu si rodiče na vlastní náklady dítě odvezou.

Doporuc ̌ eny seznam ve ̌ ci: (oblečení dle uvážení) spodní pradlo, dostatec ̌ ne množstvi ponožek, trička s kratkym i dlouhym rukavem,sportovní oblečení: teplaky/s ̌ ust ̌ aky, kraťasy, plavky, mikiny, nepromokavou bundu, 2 x pyžamo, hygienicke potr ̌ eby, ruc ̌ nik, papírové kapesniky, s ̌ atek, čepice proti slunci, sportovni obuv, nepromokavou obuv vhodnou na výlety, pr ̌ ezu ̊ vky Slunec ̌ ni bryle, hygienicke potr ̌ eby (repent, opalovací krém),pytel na s ̌ pinave pradlo, batu ̊ z ̌ ek vhodný vylety, lahev na piti, kniha na c ̌ teni a učení dle pokynu ̊ tr ̌ idniho uc ̌.

slunec ̌ ni bryle, čepici/ klobouk, repelent, opalovací krém hygienicke potr ̌ eby, ve ̌ ts ̌ i igelitove/látkové pytle na boty a s ̌ pinave pradlo lahev na piti (min. 0,5 l ), knihu na c ̌ teni a učení dle pokynu ̊ tr ̌ idniho uc ̌ itele pláštěnku příruční batůžek na výlety (vhodná velikost na svačinu, láhev, pláštěnku…) kapesné (max. 200 Kč) baterku