P. P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podporujeme Vaši budoucnost Bipartitní dialog v odvětvích.
Advertisements

Doporučení pro přípravu žádosti;
POSPOLU Podpora spolupráce škol a firem se zaměřením na odborné vzdělávání v praxi T. Vencovská.
Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Městská poliklinika Praha Městská nemocnice následné péče Název projektu Celoživotní.
Zahraniční stáže v oblasti péče o duševní zdraví.
„Slaďování rodinného a pracovního života v ICT průmyslu“ - představení projektu Barbora Slavíčková.
Vítáme Vás!! Závěrečná konference projektu OPVK oblast podpory Zvyšování kvality ve vzdělávání Centrum podpory EtV v Olomouckém kraji 5. června.
Obce sobě Podpora meziobecní spolupráce Projekt Svazu měst a obcí ČR.
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Klíčová aktivita 03 l Tuzemské a zahraniční stáže vedoucích pracovníků a učitelů mateřských škol Podpora profesního rozvoje učitelů v počátečním vzdělávání.
PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU E-INKLUZE 50+. OBSAH Základní informace Komu je projekt určen Cíle Aktivity Harmonogram.
Projekt: „Výměna zkušeností a řešení společných problémů v oblasti dalšího profesního vzdělávání“ Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním.
12. září 2014 Slide N° září 2014 Slide č. 1 Sekretariát Urbact URBACT II Evropský program územní spolupráce při integrovaném a udržitelném.
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Závěrečná konference 16.
P. P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent.
P.
Zkvalitňování dalšího profesního vzdělávání zaměřeného na stavebnictví, elektrotechniku a gastronomii.
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/ Mgr. Ilona Štorová AIVD ČR, o. s.
Principy Typy Výhody Bariéry a řešení Konference „Podpora rodiny dle programového prohlášení vlády České republiky“ - 30.listopad Poslanecká sněmovna.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Název projektu: KLÍČ K ROZVOJI PROFESNÍCH KOMPETENCÍ Soukromá vyšší odborná škola sociální o.p.s., Jihlava (projekt.
Doporučení pro přípravu žádosti a Bilaterální fond na programové úrovni – opatření „B“ Ministerstvo financí Seminář pro žadatele v rámci programu CZ06,
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
DALŠÍ VZDĚLÁVÁNÍ NA ŠKOLE. ANO, NE?
„Vzdělávejte se pro růst
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Výstupy z Úvodního semináře
Jezerka 22. – 23. listopad 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V PARDUBICKÉM KRAJI 13. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením.
P. SHRNUTÍ DOBRÉ PRAXE ZE ZAHRANIČÍ Lenka Hrkľová Odborný garant mezinárodního projektu Péče o děti jako mezigenerační most Nikola Křístek odborný expert.
Snadný návrat z mateřské do zaměstnání nezaměstnaných žen pečujících o dítě do 15 let v Libereckém kraji 390 nezaměstnaných žen pečujících o.
Další dílek do skládanky podpory osob se zdravotním postižením: „Metodika hodnocení bariér v domácím prostředí“ Vývoj metodiky pro evaluaci a modifikaci.
P. P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent.
407 – Vzdělávání pro 21. století Žadatel: Learning Society, občanské sdružení Kontaktní osoba: PhDr Lenka Emrová Mobil: e- mail :
CZ.1.07/1.2.17/ Základní informace o projektu  Rozpočet projektu: ,- Kč (žádné spolufinancování)  Příjemce projektu: ZŠ a MŠ Brno,
KomunitníCentrum. ČESKÉHO ŠVÝCARSKA TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM EU A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČR  4 národní.
Strategie AGE MANAGEMENTu v české republice
Rozvíjení rovných příležitostí a podpora zaměstnatelnosti v Jihočeském kraji Záměr projektu do programu Equal (3.pilíř: Podpora adaptability) Tento příspěvek.
Projekt Inkluze – nová cesta vzdělávání OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost registrační číslo projektu CZ.1.07/1.2.02/ Úvodní seminář 22. září.
P. P Projekt z operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost z Evropského sociálního fondu. Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Registrační číslo: CZ.1.07/1.3.00/ Příjemce podpory: Vysočina Education Partner projektu: Kraj Vysočina Rozpočet projektu: ca ,- Kč.
Představení výzvy Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony pro MŠ a ZŠ I MAS Rokytná, o.p.s. Srázná Moravské Budějovice.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Šablony  Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání  Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy  Výzva č. 02_16_022 Podpora škol formou projektů.
Obsah, metody a formy polytechnické výchovy v mateřských školách Seznámení s projektem Milan Podpera.
Místní akční plán rozvoje vzdělávání ORP Kladno MAP je místní akční plán vzdělávání, který bude prioritně zaměřen na rozvoj kvalitního a inkluzivního vzdělávání.
MAS CÍNOVECKO o.p.s., organizační složka MAS CÍNOVECKO - LEADER Podpora sociální soudržnosti na území místního partnerství v programovém období
Projekt „Výměna mezinárodních zkušeností a dobré praxe v sociální oblasti“ Registrační číslo: CZ.1.04/5.1.01/
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Tvorba Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání pro ORP Veselí nad Moravou Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika Evropská územní spolupráce Rakousko – Česká republika OP3: Rozvoj lidských.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy 12. listopadu 2008Dr. Aleš Vlk Prioritní osa 2 Výzva.
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Bc. Michaela Augustová MAS Znojemské vinařství, z.s. Podpora škol formou projektů zjednodušeného vykazování – Šablony ZŠ a MŠ I.
Možnosti mezinárodní spolupráce v mateřských školách Národní konference Erasmus+/eTwinning 13. – , Zámek Štiřín.
VÍTÁME VÁS NA SPOLEČNÉM SETKÁNÍ PARTNERSTVÍ MAP ORP BEROUN
Střední škola služeb a cestovního ruchu, Varnsdorf
Představení Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Bc. Petra Karbanová Krajská metodička projektu APIV B
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
Ustavující setkání Řídícího výboru MAP,
Š A B L O N Y II.
Vítejte na třetí místní konferenci
Řídicí výbor DDM Monet v Praze 12
Transkript prezentace:

P

P Cílem projektu je na základě zkušeností zahraničních partnerů a odborných znalostí našich expertů připravit inovativní vzdělávací program Asistent v předškolní péči.

P Příjemce dotace: Zdravotnické zařízení městské části Praha 4 Mezinárodní projekt 4 zahraniční partneři: PISCESwm – Brirmingaham, Velká Británie Fundación Federico Ozanam – Zaragoza, Španělsko ISL – Leikskolinn Solborg, Island IRZL – Lublin, Polsko Doba trvání projektu: 24 měsíců (prosinec listopad 2014)

P Práce a inkluze starších osob na trh práce / formou asistentů, pečovatelů Metodika vzdělávání, maximální dopad na vzdělávané Vzájemná výpomoc rodičů, flexibilní varianty předškolní péče, program asistentů v předškolní péči Vzdělávání dospělých, nastavení vzdělávacího programu

P Klíčové aktivity: 1.Přenos zkušeností a know-how 2.Vývoj vzdělávacího Programu „Asistentka v předškolní péči“ 3.Pilotáž – teoretická a praktická příprava 30 osob 4.Šíření výstupů projektu 5.Publicita 6.Spolupráce s Úřadem práce

P Termíny dalších setkání: Diseminační seminář (čtvrtek) – 25 osob Závěrečná konference (čtvrtek) – 70 osob

P Cílová skupina: 1.Osoby znevýhodněné na trhu práce (ženy vracející se po mateřské dovolené zpět do zaměstnání a ženy 50+) a.Specifické pracovní úvazky b.Možnosti rekvalifikace c.Nové profesní výzvy 2.30 osob získá proškolení v rámci Programu „Asistentka v předškolní péči“ 3.Poskytovatelé a zřizovatelé předškolní péče