Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Hotel Fontána Týdenní nabídka pro členy SDH a jejich rodinné příslušníky v hotelu Fontána Lipno.
Advertisements

Společenský ples ATVS a VŠ Palestra
Kongresová turistika pro Pardubický kraj Chrudim Spolkový dům Záměr vzniku.
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Enterprise Europe Network ČR a Svaz obchodu a cestovního ruchu ČR Úspěšná spolupráce.
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
KOUS Vysočina, o.s. KOUS je zkratka pro Koordinační uskupení nestátních neziskových organizací, které působí v kraji Vysočina.
PODNIKEJTE S NÁMI Václav Stárek Priority 2012 Priority 2012  rovné podmínky v podnikání  Tripartita  Podvýbor pro cr  Kolegium  novela.
Rodinné centrum Kamarád Nenuda o.s.: Enkaustika pro rozvoj osobnosti Mgr. Ivana Scharfová
Film jako nástroj marketingu destinace - shrnutí.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
 1990 – Demetrios Lambrou  Každoroční rozšiřování nabídky destinací  Více nových i stálých klientů  Silnější katalogy.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Konference NOVÁ GENERACE TURISTICKÉHO ZNAČENÍ ANEB TURISTICKÉ STEZKY DO MOBILU Rámcový projekt Životní prostředí v Praze a volný čas – V Praze za přírodou.
Stáže masérů v zahraničí Projekt Leonardo da Vinci CZ/11/LLP-LdV/IVT/
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Služby.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Destinační management TO Jeseníky-východ
Výukový materiál zpracován v rámci oblasti podpory 1.5 „EU peníze středním školám“ Název školy Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod Název.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Projekt Brno-Zdravé město přínos občanům v rámci veřejné správy
Hranice 15. května 2006 Páté setkání pracovní skupiny cestovního ruchu k projektu „Udržitelný rozvoj turistických služeb“
Kongresová a incentivní turistika, Leisure, volnočasové aktivity
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Centrum pro rozvoj péče o duševní zdraví v Moravskoslezském kraji
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
SVĚTOVÝ DEN VODY AQUA UNITED 2010 AQUA UNITED Vodní noc v aquaparcích Vodní týden v bazénech, wellness centrech aquaparcích a wellness.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
 POTENCIÁLNÍ ROZVOJOVÉ MOŽNOSTI VYSOČINY Pobytová turistika v ekologicky nezatížené přírodě Městská kulturně-poznávací turistika.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu Ing. Petra Semeráková, manažerka projektu.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
Talent marketingových komunikací. O firmě / instituci provozování sportovního centra ve Zlíně na Růmech (badmintonová hala) – schwinn cycling, alpinning,
Ostrava – co jsme udělali, co chystáme pro návštěvníky? Odbor ekonomického rozvoje Ing. Helena Ochmanská Statutární město Ostrava odbor ekonomického.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_64.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
Michal Vondráček, Pavla Zadáková. Psychologické pohnutky Propagace Reklama Zkušenosti Módnost.
Poskytujeme služby v oblasti: Adrenalinových zážitků Wellness pobytů Vzdělávacích pobytů.
Materiálně technické předpoklady
Regionální konference v MSK
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Akční plán 2012 marketingové strategie rozvoje CR turistické oblasti Ostravsko VIZE: Zkvalitnění a rozšíření nabídky cestovního ruchu TO Ostravsko CÍLE:
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Jana Kočová Jana Vítková.  Přilákání turistů do města  Karta zlevní pobyt turistům  Rozšíří možnosti pobytu  Zvedne návštěvnost památek.
Aktivní motivace žáků ZŠ = jistota pro budoucnost řemesel CZ.1.07/1.1.04/ INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Tento projekt je spolufinancován Evropským.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Plavecká výuka v návaznosti na výkonnostní plavání Mgr. Daniel Jurák 2015.
OSOBNOSTI AUTOGRAMIÁDY KOSMETIKA ZÁBAVA KULTURA OSOBNÍ ROZVOJ PŘEDNÁŠKY MÉDIA.
Centrum sportu a zdraví. Cíl projektu  rozšíření a zkvalitnění služeb v oblasti sportu a relaxace pro: - občany města - dojíždějící občany ze spádových.
Areál HOTEL zámek BERCHTOLD Konferenční prostory.
Pestrá přehlídka tvořivého a chytrého hraní pro rodiny s dětmi od 1 roku do 12 let.
HIT sezony Významný počin v cestovním ruchu Vyhlášení výsledků Vyhlašuje Centrála cestovního ruchu Východní Moravy, záštita generálního ředitele Czechtourism.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
GOLF KONOPIŠTĚ HOT NEWS 20/2013 Silvestr na Konopišti 2013 Přijeďte oslavit vstup do nového roku s rodinou či přáteli do Golf & Spa Resortu Konopiště.
MUZEUM SKLA A BIŽUTERIE V JABLONCI NAD NISOU státní příspěvková organizace zřizovaná Ministerstvem kultury ČR od 60. let 20. století celostátní působnost.
Cíl  Rozvoj pěstitelských výstav Floria a jejich přestěhování z Věžek do Kroměříže  Navázat na tradici zemědělských výstav v Kroměříži  Rozšířit výstavnické.
Lázně/ Heilbad ZIMNÍ SPORTY A RELAX v LÁZNÍCH JÁCHYMOV.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Historie lázeňství Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY
Český dům Moskva Jiří Podhola.
Transkript prezentace:

Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010 ředitel RAIN.cz člen Představenstva České asociace wellness Prezentace portálů a projektů v cestovním ruchu se zaměřením na zdravý životní styl, cestování skupin nebo pořádání eventů Pavel Hofrichter, duben 2010 ředitel RAIN.cz člen Představenstva České asociace wellness

Výběr portálů: 1998 BOROVICE.cz 2001 FiremniAkce.cz 2002 RomantickePobyty.cz 2009 WellnessNoviny.cz Produkce : BAMBIRIÁDA, AVON POCHOD, PETROL SUMMIT HRY A HLAVOLAMY, AQUA UNITED

Nejsme jen na internetu: TASTE EVENT – fam tripy pro pořadatele akcí (agentury, marketing firem): Zámek Liblice, Středověký hotel Dětenice, Park Holiday… TASTE EVENT – fam tripy pro pořadatele akcí (agentury, marketing firem): Zámek Liblice, Středověký hotel Dětenice, Park Holiday… TREND EVENT – B2B setkání odborníků v event marketingu (Břevnovský klášter, Malostranská beseda, Golf Hostivař, Aquapalace Hotel Prague, Hummer Centrum…) Klubový systém členství – výstavy a veletrhy, akce, letákový servis, celoroční záznam, zasílání poptávek, reklamní plochy, informační servis, poradenské služby, redakční podpora, TZ, newsletter

Výběr lokace pro firemní akci v době krize Zvyšují se požadavky klientů, rostou požadavky na vybavení, služby a servis / tlak na snižování cenyZvyšují se požadavky klientů, rostou požadavky na vybavení, služby a servis / tlak na snižování ceny I u běžných akcí se vyžaduje doprovodný program / ale nejlépe od hotelu – hotelové „agentury“I u běžných akcí se vyžaduje doprovodný program / ale nejlépe od hotelu – hotelové „agentury“ V poptávkách se stále častěji vyžaduje lokace s bazénem, masáže, sauny, vířivky - wellnessV poptávkách se stále častěji vyžaduje lokace s bazénem, masáže, sauny, vířivky - wellness Jasná výhoda u hotelů - mít tyto služby v nabídceJasná výhoda u hotelů - mít tyto služby v nabídce Agentury a klienti srovnávají, vyžadují kvalitu, novinky, moderní řešení / vyžadují služby součástí základní cenyAgentury a klienti srovnávají, vyžadují kvalitu, novinky, moderní řešení / vyžadují služby součástí základní ceny Přibývá klientů BEZ agenturní péčePřibývá klientů BEZ agenturní péče

Wellness na firemních a společenských akcích Doprovodná aktivita, večerní programDoprovodná aktivita, večerní program Možnost hlavního programu, specifických wellness akcíMožnost hlavního programu, specifických wellness akcí Snaha odlišit se, přinést novinkuSnaha odlišit se, přinést novinku Úskalí a překážky Kapacita wellness zázemí hoteluKapacita wellness zázemí hotelu Aby byli uspokojeni všichni zájemciAby byli uspokojeni všichni zájemci Dostatek personálu pro proceduryDostatek personálu pro procedury Chuť klienta „odhalit se“Chuť klienta „odhalit se“

