SCI-FI Vítejte do světa sci-fi...... do světa, kde se fantasie stává skutečností!!!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Od leteckých modelů k Rogalu Andromeda, bohyn ě úsvitu.
Advertisements

Kamarádi :o) :o).
LIGHTHOUSE ENGLISH LIBRARY. CO V ANGLICKÉ KNIHOVNĚ NAJDETE? Čeká na vás už přes 40 knížek různých žánrů (dobrodružné, krimi, napínavé, pohádky, sci-fi).
Steven Spielberg Jiljí Horký 6.A.
Kup si psa !!!. Jestli chceš někoho, kdo ti přinese noviny bez toho, aby předtím ukradl sportovní přílohu...
Trhlina ve džbánu Neklikej Zapni zvuk.
Merkur,Venuše,Země,Mar s
Jmenuji se Standa Hubený A zatím bydlím v Malontech.
Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.
Předtím než vám ukážu svou prezentaci o životu ve Vesmíru si uvědomte si, že nejsou vědecky potvrzené žádné informace ! ! ! ! !
DESATERO DO ŽIVOTA.
Všechno se to začalo odehrávat už hodně, hodně dávno, kdy nebylo nic. Jen černo černá tma, která obklopovala velký vesmír. A pak se to stalo! Narazili.
Aneb důvod, proč chodit do Městské knihovny v Praze !
Voda.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
JÁ SVOU VÍRU 1) V HORKU STÍNEM, V NOCI ÚTOČIŠTĚM MÝM, SILNÝM ŽÁREM
Vlak „život“ Před časem jsem četla knihu, ve které byl život přirovnaný k cestě vlakem. Je to zajímavé čtení, pod podmínkou, že ho správně interpretujeme.
Oceňování, vděčnost a zákon rozšíření a zákon rozšíření (Z knihy: Sanaya Roman Žít s radostí)
Přemýšleli jste někdy o tom, jaké to bude v roce 3000? Jak asi bude vypadat starý New York? Kolik přibude a ubude životních forem? Pokud ano, je pro vás.
VESMÍR A SLUNEČNÍ SOUSTAVA
Science fiction & fantasy
Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše a děti jsou z nebe JOHN GRAY
Stránky o Hvězdné bráně
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
Počítačová verze hry pro Windows
Velké planety Plynní obři
MÝMA OČIMA Summer Camp / jazykový tábor Pavel Dvořák student tercie.
STRUKTURA A JAZYK PROZAICKÉHO DÍLA
Vše co nebylo dosud známo o mužích! Vytvořila: Marcela Holečková.
DOBRODRUŽNÁ LITERATURA
Tereza Malinová IX. D ARAGONIT.
FANTASTICKÁ LITERATURA
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Stará čínská moudrost (s hudbou) Jedna starší čínská žena měla dvě velké hliněné nádoby. Visely na obou koncích váhadla, které nosila zavěšené na ramenou.
Co dělají zvířátka,stejně jako my????. Relaxují….
TÁTO PREZENTÁCIA JE O ALFOVI.TÍ ČO TO MENO NEPOZNAJÚ JE TO ZABAVNÁ KOMÉDIA. ALF.
Patronus 22/05 Ďasovec od Cho Trochu s jiného soudku Co je moderní? Nový informační seriál o rodičích herců z HP. Elfí Vánoční typ na výzdobu.
Krajina a životní prostředí
Auta na elektriku  2011.
Sci-fi Berenika Králíková.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
Prezentace určená k propagaci MGV
Napětí v literatuře.
Artefiletika Prezentace artefiletiky – metodický list č. 11 Vesmírné cesty Zpracovala dne Mgr. Andrea Költö Možnosti využití artefiletiky.
Soutěž pro žáky z celé ČR „Nakresli mi svou planetu“ Cílem soutěže je zvýšit povědomí dětí o potřebě chránit naši planetu a upozornit je na nebezpečí,
Pozdně gotická architektura v Čechách Dostupné z Metodického portálu ISSN: 1802 – 4785, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
Nejlepší hry a aplikace pro Apple NATÁLIE JERMANOVÁ.
Kde se používá 2.pád?. 2. pád + předložka 2.p. používají předložky místa (do, z/ze, u, od):  DO – Jedu do Prahy. Jdu do města. (otázka Kam?)  Z/ZE –
Lucinka a Martínek Upozorňujeme, že následující záběry jsou dojemné. (dojemnější dnes už bude jenom diskotéka s hity Michala Davida) (a pak až dojde jídlo)
AUTOR: Tomas Calta. Čím to vlastně začalo: Serial Stargate SG-1 Navajoes na stejnojmenný film z roku Ten nás poprvé seznamuje s artefaktem jménem.
Název projektu: Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Projekt 3D planetárium, Techmania Plzeň.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola, Uherský Ostroh, okres Uherské Hradiště, příspěvková organizace AUTOR: Mgr. Linda Tůmová NÁZEV: VY_32_INOVACE_03_CJ_15 TÉMA:
Science fiction (1) Základní škola a Mateřská škola Valašské Meziříčí, Poličná 276, okres Vsetín, příspěvková organizace projekt č. CZ.1.07/1.4.00/
Prezentace – David Schröpfer
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Pozdně gotická architektura v Čechách
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hostouň, okres Domažlice,
ČÍNSKÁ FILOSOFIE II Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
Autoři: Fojtík David Sobotka David
Trhlina ve džbánu.
Je nám třeba rasistů ? Následující fotografie byly pořízené nedávno v Londýně během manifestace muslimské komunity „Náboženstvím k míru“. Aby nikdo nebyl.
Cesta na Měsíc Pohádka Honza Houska Filip Těšitel.
Co jsou zač a proč jsou mezi námi?
Modely poprsí podle Peter Paul xxx .com
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
Statistika Filmy, seriály Veronika Zvardoňová 8.B
Transkript prezentace:

SCI-FI Vítejte do světa sci-fi do světa, kde se fantasie stává skutečností!!!

TVRDÁ MINULOST...

CESTY VESMÍREM...

DRSNÉ VERZE BUDOUCNOSTI...

TO VŠE JE SCI-FI !!! NEVĚŘÍTE...?

VĚŘTE !!!

A KOHO VE SCI-FI MŮŽETE POTKAT...?? KRÁSNÉ MIMOZEMŠŤANY, NEBO... SMRADLAVÉ EMZÁKY !!! FUJKY, FUJKY...

ROZDĚLENÍ SCI-FI PODLE POSTAV A PŮVODU KOLONIZAČNÍ MIMOZEMSKÉ POZEMSKÉ

ROZDĚLENÍ PODLE PROSTŘEDÍ KOSMICKÉ - ( STAR WARS) LODNÍ – (RED DWARS) PLANETÁRNÍ – (METROPOLIS) STANIČNÍ – ( SERIÁL BABYLON 5)

ROZDĚLENÍ PODLE ZAMĚŘENÍ AKČNÍ HOROR KOMEDIE PARODIE PSYCHO VIRTUÁLNÍ KOMBINOVÁNÍ JE POVOLENO...!!!

FILMY ANIMOVANÉ METROPOLIS HVĚZDNÁ PĚCHOTA BIONICLE – PAVUČINA STÍNŮ HRANÉ MATRIX PATÝ ELEMENT STAR WARS

KNIHY PRATCHETT – ÚŽASNÁ ZEMĚPLOCHA de CAMP – CONAN MAX ALLAN COLLINS - MUMIE

EMZÁCI

ROZDĚLENÍ EMZÁKŮ... KLASIČTÍ EMZÁCI TYPU X-FILES Šedí, hubení, s černýma velkýma očima Mají telekinetické a telepatické schopnosti lítají v lítacích talířích s označením U.F.O., !!! unášejí lidi a dělají na nich pokusy !!! Vyskytují se v polovině sci-fi filmů coby ASGARDI vystupují ve STAR GATE

EMZÁCI, CO VYPADAJÍ JAKO VĚTŠÍ BACIL NEBO VIRUS Buď do Vás vlezou a ovládnou Vás zevnitř, nebo se Vás pokoušejí zvenku zakousnout a vysát Někdy do Vás chtějí naklást vajíčka Vzácně vypadají jako konečný produkt Vašeho trávicího traktu Příklad: GOA'ULDI ze STAR GATE nebo kladoucí forma z VETŘELCE

EMZÁCI NEHMOTNÍ, KAPALNÍ, PLYNNÍ, PLAZMOVÍ A PODOBNÉ POTVORY Jsou průhlední, průsvitní, namodralí, nažloutlí, našedlí nebo světélkující Mívají neobvyklé a někdy i smrtící schopnosti !!! Vždycky jsou tajemní !!! Příklad: MĚŇAVCI ze STAR TREKU nebo VORLONI z BABYLONU 5

KLASIČTÍ ZELENÍ EMZÁCI S ANTÉNKAMA Jsou malí, zelení, s anténkama a pípají Nejvíc použitelní jsou v animovaném prostředí Lítají v klasickém lítacím talíři značky U.F.O. Většinou se jim přezdívá Marťani nebo Ufouni

HNUSÁCI TYPU E.T. Jsou zvláštní a vypadají různě Chtějí se dostat domů na svou rodnou planetu, osvojí si slovník obsahující slova typu "domů", "děkuji", "pomoc" atp. Vždycky je honí zlá vláda Jsou neobyčejně otravní a vlezlí, ale naštěstí jich nebývá moc Mívají některé nepřirozené a nadpřirozené schopnosti Příklad: E.T. z filmu E.T...

CHLUPATÉ POTVORY Jsou velcí i malí, a rozhodně chlupatí Buď výborní přátelé kladného hrdiny, nebo silní protivníci !!! Nikdy je nedrážděte !!! Příklad: ŽVEJK ze STAR WARS nebo ALF z filmu a seriálu ALF Samozřejmě je jich celá další řada....

EMZÁCKÉ LODĚ A STANICE LODĚ STŘÍLECÍ LODĚ VÝZKUMNÉ VÝZKUMNÉ A PRŮZKUMNÉ STANICE STANICE OBYVATELNÉ LODĚ A STANICE KLINICKY ČISTÉ

A CO SE BUDE DÍT, KDYŽ SI BUDEME I NADÁLE NIČIT PLANETU A OVZDUŠÍ...?

CO SE S NÁMI MŮŽE VŠECHNO STÁT...?