Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce 67. výročí osvobození Klub seniorů - květnové pozvánky Přednáška pro ženy Klub seniorů - pozvánka.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KTV Pržno Září 2012.
Advertisements

KABELOVÁ TELEVIZE PRŽNO Únor  Porucha vodovodu.  Odstávka: levá strana podél hlavní komunikace od staré MŠ k nádraží. Délka poruchy: ???.
KTV Pržno Březen 2010.
KTV Pržno Květen 2014.
KTV Pržno Listopad Program KTV  Naši jubilanti  Kompostéry!!!!!!!  Výměny řidičských průkazů!!! POZOR!  Klub seniorů  Co najdete na úřední.
Kabelová televize Pržno. Program KTV •Co najdete na úřední desce •Naši jubilanti •Odvozy odpadů v dubnu •Úhrada místních poplatků •ZŠ a MŠ Pržno - platba.
Zápis dětí do Mateřské školy Pržno •Zapsat děti do mateřské školy si můžete ve středu a ve čtvrtek , vždy od do hodin v.
Kabelová televize Pržno Září Program KTV  Jubilanti  Co naleznete na úřední desce  Odvozy odpadů  Oznámení MUDr. Gřundělové  ČEZ Distribuce.
Kabelová televize Pržno
Duben Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Výměny kotlů – Výzva MSK  Svoz odpadů v dubnu  Klub seniorů – dubnové pozvánky.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
PF 2009 Příjemné prožití a úspěšný vstup do přejí všem občanům zastupitelé obce Pržno a zaměstnanci OÚ.
Vážení spoluobčané, zastupitelé obecního úřadu Bítouchov Vás zvou na zájezd - prohlídka dělostřelecké tvrze Hanička. Po prohlídce tvrze je plánován společný.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
KT Zdice Informační kanál Město Zdice Sater, v. o. s. Poslední aktualizace úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý, 18. listopadu 2014úterý,
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
KTV Pržno Prosinec Program KTV  Naši jubilanti  ADVENTNÍ KONCERT – pozvánka  Vánoční koncert Pržňanky – pozvánka  Zpívání se sousedy  Vánoční.
Začátek letního času. Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v březnu Informační SMS systém Zápis do MŠ Pržno.
KTV PRŽNO Prosinec Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů – prosincové pozvánky Svoz odpadů v prosinci Upozornění řidičům.
Kabelová televize Pržno KVĚTEN Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Den matek - pozvánka ZŠ a MŠ Pržno Jaro s Pržňankou Záznam.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - pozvánky Kultura a sport v prosinci Zasedání ZO Pržno - oznámení Co najdete na úřední desce - Veřejná.
Kabelová televize Pržno Říjen V roce 1990 byl OSN vyhlášen 1. říjen jako "Den seniorů". Vážení senioři, přejeme Vám hodně zdraví a mnoho elánu nejen.
Kabelová televize Pržno LISTOPAD Program KTV Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem Obecní knihovna pořádá besedu se spisovatelem OÚ Pržno.
Poruchy KTV Sdělujeme Vám, že případné poruchy ve vysílání KTV Pržno, mohou být v současné době způsobeny mrazivým počasím. Servis KTV: p. Martin Opěla,
Kabelová televize Pržno
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky 66. výročí osvobození - kladení věnců Jarní koncert s Pržňankou Svoz odpadů.
KTV Pržno LEDEN Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Tříkrálová sbírka Zlatý retrívr Pozvánka - country U lípy Zápis.
Kabelová televize Pržno. Program KTV Co najdete na úřední desce Naši jubilanti Odvozy odpadů v dubnu Úhrada místních poplatků ZŠ a MŠ Pržno - Sběr starého.
ÚŘEDNÍ HODINY OBECNÍHO ÚŘADU
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
, Pržno z Velkého pahorku. Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v únoru Klub seniorů – pozvánky Předplatné obědů.
Program KTV Jubilanti Co naleznete na úřední desce Klub seniorů - pozvánky SmVaK - odečty vodoměrů Odvozy odpadů Adra hledá dobrovolníky Pozvánka - zasedání.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Klub seniorů - výlet Setkání tří generací, smažení vaječiny Pržňanka - pozvánka na vystoupení České dráhy oznamují Pozvánka.
Program Naši oslavenci Pozvánka - kladení věnců Slavnostní setkání - Den matek Fotbalová sobota Hasičská soutěž.
63. výročí osvobození Májoví jubilanti Pozvánka ZŠ a MŠ – Den matek Pozvánka - Jarní koncert s Pržňankou Co najdete na úřední desce Klub seniorů – zájezd,
Májoví jubilanti Den matek ZŠ a MŠ, Pržňanka – záznamy z vystoupení, 2 hod. 8 min. nové Pozvánka na fotbal Oznámení – část. uzavření komunikace Náves.
KTV Pržno Září Program KTV Informace k zahájení nového školního roku Informace k zahájení nového školního roku Naši oslavenci Naši oslavenci Co.
Příjemné prožití letních prázdnin všem občanům přeje OÚ Pržno.
Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce Česká pošta informuje Klub seniorů - pozvánka Beseda nad rozpočtem Mašinka - Maškarní bál.
Listopad 2008 Kabelová televize Pržno PoÚtStČtPáSoNe
Program KTV Naši jubilanti Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v dubnu Klub seniorů - pozvánky Kulturní pozvánky CZECH Point Nabídka práce AZkov-komaxit.
KTV Pržno červenec - srpen 2009.
Kabelová televize Pržno
Program KTV Naši oslavenci Den obce - pozvánka Co najdete na úřední desce Svoz odpadů v červnu CZECH Point SKP - pozvánky na fotbal Klub seniorů pozvánky.
PRŽNO KTV ČERVEN.
Program KTV  Naši jubilanti  Co najdete na úřední desce  Hostinec „U Adamců“- vepřové hody  Pozvánka - vystoupení Pržňanky  Klub seniorů - Mikulášská.

Kabelová televize Pržno
Program KTV Oslavenci Co najdete na úřední desce Pozvánka na zájezd Klub seniorů – pozvánky Termíny svozu odpadů Info SmVak Vodácká akce SKP - pozvánka.
Program KTV Naši jubilanti Svoz odpadů Co najdete na úřední desce Zlatý retrívr Koncert - Petra Janů Tour 2010 Poděkování sponzorům Pozvánka Klubu seniorů.
Program KTV Naši jubilanti Mašinka - cvičení rodičů s dětmi Co najdete na úřední desce Svoz odpadů Klub seniorů - pozvánky SK Pržno -zápasy, výsledky.
Červen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Květen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
Srpen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č či osobně.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Březen Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Duben 2017 Veselé Velikonoce.
KTV PRŽNO Červen 2017.
KTV PRŽNO Červen 2016.
KTV PRŽNO Březen 2017.
KTV Pržno Prosinec 2016.
KTV PRŽNO Květen 2017.
KTV PRŽNO ÚNOR 2017.
KTV PRŽNO Říjen 2015.
KTV PRŽNO Červenec 2017.
KTV PRŽNO Únor 2018.
KTV PRŽNO Leden 2018.
Transkript prezentace:

Program KTV Jubilanti, oslavenci Co najdete na úřední desce 67. výročí osvobození Klub seniorů - květnové pozvánky Přednáška pro ženy Klub seniorů - pozvánka na zájezd VIZOVICE 16. ročník turisticko poznávacího zájezdu ( ) Svoz odpadů v květnu, svoz biologických odpadů Pržňanka - pozvánka na „Jarní koncert“ MěÚ F.n.O. - informace o úředních hodinách (rozšíření) Výzva k výměně ŘP vydaných SKP - pozvánka na fotbal Očkování psů proti vzteklině Přerušení dodávek elektřiny

Naši jubilanti paní Jana Oborná65 let paní Helena Valachová65 let paní Jana Tkáčová65 let pan Jiří Procházka55 let paní Šárka Uherková50 let paní Věra Luňáčková50 let Všem oslavenkyním i oslavenci přejeme hodně zdraví,štěstí, spokojenosti a elánu do dalších let. OÚ Pržno

Klub seniorů pozvánky Slavnostní setkání - klub zve své členy na slavnostní setkání u příležitosti Dne matek, které se uskuteční v pondělí 7. května 2012 v hodin v zasedací místnosti bývalé MŠ. Filmové představení - k návštěvě filmového představení do KD Baška jste zváni v úterý 22.května 2012 od hod. Těšit se můžete na film „PERFECT DAYS - I ŽENY MAJÍ SVÉ DNY“. Vstupné činí 35,- Kč. Odjezd vlakem v hodin. Poděkování - členové klubu děkují paní učitelce Naděždě Ivánkové a dětem za jejich krásné vystoupení na Výroční schůzi KS. Za výbor KS Ludmila Kaňáková

67. výročí osvobození Výročí osvobození našeho národa a vítězství nad fašismem si připomeneme dne 7. května 2012 v hodin u památníku obětí 2. světové války před kostelem v Pržně. Zveme občany k účasti na vzpomínkovému aktu na tyto významné dny našeho národa OÚ Pržno

Co najdete na úřední desce Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 9/2011 Nařízení Krajské veterinární správy pro MS kraj č. 1/2009 Nařízení KVS pro MS kraj č. 2/2010 Nařízení KVS pro MS kraj č. 4/2010 Nařízení Státní veterinární správy ze Nařízení KVS pro MS kraj č. 3/2011 o mimořádných veterinárních opatřeních k prevenci a tlumení nebezpečné nákazy - varroázy včel MŽP - aktualizace strategie 2 x Usnesení č. 10/

PŘEDNÁŠKA PRO ŽENY Miluše Skulinová v hod na Pržně v klubu Mašinka (býv.mateř.školka) Srdečně jsou zváni všichni (i děti, které si můžou hrát v dět. koutku), kteří mají zájem o své zdraví, zdravou kůži a péči o pleť i následující: - ochrana před sluncem, fotoalergizující látky (obdržíte seznam !) - chemie v kosmetice x přírodní kosmetika (jak se v nich vyznat) - nejčastější problémy s kůží (ekzémy, lupénka, skvrny, akné..) - základní péče o pleť a tělo (možnost zkoušky přírodních olejů aj.) Přednášející Miluše Skulinová, podniká v kosmetických službách od roku 1997, na Pržně v nové provozovně od 3/2012. Zajímá se od roku 1990 o zdravý životní styl a jógu a příležitostně na tato témata přednáší. Srdečně a zdarma jste zváni všichni, kteří máte zájem o přednášku.

Klub seniorů pořádá celodenní zájezd do Vizovic Konat se bude ve čtvrtek 24. května Součástí programu bude prohlídka místního zámku, exkurze do sklárny a do výrobny destilátů společnosti Rudolf Jelínek. Odjezd z Pržna v 7.00 hodin. Nástupní místa: u kravína, hostinec U Adamců, parkoviště před kostelem. Cena činí: 320,- Kč - členové, 360,- Kč - ostatní. V ceně zájezdu je vstupné do zámku, 2 x exkurze, oběd. Dopravu hradí OÚ Pržno. Přihlášky přijímá: p. Zdeňka Zemanová, tel p. Ludmila Kaňáková, tel

Pěvecký soubor Pržňanka zve tímto všechny, kdo mají rádi pěknou písničku na „Jarní koncert“. Bude se konat v neděli, 20. května v hodin v tělocvičně ZŠ. „Je Vám smutno na duši? Písnička to přehluší, přijďte jenom mezi nás, v tento krásný jarní čas.“ Srdečně zve pěvecký soubor Pržňanka.

16.ročník turisticko-poznávacího zájezdu obce Pržno - ORLICKÉ HORY Termín : Cena : 1500 Kč V ceně zájezdu : doprava, 2x ubytování, 2x snídaně Odjezd : z Pržna v 5hod, 5.15hod z Frýdku Místku od vojenské Správy. Ubytování v kempu v Kostelci nad Orlicí v chatkách pro 4 osoby, spacáky s sebou! Vstupy si platí každý osobně,poplatek za půjčení loďky max.250 Kč, pádlo 30 kč, vesta 30 kč zastávka společná v obci Potštejn, hrad (50 Kč) a zámek (80 Kč), turistika do Litic nad Orlicí (hrad) okolo Divoké Orlice, cestou je možnost jet vlakem do Žamberka (turist.mapy a vlakové spojení dostane každý),sraz v Žamberku v pivovaru (15-18 hod) -exkurze zajištěna postupně dle přicházejících

Potštejn-Litice 6 km, Litice-Žamberk 8 km,celkem max.16km,časové rozmezí 9hod-17 hod+- Skupinka nevelkých turistů nebo za špatného počasí pojedeme z Potštejna autobusem do Žamberka, kde je možnost koupání, zámek, rozhledna. V Potštejně je vyhlášená cukrárna s domácími zákusky! U obce je country areál,kde je ve 14 hod soutěž koní a ve 20 hod country večer. Odjezd autobusu z Potštejna upřesníme na místě Turistika v Deštné v Orlických horách, Šerlišský Mlýn, Masarykova chata. Náhradní program vojenská tvrz Bouda či jiná, zámek a vojenské muzeum Doudleby, Rychnov nad Kněžnou- upřesníme podle počasí

Zámek Doudleby nebo Častolovice, sjezd Divoké Orlice přímo z kempu do Albrechtic 4-6 hod na dvou-tří místných nafukovacích nebo laminátových loďkách (vezměte si s sebou vhodné oblečení a náhradní boty, nepromokavé..,popř.záchr.vesty, pokud máte, pádla?) Náhradní program upřesníme,možná Králíky,Letohrad. Večer v kempu se griluje (každý svoje),hraje se a zpívá u ohně popř.ve společenské místnosti, hraje se volejbal či jiné společ.hry, hlavně se bavíme. Obědy a večeře si obstarává každý osobně na výletě z vlastních zásob nebo v restauraci. Doporučujeme vhodnou turistickou obuv i náhradní, pláštěnky, plavky,spacák,svačinky,pití. Informace a platby plné výše (bez zálohy): Miluše Skulinová ( ),Lidka Kovářová ( ). Kdo zaplatí, ten jede, kdo zaplatí a nemůže jet, dodá náhradníka.

Svoz odpadů v květnu Sklo - v pátek dle vytíženosti Plasty - ve středu dle vytíženosti Papír - ve čtvrtek dle vytíženosti Komunální odpad - ve středu 2., 16. a BIO odpad nabídka svozu

Svoz biologicky rozložitelných odpadů z domácností a zahrad… Společnost AVE CZ odpadové hospodářství s.r.o. přichází s nabídkou doplňkové služby pro občany – svozem biologicky rozložitelných odpadů z domácností a zahrad. Nová služba spočívá v dodání sběrových nádob speciální konstrukce, nebo plastových BIO pytlů do jednotlivých domácností, jejich pravidelném vývozu a zajištění využití bioodpadu na kompostárně. Biologicky rozložitelný odpad z domácností a zahrad bude shromažďován v nádobách o objemu 120 a 240 litrů, nebo BIO pytlích o objemu 120 l (dle požadavků zákazníka) a pravidelně v období od dubna do konce listopadu odvážen ke kompostování. Četnost vývozu je plánovaná v 14 denních intervalech. Veškeré náležitosti vyřídíte na Sběrném dvoře společnosti AVE CZ Odpadové hospodářství s.r.o. ve Frýdlantu nad Ostravicí, Ostravská 291.

Sdělení občanům - změna úředních hodin Městský úřad Frýdlant nad Ostravicí, odbor vnitřních věcí a obecní živnostenský úřad, úsek cestovních dokladů a občanských průkazů sděluje změnu úředních hodin a to : Po 8.00 – hod hod. Út hod hod. St hod hod. Čt hod hod. Pátek zavřeno Tyto úřední hodiny budou změněny od Informace k těmto agendám na tel. čísle Občanské průkazy Cestovní doklady Důležitá zpráva! Pokud bude někdo nemobilní ( starší občané, nemocní,nepohybliví), -provádíme službu k občanským průkazům ( dle domluvy),doma. To se jedná o focení, podpisy na žádostí – pořízení žádosti. Předání občanského průkazu se dá taktéž předat, dle domluvy, doma. Tel. pro domluvu , 116, 117.

VÝZVA K VÝMĚNĚ ŘIDIČSKÝCH PRŮKAZŮ!!! Kterých ŘP se výměna týká v letošním roce 2012? ŘP vydané v letech Kterých ŘP se výměna týká v příštím roce 2013? ŘP vydané v letech Kde si mohu řidičský průkaz vyměnit? MěÚ Frýdlant nad Ostravicí, Hlavní 139 (vedle Ommy), 1. patro – vlevo, přepážka „ŘIDIČI“ Co musím mít s sebou? - platný průkaz totožnosti (občanský průkaz, pas) - jednu fotografii (3,5 x 4,5 cm - čelní pohled) - řidičský průkaz Úřední hodiny Pondělí 8.00 – hodin Středa8.00 – hodin (Polední přestávka – hodin) Kdy budu mít vystaven nový ŘP? - lhůta pro převzetí nového ŘP je 20 pracovních dní (podle počtu žádostí)

SK Pržno - oddíl kopané Příští zápasy: Ženy od Vítkovice - SK Pržno Muži Chlebovice - SK Pržno SK Pržno - Paskov Ženy SK Pržno - Nové Sady 2 : 2

Konat se bude před OÚ v sobotu 5.května v 8.00 hod. a ve čtvrtek 10. května v hodin. Cena : 100,- Kč Pro psy vakcinované proti vzteklině pravidelně 1x za rok bude vakcinace na 2 roky, pro ostatní vakcinované kombinovanou vakcínou bude na 1 rok.

Přerušení dodávky elektřiny v souladu s ustanovením §25, odst. 4, písmeno d, bod 6 a §25, odst. 4, písmeno e, bod 6 Energetického zákona dovolujeme si Vás informovat o plánovaném přerušení dodávky elektřiny ve Vámi spravované oblasti a to dle následujícího harmonogramu: Termín - dne : Čas: od 07:30 do 15:30 hod. v obci : Pržno část obce: Bojdová, Na hlínách,