PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Advertisements

Spolek ZS Rosice Prezentace pro město Rosice
Prezentace výstupů z odborné stáže ve Zvoleně
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Přehled pořádaných akcí, které můžete sponzorovat :
Provozovatel: Rodinné centrum PASTELKA o.s.
Soutěž Obec přátelská rodině Petr Šimerka ministr práce a sociálních věcí 14. května 2009.
AZYLOVÉHO CENTRA A STARTOVACÍCH BYTŮ PETROVICE, PRAHA 10 ul. JAKOBIHO
Soutěž Obec přátelská rodině P etr Nečas ministr práce a sociálních věcí 15. května 2008.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
Mateřské centrum Kolečko Frýdlant nad Ostravicí
ACPD Mazánek a ADSN Lvíček
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
KONCEPCE ŠKOLSTVÍ ÚJEZD NAD LESY MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY V Újezdě nad Lesy.
ANALÝZA POTŘEB, MOTIVACE A FIREMNÍ PÉČE O ZAMĚSTNANCE VE VYBRANÝCH NZDM PARDUBICKÉHO KRAJE BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Autor: Bc. Kejzlarová Šárka, DiS. Sběr dat:
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Rozmarýn.
Projekt „Rozvoj procesu plánování dostupnosti sociálních služeb v Olomouci“ 3. KOMUNITNÍ PLÁN SOCIÁLNÍCH SLUŽEB MĚSTA OLOMOUCE 2013 – 2015 Tato akce je.
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
Financování předškolní péče z pohledu MČ Praha 10 Jan Baudis vedoucí odboru školství Praha 10.
Lidé kolem nás…….. Speciální mateřská škola Blanická 16 Olomouc
Sídlo: Kolárova 41, Oleška IČO: DIČ: CZ
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
Spojuje tři generace a pomáhá. Celý projekt je postaven na principech lidskosti a vzájemné pomoci a nejdůležitějším předpokladem pro jeho fungování je.
Chůvička Brno Agentura na hlídání dětí v Brně a okolí
Zkouška představení Salto nel vuoto, choreografie Paco Decina, foto: Dragan Dragin Zpracovala Marie Kinsky, Konference TRANSITION – DRUHÁ KARIÉRA.
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Autor výukového materiálu: Adéla Fišerová Základní škola a Praktická škola, Kutná Hora Datum (období) vytvoření výukového materiálu:14. září 2012 Číslo.
Centrum pro maminky s dětmi Sídlo: Kučerov 178 bývalá ZŠ Provoz: čtvrtek – hod. 1. sobota v měsíci – výtvarná dílnička 3. sobota v měsíci –
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
CENTRUM PRO VZDĚLÁVÁNÍ VENKOVA „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou „ ERUDITO “ Luka nad Jihlavou.
METODIKA - VÝKLAD MPSV pro poskytování dotací ze státního rozpočtu nestátním neziskovým subjektům v oblasti podpory rodiny pro rok 2008 Mgr. Ivana Grosskopfová,
DOBROVOLNÁ ZÁCHRANNÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
Stav realizace ESF programů v gesci Ministerstva práce a sociálních věcí k Tisková konference 5. února 2007.
Oblastní charita Most Název služby: „Rodinné centrum Petrklíč“ Petra Jilemnického č.p. 2457, Most Adresa:
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
1 Tisková konference MPSV „Čtyři opatření rodinné politiky“ 10. září 2015 ve 12:30 hod.
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Škola pro všechny EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA K DOLŮM V PRAZE 12.
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Role koordinačních skupin komunitního plánování v prorodinné politice Konference k zahájení projektu „Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v Děčíně“
Rodinná politika v Jihomoravském kraji Rodinná politika v centru pozornosti krajů a obcí ( Jihlava – konference)
Na Liščině 2 Ostrava - Hrušov ÚMOb Slezská Ostrava odbor sociálních věcí oddělení sociálních služeb.
Prezentace služeb Komunitní plánování Litomyšl
MC POHÁDKA JESENICE U PRAHY z.s nezisková organizace spolek rodičů na mateřské dovolené.
 Dobrovolný svazek od roku 2000  9 obcí  Rozloha 205 km2  Cca obyvatel.
PREZENTACE aktivit MC KAŠPÁRKOV o.s., v roce 2013 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
Výroční konference prosince 2015 Přednášející: Ivo Grüner, Ing. Jaromír Slíva.
Regionální setkání mateřských center Kraje Vysočina Daria Čapková.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Standardizace orgánů sociálně-právní ochrany PhDr. Miloslav Macela Odbor rodiny a ochrany práv dětí.
Lenka Herčíková,
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Preventivní programy pro zlepšení stavu chrupu u dětí
VZDĚLÁVACÍ PROGRAM NEZISKOVÉHO SEKTORU
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
ČINNOST SPV TJ Žďár nad Sázavou
Jitka Altmanová vedoucí Centra podpory náhradní rodinné péče.
ROZSVĚCENÍ VÁNOČNÍHO STROMU 3. prosince 2010
Pohádkový les v Bystřici aneb
Azylový dům pro rodiny s dětmi
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Dobrovolnické programy
Úvodní konference k projektu „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z Evropského.
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Transkript prezentace:

PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Charakteristika MC KAŠPÁRKOV příjemné místo pro setkávání a podporu rodin pro maminky s dětmi a ostatní rodinné příslušníky bez rozdílu věku, vzdělání a sociálního zázemí počet rodin v členské základně je 32 cílem je zaplnit bílá místa v systému služeb pro mladou rodinu zabezpečovaných státní správou a ziskovými organizacemi Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Projekty realizované z grantů města Rosice v roce 2012  Cesta pohádkovým lesem – dotace 7 000,- Kč  Táta dneska frčí – dotace ,- Kč  Divadlo pro radost – dotace ,- Kč  Zabezpečení pravidelného provozu HERNY MC KAŠPÁRKOV o.s. v roce 2012 – dotace ,- Kč Celková výše získaných dotací v roce 2012 – ,- Kč Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Projekt CESTA POHÁDKOVÝM LESEM akce proběhla na nádvoří a v zámeckém parku zaměření na děti předškolního věku 2-7 let akce se zúčastnilo přes 180 dětí s doprovodem rodičů v zámeckém parku bylo rozmístěno 8 stanovišť s pohádkovými bytostmi, kde děti plnily různé úkoly za splněné úkoly děti dostaly odměnu na nádvoří byl skákací hrad, trampolína a občerstvení Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Projekt TÁTA DNESKA FRČÍ akce proběhla na koupališti a v kuželně v Rosicích zaměřena na děti ve věku 2 – 7 let v doprovodu otců, obou rodičů, prarodičů nebo jiných rodinných příslušníků zúčastnilo se 87 dětí s doprovodem, celkem 200 osob realizaci a organizaci zajistily maminky dobrovolnice a jejich rodiny Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Projekt TÁTA DNESKA FRČÍ MC KAŠPÁRKOV se touto akcí zapojilo do kampaně Sítě mateřských center ke Dni otců cílem je podpora a posilování role otců v rodině součástí akce byly soutěže pro děti s tatínky, skákací hrady, trampolína, malování na obličej, výtvarná dílna v kuželně hrála kapela, zájemci hráli se kuželky a bylo zde občerstvení Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Divadlo pro radost (celoroční projekt) cílová skupina: celé rodiny – děti 1 – 13 let divadlo se pořádá pravidelně – 1 krát za měsíc divadlo hrají maminky dobrovolnice nebo přizvaná hostující divadla některá představení byla podpořena Jihomoravským krajem několik představení bylo zakončeno výtvarnou dílnou na téma odehrané pohádky za rok 2012 se akce zúčastnilo celkem 352 dětí v doprovodu 680-ti dospělých cílem je kulturní vzdělávání dětí pomocí pohádek Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Divadlo pro radost (celoroční projekt) Odehrané pohádky: O Koblížkovi O červené Karkulce Zvířátka a loupežníci O pejskovi a kočičce Pohádky z kouzelné krabice O třech medvědech O zpívánkové víle, která ztratila svůj hlas Tři prasátka O zlobivém andílkovi Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Herna (celoroční projekt) místo pro setkávání a hru rodičů s dětmi ve věku od 0,5 roku do 7-mi let svým vybavením nabízí veškerou péči i pro nejmenší děti otevřena celoročně v dopoledních i odpoledních hodinách pořádání kroužků, besed, přednášek, tvořivých dílen pro děti i dospělé Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Herna (celoroční projekt) cílem projektu je zajistit prostory pro fungování HERNY v MC KAŠPÁRKOV v roce 2012 byl počet návštěv celkem osob, z toho 500 dětí Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

ROK 2013 v MC KAŠPÁRKOV priorita MC KAŠPÁRKOV o.s. v roce 2013 je zajistit financování provozu celého MC, tj. nejenom herny, ale i sálu, ve kterém probíhají cvičení pro děti proto MC žádá ve svém projektu město Rosice o dotaci, která by pokryla nejenom provoz herny, ale i náklady na cvičební sál Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Děkujeme městu Rosice za finanční podporu v roce 2012 Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.

Děkuji Vám za pozornost... Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.