Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * 27.7.1978 (Trutnov) Kontakt: +420 777 309 334

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Václav Metlička Cyklokros
Advertisements

aneb KORFBALOVÉ ŠÍLENSTVÍ
Nabídka pro partnery. Nabídka pro partnery Co jsou světové gymnaestrády Světové gymnaestrády pořádá Mezinárodní gymnastická federace (FIG) jedenkrát.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Atletický klub A.C. Sparta Praha
RAGBYOVÝ KLUB WRC LOUNY
O Radobýlu Sídlo: CF Radobýl Litoměřice o.s., Lidická 12, Litoměřice Web: Rok založení: 1991 Klubové barvy: oranžová, černá, zelená.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
Seznam sportů Seznam sportů Alpské lyžování (10) Alpské lyžování (10)Alpské lyžováníAlpské lyžování Biatlon (10) Biatlon (10) Biatlon Biatlon Boby (3)
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
Sportovní zařízení a akce
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Václav Metlička Cyklokros
Nejúspěšnější českou rychlobruslařkou Olympijskou vítězkou na metrů Mistryní světa i Evropy Vítězkou světového poháru Držitelkou několika světových.
Sezóna 2006 Aerobic team Martina Duška
Oddělení mládeže a sportu
Dominik Míček Adam Kožušník Martin Páleník Patrik Dunker
FIRMA SVOBODA DEMOLICE, ZEMNÍ PRÁCE, RECYKLACE Svoboda Park.
Milan Němeček Bc. Pavel Hečko
ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČESKÉ REPUBLIKY.
Projekty ve sportu Brigita Stloukalová. „Pobytová“ – „rekreační“ akce 1.CO? 2.PROČ? 3.PRO KOHO? 4.KDE? 5.KDY? 6.S KÝM? 7.S ČÍM? 8.JAK? 9.ČÍM SE LIŠÍM?
ELTODO CUP První jarní homerun
MISTR ČESKÉ REPUBLIKY V SOFTBALLU žen roku 2006 a 2007 hledá partnera pro SPOLUPRÁCI! Softballový klub SK JOUDRS Praha, který patří mezi špičku nejen v.
JÍZDA V BOULÍCH.
SKIKROS. CO TO JE Skikros je poměrně mladá disciplína akrobatického lyžování, při níž několik lyžařů zároveň sjíždí trať s umělými překážkami vytýčenou.
40. Výročí naší školy 1974–2014.
NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 7. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP června
Mediální komunikace ČD
Rodinná pohoda na Lipně. Váš partner pro volný čas.
TOUR DE SKI. HISTORIE Tento etapový závod vznikl v roce 2006 Uskutečňuje se pravidelně na přelomu dvou roků Jde o sérii 7 až 9 závodů v běhu na lyžích.
Mezinárodní závody agility Rožnov pod Radhoštěm
NÁBOR od 14 hodin v naší loděnici.
NEJLEPŠÍ SDRUŽENÁŘI. HISTORIE Mezi nejslavnější závodníky je možné zařadit především olympijské vítěze a mistry světa, kterými jsou Anssi Koivuranta (FIN),
BIATLON.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Nový sportovní areál softballových klubů. NAŠE ÚSPĚCHY V ROCE 2005 SK JOUDRS PRAHA Vicemistr - 1.ČSL žen 3. místo - Pohár vítězů pohárů evropských zemí.
SHORT TRACK.
* 30. června 1981 – Jablonec nad Nisou je česká oštěpařka, světová rekordmanka, olympijská vítězka a držitelka světového rekordu v hodu oštěpem (výkon.
1 Konference ZASTUPOVÁNÍ ZÁJMŮ V EU Senát Parlamentu České republiky Praha, 11. listopadu 2008 Ing. Roman Línek Člen Výboru regionů EU vicehejtman Pardubického.
Členství v SSK Louny. Máte zájem střílet z pistole či revolveru? A nevíte jak a kde? Zájemcům o tuto střelbu nabízíme členství ve Sportovním střeleckém.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
ICT triatlon - 5. ročník triatlonu pro pracovníky ICT Račice června 2010.
Komise pro média a marketing ČHS -partneři ČHS -redaktor -nový web -ostatní činnost.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
SEVERSKÁ KOMBINACE.
ALPSKÁ KOMBINACE.
1 Největší Běžecký závod pro studenty středních škol v ČR 14 semifinálových závodů v centrech měst v celé ČR Finálový závod v rámci Volkswagen klasického.
Michal Jáně - vodní slalom
NEJLEPŠÍ SJEZDAŘKY.
LOBBYING David Hubáček Marie Malkrabová.
Sportovní klub Case study EKOS P10. Typologie sportovních klubů Dle velikosti (počtu členů) –Univerzální organizace (Sokol, Orel,..) –Velké – nad 300.
Tisková konference 13. dubna 2016 Program  – Prezentace ke Světovému dni investičních fondů Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT 
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
4. P – Promotion – komunikace Jde o komunikaci se zákazníkem. Pro komunikaci firma obvykle volí tzv. princip AIDA. A – Awareness (upoutání pozornosti),
Projekt GDA návrh PR podpory etapa: červen – srpen
Přehled reklamní kampaně letiště Chotěboř pro Otevřené Mistrovství ČR v letecké akrobacii 2017 a Mistrovství Evropy v letecké akrobacii kategorie Advanced.
HOKEJBALPROTI DROGÁM SK KELTI 2008 Roman Novák
Ivo KOBLASA Projekt 23letého paralympijského reprezentanta, vicemistra světa, mistra ČR OD RIO DE JANEIRA PO TOKIO „Za 4 roky, při Paralympic.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Lyžaři TJ Žďár nad Sázavou
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
BSE České Budějovice o. s.
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Aplikace managementu ve sportovním klubu (min
Projekt 1 - Zhodnocení vybrané sportovní akce (SA)
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Badmintonové centrum mládeže Středočeského kraje
Transkript prezentace:

Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:

Největší úspěchy ve skicrossu - 3.místo celkově Evropský pohár místo Svět.pohár Les Contamines (FRA) místo Svět.Univerziáda Innsbruck (AUT) místo MČR místo Svět. pohár Inawashiro (JAP) místo celkově Světový pohár místo celkově Evropský pohár místo MČR místo Svět.pohár Grindelwald (SUI) místo MČR místo Svět.pohár Les Contamines (FRA) místo EP Mísečky místo MČR 2009

Cíle ve skicrossu: -Pravidelně bodovat v závodech světového poháru Ski-X a umístit se celkově do 5. místa v hodnocení světového poháru Ski-X 2009/ Zúčastnit se Olympiády Vancouver 2010 a získat medaili.

Možnosti spolupráce -Mediální prezentace na základě dosažených výsledků -Mediální prezentace při styku s médii -Umístění reklamy na závodním a tréninkovém oblečení a vybavení (helma, závodní oblečení, oblečení pro volný čas, automobil atd.) -Umístění reklamy na osobní web a proklik na web sponzora -Účast na reklamních a prezentačních akcích pořádaných sponzorem -Individuální péče a přístup při zajišťování sportovního vyžití pro zástupce sponzora -V případě účasti zástupce sponzora na závodě světového poháru - organizační pomoc při výhodném zajištění transportu, ubytování, permanentní karty a zapůjčení lyžařského či snowboardového vybavení. -Dle potřeb a zájmů sponzora možnost univerzálního využití při prezentačních akcích a marketingových aktivitách.

Mediální dopad -Televize - přenosy nebo záznamy ze všech větších závodů (Salomon Crossmax,Světový pohár, Mistrovství světa, Olympijské Hry) vysílány na Eurosportu a v České televizi. Již v zimě 05/06 se v ČT objevily reportáže z Českého poháru ve skicrossu a dá se předpokládat, že na ČT4Sport bude tomuto sportu věnováno více času. -Tisk - články o skicrossu v denním tisku a časopisech (nejvíce Ski, Snow). Výsledky závodů spolu s komentářem závodníků v denním tisku. -Rozhlas - Zprávy o skicrossu ve sportovních rubrikách. -Internet

Ski–X RIDERS Pokud nechcete spolupracovat se mnou jako jedinou osobou, je tu možnost stát se reklamním partnerem sportovního klubu Ski-X RIDERS. Tento klub jímž jsem členem vznikl na jaře 2006, aby sdružil závodníky a pomohl jim v jejich sportovní činnosti. Klub vsadil na kvalitu. Snaží se podporovat vynikající závodníky. Nejlepšími z nich v současnosti jsou: Zdeněk Šafář: reprezentant ČR Viz. výsledky výše Jitka Šitková: 5.Místo celkově Český pohár Ski-X Místo Český pohár Klínovec Místo mistrovství ČR Místo celkově Evropský pohár Místo mistrovství ČR Místo celkově Český pohár Místo mistrovství ČR 2009

SKICROSS JE OLYMPILSKÝ SPORT se skicross stal olympijským sportem a tak program Zimní olympiády Vancouver 2010 bude rozšířen o Skicross mužů a žen. Nabízíme vám tedy: „Staňte se našimi partnery na olympijskou sezónu“!!!

Děkuji za vaši pozornost a čas S lyžařským pozdravem „SKOL“ se s vámi loučím a těším se na naši spolupráci!!! Kontaktujte mne na: Tel.: