Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kreativní centrum Brno
Advertisements

PLAYBOY Kalendar 2007.
MLÁDEŽ V AKCI Cíle programu  Podpora aktivního občanství mladých lidí  Rozvoj solidarity a tolerance mezi mladými lidmi  Posílení vzájemného.
…..přijďte si s námi zahrát
Setkání informačních center Zlínského kraje Napajedla
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
PRAGOALARM/PRAGOSEC zabezpečení staveb a stavenišť, protipožární ochrana, systémy pro inteligentní budovy Koncept veletrhu pro rok 2012.
SETKÁNÍ SOUSEDŮ NAD PRAHOU
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
obyvatel Město střední velikosti – srovnatelné s Lincem, Řeznem či Turku obyvatel v regionu 2 univerzity: přibližně studentů.
_ Czech Convention Bureau Kongresový turismus.
Beach Centrum Club o.s. Nabídka spolupráce Sezóna
LLP Comenius Evropská jazyková cena Label Petr Chaluš.
Popularizace výsledků VaV – aktivity Útvaru vnějších vztahů.
Věda na scéně - Science on Stage Jitka Houfková KDF MFF UK Praha.
„Výzkum, vývoj a inovace ve statistikách a analýzách“ 20. dubna 2012 Aktuality z oblasti analýz pro politiku výzkumu, vývoje a inovací Michal Pazour.
Ostrava, Ing. Lucie Ligocká
generální ředitel a předseda představenstva
Zpráva o činnosti za rok 2011 Valná hromada MAS Šluknovsko Hotel Slavie, Horní Podluží
Konference Pneu & Business 2014
PRAHA slaví 125 let KČT. pátek neděle centrum oslav Národní zemědělské muzeum – Letná.
KULATÝ STŮL PRO STUDENTY FBI VŠB-TUO “Safety AGENT“ Posilování partnerství v oblasti bezpečnosti průmyslu r.č. CZ.1.07/2.4.00/ , Podnikatelský.
Stáž žáků Stavebních oborů ve Švédsku
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
1 ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Inovace 2013 podvacáté Pavel Švejda Praha, 3. prosince 2013 INOVACE 2013, Týden výzkumu, vývoje a inovací v ČR.
Konice je výchozí bod pro Vaše kroky v našem regionu.
ALD Automotive Fleet Awards 2015 Hankook Firemní auto roku 2015
Mediální komunikace ČD
Projekt Svět techniky Obsah 1. Časová osa 2. Mise a cíle Světa techniky 3. Obsah Světa techniky 4. Next steps 2.
Projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ. projekt PŘEDPOVĚĎ POČASÍ.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
Podpora poskytování dalšího vzdělávání v Pardubickém kraji reg.č.: CZ.1.07/3.2.13/ Představení projektu - rekapitulace dosavadní činnosti a úkoly.
Český systém kvality služeb Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Fórum cestovního ruchu Ostrava – Dolní Vítkovice 14. října 2013.
„ČESKÉ INOVAČNÍ PARTNERSTVÍ“ 1 Spolupráce technických univerzit s podniky = významná podpora inovací Český národní komitét IMEKO Vladimír Haasz.
Ohlédnutí za ročníkem 2007 Pořadatel: SIA – Rada výstavby Garanti: SPS ČR, ČKAIT.
Plán činnosti prezidia pro rok 2009 Dana Jurásková Luhačovice.
Celostátní síť pro venkov. Obsah  Cíle, nástroje a zásady Sítě  Organizační zajištění Sítě  Tématické pracovní skupiny  Kontaktní místa Sítě  Informační.
Europe Direct Přednáška – 23. února 2012 Michaela Bartůšková.
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví silniční autodopravy.
Komunikační platforma PNEU REVUE. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu odvětví prodeje a servisu pneumatik.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily. Co je to? Systém komunikačních médií a nástrojů pro informační a komerční podporu správy a řízení vozových.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Národní konference eTwinning 28. – 30. dubna 2011 Praha Petr Chaluš.
Setkání účastníků neformálního konsorcia Praha
Aplikace DVB-T Český Telecom, a.s.. 2 Agenda DVB-T MHP Platforma ČTc DVB-T MHP Platforma ČTc – aplikace Shrnutí cílů společnsti Český Telecom, a.s.
Národní síť Zdravých měst ČR Místní Agenda 21 Brno, NKQ, 20. února 2013.
Úvod Proč studovat informatiku?
P R E Z E N T A C E F OR G OLF a PŘÁTELÉ Turnaje For Golf a přátelé 2010 V letošním roce plánujeme 10 – 11 turnajů. V každém turnaji bude soutěžit.
Spolupráce se zaměstnavateli v oblasti vzdělávání Pardubickém kraji Mgr. Bc. Jana Smetanová Členka Rady Pardubického kraje pro rozvoj lidských zdrojů,
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
Multilaterální setkání mládeže partnerských měst Jičín –
Fleet Festival Praha 2015 Fleet Gala Co je... Odborná konference věnovaná problematice pořizování a správy vozových parků spojená s výstavou a vyhlášením.
Distribuce umění a kulturního dědictví. Faktory ovlivňující distribuci Místo, budova, sídlo organizace Odvětví nebo hlavní předmět činnosti organizace.
Co je... Tour de Fleet 2016 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
OSTRAVSKÉ VÝSTAVY, a. s. Veletrh DOVOLENÁ a REGION 7. –
DO JABLONCE NAD NISOU ZA SKLEM A BIŽUTERIÍ. navštivte JABLONEC NAD NISOU město sklářských tradic a bohaté bižuterní současnosti bránu do Jizerských hor.
Projekt společenské odpovědnosti („PSO“) Mgr. Pavel Olšovský, KÚ MSK květen 2010.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Co je... Tour de Fleet 2017 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem.
Komunikační platforma FLEET firemní automobily
59. mezinárodní strojírenský veletrh
Komunikační platforma TRUCK & BUSINESS
Komunikační platforma PNEU REVUE
Nabídka partnerství na konferenci NEUROVĚDA VE VZDĚLÁVÁNÍ 2018 V
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Firemní auto roku 2017
Inspirovat. Tvořit. Spojovat. Vzdělávat. Spolupracovat.
ALD Automotive Fleet Awards 2017 Hankook Firemní auto roku 2017
Transkript prezentace:

Co je... Tour de Fleet 2015 je celostátní turné eventů zaměřených na informační a komerční podporu odvětví pořizování správy a řízení vozových parků firem v České republice. PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Cílem je... Vytvoření celoroční platformy pro setkávání lidí z odvětví fleet managementu s celorepublikovým pokrytím Vytvoření nové značky našich fleetových aktivit PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Kalendář Tour de Fleet 2015 Změna termínů a míst konání vyhrazena PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Mapa Tour de Fleet 2015 PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Program dílčích akcí Dny s Fleetem: Odborné přednášky Prezentace partnerů Workshopy a mikroeventy Fleet Festival & Fleet Gala 2015: Fleetová vesnice (výstava produktů a služeb pro fleet management) Odborná konference Individuální schůzky a workshopy na stáncích partnerů Vyhlášení výsledků ALD Automotive Fleet Awards a Hankook Firemní auto roku 2015 s doprovodným programem Testování automobilů Obchodní jednání PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Tour de Fleet a Hankook Firemní auto roku 2015 Všechny Dny s Fleetem jsou oficiálními testovacími dny odborné poroty pro volbu Hankook Firemního auta roku PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Den s Fleetem - Plzeň Techmania Science Center Plzeň Zažijte unikátní spojení nejlepších českých průmyslových tradic s nejvyspělejší hi-tech současnosti. Ucelený městský areál věnovaný popularizaci vědeckých a technických témat, s řadou stálých i putovních expozic i prvním svého druhu 3D planetáriem. Unikátní expozice historie Škodových závodů. 23. dubna 2015 od 9:30 hodin PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Den s Fleetem - Most Autodrom Most Vyzkoušejte si auta pro vaši firmu i tam, kde se nemusíte tolik ohlížet na tachometr. Autodrom a Polygon Most poskytují to nejlepší zázemí pro jakékoli motoristické setkání, proto nesmějí chybět v kalendáři Tour de Fleet Pochopitelně nebudou chybět ani jízdy v běžném silničním provozu v okolí severočeského hornického města. 20. května 2015 od 9:30 hodin PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Den s Fleetem - Ostrava hala GONG, Dolní Vítkovice Projekt regenerace a oživení technických památek v Dolní oblasti Vítkovic získal významná ocenění. Jeho součástí je i multifunkční hala GONG, přestavěná z bývalého plynojemu vysoké pece č. 1. Právě tato hala a její okolí bude hostit Den s Fleetem na severní Moravě. Navíc s možností návštěvy nedalekého hornického muzea Landek. 18. června 2015 od 9:30 hodin PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Den s Fleetem - Pardubice Golf & Spa resort Kunětická hora Přijeďte na východočeský Den s Fleetem pod hrad Kunětická hora do osvědčeného Golf & Spa resortu - tamní skvělé zázemí i okolní silnice nejsou pro řadu „fleetařů“ neznámým pojmem. Den s Fleetem se tu koná nepřetržitě od roku A možná zbyde čas i na golf září 2015 od 9:30 hodin PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Den s Fleetem - Staré Město REC Group kongresové centrum centrum Společnost REC Group, nejkomplexnější zpracovatel odpadu v Česku, dává použitým věcem a materiálům všeho druhu nový život. A dokazuje, že i práce s odpadem se dá dělat kreativně a důvtipně. Ve svém areálu ve Starém Městě má designové kongresové centrum, jedinečnou kovozoo, maják i pirátskou loď. Své auto zaparkujete na parkovišti „pod letadlem“ a strávíte plodný den ve společnosti kolegů z fleetové branže. 1. října 2015 od 9:30 hodin PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Fleet Festival & Fleet Gala - Praha Top Hotel Praha Těžištěm akce je odborná konference s celodenní přehlídkou fleetových produktů a služeb a večerním vyhlášením cen ALD Automotive Fleet Awards Ráno se otevře „fleetová vesnice“ s přehlídkou řady produktů a služeb pro vozové parky. Následuje odborná konference s řadou zajímavých přednášek a panelových diskuzí. Večer budou ve stejných prostorách vyhlášeny výsledky 8. ročníku fleetové ankety časopisu Fleet. 22. října 2015 od 9:30 hodin PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Partnerství Dny s Fleetem 3 úrovně partnerství Bez exkluzivity, s možností titulárního partnerství akce Nabídka účasti na 1, 3 nebo všech 5 akcích dle vlastní volby Možnost individuální spolupráce mimo základní nabídku Možnost individualizace pozvánek Fleet Festival & Fleet Gala úrovně partnerství Bez exkluzivity, s možností titulárního partnerství akce Výstava, konference a galavečer v jednom Výstavba stánku v ceně partnerství Možnost individualizace pozvánek Vyžádejte si obchodní nabídku PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Mediální partnerství a pokrytí V jednání tvorba regionálních odborných příloh před každou akcí v příslušné regionální příloze celostátního deníku PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Těžíme z bohatých zkušeností, kontaktů, tradic a zázemí Časopis FLEET firemní automobily (11. ročník) Odborné a prezentační weby iFLEET.cz, Fleetawards.cz, Firemniautoroku.cz Elektronické newslettery Eventy (9. ročník) Fleetové ankety (8. ročník) Zahraniční spolupráce (partner časopisu Fleet Europe a Fleet Europe Forum) Etablovaná komunikační platforma na Slovensku (časopis, internet, eventy, anketa...) PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Akce PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Shrnutí Navazujeme na nejlepší tradice. Více akcí = více nových příležitostí pro všechny strany Jdeme blíže k zákazníkům. Zaměřujeme se na kvalitu účastníků. Preferujeme aktivní partnery ochotné kooperovat na přípravě akcí (individualizace účasti, zvaní vlastních hostů, zapojení regionálních partnerů apod.) PREZENTACE TOUR DE FLEET /19

Zveme Vás k účasti na Tour de Fleet 2015 Těšíme se na spolupráci! PREZENTACE TOUR DE FLEET /19