Family day (sport, bazény, akvapark…) Family day (sport, bazény, akvapark…) Akce pro zaměstnance (masáže, sport, relax, bazén) Akce pro zaměstnance (masáže, sport, relax, bazén) Jednání managementu (SPA, římské lázně, sauny, masáže) Jednání managementu (SPA, římské lázně, sauny, masáže) Akce pro partnery (dárky v podobě masáží, procedur, uzavřené prostory) Akce pro partnery (dárky v podobě masáží, procedur, uzavřené prostory) Sportovní firemní akce Sportovní firemní akce Prezentační a školící akce (doprovodný program) Prezentační a školící akce (doprovodný program)

Informační centrum pro dětskou rekreaci a cestování skupin, volný čas. Cílové skupiny: rodiny a zejména vedoucí dětských kolektivů, učitelé, pracovníci center volného času, vedoucí kroužků, sportovních oddílů a sdruženíCílové skupiny: rodiny a zejména vedoucí dětských kolektivů, učitelé, pracovníci center volného času, vedoucí kroužků, sportovních oddílů a sdružení Od roku 1998Od roku 1998 Akce Bambiriáda, CVVZ, Celostátní porady ředitelů SVČ a dalšíAkce Bambiriáda, CVVZ, Celostátní porady ředitelů SVČ a další

NAŠE ZAČÁTKY (2002) Zvyšující se zájem o aktivní trávení volného časuZvyšující se zájem o aktivní trávení volného času Spojení zdravého životního stylu a relaxaceSpojení zdravého životního stylu a relaxace Touha po romanticeTouha po romantice První větší rozmach hotelových balíčkůPrvní větší rozmach hotelových balíčků NAVAZUJEME na Portál FiremniAkce.czPortál FiremniAkce.cz

Pro návštěvníky… Redakční část – novinky, aktuality, zajímavosti, pozvánky, informaceRedakční část – novinky, aktuality, zajímavosti, pozvánky, informace Katalog lokací např.Katalog lokací např. –Zámečky a historie –Romantika venkova –Romantika přírody –Relaxace a lázně –Sport & wellness Poradenské centrumPoradenské centrum

Co najdete v romantických balíčcích Masáže – havajská, horké kameny, indická, ayurvédské, aromaterapeutické, bambusová, drahými kameny, thajská královská olejová, čokoládová, medová, olivová… Masáže – havajská, horké kameny, indická, ayurvédské, aromaterapeutické, bambusová, drahými kameny, thajská královská olejová, čokoládová, medová, olivová… Hammam, Rassoul, zábaly, péče o tělo, vitální svět či saunový svět Hammam, Rassoul, zábaly, péče o tělo, vitální svět či saunový svět Rašelinná koupel, perličková lázeň, floating, vodní procedury Rašelinná koupel, perličková lázeň, floating, vodní procedury Světelná terapie, pobyt v solné jeskyni Světelná terapie, pobyt v solné jeskyni Kosmetické ošetření (i pro muže!) Kosmetické ošetření (i pro muže!) Cvičení, fitness, využití sportovišť Cvičení, fitness, využití sportovišť Květiny na pokoji, večeře při svíčkách, piknik v parku, jízda v kočáru, snídaně do postele Květiny na pokoji, večeře při svíčkách, piknik v parku, jízda v kočáru, snídaně do postele Luxusní auto s řidičem - výlety Luxusní auto s řidičem - výlety Dílničky s výukou (malování, řemesla, výtvarné činnosti), posezení se známou osobností Dílničky s výukou (malování, řemesla, výtvarné činnosti), posezení se známou osobností

Novinka 2009, 1 rok provozu Redakční částRedakční část PředstavujemePředstavujeme –Wellness hotely –Wellness centra –Zajímavé procedury Poradenské centrumPoradenské centrum Výstavy a akceVýstavy a akce

Mediální partner řady akcí, výstav, konferencíMediální partner řady akcí, výstav, konferencí Vydáváno ve spolupráci s ČAW, ABAS, APRVydáváno ve spolupráci s ČAW, ABAS, APR

Hotel HORAL, Velké Karlovice

Hotel LANTERNA, Velké Karlovice

Hotel Falkensteiner, Mariánské Lázně

ORIENT SPA, České Budějovice

Park Holiday, Benice

AQUAPALACE Praha

AQUA UNITED Akce v bazénech, aquaparcích, wellness centrech i hotelech s bazénem I.JARO - ke Světovému dni vody II.LÉTO – aqua turistika III.PODZIM – zdravé týdny ve znamení wellness IV.Osvěta – saunování seniorů, zdravý životní styl

Děkuji za pozornost… Pavel Hofrichter