Obratlovci Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
PLAYBOY Kalendar 2007.
Advertisements

ROSTLINSTVO ŽIVOČIŠSTVO
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Velké Albrechtice,
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_II.C.10 Název pro školu:
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Poznávačka obratlovců
Lidské tělo Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Opakování biologie člověka
Ryby našich vod Přírodověda 4. ročník
Města ČR – orientace na mapě
VLASTNOSTI NEROSTŮ 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
ZEMĚ VE VESMÍRU Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
ZKOUMÁNÍ PŘÍRODY Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak,
Autor:Mgr. Alena Shánělová
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Český Internet po (uši v?) krizi Marek Antoš. snímek |datum |dokument | 1. Internetové prostředí 2.
Krevní oběh Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
VLASTNOSTI NEROSTŮ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Název:Živočichové kolem nás Autor: Mgr. Marcela Hradecká,
STAVBA ZEMĚ Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Urči název a zařaď do příslušné skupiny
Urči název a zařaď do příslušné skupiny
Násobíme . 4 = = . 4 = = . 4 = = . 2 = 9 .
Vizualizace projektu větrného parku Stříbro porovnání variant 13 VTE a menšího parku.
Dělení se zbytkem 3 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/ Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám.
VY_32_INOVACE_ 14_ sčítání a odčítání do 100 (SADA ČÍSLO 5)
Název: Biologie živočichů, Poznávací zkoušení - Ryby našeho regionu
Vlastnosti tónů Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Monika Odehnalová. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Dělení se zbytkem 6 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Dělení se zbytkem 5 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
OCHRANA DRUHŮ Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.38/ Název projektu: Modernizace výuky na ZŠ Slušovice, Fryšták, Kašava a Velehrad Tento projekt.
2 Metodický list Pořadové číslo:VY_32_INOVACE_II.C.18 Název pro školu:EU CH 18 Název materiálu:Sacharidy Autor:Mgr. Lukáš Kubíček Vzdělávací obor:Chemie.

Čtení myšlenek Je to až neuvěřitelné, ale skutečně je to tak. Dokážu číst myšlenky.Pokud mne chceš vyzkoušet – prosím.
Pohoří Evropy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Michael Korbička. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Autor: Mgr. Hana Krajčová
Autor: Mgr. Hana Krajčová
Dělení se zbytkem 8 MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA
Zásady pozorování a vyjednávání Soustředění – zaznamenat (podívat se) – udržet (zobrazit) v povědomí – představit si – (opakovat, pokud se nezdaří /doma/)
Rodina a její podoby Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Marie Drápalová Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Vývin člověka po narození Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
O B I L N I N Y (POLNÍ PLODINY)
ZŠ a MŠ Olšovec, přísp. org. Autor : Helena Jordánová, Mgr. ZKOUŠÍM, BÁDÁM … OBRATLOVCI VY_32_INOVACE_4.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
ZEMĚ VE VESMÍRU 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Velké Albrechtice,
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČR EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/
MS PowerPoint Příloha - šablony.
Technické kreslení.
L Vyjmenovaná slova po VY_32_INOVACE_Čj z 2
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Vývin člověka po narození 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
KONTROLA A MĚŘENÍ Měření součástí ve 3D
EKOSYSTÉM POLE živočichové
Abeceda VY_32_INOVACE_122, 7. sada, ČJ2 Český jazyk, 2. ročník ANOTACE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO:
Přednost početních operací
DĚLENÍ ČÍSLEM 5 HLAVOLAM DOPLŇOVAČKA PROCVIČOVÁNÍ Zpracovala: Mgr. Jana Francová, výukový materiál EU-OP VK-III/2 ICT DUM 50.
Rekurze Predikát predek(X,Y). predek(X,Y) :- rodic(X,Y). predek(X,Y) :- rodic(Z,Y),predek(X,Z).
Příklady dědičnosti u člověka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková. Materiál zpracován v rámci projektu Implementace.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Metodické poznámky: Žáci postupným klikáním se snaží uhodout zvíře. Poté říkají v jakém ekosystému žije a co o daném zvířeti ví. Při kliknutí kameru, se.
Autor: Ondřej Šimeček Verze: 1.1.3
OBRATLOVCI Ryby a obojživelníci.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pištová. Anotace - v prezentaci se žáci seznamují s různými druhy sladkovodních.
Škola: Základní škola Kladruby Husova 203, Kladruby, Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Modernizace výuky Autor:Mgr. Jaroslava Jašová Název materiálu:VY_32_INOVACE_D Zvirata.v.okoli.obce.
Kostra člověka Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky.
Transkript prezentace:

Obratlovci Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Věra Křivánková Materiál zpracován v rámci projektu Implementace ICT techniky do výuky dle ŠVP na ZŠ Slavkov u Brna, Tyršova 977.

Zadání Klikni na obrázek živočicha, který nepatří mezi ostatní vyobrazené živočichy

Obrázek 1Obrázek 2 Obrázek 3 Obrázek 4

 Špatně!

Správně! Ještěrka není obojživelník, ale plaz.

treska Obrázek 5 Obrázek 6 Obrázek 7 Obrázek 8

 Špatně!

Správně! Treska není sladkovodní ryba.

Obrázek 9 Obrázek 10 Obrázek 11Obrázek 12

 Špatně!

Správně! Vřešťan není lidoop, ale opice.

Zmije Úhoř Užovka krajta Obrázek 13 Obrázek 14Obrázek 15 Obrázek 16

 Špatně!

Správně! Úhoř není plaz, ale ryba.

Orel Káně Sova poštolka Obrázek 17 Obrázek 18 Obrázek 19Obrázek 20

 Špatně!

Správně! Sova nepatří mezi dravce.

Žralok Losos Makrela tuňák Obrázek 21 Obrázek 22 Obrázek 23 Obrázek 24

 Špatně!

Správně! Žralok není ryba, ale paryba.

Želva Krokodýl Chameleon mlok Obrázek 25 Obrázek 26 Obrázek 27 Obrázek 28

 Špatně!

Správně! Mlok není plaz, ale obojživelník.

Srnec Prase divoké Zajíc daněk Obrázek 29 Obrázek 30 Obrázek 31Obrázek 32

 Špatně!

Správně! Zajíc nepatří mezí kopytníky.

Lev Slon Žirafa tygr Obrázek 33Obrázek 34 Obrázek 35 Obrázek 36

 Špatně!

Správně! Tygr nežije v africké savaně.

Pštros Tučňák Kiwi pelikán Obrázek 37 Obrázek 38 Obrázek 39Obrázek 40

 Špatně!

Správně! Pelikán nepatří mezi nelétavé ptáky.

A to je vše !

Zdroje : Obrázek 1 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 2 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 3 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 4 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 5 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 6 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 7 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 8 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 9 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 10 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 11 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 12 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 13 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 14 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 15 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 16 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW:

Obrázek 17 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 18 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 19 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 20 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 21 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 22 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 23 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 24 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 25 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 26 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 27 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 28 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 29 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 30 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 31 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 32 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 33 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 34 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 35 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 36 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 37 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 38 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 39 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: Obrázek 40 [cit ]. Dostupný pod licencí Creative Commons na WWW: