První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE 1.-3. 6. 2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
II. Kateřinické setkávání vozíčkářů aneb na vozíku  do oblak…
Advertisements

Školní projekt ZŠ Smetanův okruh 4, Krnov
Mistrovství světa juniorů v motokrosu
Stavební veletrhy Brno 2012 Zvýšení efektu účasti
PEČKY Václav Dřízhal ©2007 Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. 1 MANAŽERSKÉ VZDĚLÁVÁNÍ KOMUNIKACE,VYJEDNÁVÁNÍ.
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Zákon o sociálních službách č. 108/2006 Sb.,. Vznik zákona •Na tento zákon jsme všichni čekali víc jak 10 let •Přináší veliké změny do sociální práce.
WORKSHOP SOCIO-LOGIK terén A: kavárna
Práce s literaturou – odborná literatura Zpracování jednotlivých kapitol Odborné lektorské posouzení : Dendrologie: RNDr. Jana Möllerová, CSc. Školkařství:
40 let mateřské školy Kladno Plzeňská 3129
1 Promotion kampaň Národního orgánu pro koordinaci říjen / listopad 2008.
Podmínky účasti Zaslat alespoň dvě čísla časopisu Časpis musí tvořit především děti a studenti Zvláštní kategorie „Článek měsíce”
1 Představení APPS 2 KDO JSME APPS je nezávislou a dobrovolnou zájmovou organizací. Bezprostředním cílem je vytváření podmínek pro úspěšný.
Světové výstavy Londýn.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
Zapojení Pedagogické fakulty MU do činnosti Evropské agentury pro podporu speciálního vzdělávání Transformační a rozvojové programy na rok 2005.
Činnost klubu Členská základna Původní stav 9 členů Původní stav 9 členů Od začátku Kiwanis roku přijati 4 členové - celkový stav 13 Od začátku.
Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7 Stáž jako nástroj dalšího vzdělávání STÁŽ jako nástroj dalšího vzdělávání Místo.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavený ve Slovenské republice!
SUŠMÁNIE aneb všechny barvy SUŠ. SUŠMÁNIE Poděkování:
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavily dne společnosti AQUATRUCK – Karel Nedorost, s.r.o., Říčany u Prahy a TANK WASH s.r.o.,
č t v r t e k, hřiště ZŠ Novosedlice.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
METODICKÝ A SUPERVIZNÍ SEMINÁŘ K PRAXI 7. února 2013.
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA 7. prosince 2011, Praha Operační program Podnikání.
Představenstvo CACS informuje… III První jednotný Evropský atest o vyčištění vystavený na čistící stanici KOVOPROGRESS, spol. s r.o., Střelice u Brna.
„Krásní uvnitř, ještě krásnější navenek.“. Historie firmy Založena pod vedením Viléma Schülera. V počátku se firma zabývala prodejem hudebních.
Program Iniciativy Společenství INTERREG IIIA Česká republika – Svobodný stát Bavorsko Základní informace ADMINISTRACE PROJEKTOVÝCH LISTŮ Ing.
Zpráva o činnosti výkonného výboru Komise Knihovníků AMG za období Seminář a valná hromada Komise knihovníků AMG ČR Cheb, října 2007,
 Dílna 5.  Téma: Kosmonaut  Návštěva unikátní výstavy v Praze.
Jednota byla založena roku 1920 vlastní budovu získala až přestavbou stodoly získané při parcelaci panského dvora Dol v 60. letech proběhla velká rekonstrukce.
DÁLKOVÉ BĚHY.
© 3M All Rights Reserved. 3M a SKIP a co jsme spolu dokázali Your Title Here A proč ji milujeme! Your Title Here Kamarádka knihovna.
První Evropský dokument o vyčištění (ECD) vystavila společnost J&P TANK WASH s.r.o., Bratislava.
KANCELÁŘ CZELO: PARTNER ČESKÉHO VaVaI V BRUSELU ANNA VOSEČKOVÁ.
Stáž v Berlíně – program Leonardo da Vinci Termín: 4.9. –
Sborová oznámení Sbor Církv e bratrsk é v Ostravě - OTEVŘENÁ RODINA SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební.
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
KONFERENCE „Konkurenceschopnost okresu Hodonín“ , PRUŠÁNKY
První výstava afrických fialek
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina Slovo: Karel.
Gymnázium a Obchodní akademie Bučovice
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p. o Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 26 Číslo.
Sbor Církve bratrské v Ostravě sborová oznámení SRDEČNĚ ZVEME NA SPOLEČNÁ SHROMÁŽDĚNÍ STŘEDA 18:30 Biblická a modlitební hodina slovo: Daniel.
Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Jiří Emingr, Jan Petrášek, Tomáš Žák Supervizor – Jan Čepila
Peněžnictví v ČR – rozdělení ČSFR Zásadní význam mělo jednání I. řádného sjezdu OS v březnu 1993, který schválil nové organizační uspořádáni.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Koncept CSR na ČZU. Představení členů týmu  Monika Hezinová (ČZU)  Denisa Sládková (ČZU)  Štěpán Pospíšil (ČZU)  Dominika Petrová ( VŠE)  Filip Simon.
Závěrečné shrnutí projektu „ Podpora a rozvoj poskytovatelů sociálních služeb v Hodoníně formou vzdělávání jejich zaměstnanců“
Podzimní škola WHO 2001 v ČR, Praha 12. – Monika Klusáková, Mgr. Zuzana Velebová Bc. Renáta Grossová – Klementová Akční plán podpory zdraví.
KNIHOVNA Jihomoravského muzea ve Znojmě se představuje - základní knihovna se specializovaným knihovním fondem, zapsaná podle zákona v evidenci knihoven.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
Podpora čistoty obce Mořice Kateřina Vosičková Martina Wagnerová.
Sekce Větrné mlýny v rámci Kruhu přátel Technického muzea v Brně Ing. Doubek Jan.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
 Nádvoří  Letecké motory  Realizace expozice textilní výroby  Realizace expozice řemesel s vazbou na region  Drobné výstavní.
Aktivity na podporu středního odborného školství v JMK
Association of Knowledge transfer organizations and Professionals
Křinický masopust od 12:30.
Ž I V Ý B E T L É M Martinice Obsazení:
Rezonanční jevy v elektrických systémech
koledníci vybrali celkem ,-Kč
Masarykova univerzita (koordinátor) Univerzita Palackého v Olomouci
10. ročník Veletrhu odborného vzdělávání
2018 JARNÍ TRHY vystavistepraha.eu.
„RELAXAČNÍ NÁMĚSTÍČKO“
Transkript prezentace:

První výstava afrických fialek LITOMĚŘICE

Vyjednávání Začalo to někdy v březnu roku 2007, když Jan Stanzel, Monika Papežová, Simona Veselá a Belo Jamriška vyjednali účast SZO Africké fialky na výstavě v Litoměřicích…

Instalace výstavy …a vypuklo to ráno příjezdem členů SZO do Litoměřic. Na instalaci se podíleli Jana Bohůnková, Belo Jamriška, Hedvika Lehká, Martina Oršlová, Monika Papežová, Jan Stanzel, Simona Veselá a Lenka Vítová.

Původní vzhled expozice

Makalo se a makalo…

…a prohlíželo a třídilo Každá rostlinka byla prohlédnuta. Květináč se obalil jutou a byla přidělena vytištěná jmenovka. Rostliny byly roztříděny dle typu mini, standard, pestrolistá a převislá… …a byly nainstalovány do expozice (stejné kultivary do společné skupiny).

Záda bolela, ale byla pohoda…

Začalo aranžování…

…konečný výsledek…

…a spokojenost

Tak zveme i Vás… V celém areálu výstaviště byly umístěné poutače, které návštěvníky zvaly na výstavu výpěstků naší SZO Africké fialky.

, 10:00 Velký třesk… Zájem o africké fialky byl velký, jistě i díky tomu, že šlo o první oficiální výstavu v České republice. Branami výstaviště prošlo za dobu výstavy více než návštěvníků.

Prohlížet bylo co…

…rozmanitost velká

Vysvětlovali jsme a informovali o SZO Africké fialky

Radili, jak pěstovat…

…jak předcházet nemocem fialek

Nabízeli literaturu i prostředky na pěstování a ochranu…

…navazovali kontakty

Poděkování patří… …ano, poděkování za dodání kvetoucích rostlinek do expozice patří členkám a členům SZO AF Janě Bohůnkové, Ester Čaplové, Belu Jamriškovi, Anně Jarošové, Marii Lejnarové, Hedvice Lehké, Monice Papežové, Zuzaně Slavíkové, Janu Stanzelovi, Olze Strnadové, Simoně Veselé a Lence Vítové.

Premiant roku 2007 Nejžádanějším kultivarem roku 2007 se stal CRIMSON ICE.

Závěr Výstava byla úspěšná - jak pro popularizaci naší SZO Africké fialky, tak i fialek samých. Velké poděkování patří všem, kdo přispěli k její realizaci přípravou materiálů, instalací, likvidací, vystavením svých exponátů či přímo fyzickou účastí. Bez tohoto přičinění by výstava nebyla… Děkujeme také vedení a pracovníkům výstaviště za podporu a poskytnuté vynikající podmínky, firmě KB-Blok za materiální podporu, a především redakci časopisu Zahrádkář, jmenovitě Janu Stanzelovi, za rady a propagaci. © Belo Jamriška